matfest


Om du inte ser vad det står så kan du kanske trycka på bilden och se om det blir bättre:)

där var du snabb!

Hej, grattis! Alltså till min farmor, jag tror att hon är smartast i Sjön! Haha, hon gissade rätt på veckans gåta!
Rätt svar: Brandbil. (om du inte vet vad gåtan är så kan du kolla i min förra inlägg)
Idag ska jag och Moa vara på matfesten, vi ska vara vmed på en tårtkurs:) Jag och mina föräldrar var där igår kväll.
Och ja, det var samma saker som förra året. Jag var där med Moa förra året också faktist! Haha.
Nyss beställde jag och min pappa mina skolfoton. Jag fick en bild på mobilen, så nu vet ja hur det ser ut, jag ser jättekonstig ut!! Idag är det ju lördag, det är jätteskönt me helg;D Nu lyssnar jag på P3 star, kanske inte världens bästa kanal men...Svennebanan var nyss:)
Jag kommer inte med en ny gåta idag. Men kanske imorrn;) Fast du måste ändå kommentera innan du går! Kom ihåg det.


Bilder från Mayas dop osv.

Hah, Hej igen!
Idag har vi typ ba haft en helt vanlig skoldag. SLUTADE lite tidigare bara, alltså den tiden man slutar på fredagar!
Men nu kan ni väl få lite bilder från Mayas dop som var den 23:e augusti
                hennes skor var väl jättesöta? Den kan ni väl hålla med om!?:)
Veckans gåta!

Vad skulle du få om din bil började brinna?
/tog en lätt igen!

Haha gissa så ffort du läst klart:)
Vi hörs imorrn /NELINA OJdå, det blev mest bara bilder idag


bra gissat;D

Ja, nu har ni varit duktiga! Jag ger priset till alla tre! Ni får äran, jag har inget annat pris som jag kan ge ut...
Idag har jag varit på skolan. Vi slutade kl 20 över 2. Imorrn slutar vi 20 i 1:) Det ska bli skönt! Just nu gör jag inte så mycket.... Men jaja, det går bra hursomhelst:P Vi hade gympa, den lättaste saken man kan ha på gympan faktist "Promenad"! Man fick ju såklart välja bland 2 saker då ju!
1. Bandy
2. Promenad
Hihi:]Vi slapp byta om å duscha. Vi kom till matsalen klockan 20 i 11! Hah, vi brukar typ komma kvart över;) Sen så gick vi klockan 10 över 11. Så ja,,, vi hade typ en timmes rast! Men ni får en gåta sen elr imorrn!
Ha de bra!
/NELINAAAA

skola...

HEJHEJ, idag har jag varit på skolan. Jag kom hem för inte så länge sen. För vi slutade kl halv 3.
Vi hade gympa, brännboll, eller hur de nu stavas. och jag gillare absolut inte de! Haha, men vi hade tur och slapp matten. För de är så jobbigt om man har fastnat på ett tal... Och ja, imorrn, ska vi fotas! Vi ska ta klassfoto. Undra hur de blir? Vi har ju nya 3:or, men inga 4:or eller 5:or i våran klass.Igår va ja me Moa, så ja. Jag skrev ju i förra inlägget att jag hade så tråkigt, men sen ringde ja till Moa!:)

Imorse när ja vaknade, så låg det nåt på mitt skrivbort. Det var ett GuitarHero. Min pappa köpte det på Maxi för 199:-
Jag hade sett det förut. Men köpte det aldrig. Jag har provat GuitarHero hos min faster, och hos min farmor och farfar:)
Men NU måste ni få en gåta ju!
Veckans gåta:

Vad är en groda utan ben?
Gissa så fort du läst klart inlägget!

OCH DET ÄR......................nu!


 


rätt svar;D

Hihi hej igen!
Förlåt att jag inte har skrivit. Men så här är det. Jag har varit på dop och så har vi varit på kräftskiva igen! Hihi och så har jag inte orkat skriva. Skolan har börjat nu och ja... nu måsta man sova tidigt och vakna tidigt;( Vi var på mayas dop (olivers lillasyster) Det var roligt. Kevin var också där! Och i fredags var vi ju  hos Oliver och åt krätor, men jag åt inga... Men iaf. nyss ringde jag till Moa och frågade om vi kunde vara med varann (jag är hemma själv) hon ville. Men sen skickade hon ett sms och sa att hon inte ville. Så nu har jag det jättetråkigt;( Men nu är det ju såhär att min faster Frida har gissar rätt på veckornas gåtor! Rätt svar: Snögubben! Hihi
(ny gåta kommer nån annan dag)
Men nu har jag så tråkigt att jag inte orkar skriva nå mer.;( Hoppas att jag får nåt att göra nu, för annars...

ingen rubrik....,.,.,.,.,

Hej,
nu är jag med Moa:) Vi är hos min farmor och farfar! Vi for typ klockan halv nio, och vaknade klockan 7, så vi är trötta och kalla;S Igår så skulle vi panta, då så var Oliver och hans pappa utanför konsum och några till, dom sålde saft (såg det ut som) När dom gick så hittade nån en tutte på det dära bordet. Det var Olivers! Så vi cyklade dit och lämnade den! Dom skulle fara till flygplatsen då, TUR ATT VI HANN I TID! Haha, men ni MÅSTE GISSA! Vad är svaret på Veckans gåta? Gissa nudå?? Gåtan är:  Vilken gubbe har aldrig varit barn? KOM IGEN. den är JU LÄTT!
Aa, ja tar samma bild som alltid, men gör som det står nudå!
Hihi
/nelinalindberg.blogg.se

Jahapp

Hey,
idag var jag ju i Umeå, hos min faster..:) det var kul, vi var på Ica Maxi, åsså spelade vi lite ps3. Sen for ja hem. + att jag fick ett par Rosa Convers av henne! Hon hade ett par vita och ett par svarta redan, och dom rosa var för små... Jag har inga bilder på dom bara så ni vet...<3
Kommer ni ihåg Veckornas Gåtor? Veckans gåta är: Vilken gubba har aldrig varit barn?
Ja, vad tror ni? Gör som Alicia, kommentera!
Ja gillar den bilden. Jag gjorde den igår(: Igår hände nåt vääligt konstigt, det var nämligen såhär att jag råkade ta Tvål i håret, haha. Sen när jag skulle ta SHAMPOO i håret så fick jag massa i ögat, de sved supermke-.-  Imorrn så kommer jag kanske att skrva, men jag tror inte det. DET BEROR PÅ OM JAG VILL ELLER HINNER(:

Vi hörs /nelinalindberg.blogg.se

rätt svar:)

Hihi hey.
Ja, har ni sett min nya header? Haha, ja, det har ni säääkerttt. Men iaf. vad tycker ni om den? Kommentera, det tar ju bara några sekunder! Hursomhelst,
Det var min farmor som gissade rätt. Rätt svar: "Den börjar att tappa minnet:)" Hihi.

Ny gåta:
Vilken gubbe har aldrig varit barn?
 
Klura på nu;D Jag tog en lätt gåta den hära gången, fast det har jag gjort alla gånger!
Idag har jag och min mamma varit på stan. Vi har köpt en sak till... Jag vet inte om jag kan säga det, men jag säger den en annan gång. Haha,, Sen så har vi inte gjort så mycke meraaa.  Imorrn så ska jag till Frida, min faster i Ume. Då så får jag träffa den grå kattungen! Åhh, jag saknar den redan,. Haha..,., -.-
 Så ser  ju min nuvarande header ut.
GÖR SOM DET STÅR NU DÅÅ!

gissa då;D

Hejj, nu tycker jag att ni ska gissa på vad veckornas gåtor är! Gåtan är iaf: Hur märker man att datorn börjar bli gammal?



Om du inte har sett de förra inlägget, SÅ GÖR DET NU!:)
Igår kv var vi o åt kräftor, men jag åt ba en. För ja va dålig i magennnnn... Sen så såg han som bodde där att jag såg på några instoppade djur på väggen, sen så sa han "Du får gå upp och kolla om du vill, där har vi mera djur, gå upp i 3:e våningen också om du vill!)
Då gjorde jag ju det=) Så fort jag gick upp i trappan så såg jag massa fåglar som var på väggen, då blev jag ju såklart rädd, sen så fick nån förja mig. På 3:e våningen var det ännu läskigare, på väggen hängde en stoor björn! och ett älg huvud å massa älg horn och ett vildsvin. Sen gick vi in i ett till rum. Där var hans attelje (hah, jag vet inte hur det stavas?) Massa bilder var där iaf. Jag fick måla en bild, det skulle föreställa ett frukostbord, med
ett mjölkpaket, en ost och en katt som satt på bordet.

Jag har inte nån bild, men min mamma har, kan fråga henne som om den:)
SAKNAR KATTEN NU!!
 Söta eller söta?

Jaja, jag vet nog vad ni tycker nu...

Haha, hej igen. Ja, jag tror att jag vet vad ni tycker att jag är, vill ni veta svaret? Jo, ni tycker nog att jag aldrig skriver i bloggen, men så här är det:
Jag har varit med Moa lite, och sen var jag med Saga (Kolla hennes blogg http://heyssaga.blogg.se ) Sen så har jag, min mamma + min faster sett på Harry Potter och halvblodsprinsen, den var bra. Men fattade liksom inte vad den handlade om... Haha, och jag har också varit en hel del hos farmor och farfar:)  Där var jag mest me Emma och Frida, va körde lite SingStar+GuitarHero.  Mina föräldrar fiskade ´kräfor igår i Hjoggböle och dom fick ganska många och ikv så ska vi äta dom, men kräftor är inte min favoritmat precis... Ska på poolparty om ett tag, och vi ska äta middag hos henne. Så ja tror inte att jag kommer vara så värst hungrig. Som sagt, det var ett tag sen jag hade veckornar gåtor! (Fråga kommer) Men iaf, sen i tisdags var vi på stan och såg bio (som jag sa) Och tidigare så shoppade vi, det hära blev det:
En Gina Tricot tröja svartvit, och ett par jeansleggings från Kappahl, åsså ett halsband som är ett "N" från Glitter. Jag har inga bilder...Kanske kommer nån dag. Hah,

I måndags va vi i Pite också, det glömde jag att säga och att vi har gett bort den gråa katten:( Me  till min faster, och hon kan jag ju hälsa på lite då å då!

Veckornas gåtor
Hur märker man att datorn börjar bli gammal?


Ja klura på nu:)
SAKNAR KATTEN NU!!++<3

+++

Hej:)
Om ni undrar varför jag inte har skrivit på länge så äre för att Cornelia har haft övernattningsparty, i förrgår va de, och igår va jag med henne:) Och vi skötte om Oliver för att hans föräldrar skulle till akuten, i början grät han, men sen gick det jättebra;) En skrattande pojke alltså. Men iaf, jag å Cornelia var i nån lekpark då så började en hund att gnälla inte så långt bort från där vi va. Sen kom typ en rullande boll, haha låter lite konstigt men,,, Aja, då sa ja det till Cornelia, då letade vi typ jättemke, men vi hittade den inte! Då fick vi ju leta mera, vi skulle hitta bollen till den stackars hunden och tjöt!
Men tillslut så gick vi till huset där hunden bodde, och lite nerför backen så låg bollen, den lilla tennisbollen som hunden tjöt efter. Vi fick veta att hunden hette Figgo iaf. Och att Figgo brukade putta ner bollen med nosen och vänta tills nån hämtar den, så sött! Sen for vi till en till lekpark,
Men nu orkar jag inte skriva så mke mera för idag. Vi hörs:)

RSS 2.0