Lov!

Hej! Idag är det lååv  Hej! Idag är det lov! (Sportlov) Ni kommer väl ihåg att jag inte kommer att skriva så mkt i bloggen då?? Men i alla fall, idag har det varit skola, vi åt potatisburgare (Vissa säger även potatisbullar) Vi hade svenska, gympa, å nåt mer,, xP Åsså hade vi speltimme sista stunden, då fick man ta med sig spel, & så fick man spela,,, Jag tog inte med mig nåt i alla fall ;) Men dagens bild blir  potatisburgare/potatisbullar!!
Mums! Eller?? Vi åt inte dom här,,, Hejdå!         //N


Torsdag den 26 April!! Nee, jag bara skoja! 26 Februari

Hejhej Alla! Jag fyller år den 26 april!!! Men det är ju den 26 Feb idag! Inte Apr! Det var som vanligt skola, vi åt,,, jag tror det var köttgryta *inte god* Hihi! Men snart är det sportlov, och då kanske jag inte skriver så mycket, för jag har inte tid,,, < men på skolan idag hade vi som vanligt rast, å lunch, sen hade vi oxå, SO, matte å nåt mer,,, men jah kommer inte ihåg det,,,  Dagens bild blir på en köttgryta, men inte på den vi fick idag,,, :O
En köttgryta bara!Jaja, hejdå ska inte skriva mer nu,,, Ses    //N

Onsdag den 25:e Februari

Heej =)! Idag Har det som VANLIGT varit skola... :O Vi hade som VANLIGT livskunskap, å som VANLIGT lunch å rast :),,, Till Lunch var det nån äcklig kycklingsoppa :O! Den hette "Krämig KycklingSoppa!" =
 Vi har ju lov nästa vecka, så vi slipper läxor!! =) =Sköönt!! =) Men kom ihåg att gå in på min mammas blogg!::: asianlivinginsweden.blogspot.com !haha! Nu Ska jag nog inte skriva mer,,, För kommer inte på mer,,, men kan ju skriva senare,,, =) Hejdå                                   //N


Hur säger du?

Hej! Idag var det skola,,, :O Vi åt 'Tunnpankaka' Elr Plättar,,, Man Säger olika! Idag är det fettisdagen, Hur Säger du? Fet-Tisdagen elr Fettis-Dagen?? Det stavas ju likadannt så man får säga det hur man vill! <Jag säger Fet-Tisdagen> Komentera! Jag delar ju ut choklad bitar till ni som vill ha det, och jag kan säga att det finns 21 st kvar!!! Och om ni inte hur nu ska göra för att få en så får du läsa igenom min andra inlägg! För då hittar du det kanske! Jag har inte ätit nån semla idag än, men ska göra det ikväll, min pappa har namnsdag idag! Så det passar ju bra, för då äter vi ju semlor på hans namnsdag! Grattis! ´Som ni tidigare har sett så har jag ju lagt ut min kompisars bloggar i ett av mina inlägg! Kolla in det inlägget om du inte har gjort det! Men nu har jag ett nytt blogg-tips!! den heter hallstens.blogg.se (Jennifer) Den är oxå jättebra!! S kolla in den!! Här kommer en bild på en semla!
Gott_med_semla! Jag tog det finaste jag kunde hitta,,, Men hursomhelst,,, Idag hade vi skidor, det var vaarmt... :O Förra gången vi åkte skidor var det jag å några till som åkte i skogen, när vi skulle upp dit så var det en lång å hög backe, så det var ganska svårt att ta sig upp! Mendet gick bra, å när vi hade åkt en bit så vände vi, å när vi skulle ner så fskulle vi ju åka ner för den backen! Jag var lite små skraj, men det gick bra, men efter att man hade åkt så skakade benen! Me idag gick det faktist jättebra!!!! Men nu vet jag inte vad jag ska skriva igen!!!! Jaja, nu ska jag gå,, hejdå!                                                                                   //N

23/8 Haha!

Hejhej! Idag Var jag på skolan, vi åt typ tacowook till lunch,,, :O Men nu gör jag inget, förutom att skriva! Vänta, ska kolla om nån ´ har tagit en choklad bit! Japps, en person vill ha en chokla'bit! Så det finns bara 22 kvar!! Om du vill ha en så måste du skriva det i komentar listan!!! Så får du det!!Det blir bra! Jag vet inte vad jag ska skriva... Jag tror inte jag skriver mer nu,,, Hejdå! Det vart ett kort inlägg idag!!! Herrå!                                                 //N

Söndag den 22 februari

Hejhej! Idag är det söndag, Och då kan jag berätta att det finns 23 chokladbitar kvar!! För ni kommer väl ihåg att om ni kommentarar och skriver att ni vill ha en chokladbit så får du det!! Å 2 stycken har frågat! Vem får den sista biten? Vem hejade du på i melodifestivalen? Jag såg inte hela för att när vi kom hem så gick vi till våra grannar å satt ute på deras gård å värmde oss framför elden!Sen gick vi in å såg på melodifestivalen,, ;D Vem tyckte du ver bäst den här gången da?  Komentera!! Melodifestivalen! =Bra Jag kommer inta på nåt mer jag kan skriva nu tror jag,, elr vänta,,, Jag Ska nog FÖRSÖKA skriva en dikt om melodifestivalen.
Melodifestivalen
Melodifestivalen 2009 Slutar det klockan tio? På Lördag kvällarna, får man ro i sitt lilla bo. Med familj, släkt å vänner, bara dom jag känner! I Melodifestivalen vill många sjunga och komma vidare till globen, fast det är inte alltid det går, på grund av den långa vägen mellan buskar å snår. Annars är det bra att komma till andra chansen, det är i alla fall roligare än att jobba på branchen! Det Var det jag ville säga, melodifestivalen 2009, Slutar det klockan tio?

Det var min dikt! Jag är inte bra på att komma på såna, det tar så lång tid! Så det vart kort! Rimmade det?? (Stavning?) Jaja, Nu ska jag skriva en dikt om min katt!
Filippa
Filippa är min katt, hon brukar komma på spratt, föör hon är busig, å tjusig! Hon hatar det, ja, att åka bil! Men Hon gillar faktist fil. Hon är bortskämd, men  ej klämd! Hon äter chips, knäckebröd, fil, gröt MEN hon hatar att vara blöt! MJAU, säger hon, för hon är ju en katt, som gillar att hitta på spratt!

Det vart oxå kort! Men Nu kommer jag inte på mer att skriva! Herrå! See u soon!                      //N

Lördag Den 21:a

Hej! Idag har det inte varit skola, det är ju helg, för er som har följt med bloggen vet ju säkert att jag nästan varje dag skriver om jag har gjort i skolan, men inte idag,,, Jag vaknade klockan 7. Zzzzzz..... Har ni kollat på min kompisars bloggar?? Bra Isåfall!Nu är jag inne på yt, (YouTube) å skriver i min blogg, jag tror inte att jag skriver så mkt idag, för jag kommer inte på nåt... 
Smask! Ta En ChockladBit! Det Är 25 kvar!  Skriv i in en komentar om du vill ha en chokladbit!å är det 24 kvar!
Haha! Den Är Bra!! Nu Ska Sluta Skriva! Jag Bjuder På EN Choklad Bit! Kom Ihåg Det!!!


Smoke on the water


Musik


20:e Februari,,, Hej

Hejhej :P Idag Såg Vi Juh Filmer, Å Jag Såg Ju På Matilda, Det Läste Ni Väl Säkert i Förra InLägget,,, Om Ni Inte Har gjort det så säger jag bara att där står det hur det går till, elr det kanske var förförra inlägget,, (Skrev 2 igår)  Sak Samma, Matilda Var väl okej, men ganska bra faktist :D Det Var En Kort-Dag Idag (10 i 1) *Skönt* Och Det vart pytt i panna till lunch. Idag Blir det en bild, (Bra)
 Vi åt pytt i Panna, men inte det här, Hah, Jag har skrive mer!
Vi Såg Ju Matilda, Om ni undrar hur hon ser ut så ser ni:  Det Är hon...  Jag vet inte vad jag ska skriva,, Jo! Här Kommer Lite blogg-tips!
1. www.jagochmittliiv.blogg.se (Min bästis)
2. www.lillsebb.blogg.se  (Felicia)
3. www.enyas.blogg.se  (Jennifer)
4. www.asianlivinginsweden.blogspot.com (Min mamma)
5. www.tarzanoja.blogg.se (Olivia)
6. www.juiliia.blogg.se (Julia)
                                                                         Det var mina tips!  Gå In på dom vetja! (Dom är superbra!)
En Snäll kompis ska:
Tala sanning, inte skvallra, vara snäll, hjälpsam, dela med sig, ha humor, Och mkt mkt mer!!! Alla mina kompiar gör allt det som jag skrev´! Bra va? Här kommer en saga!::::
 Sagan Om Rock-Tjejen!
Så Här Gick det till när en helt vanlig tjej vart rock- tjejen! Tjejen var ett vanligt barn som hade många vänner o kläder i olika stilar. En dag gick tjejen in i sin gardorob o kollade vad som fanns, (Hon hade bestämmt sig att byta stil.)När hon hade hittat några kläder provade hon dom, o det vart väldigt bra! Men hon ville oxå bete sig som stilen, o det var rockstilen, hon visste inte hur hon skulle göra men sen kom hon på det. Hon vart en elaking!!! Men hursomhelst. När tjejen hade betet sig så i ungefär 4 dagar så började hennes kompisar att tycka att det vart för mkt! P.G.A att hon hade förstört allas handdockor till en teater! Efter att tag sa en av hennes Vänner att det var dumt att göra såå, Men Tjejen lyssade inte. Dagen därpå gick lika dåligt som dagen innan, Men under nästa natt drömde hon att hon betedde sig dubbelt så dumt som hon gjorde, sen förlorade hon  alla vänner, kläder, ja, allt. Till o med hennes mysiga grotta. Så på morgonen förändrades hennes beteende helt, hon var snäll och hade ändå samma "Rock-Stil!" Alla blev glade och hade en fest. Den slutade med att alla sov i tält o under natten drömde tjejen att hon fick till baka alla saker som försvann i förra drömmen! På morgonen berättade hon för alla vad hon drömt!
Slut.  Så nu vet du. Om du byter stil har du 2 val!
1. Bete dig som ditt vanliga ja.
2. Bete dig som stilen änen fast den är dum!
Jag Valde den första!                           En  berättelse skriven av Nelina    ????????

Så, nu har jag väl skrivt tillräckligt?? Yep :) >Tror nog det!   Skriver kanske senare,, herrå               //N

HelloKitty! /Let's Dance!

Hejsan! Nu Ska Jag Skriva Om En Sak Jag Hörde Från En Kompis! Det Var Så Att Hon Hade Just Varit På En Grejsimoj I En Kyrka, Hon Gick FörBi SiggeBoys, Å Såg En Annons, Det Var Att David Da Silva var lite Kär i Magdalena (Hon Som Fick Nåt Fel I Huvude Elr Vad Det Nu Va)...! Men,,, Vem Hejar Du På I Let's Dance?? Kommentera"! Du Vet Ju Vad Du Får För Pris! Haha, Nu Ska Jag Skiva Lite Om HelloKitty"!:::::::::::: HelloKitty Är En Japansk Figur, HelloKitty Förkortass HK, Å Om Du Går In På YouTube Å Söker:::: Hello Kitty 3D, Då Vet Du Vad helloKitty Är! Du Kanske Vet Vad Det Är Innan Du Ser På Det, men Du Kanske Hade Glömmt Bort Henne!!!!!! Hon Ä Vit, Å Brukar Oftast Ha En Rosett i Håret! Hon Är Sööt! Jag Samlar på HK-Saker (HelloKitty-Saker) Å Jag Har Fått Till En LIten Samling Nu! HelloKitty Har Blivit Populärt
I Sverige, Det Finns Många Hello-Kitty Kläder På H&M Å Kappahl! Mest På Kappahl Tror Jag, Men Är Inte Säker,,, Kolla Här!
Visst Är Hon Sööt!?? Kommentera!

Heej! /Torsdag Den 18:e Februari!

Hej! Skola Som Vanligt,,,,,,,,,Idag Hade Vi Engelska, Vi Körde Ett Spel i Alla Fall, Men Det Var Ganska Svårt, För Att Ibland Fick Man Börja Om Från Början När Man Nästan Var I Mål!!! :O *Jobbigt* Men Det Gick Ganska Bra,,,  Till Lunch Fick Man Köttfärssås Å Spagetti! Det Var Ganska Gott. Imorrn Ska Vi På Skolan Se Film, Elr Jag Kan Berätta Från Början!
1. Först Fick Man En Bok Med Svårighets Grad Efter Ett LäsTest,
2. Man Ska Läsa Ut Boken, Om Man Hinner Kan Man Läsa Fler Av Dom Böckerna,
3. Man Ska Lämna In Den/Dom
4. Man Ska Se Samma Film Som Den Bok Man Läste! 
5. (Den Första Boken Alltså)
6. Få Info Om Vart Filmen Spelas
                    Och....
7. Se Filmen!
Jah Ska Iaf Se Matilda,,, :O Vi Ska Slippa Idrotten Imorrn! För Att femorna Missar Den, Å Då Ska Det Typ Bli Rättvist, Så Då Får Fyrorna Inte Heller Nån Gympa, Jag Gillar Inte Gympa,,, :D Så Det Blir Bra Att Vi Missar Den,,, .xP 
   Ooj! Jag Ser Er Alla! Det Betyder Att Om Ni Skriver In En Komenar Så Kollar Jag I Eran Blogg! Och Ger En Kometar Som Pris! Och Om Ni Vill Så Kan Jag Kanske Tipsa Om Eran Blogg! Men Bara Kanske! Så, Lämna In En Komme (Komme Betyder Komentar!) Ses Senare Idag Hejdå!
                                                                                                                                                                       //N

Vårat Hus!

Hejhej! Hos Mig Ser Det Ut Så Här: Vi Har En Hall,, Färg: Typ Vit, Med En Byrå, En Bred Garderob Å En Smal Garderob, Vi Har Oxå Ett Pannrum, Det Är Litet Å Mörkt! Man Kan Ha Det Som En Mitt-i-Mellan-Värme-Bastu! Vårat Kök Är Ganska Litet, MenDet Behövs Inte Ett Större,, Det Finns Dett Som Behövs! I Vardagsrummet Har Vi 1 STOR Soffa, (Som En Säng) Å En Ganska Liten,,, Sen Har Vi Ett Matrum Oxå. Där Har Vi En KakelUgn, Ett Bord Med 6 Stolar Å Filippa Har Sin Säng Där! (Hon Brukar Sova Framför Elden) Och Så Har Vi 2 Skåp Där... Sen har Vi En Toa,, Den Har En Dusch En Toa, Och Lite Till, Det Finns Typ En Harry-Potter Där (Under Trappen Alltså! Nu Ska Jag Berätta Om ÖverVåningen! Jo, Först är Det En Liten Hall, Där Finns Det 1 Dator, En Keyboard, Inge Mer Tror Jah, Sen Finns Det En Pytte-Liten Toa- Det Går Typ Inte Att Sätta Sej Där,, Jo Det Går Ju, Men Det Är Trångt! Sen Har Vi Ett Allrum, Där Spelar Vi Wii, Åsså Finns Det En Till Dator Där! Sen Kommer Mitt Rum, Det Är Ganska Litet, Men Det Räcker iaf För Mej! Jag Har 2 Rum Till Brevid Mitt Rum, Ett Som Är En KlädKammare Å En Som Är Ett Förråd,,, Förrådet Är Långt Å Trångt, KlädKammaren Är Liten, Men AnvändBar! Mina Föräldras Rum Är Ganska Stort, Det  Har 2 Garderober, 2 SängBord Å En Säng SåKlart! Sen Har Dom Oxå En KlädKammare! Men I Deras Så Finns Det SängLakan, Dammsugare, Å Mkt Mer,,, :D Japps, Nu Har Jag Skrive Om Vårat Hus! Bara Gården Kvar! Gården Är Liten,, Med Ett Soldäck, Garage, VedFörråd, Å SyrenTräd, Å Några Slags Bär! Du FÅR FORTFARANDE VÄLDIGTGÄRNA KOMMENTER i Bloggen! Bläddra Ner, Läs Mina Andra InLägg Kolla In Mina Kompisars InLägg, Och Njut! För Att Nu Ska Jag Läsa Andras Bloggar, Och Njuta! Herrå"! Ses Imorrn!!!!

Vanlig Dag

Hej! Idag Är Det En Helt Vanlig Onsdag,,, Vi Hade Livskunskap, Matte, Svenska, Rast, Å Du Vet,,, Lunch, Det Var FiskPinnar Idah, Med Potatis. Men På Livskunskapen Pratade Vi Åsså Hade Vi En Lek/Övning:  Den Gick Till Så Här:´>>> 

Förs Säger 1 Lärare Så Här Till Exempel:  En Hund Får Ta Körkort, Men Då Ska Man Svara " Ja" För Att Ja Betyder Nej, Å Nej Betyder Ja,,. Så Det >>>>>>>Blir väldigt Svårt Ibland (Man Måste Tänka Efter Lite...) Och Så Går Man Runt Å Runt,,, Sen Om Man Svarar Fel Så Är Man Ute Ur Övningen,,,! O:

Jag Har Ju Lagt Till En Video Som Heter "Skönsång" Jag La In Det För Att Jag Å Min Bästis (Hennes Blogg Heter www.jagochmittliiv.blogg.se Kolla In Den Vetja!
Här Kommer lite Saker Som Jag Gillar!::::::::::::::::::::::::::::::::::
Jag Gillar Hello Kitty...
 Jag Gillar Att Vara Med Kompisar....
 Jag Gillar Min Katt... Så! Hejdå Ses Snart!

Tisdag Den 17:E Februari!

Hejhej Leverpastej! Hejhej! Idag var det SKOLA som VANLIGT,,, vi hade matte, svenska,,, och något mer,,, Vi hade oxå forskning, eller vi skulle välja 2 landskap åsså skulla man forka om dom,, (Jag valde Västerbotten & Norrbotten) Vi slutade klockan 20 över 2,,, Vi hade gympa,, (Badminton Alltså)... Kolla in min kompisars blogg! Bläddra ner,,, Snart är det sportlov! Då ska jag till Fjällen! :D Som ni säker redan har märkt så har jag bytt tema/design,,, och det kan man göra på www.snyggareblogg.se tror jag,,, Elr det hette nåt sånt,,, xD Ni får väldigt gärna komentera i bloggen,, då skulla jag bli glad!


SkönSång


Min favorit (eller är det kanske min pappas favorit?)


14:e Februari

Hej hej! Idag har jag & mina föräldrar varit på ett berg. Vi grillade korv, & jag ramlade ner i en JÄTTE-BRANT backe. Jag kunde inte ta mig upp för att det var väldigt mjuk snö. & då sjönk man i den! Så jag gick runt berget, då hjälpte min pappa mig  att ta mig upp!  Igår skrev jag inte i bloggen. Så jag kan berätta vad jag gjorde... Jag var på skolan, det var Fredag, vi åt...Eller jag kom inte ihåg vad vi år faktist! Men jag tog oxå en spruta...(Stelkrampssprutan) Det gjorde inte ont. Men nu har jag jätteont i armen!¨ Idag är det   "Alla <3's dag. (=... Glad Alla <3's dag!  Hejdå!


                                                                                                                                                                   

Filippa!

Hej! Jag ska skriva lite om min katt Filippa nu!
Namn: Filippa Lindberg
Ålder: Jag tror att hon är 4 år.
Bor: Skellefteå
Familj: Har 3 andra syskon en mamma som heter Curry och en pappa.
Född: I Yttervik mitt på sommaren
Färg: Svart-brun (Lite Vit)
Vart hon bodde förut: Hon bodde tidigare i Yttervik, sen i Ume, Sen hit till Skellefteå.
Busig/Dum/Söt: Hon är Söt & Busig. Inte Dum!
Liten/Stor: Hon är VÄLDIGT liten för sin ålder!!
Nu vet ni lite om min katt! Ses senare nån annan gång!
                                                           /nelina

Min nya Katigori! Onsdag den 11:e februari

Heej! Idag var det ju skola som vanligt! & idag fick vi Tex Mex buffe med nachos. Och idag hade vi bild, matte, målpass, livskunskap och nåt till. På livskunskapen pratade vi om social.... Nånting.. jag kommer inte ihåg vad det hette i alla fall. Men jag tror att jag har gjort en ny kategori som heter Min katt/katter. Kolla in den! Men jag vet inte om jag har skrivit nåt i den än! Men jag ska försöka att göra det nu eller sen eller senare! Idag ska jag nog inte skriva så mycket i bloggen för att jag ska snart äta... Men jag ska skriva så mycket jag hinner! Men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva nu. Men jag kanske ska skriva i andra katigorien senare men jag vet inte... Hejdå! Vi ses senare!                       /NELINA


Tisdag den 10:e Februari

Heej! Idag har jag varit i skolan. Vi åt kroppkakor med sylt (=3! Idag på skolan hade vi gympa. Det var skidor idag och jag & några till åkte i skogen. Resten åkte nere vid skolan, vi hade också matte, målpass, musik, rast & lunch. Det har snöat jättemycket under helgen. Det har ju varit ett litet lov, & då passar man ju på att ha sovmorgon. Och imorrse hade jag ju inte sovmorgon för att det var ju skola. Och då vart jag trött, jättetrött.... :S! Jag har ju inte skrive så mycket i min blogg ännu,men jag heter i alla fall Nelina och jag har en katt som heter Filippa, & en mamma & en pappa. Hemma har jag: Ett nintenodo wii, ett rum, en katt och mycket mer... Ibland brukar Filippa bita mig, för att jag busar med henne. & då blir hon väldigt leksugen! (= Oftast brukar hon sluta efter ett tag.,.,(Att bitas) Jag fick ett nintendo wii i julklapp, och jag har fått några spel. Don heter:

Wii Sports, Mario Super Galaxy, Catz, Ninja( Eller jag tror att det heter Ninja), och Rayman. (efter Rayman hette det nåt mer, men det kommer jag inte ihåg) På musiken sjunger vi: Rockstar (Nickelback) I'm yours (Jason Mraz) Och Jennie le't me love you (emd) Och idag sjöng vi Mamma Mia ( Abba) Min mamma har också en blogg som heter: http://www.asianlivinginsweden.blogspot.com/Jag har ju inte lagt till några blider än i bloggen, (som tex. En som åker skidor) Men jag har inte lärt mig allt än... Eller jag provade att lägga till en bild tidigare idag, men då stängdes allt och jag fick börja om att skriva! Jag hoppas att jag bloggen ska bli bra efter att tag. Men jag ska nog fixa mer till sommaren, men det är ju långt kvar tills dess..... Hejdå! Vi ses nån annan gång! HÄLSNINGAR NELINA


Har inte hunnit... 9:e Februari

Hejhej! Jag har inte hunnit skriva vad vi gjorde efter att vi va i Bureå. Pga. Vi kom hem sent. & För att jag var med en kompis efter. Hon sov över hos mig tills igår. Och när hon hade åkt hem var jag med en annan kompis. (Min granne) Vi spelade lite Wii & sen sov hon över hos mig. Så jag har haft fullt upp. Men när vi var i Bureå åt vi, sen gjorde vi inte så mkt mer tror jag, inte vad jag kom ihåg i alla fall =) Men idag har jag sett på Camp Rock. & så har jag varit ute. Hejdå! Jag ska komma ihåg att skriva imorgon, eller i övermorgon!                                                  /Nelina

Torsdag den 5:e Februari!

Hejhej :P idag har jag varit på skolan! Vi gjorde inget speciellt, vi åt makaronipudding till lunch. Jag har just städat och duschat. Idag har det även varit jättekallt! När jag skulle hem var det ISKALLT :S Vi slutade 13.30 idag! Imorrn är vi bort bjudna till några som bor i Bureå! Jag kan berätta imorrn vad vi gjorde, för jag vet det ju inte än. Imorse ringde jag till en kompis, hon har varit sjuk i hela veckan så jag frågade om hon skulle till skolan idag, men hon var fortfarande sjuk :O Jag fick åka bil till skolan Pga en liten snöstorm. När jag kom till skolan hängde jah upp väskan och gick ut och väntade på att några kompisar skulle komma :D Som jag har sagt förut är vi ju lediga imorrn! (Vi är lediga från fredag till måndag) Nu måste jag gå! Hej då ses imorrn. Då ska jag skriva mer! Heejdå

4 Februari

Hej! Jag har just skaffat mig en blogg... Så jag har inte fixat så värst mycket än! Idag har jag varit i skolan, vi åt Parisare med bröd och det fanns oxå potatismos! Nu är det Halv åtta hos mig på T:vn nu! ´På skolan hade vi Livskunskap, matte, målpass, lunch och rast såklart. Jag kommer inte ihåg allt som hänt idag, men jag skriver upp det jag kommer ihåg! Imorgon är det torsdag och på fredag är vi lediga! Hejdå!

Hälsningar Nelina


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0