jag+myggor= inte bra vänner...

Hos farmor och farfar är det rätt så trevligt. Jag och min faster Frida har nyss varit ute på en myggig promenad!
Ni ska bara veta hur ont jag har i benen nu.. (av alla myggbett) Och Lilla Grå, som just nu heter Miss P är här. Jag minns knappt att hon har bott hos mig för ett år sen. För er som undrar så är Miss P Filippas (min katt) `s kattunge! Och min faster har köpt henne.

Jag kommer inte uppdatera lika mycket när jag är här, då vet ni♥

hos farmor&farfar

Nu är jag ju som sagt hos min farmor&farfar. Jag har inte hunnit göra så mycket här. Men imorrn händer det nog mer saker. Det finns en dålig sak här, och det är att det finns 7kt mycket mygg här! Det kliar alltid på nått myggbett, jobbigt.

På torsdag ska jag, Wachira och Linnea, en i hennes nya klass se Eclipse! Längtar...:)

412:e inlägget i bloggen!

Ojoj så tiden går snabbt! Jag har ju som sagt hållt mig kvar vid denna blogg i mer än ett år. Jag skapade den här bloggen nån gång i februari 2009. Det här inlägget, som ni läser, är det 412:e inlägget! Haha, förut skrev jag ju nästan aldrig. Och jag hade många bloggpauser osv. Men nu ska jag ju som sagt komma igång. Men ni måste kommentera mera!

 

Nyss kom jag hem från Amina, och Lovisa var ju också med oss. Det var kul! Vi spelade monopol och Amina vann. Snart far jag och mamma till Stackrönnans (stavning?) Båtmuseeum där det finns ett café. Där är min faster och farmor&farfar. Sen sover jag nog hos f&f. Trevligt:)  Förresten, igår sov Moa hos mig!! Vi hade kul, som vanligt, haha!


money$$$

Som ni säkert redan har märkt så har jag blivit mer aktiv! Jag har sagt det förut, men ändå. Jag försöker så gott jag kan med att blogga, och jag kan nog bättre! För att göra min blogg bättre just nu så behövs mer bilder, eller hur? Som jag sa i det tidigare inlägget: Jag ska köpa en laptop. Då kommer det mer bilder i bloggen! Men då är frågan, hur ska jag göra för att tjäna pengar?

 

Imorgon ska jag nog vara med Lovisa om inte annat. Ska bli kul iallafall:)


sunglasses

Idag var jag på stan me mamma&pappa. Jag köpte, eller fick ett par vita solglasögon. Tackar:D
Jag har bestämt mig för att spara pengar till en laptop. Då kommer det många bilder i bloggen, I promise. För de senaste dagarna har jag bara suttit vid min pappas jobbdator, hohooo! Så just nu blir det inga bilder..


Detta fält måste fyllas i

Idag vet jag inte vad som händer. Men något hittar jag väl på antar jag! Jag har ju ingen ridning efter som att vi har lov, och ja...  Men jag skriver senare!:)

Dagens fråga:

Vad är eran favoritlåt?


Isabel

Idag har jag varit med Isabel hela dagen, Isabel är en "gammal" klasskompis. Haha, jag gick i samma klass som hon i lågstadiet. Hon ringde mig i morse, lite överraskad blev jag efter som att det var kanske ett halv år vi sågs sist! Vi hade superkul, vi badade och cyklade till mycket, väldigt mycket. Jag har ingen aning om när vi träffas igen, hoppas det blir snart! För hon bor i Umeå, och jag bor ju i Ursviken som ligger lite utanför Skellefteå.

 


kommer att sakna dig...

Imorse for Vendela till Stockholm. Sen imorgon eller något sånt (är inte helt säker) far hon till Spanien och är borta i 2 veckor. Allt kommer att bli så tomt, liksom! Men det går säkert bra...

 

För er som inte visst ska jag ju också bort, till Göteborg&Stockholm. Ska bli kul! Jag vet inte om jag kommer att ha tillgång till någon dator. Annars får jag väll ta bloggpaus. Men jag hoppas att jag i alla fall kan blogga något inlägg då vi är borta! Vi är borta i ungefär en vecka. Sen bjuder jag självklart på massa bilder!

Brist på bilder, jag vet! Men kan inte lägga in nå bilder, för jag sitter vid fel dator. Orkar inte förklara varför.. haha!

 


GLAD MIDSOMMAR!

Just nu är vi hos några vi känner. Dom bor lite utan för Ursviken. Haha, jag har badat, i havet..:) Helt ärligt, det var faktist inte så kallt. Det läskiga enligt mig var fiskarna och den äckliga botten, usch! Men det får man stå ut med om man vill bada:) That´s life.

Förresten, har ni märkt att jag skriver mer i bloggen? Vad tycks om det?


mysigt

Just nu ligger jag på gräsmattan (på en filt) med en laptop och bloggar och gosar med lilla Filippa. Problemet är att hennes päls blir väldigt varm då hon är i solen för att pälsen är svart-brun. 

Nyss var jag iallafall på Bonnstan, det är ju midsommar!:] Och snart ska jag förbi Vendela och lämna nå kläder jag fick låna av henne igår efter kvällsdoppet utan handduk..!

 Filippas kattunge.. saknar dig<3

 Filippa, sötis :]


trött

Nyss kom jag hem från Vendela,  jag var med hene hela dagen typ, efter maten var jag också med henne:) Då for vi och badade igen! (3gången) men vi tog inte med nån handduk denhär gången. Snacka om blött..

Just nu är jag trött, är det bara jag som blir trött efter en bad-och rolig dag?

kanotudden

Idag var jag ju som sagt med Vendela, vi hade vääldigt kul:) Vi for och badade i älven, eller rättare sagt kanotudden. Det var varmt. Okej, helt ärligt. Det var iskallt! Vi simmade ut till en "öde brygga/flotte". Haha sen fick vi typ vänta där i 10-15min, jobbigt. Vi for dit 2ggr idag. Några dopp skadar inte..:)

i feel happy because it`s summer

Nu ser jag på tv, det finns inte så mycket att se på nu för tiden... Snart ska jag cykla till Vendela, jag ska vara med henne idag. Vet inte riktigt vad vi ska göra, men vi hittar alltid på något roligt:)
Annars händer inte så mycket idag, tror jag.

ointressant inlägg..:):)

Naaw.. tack för kommentaren Vendela:)

Just nu gör jag inte så mycket, läser bloggar och njuter av sommarlovet! Just nu känns det verkligen som att sommarlovet har kommit. Jag sov hos Wacca förrgår, och hon sov hos mig igår. Och for hem för inte allt så länge sen. Det var kul:)

Idag var jag med Lovisa och Wacca. Vi (elr jag) blev väldigt blöt av vattnet.. undra vrf? (haha)

Låg uppdatering, iknow<3

låg uppdatering..

Som ni säkert redan har märkt så har jag inte skrivit på länge. För någon dag sen var min uppdatering nästan uppe i topp, men nu..? Jag har ju sommarlov så jag har kanske inte så mycket tid för bloggen då, men jag gör mitt bästa för att hålla bloggen igång så gott det går!

 

Igår sov jag hos Vendela, den här gången sov vi åt minstonde mer än vad vi brukar.. Kul hade vi iallafall.  Vi hörde läskiga ljud, guud så rädda vi var! Tillslut kom vi på att det var regnet som smattrade (haha) mot rutan. Finns det ett ord som heter "smattrande"?

 

Idag var jag och såg på teater. Det var typ Årets Teater eller nåt sånt.. Det Susar I Säven heter den iallafall:) Vendela såg också den, trevligt, trevligt.

KOMMENTERA?


borde sova..

Just nu sitter jag, med bärbara datorn.
Nu ikväll har jag spelat Wii (vilket var typ 100år sen sist..) Och suttit vid datorn.
Just nu är klockan ungefär 25 över 1, och jag borde verkligen sova.. Eller hur? Måste ju vakna där vid halv 9-9 imorgon.

I wanna see Eclipse...

joypeaaaaak

Nu har jag ju som sagt SOMMARLOV! Som jag sa förut, jag är inte van med att sommarlovet är här.

Imorgon ska jag ju vara med WachiraJoypeak. Alicia ska också vara med oss:) Jag träffar sääkert massa folk jag känner. Alma till exempel:)
Alma ringde till mig och ville vara mig. Det var där vid klockan 14.00. Men jag trodde verkligen att klockan typ var 17.. Hur kunde det bli så..?

sommarlov, så skönt!

Nyss kom jag hem från Folkets Hus, skolavslutningen alltså! Vi sjöng Jag Sitter På Ett Berg, haha.

Jag är inte helt van med att det är sommarlov än, men snart vänjer jag mig nog. Det känns som att jag ska till skolan på måndag och att ja.. haha. SOMMARLOV ÄR BÄST!
Imorgon
är det ju Joypeak, och jag ska vara där med Wacca!! Hon har ju slutat på våran skola nu.. huhu:'(

Så jag kommer inte att träffa henne så mycket, det känns som om jag aldrig kmr att träffa henne, men jag träffar henne ju imorrn..!!!


bara skolavlutningen kvar!

Efter skolan idag var jag med några kompisar hos Lovisa, det var kul. Vi gjorde egentligen inte så mycket, jag tränade på att vara målvakt, haha.
Sen fick jag äta hos Vendela, sen följde jag med på Vendela&Almas pappas ridning. Det var kul:)

Imorgon är det äntligen sommarlov, efter 100års väntan! Det känns som att dom i Umeå fick sommarlov för typ en månad sen... jag känner mig efterbliven, haha nae. MEN NU LÄNGTAR JAG BARA TILLS IMORGON!

summer, here we come!

taggad, men ändå inte..

På skolan idag har vi ju en massa saker vi ska göra idag. (nästan) Men vi ska iallafall få gå in i den nya skolan som ska bli mellanstadiet till hösten. Och så ska vi kika in där osv. Sen ska vi se ABBA Forever (musikalen jag såg igår).
Nu visas den upp för mellanstadiet.
Sen kommer problemet.. JAG VILL INTE SPELA BRÄNNBOLL MOT LÄRARNA! Haha, det är ju inte jag mot lärarna. Utan det är alla 5:or.

SOMMARLOV IMORGON!! im happy

nytt!

Ni har säkert redan sett att det är nytt i bloggen!
En mer somrig header blev det denhär gången. Vad tycks? Jag gjorde den lite snabbt, för jag blev inte alls så nöjd med headern på Justin Bieber och Ke$ha mfl.

Min farmor frågade varför jag inte var med i musikalen. Och det är för att jag valde bild Elevens Val. Musikalen hör till Elevels Val:)

thank you for the music...

Nyss kom jag hem från Folkets Hus. Jag fick vara publik för ABBA-musikalen som dom flesta av mina kompisar är med i. Dom är så otroligt duktiga allihop! Om ni undrar så ska jag se musikalen imorgon också, eftersomatt det jag såg idag egentligen var för familjen. Men jag fick komma:) Jag är ju trots allt syster med Wachira på facebook, haha.

Efter skolan var jag med...vem tror ni? Haha Wacca såklart!:) Vi var här hos mig och vi gjorde inte så mycket, men kul hade vi iallafall;)

jordskalv

Igår kväll där vid 22.30 var det jordskalv i Skellefteå, och i Umeå antar jag. Någon annans stans vet jag inte.
Jag låg iallafall och lyssnade på musik (i hörlurar) så det hände. Först hörde jag ett ljud, sen skakade ju hela.. allt!
Haha, men huset skakade ju typ..läskigt, eller hur?


död blogg?

Hallå hallå allihopa! Idag hade vi ju elevens val. Det var en otroligt skön dag. Vi fick sitta och rita väligt mycket, eftersomatt jag valde bild. Vi fick sluta halv 2, och det är ju inte helt fel! Min blogg verkar typ död, eller vad man nu ska säga. Inga kommentarer eller någonting. Ãr det nån som läser min blogg? kommentera isåfall. Ni kanske har märkt att jag uppdaterar mer. Det kanske hjälper?, vem vet?

mobilbloggar

Wachira fick inte följa mig på stan idag. Så jag åkte helt enkelt själv dit. Jag köpte lite olika saker. Men det vart inte särskillt mycket denhär gången. Nöjd blev jag iaf, det är ju det viktigaste. Bilder kommer, men inte nu. För jag jag bloggar just nu från den mobilliknande datorn;]

elevens val

Vi har typ sovmorgon i dag, i 15 minuter. HAHA.. Men vi har Elevens Val idag och imorgon. Jag har valt bild.
Undra vad vi ska göra...?:)

torsdag ska vi spela brännboll mot lärarna Åh, jag vill verkligen vara sjuk den dagen, helst. Men samtidigt inte, för jag ska kolla då några av mina kompisar är med och spelar i en musikal. Nån slags ABBA tror jag.

Efter skolan ska jag vara med Wachira. Vi ska på stan antar jag..:)
Förresten,  PÅ FREDAG: SKOLAVSLUTNING!!

sömntuta

Vendela hade ju som ett övernattningskalas igår kväll, och det var jättekul. Jah och Cornelia satt uppe och skrattade hela natten. På kalaset badade vi I havet, såg på film, grillade och åkte båååt:) När jag kom hem sov jag som en stock, haha. Idag hade jag ridnig, jag hade Prins Ior. Sen har jag varit hos min farmor och farfar. Skrev detta inlägg via handdatorn:]

handdator

Idag efter skolan var jag med Wachira. Sen for jag hem och var med Moa, Amina och Emilia ett tag. Wachira var tvungen att åka hem till a-torp. Sen åt jag iaf hos Vendela. Gott:) Jag följde med till stallet också. Nu sitter jag iaf här och bloggar. Och har rätt så tråkigt. Förresten, dethära inlägget skrev jag med min pappas handdator med touch. Så klaga inte på felstavningar... GRATTIS VENDELA I FÖRSKOTT!!!!

handdator

Idag efter skolan var jag med Wachira. Sen for jag hem och var med Moa, Amina och Emilia ett tag. Wachira var tvungen att åka hem till a-torp. Sen åt jag iaf hos Vendela. Gott:) Jag följde med till stallet också. Nu sitter jag iaf här och bloggar. Och har rätt så tråkigt. Förresten, dethära inlägget skrev jag med min pappas handdator med touch. Så klaga inte på felstavningar... GRATTIS VENDELA I FÖRSKOTT!!!!

MY WEEK

•Torsdag(idag): Skola..
•Fredag: Köper en present till Vendela. Grillar med Moas familj på kvällen, och Moa sover hos mig, eller sover jag hos henne.
•Lördag:Vendela ska ha kalas i Böviken. Och där ska vi sova över:) Längtar..
•Söndag: Ridning
.

Jo, det var min vecka↑ Då vet ni vad jag sysslar med då det nästan snart är sommarlov. Nästan alla mina kompisar får sommarlov imorrn, fattar ni hur lyxigt det är?:) Vi måste gå en vecka längre.. Fast nästa vecka blir kan gå snabbt!

Svar på tal♥

Finns i sjön om klasser:
Det finns ju mobiltelefoner;)

Svar: Jo, jag vet. Men varken min eller Wachiras mobil har pengar. Vi provade ringa från mammas mobil, men de fick inte heller. Så det var antagligen nåt fel...


klasser

Nyss var jag med Wachira, vi var på bergsbykiosken och så cyklade vi omkring i Ursviken typ i flera timmar, nämen vi letade efter en telefon. Inga funkade i vårat kvarter, och det slutade med att vi cyklade till Amina, hon bor typ 2km bort från mig.. haha.

Idag på skolan hade vi iaf inskolningdag, eller vad det nu heter(?¿) Och vi fick träffa våra nya klasskompisar, jag fick en jättebra klass! (6a♥)

Dom i Ume får sommarlov nu på fredag, alltså om... 3 dagar:O vi får ju en vecka senare.. :'(

Dagens fråga♥
Vad är det bästa på sommaren, enligt dig?

You're the common denominator...

Nu gör jag inte så mycket, chattar med min underbara vän Vendela och lyssnar på musik. Idag förutom ridning (såklart) har jag suttit vid datorn och imorse for vi till lilla Oliver och kollade till båten. Fast dom var inte hemma.

Efter skolan imorgon följer jag Wacca hem. Hon ska på inskolning, efter som att hon ska börja på en ny ska till hösten. Hon ska börja på Sörböle. Så jag åker buss till MoröBacke (typ) och sen går jag till hennes mamma, samtidigt ska jag hålla koll på hennes 9åriga lillebror. Men det ska nog gå braaa:)

 Försvinn inte..


ridning idag

Rubriken säger allt^ Jag har liksom haft ridning idag. Och nyss duschade jag. Vi hade uteridning och vi fick varsin häst denhär gången. Jag hade lilla Lars. Han var vääldigt seg, men det gick nog rätt så bra. Det var kul iallafall.

Imorgon är det ju skola, jobbigt... På tisdag har vi Goingdag, eller vad det nu heter. Vi ska hur som helst få se hur högstadiet ut, jag börjar ju i högstadiet nästa år:) Sen tror jag att vi ska få träffa våra nya klasser, jag är inte 100% säker men jag tror iaf det.

Wacca har flyttat:'(

hemmadag

Det jag har gjort idag är egentligen bara cyklat hem från Madde, suttit vid datorn, ätit middag och lunch. Sen inge mer nödvändigt, haha.
Men iallafall, just nu gör jag inte så mycket. Lyssnar lite på musik och klickar omkring på internet, jag kollar på mobiler..:) Och på bloggar.

Förrensten, de haglade idag...

Hemma

I torsdags var vi ju bortbjudna på middag hos Moa:) Det var gott. Sen sov jag hos henne:)
På morgonen våfflade vi varandras hår. De vart väldigt bra faktist. (har inga bilder)
Sen igår spelade jag, Alma Amina och Tea + ganska många till piano på ck. Det gick bra för dom flesta.

Sen var jag med några kompisar, och efter det sov jag hos Madde:) Jag kom för ungefär en timme sen.


snabbt inlägg, onödigt inlägg:)

Idag efter skolan var jag med Amina, Wachira, Vendela och Alma, kul:)
Vi ska  har blivit bortbjudna på middag hos Moa idag. Vi ska planera inför Trygatanfesten, som kmr att vara nån gång i sommar;)
Imorrn ska jag, Alma och Amina+några till spela på CK..

Har tagit några olika låtar från youtube, olika musikstilar, olika artister, olika låtar. Vilken, vilka är bäst?

det vart nå konstigt, jag vet.. :( Men det kmr upp fler video`s sen imorrn typ..

nejnej..

Idag efter skolan var jag med Wacca, först var vi här hemma hos mig, sen for vi och mamma på stan. Wacca träffade sin mormor (tror jag) och hennes moster. Dom hjälpte henne att hitta en bra och fin skolavslutningsklänning till henne. Den som hon tillslut bestämmde sig för var superfin:)

Nej.. Jag längtar inte tills 6:an, eller jo. Men Wacca ska flytta i helgen! NEJ, vi är ju med varandra nästan varje dag! Hur blir det i 6:an? Träffas vi en gång i veckan? Eller mer? Eller mindre?:( Jag vet inte hur mycket kontakt vi har med varandra efter flytten, men jag hoppas att våran kontakt är nästan lika bra som den är nu! DU FÅR INTE BYTA SKOLA..:(


kommentarer

Åhguud:) Jag har fått många kommentarer! Fast i olika inlägg. TACK SÅ MYCKET. Det är ganska många som jag inte känner till som har kommenterat. Jag undrar hur dom hittade till min blogg..:)

Vinnare i Eurovision song contest 2010:

tjollahopp tjollahej

Just nu gör jag inte så värst mycket, kom nyss hem från Amina:)
Idag på skolan hände det inte heller så mycket, men det värsta är att jag håller på att bli förkyld... Det blåser ju så mycket nu..

Ikväll ska jag inte heller göra så mycket. Kanske träna på engelskaglosorna;)


RSS 2.0