GOTT NYTT ÅR!

Var på aikmatchen igår med Vilma och Lina. Dom spelade mot Modo och AIK vann lyckligtvis med 2-1 efter förlängning och straffar. Blev att jag for till farmor och farfar efter matchen och sov över ännu en natt. Så idag har jag varit där hela dagen. Men nu är jag och min faster hos mig, vi ska fira nyår här!
-
Förresten så kan det här nog bli det sista inlägget för i år, så hoppas att alla ni har haft ett bra 2011 för det har då jag haft och hoppas att 2012 blir lika bra- om inte bättre.

NYÅRS IMORGOOOON

bildreprisssss
Nu är jag hos farmor och farfar och har det trevligt. Dom är och handlar i Bure,fast dom kommer hem typ nu. Var ute och fotade för ett tag sen också,men är jag förde över bilderna till datorn råkade jag radera typ allt. Haha skillat..
Ikväll blir det iallafall hockey!

GOD MORGON

Nu far jag till farmor och farfar och sover där, tar kanske med mig datorn så slänger säkert in nått inlägg. Kommer hem imorgon iallafall!

FULLSATT.

For till stan idag och mötte Sofia och Hanna och gick med dom en stund, då köpte jag nån tvål/duschsak. När dom skulle hem träffade jag Cornelia, Amina, Filippa och Ebba. Följde med dom till subway när dom skulle äta sen for alla förutom Cornelia. Då hittade jag en finfin tröja som jag köpte.
När jag kom hem åt jag sen for jag på hockeyn. AIK krossade hv71 med 5-1, suupert!
Tröjan kostade 199:- på gina och den andra saken kostaste ynka 10:- på lindex

FÖRSENAD JULKLAPP

Kan ni gissa vad jag fick idag, som försenad julklapp. VAVAVA?
-Jo, en fjärrutlösare till kameran.

TALK THAT TALK

Igår for jag på stan med Vendela, mellandagsrean ni vet. Fick bara med mig ett par svarta jeans hem som dock inte var på rea men hittade verkligen inget på rean. VARFÖR.. Måste hinna fara in till stan nån mer gång i veckan, men nog om det.
Efter stan for jag till farmor och farfar där det var massa folk och vi spelade spel och sen slutade det med att jag stannade där över natten.
-
Idag har jag varit hos farmor och farfar hela dagen, kom hem nu under kvällen. Har tillbringat några timmar framför teven med min faster, vi har kört wii haha.

JULAFTON

Min julafton har varit supermysig och exakt som en julafton ska vara. Vi var på fastec i stan som förra året, och det är faktist ett bra ställe att fira jul på. Är jättenöjd över julklapparna jag fick också, lägger KANSKE upp nån bild senare ifall jag orkar. Tacka alla iallafall!
Min julafton har varit supermysig och exakt som en julafton ska vara. Vi var på fastec i stan som förra året, och det är faktist ett bra ställe att fira jul på. Är jättenöjd över julklapparna jag fick också, lägger kanske upp nån bild senare ifall på dom jag orkar. Tacka alla iallafall!
-
Idag sov jag ut till 1 kanske, skönt. Har inga planer för kvällen, så det blir att vara hemma och bara ta det lugnt.

GOD JUL♥

Ville bara slänga in ett inlägg och önska er alla en riktig god jul!

Utkast: Dec. 23, 2011

Nu ikväll har farmor, farfar, min farbror, faster & Jonas varit här för pappa fyller nämligen år idag. Så grattis till dig! Vi har ätit god mat och efterrätt, wordfeudat, och bara haft det trevligt.
Taggar morgondagen sjukt mycket för då är det julafton, hoppas att ingen har missat det nudå..

imorgon är det äntligen julafton

Imorse när jag vaknade gick jag ner och hjälpte till att klä julgranen med julmusik i bakgrunden. Sen har jag hjälpt till med lite andra saker också så nu har jag faktist fått julkänsla. Känns underbart, imorgon är det ju julafton!

< SNYGG DUBBELHAKA, FINASTE >

For ju till Vendela ikväll. Vi pratade mest. Hennes kusiner var också där, dom var helt vilda fast söta var dom då också. Det var iallafall jättemysigt! Hade med mig kameran så knäppte några pics, fast jag såg störd ut på alla. Eller hur vendela?

JUUUUUUUUUUULLOOOOOOOOOOV

Känns obeskrivligt skönt att vi har jullov nu, AAAAAAAAAAAAAAAH!
På skolan idag gjorde vi bara bra saker, såg niorna spela matcher mot lärarna och fikade i klassrummet efteråt. När vi hade slutat tog jag och Vendela bussen till stan, köpte julklapp till henne och även en mascara.
Nu far jag alldeles strax till Vendela.
hahah

SVAR

-Haha jo, nej det har jag inte, eller inte vad jag vet iallafall :)

(tidinställt)

TJA BRUSIGA BILDER

Just chillin @ginatricot & cubus
Imorgon har vi sovmorgon till halv tio, asgrymt ju. God natt.

HALLONSODA

Ännu en bra dag i skolan, hade typ ingen lektion och dessutom en kramring där i slutet av dagen. Direkt efter skolan for jag, Vilma och Cornelia till upp till stan. Fick med en julklapp hem samt hårspray från hm. Hade det superkul på stan, tack tjejer♥
Efter stan for jag hem och packade sen runt nio kom pappa och hämtade mig hos mamma, så nu är jag asså hos pappa.

TONIT


Skolan idag var helt okej, bara imorgon & torsdag kvar nudå!!
Har suttit och drygat framför datorn hela kvällen typ, inte det roligaste som finns men det funkar väl. Funderar på att gå och sova nu, vill inte vara trött och på dåligt humör hela tiden. Har sovmorgon imorgan också, toppen! Haha kul att jag byter sånt här samtalsämne i varenda mening-.-

SKOLAN NÄSTA

Har just gjort mig klar för idag och alldles strax ska jag springa ner till bussen. Ville bara slänga in ett inlägg, helt meningslös men nu får det bli såhär. OJ BUSSEN GÅR 07.40 HEJDÅ
så här ser jag ut idag

5 DAGAR KVAR TILL JUL

På skolan idag hade vi verkligen en chilldag- film på so'n, dans på gympan, spel på spanskan, göravadmanvill på bilden och julpyssel på våran sista lektion som jag inte minns vad det var för nått.
Var med Sofia och Cornelia efter skolan som sagt, fast jag och Sofia sprang till bussen typ direkt efter att jag skrev det förra inlägget så vi hann inte vara med varann nå länge.
-weheartit

På skolan idag hade vi verkligen en chilldag- film på so'n, dans på gympan, spel på spanskan, göravadmanvill på bilden och julpyssel på våran sista lektion som jag inte minns vad det var för nått.
Var med Sofia och Cornelia efter skolan som sagt, fast jag och Sofia sprang till bussen typ direkt efter att jag skrev det förra inlägget så vi hann inte vara med varann nå länge.

soffs

Tjenis,just nu är jag med Cornelia och Sofia. Vi är hos Cornelia och kollar på kläder, eller dom gör det för imorgon har vi typ modevisning med klassen på engelskan hahah.

<33<3<<33<3<<33<3<<3<3<33<3<3<<33<3<3<3
arkivbild

BURTRÄSK

Igår hade vi konsert i burträsk typ hela dagen, eller själva konserten började 6. Fast bussen dit gick klockan 1, för vi skulle öva innan och så.
Nu när som helst ska jag på julbord i Munkviken med släkten. Tar med kameran så lägger säkert in nån bild senare!
gammal bid

MÄMÄMÄ MANGE MÄMÄMÄ

Hade en lång och tung skoldag idag, men nu är den över.  For till pappa efter skolan ett litet tag, fast nu är jag hos mamma igen.
Chillar atm i sängen med musik, julmust och chips. Snart ska jag nog se nån film med mamma så det blir en myskväll för mig ikväll.
<katt hahah

STONEFACE

Har nästan ingen blogglust,det förklarar dålig uppdatering & få läsare. Men kan ändå slänga in ett inlägg, för eran skull liksom.
Idag på skolan hade vi ju spanskaprov, gick faktist ganska bra. Haha, asså jag har verkligen ingenting att blogga om. Men om ni vill se något speciellt i min blogg får ni väl ta och kommentera eller något.



PROV IMORGON..

På skolan hände det inget speciellt, eller det var julbord till lunch fast har ändå ingen julstämning.. Efter skolan for jag direkt till mamma. Då jag kom hem såg jag på tv och tillslut somnade jag ett litet tag.
Imorgon har vi spanskaprov, kanske bäst att jag börjar plugga dådå..
<3

LUCIA

Imorse började vi ju 07.20, för vi skulle se på niornas luciatåg. När det var klart rullade dagen på som vanigt. Vi slutade tidigt och efter skolan for jag, Cornelia och Amina till stan. Köpte inget, men lika bra det- försöker spara pengar.
Jag och Cornelia åt middag på frasses, sen tog vi bussen hem.

När jag kom hem gjorde jag klart min NOsak. Hoppas att åtminstonde lite av det jag skrev är rätt, annars blir jag ledsen.. Haha skoja.
ÅÅÅÅÅÅH GUD VAD JAG SAKNAR SOMMARN

UTAN DINA ANDETAG

Efterskolan idag var jag med Amina och Cornelia. Vi chillade hos Amina. Senare när jag kom hem så pluggade jag lite, sen for jag och träffade några och efter det gick vi på grottan. Lite då å då gick vi över till koppar och såg hockey.

Imorgon börjar vi tjugo över sju, för vi ska se niornas luciatåg.. Seriously,tjugo över sju?!?

bild från förra veckan då jag och mamma bakade pepparkakor

SNOWSNOWSNOW

Idag har jag inte gjort någonting intressant. Men andra ord slappat, sett några avsnitt av julkalendern, sett film, farit till pappa, varit ute lite och tagit kort osv.
Nu ska jag duscha & sen försöka sova tror jag.

TVÅ BILDER FRÅN I FREDAGS

Milly Yachuceep

CAUSE WE MADE IT ALL THIS WAY

Igår nästan direkt jag kom hem från skolan kom Milly hit, för hon skulle sova här. Under kvällen hann vi göra ganska mycket, vi gick ner till hörnan och köpte lite gott, såg idolfinalen, tog kort, satt vid datorn, såg en film som vi somnade till osv. Vendela var även med oss under kvällen.
Idag/imorse for vi till solbacken för vi skulle sjunga där. Vi sjöng tre gånger, det snöade, blåste, blir säkert sjuk snart..

Egentligen skulle vi på hockeyn ikväll, men det blev inte. Istället for jag hem, somnade i sängen direkt och vaknade fem timmar senare. Då var den kvällen bortsovd (ahah say what). Wish me luck att somna ikväll..

FOREVER ALONE

yeah

IGÅR EFTER SKOLAN..

Igår efter skolan var jag med amina,moa,hanna,vendela och cornelia. Fast inte alla samtidigt då. Vi var hos amina och pratade osv, sen åt jag även där. Efter det kom vendela och hämtade mig och efter det for vi på kören. Idag på skolan slapp jag hela förmiddagen, för det var nån julkonsert som jag och amina skulle spela piano på. Men nu ska jag gå, för alldeles strax ska jag och mamma hämta vendela ochh efter det blire hockey! (mobilblogg)

RUBRIKER ÄR INTE MIN GREJ

Efterskolan gick jag till Vendela och väntade på att hon skulle sluta, för jag slutade tidigare än henne. Känner mig duktig, för jag pluggade lite matte (okej, typ 2 tal men) medan jag väntade. Haha skoja. Vi hann inte vara med varann så länge, men bättre än inget iallafall.
Nu hade jag tänkt plugga engelska/spanska/matte/no eller vad vi nu har, hååååååj!

TRUE STORY

Nu ska jag snart gå och lägga mig, vill verkligen somna tidigare än vad jag brukar för en gångs skull. Fast det brukar aldrig funka. Men ikväll, ikväll ska det funka har jag bestämt.
Fast först kom jag på att jag måste packa upp lite saker ur väskan, hade klädsim idag. Blööött i väskan.
-we♥it

KEBAABBBB

Kom ganska just precis hem från skolan (låter lite konstigt, för klockan är typ åtta). Men vi hade nämligen kebabkväll med klassen. Vi var tvugna att stanna kvar på skolan när vi hade slutat för vi skulle fixa maten osv.. Sen kom föräldrarna, och dom köpte våran mat och sen åt vi den. Gick väl ganska bra trots allt.
Och justja, imorse när jag vaknade märkte jag att det snöade!!!!!!!!!!!!!!11

SHOW ME YOUR HEART

Idag har jag hunnit göra lite olika saker, först sjöng vi med kören på julmarknaden som var på Nordanå. Kunde typ inte låtarna hehe, men det gick ändå ganska bra. Vi sjöng två gånger, och mellan dom gångerna hade vi en lång paus. Då gick jag, Vendela, Milly och Elina till stan för Milly skulle köpa lite saker. Sen sjöng vi igen, och efter det for vi hem.
När jag kom hem la jag mig i soffan, och som vanligt då jag lägger mig i soffan och ser tv så somnade jag. Typiskt mig alltså.

MAKE YOU FEEL MY LOVE

Imorse tog jag en buss som gick 10.20 till Morö Backe. Sen gick jag och kollade på slutet av några av mina kompisars fotbollsträning, efter det for jag, Amina och Cornelia till isladan. Vi såg Vilmas match mot aik och gick omkring där. När matchen var slut gick vi till stan, eller vi åt lunch på subway. Supergott som vanligt!
mjauu

TVÅDJE DECEMBER

På skolan idag slapp vi ha sista lektionen som var bild. Så vi fick sluta någon timme tidigare, skööönt. Och att det är fredag gör inte saker värre precis.
-
Igår for jag och Vendela till stan efter skolan, fick med mig en parfym hem. Vi åt på subway,sen gick jag till hockeyn och träffade Sofia, Amina, Jennifer och Frida. Matchen var mellan SAIK-Luleå. Det var otroligt nära att vi skulle vinna, men så blev det tyvärr inte..
Kicks, 299:-

RSS 2.0