NAIZ MANNEN

Ikväll har vi fotat lite, ätit chips, suttit vid datorn och alldeles strax ska vi chilla framför en film. HAJDO.

NEW IN

HM 79:- (den är rödare i verkligheten)


Kappahl 49:-


Värmeskydd, minns inte priset men runt 60-70:-

Idag har jag varit på stan, först for jag dit med mamma. Sen träffade vi pappa och åt. Jag träffade även Vendela av en ren slump. Så jag var med henne på stan resten av dagen.  Sen åkte jag hem och vid 7 kom Vendela hit igen.
Ikväll har vi cyklat till Skelleftehamn och tillbaka med mina föräldrar, haha. Ni borde tro att vi är värsta cykelfamiljen men;$.. Det blir att hon sover här ikväll, kewl!
Har btw gjort om i mitt rum, alltså möblerat om och så vidare.
-
Nu ska vi hämta chips och annat gott, intresseklubben anteckar.

TILLSAMMANS KAN DOM ALDRIG BLI EN

"gammal" bild på Vendela

Idag har jag varit med flickan däruppe^ Vi gjorde först smoothie, eller det blev rättare sagt en dricka. Den var hur som helst god! Sen satt vi och pratade, busade osv.
När jag kom hem åt vi pizza till middag, sen cyklade jag och mamma till Bersbyn.

WIHO

Igår klockan 2 åkte jag och Vendela till deras stuga, förlåt för att jag inte hann berätta det innan vi åkte;$
Då vi kom dit ordnade vi i svartstugan(?) som skulle sova i, sen åkte vi båt till bastuholmen med hennes mormor och morfar där vi doppade oss tvärt, härligt!
På kvällen åt vi middag, sen hade vi vårat efterlängtade Jersey Shore maraton. Eller vi lanade Jersey Shore kanske man ska säga?..
Aja, vi såg nästan hela första säsongen. För hennes dator dog halverst, den gick inte att ladda och det var helt slut batteri. Men vi såg 8 timmar tror jag, sen somnade vi runt 5.
-
Idag har vi åkt på den där luftgrejen efter hennes mormor och morfars båt. Vi har ju åkt på den förut, så nu kunde vi liksom tekniken;) Sen badade vi lite på bastuholmen.
Några andra från Vendelas släkt kom idag efter lunch. Så dom var också med då vi var på bastuholmen.
När vi kom tillbaka till stugan fikade vi, sen såg jag och Vendela I spit on your grave tror jag att den hette. Den var bra. Sen åt vi middag och efterrätt, efter det for vi hem.
-
När jag kom hem for jag och pappa ut på en kort springtur, sen duschade jag. Ikväll har jag städat rummet, eller rättare sagt rensat mitt skrivbord. Har hunnit hälften hitills. Men imorgon fortsätter jag, för nu ska jag alldeles strax sova. Det är en ny dag imorgon.

superdålig bild men, den är iallafall från förra gången vi sov i deras stuga.

23:53

Idag har jag varit med Vendela hela dagen. Jag har verkligen saknat henne supermycket! Hon kom hit vid tretiden, sen åt hon här och efter det cyklade vi till henne. Dom hade främmande och vi tog hand om hennes urgulliga kusin Judit.
Sen åt vi efterrätt och senare mot kvällen såg vi Jersey Shore. Det blev dock inte att jag skulle sova där, så det får bli imorgon. Då ska vi förhoppningsvis ha Jersey Shore maraton, tagga!

Har inga nya bilder, så ni får nöja er med en arkivbild


JAO

Bilden säger väl det mesta antar jag, men jag gör en tidig kväll ikväll.

SAKNAD

VENDELA, CORNELIA, VILMA, AMINA, SOFIA, HANNA, FRIDA, JENNIFER, ELSA, FANNY, WILMAB, MILLY, THERESE, WILMAN, MALIN, CAJSA, ELISABETH, ELIN, JOSEFINE&MY,♥

MUFFINS

Förlåt för den sega uppdateringen, ska försöka ändra på det!

Har bakat blåbärsmuffins idag, mamma var lix ute och plockade blåbär. Dom blev väl rätt så goda, i think.
När jag ändå sitter och skriver kan jag passa på att säga att Vendela har kommit hem!!!!!!!11 Så imorgon ska jag förmodligen träffa henne, blir nog kung. Sen ska jag nog sova hos henne.

LISA, MOVITS! &TOVE


Jag vet att bilderna på Tove blev jättesuddiga, men jag valde dom som var minst suddiga iallafall. Det var ganska mörkt ute så..

Var som sagt på trästocks igår kväll. Egentligen skulle vi bara se Lisa Miskovsky och Tove Styrke. Men Movits! var emellan så vi såg dom också. Det började regna rätt mycket, men det var bara mysigt. Vi var hemma klockan 2.
Idag har jag inte gjort mycket alls. Jag vaknade alldeles för sent, har haft ont i huvudet men det gick över och sen så har jag har bara legat i soffan hela dagen. Jag och pappa for ut och sprang elljusspåret osv ikväll, sammanlagt var det ungefär 5km.
För ett tag sen kom vi hem, nu ska jag duscha. Skriver senare, pusss.

SAHARA HOTNIGHTS

Igårkväll var som sagt jag och pappa på trästocks och se Sahara Hotnights. Moa följde även med vilket var super, för sist jag var med henne om man inte räknar med igår var förra sommaren. Sahara Hotnights var också bra som alla andra artister vi har sett, hhihi. Vi kom hem runt 2 igårkväll, då gick jag och la mig.
-
Idag har jag inte gjort någonting alls, har bara varit hemma och slöat- jag är lat. Jag tog mig en powernap i sisådär 1 och en halv timma så nu är jag pigg!
Ikväll blir det trästocks igen, sista dagen/kvällen. Det blir iallafall att se Lisa Miskovsky klockan 20.45 och Tove Styrke klockan 00.45. Bloggar nog inte då jag kommer hem skulle jag tro.



-Sahara Hotnights

DAGENS/KVÄLLENS

tröja-bikbok, shorts-gina
(tidinställt)

SÄKERT!

Idag for jag, mamma och pappa först till trästocks där vi såg Le Kid, dom var bra! Sen åkte vi till Expert där vi hämtade mit objektiv som har varit inne på lagning ett bra tag. Yäääh, har saknar det supermycket♥
Efter det åkte vi vidare till en som vi känner och var där ett tag, sen for vi hem och åt middag. Efter middagen åkte vi tillbaks till trästocks där vi såg Säkert!. Dom var också bra.
Vi kom hem för inte alls så länge sen&ikväll klockan 00.15 är det Sahara Hotnights, så det blir att fara dit ännu en gång och se.
Hade bara med mig kameran då vi såg Säkert!, men ikväll ska jag ta med kameran igen.

EVERYTHING THAT I HAVE IS YOURS


KÄNNER DU VINDEN SOM BLÅSER I STAN?

Idag runt 10 blev jag väckt. För jag och pappa skulle cykla från Bureå till Sjön/Hjoggböle (till min farmor&farfar). Så klockan 12 åkte vi till Bureå och lämade bilen, sen cyklade vi vidare till Sjön. &nej, det är ingen sjö utan stället dom bor på heter så.
Det var iallafall grymt jobbigt och varmt, för solen var framme i stort sätt hela tiden påväg dit. När vi äntligen hade kommit fram åt vi lunch och efterrätt. Vi plockade jordgubbar också. Det var lättare att cykla när vi skulle hem, tur det;)
-
När vi var hemma duschade jag och gjorde mig klar. Sen var det trästocks som gällde. Vi såg bara Those Dancing Days tror jag att dom hette, sen åkte vi hem. Det fanns inte mycket alls att göra, det är ju torsdag. Hade aldrig hört Those Dancing Days innan, men dom var bra iallafall. Jag hade med mig kameran och knäppte några bilder, men mer än hälften blev suddiga..

MELKER

Var bara tvungen att visa er 3 supersöta bilder på Melker från släktträffen. Åh, han är bara för gullig♥

LINNE-H&M, SHORTS-GINA


Sjukt dålig bild men man ser ju lite. Så här har jag iallafall gått omkring idag. Det var riktigt svårt att ta kort på en outfit med ett zoomobjektiv kan jag då påstå.

Efter att jag skrev det förra inlägget for jag och mamma ut på en cykeltur hurtiga som vi är. Vi cyklade till Hedensbyn och tillbaka, det var härligt i det fina vädret:]
Btw, idag fick jag veta att mittt objektiv som har varit inne på lagning är lagat, äntligen!

SHOPPAT

För ett tag sen kom jag hem från stan. Vi hann inte vara där så länge efter som vi for ganska sent men jag hann i varje fall köpa något:
H&M linne 80:-
Jag tycker att det känns som att jag alltid köper linnen då jag shoppar något;$..

GRANNENS TALL

knäppte några snabba bilder på grannens tall, hehe.

Alldeles strax ska jag och pappa fara en sväng till stan, vi får väl se om jag köpter något. Bloggar iallafall då vi kommer hem, hadetbra!

ÄNTLIGEN

Idag vid 4 for jag och pappa ut med båten ett tag. Han fiskade medan jag satt och lyssnade på musik och drack festis, typ.
Jag har suttit vid datorn sen vi kom hem och jag kan säga att min spotifylista har spelats om och om igen. Gjorde en ny lista idag, för pappa fixade premium till mig. Tack!



MERA

3 svartvita bilder från släktträffen
Idag vaknade jag runt 12 och låg i sängen tills 1, härligt med sommarlov vettni. Har inga speciella planer för dagen tror jag.

GULLUNGAR

Kommer peppra bloggen med bilder från släktträffen tills vidare. Och som ni kanske har märkt så är dom flesta bilderna på småbarnen som är grymt söta!

HOME




Nu har jag kommit hem från Gumhamn. Har haft det hur mysigt och roligt som helst dom här dagarna med släkten.
Själva släktträffen var i lördags, då åt vi god mat, körde tävlingar, myste och vissa badade. Jag sov i husvagnen i två nätter (vi sov där i tre nätter) med mina småkusiner, mys.

Igår tog jag mig ett dopp i havet med pappa och två av mina kusiner följde med, Kevin och Cassandra. Sen gjorde vi massa saker. Jag försöker att inte skriva så detaljerat, för det är inte kul för er att läsa va?
Iallafall, egentligen skulle vi åka hem igår som jag sa tidigare. Men vi bestämde oss för att stanna ett natt till.
Idag har vi tagit det lugnt, packat ihop och jag har tagit hand om kusinerna. Vi åkte hem halv 3 så jag har varit hemma ett tag. Men åh, jag vill tillbaka till Gumhamn.
.
Har som sagt fått låna ett zoomobjektiv av min farbror. Men typ alla bilder däruppe är tagna med hans vanliga 18-55mm objektiv.
Lägger upp fler bilder ikväll!

HOCKEYPULVER

Igårkväll när vi kom till Vendela blev vi lite småsugna på att klippa av ett par av hennes byxor till shorts. Så vi gjorde det. Och resultatet blev faktist riktigt bra! Sen såg vi på tv resten av kvällen och somnade runt halv 4.
.
Idag har vi varit i Boviken i ungefär två timmar. Vi solade, badade och gick omkring på campingen. Grymt härligt var det!
Vid 4 var vi hemma. Jag stannade tills ungefär 5, sen cyklade jag hem. Kändes lite sorgligt, för Vendela ska bort imorgon i 9 dagar. Kommer sakna henne supermycket.
Nu har jag just packat, för jag ska på släktträff alldeles strax. Jag kommer hem på söndag, så jag bloggar då.
Och förresten ska jag få låna ett objektiv av min farbror, jag tror att det var ett zoomobjektiv men lika bra det. Det kommer jag använda tills jag får tillbaka mitt egna.

ARKIVBILD

Vi cyklade ju till Tuvan idag och fikade, gott. Sen cyklade vi i skogen, det var gupp där (haha?). När vi var hemma hos mig igen såg jag och Vendela I taket lyser stjärnorna och flummade, ritade i tidningar och så vidare. Sen åt hon också här.
Inatt sover jag hos henne, blir nog skoj. Bloggar imorgon.

INGEN BILD, TRÅKIGT INLÄGG

Om ett tag ska jag, Vendela och mamma cykla till Tuvan där vi ska fika tror jag. Uppdaterar då vi kommer hem!

DUSCH

saknar dig

Har just precis duschat, och gud så skönt det var!
Hur som helst, ikväll har jag inte gjort någonting alls. Bara suttit på mitt rum och haft allmänt tråkigt men datorn i knät.
Btw, jag har bytt mobil till min förra, Sony Ericsson W660i. Den har inte touch. För jag kände att jag tröttnade lite på min Experia så jag bytte. Men snart kommer jag nog byta tillbaka till Experian igen.

JAPPCHECK

HEJ BLOGGEN thihi,
imorse var vi ju som sagt tvugna att stiga upp klockan 9. Halv elva for vi till Lövvattnet till min farbror, kusiner osv. Vi fikade där, som jag redan har berättat. Det var fikabuffe så fikade mycket, hehe. När vi skulle hem stannade vi på en camping där man fick testa att volta med en bil (alltså det var en speciell bil som snurrade(?). Bilen var alltså uppochner) Det var riktigt kul, jag och Vendela dog av skratt.
Vi åkte till stan efter det, pappa köpte lite saker och jag fyllde på mina gratis(!!!!) Sen köpte vi mjukglass och gick till älven där vi åt den.
.
Vendela följde mig hem sen. Vi myste med Filippa och satt vid datorn, sen for hon hem.

ÄPPLE

men snygg
Ikväll har vi suttit vid datorn, pratat, skrattat och så vidare. Det vanliga typ.
Vi såg just klart en film, snart måste vi sova. För imorgon måste vi vakna tidigt, klockan 9. För vi ska till Lövvattnet, till mina kusiner osv. Dom har ett café där vi ska fika, godnatt♥

NEXT TO YOU

Sitter just nu och väntar på Vendela som kommer hit klockan 8, hon ska sova här inatt. Det blir nog kul!
Har ingen aning om hur mycket vi kommer sova men jag slänger nog in något inlägg senare.


SLAPPDAG

Vaknade vid 10 imorse, tidigt för att vara mig. Jag försökte somna om, men jag gav upp så jag tog fram datorn istället. Så hela dagen har spenderats framför datorn. Slappdag.
Det blev inte att fara till Vendelas stuga idag för vädret är inte direkt härligt idag. Så vi ska fara dit om några dagar istället, lika bra det.
.
Nu ska jag byta kläder, har inte gjort det än så går fortfarande omkring i pyamas..

JAG HOPPAS, JAG DRÖMMER

Det blev att jag var med Vendela ikväll. Hon kom hit efter 6, då gick vi ut för mina grannar Lucas och Melvin ville leka kurragömma med oss. Haha, dom vill alltid det.
Men vi gick in efter 10 minuter kanske. Då satt vi vid datorn, pratade, gjorde en ny header till våran blogg, Vendela provade mina kläder osv. Vi gjorde allt möjligt iallafall och det var grymt kul! Hon åkte hem för en timma sen.
Imorgon ska jag nog till hennes stuga:]

IT'S EASY

arkivbild
Nyss kom jag hem från skatan. Jag och pappa åkte dit runt ett och då var Vendela och hennes föräldrar redan där. Det var nästan ingen sol alls, så vi solade nästan inget. Det var däremot ganska varmt i vattnet, så vi badade rätt länge.
.
Ikväll ska jag kanske vara med Vendela, men vi får se hur det blir med det.

SAKNAR MIN CANON


Godmorgon
, eller jag vaknade för ett tag sen men "sprollroll". Om ett tag ska jag och pappa fara till skatan där vi ska träffa Vendela och hennes föräldrar. Vi ska väl bada, sola osv där skulle jag tro.

WEHEARTIT


Alldeles strax ska jag sova. För imorgon vill jag helst inte vakna på dagen, känns surt att sova bort sommarlovet (inte för att jag gör det men).
Vi får se vad som händer imorgon. Men jag kan slänga in ett inlägg då jag vaknar och berätta. Godnatt!


FÖRÄNDRING

Har ändrat lite i bloggen nu. Bytte header och gjorde om i designen, det är bara lite till som måste fixas. Tryck på F5 om det inte syns.

Nyss åt vi middag, vi har ju främmande. Snart ska vi äta igen så jag måste kila!

HALLONSODA

saknar er jao.

Imorse hade jag tänkt sova ut, så jag sov till ett. Jag har varit dötrött hela dagen, det beror delvis på värmen tror jag. Om ett tag ska vi få främmande, dom kommer klockan fyra. Så det kommer kanske inte bli så bra uppdatering senare.
Nu ska jag sätta på fläkten i mitt rum och sen bara vänta på att gästerna ska komma. Ha det bra!


NIONIONIONIO

Imorse vaknade jag halv nio. Det blev lite stressigt efter som att vi skulle vara i Skelleftehamn kvart över nio. Vi åkte iallafall och hämtade Vendela klockan nio. Sen efter ett bra tag när vi var ungefär 18 personer i båten åkte/seglade vi mot Boviken. Efter tre timmar var vi framme, kändes skönt.
Jag och Vendela badade, solade, gick omkring, åt hamburgare osv. Det var supervarmt ute också!
Efter några timmar åkte resten tillbaka hem med båten, medan jag och Vendela väntade på att hennes familj skulle komma och hämta oss.
När vi kom hem till Vendela hade vi vattenkrig, vi klarade verkligen inte av värmen. Senare skulle hon rida, och jag följde med och kollade på.

SOMMAR♥

Halv ett idag kom Vendela och hennes föräldrar och hämtade mig. Sen åkte vi till Skatan. Det var superhärligt både på land och i vattnet, SOMMAR♥♥♥
När vi skulle hem följde jag med hem till dom. Jag och Vendela var mest på studsmattan och pratade. Jag cyklade hem halv 6, för dom skulle få främmande.
Imorgon måste jag vakna typ halv 8-8. För jag, mamma, pappa och några till som jag inte vet vilka det är ska åka båt till Boviken. Vendela hänger också med!
Kommer nog ha svårt för att vakna men..

SOM JAG HADE DIG FÖRUT

Gammal bild, men det spelar ingen roll.
Har iallafall bakat bullar ikväll med mamma. Eller hon gjorde degen och jag resten. Sen har jag fikat lite också, bullarna var torra men ändå goda. Aja, nu ska jag inte sitta här och skriva ett inlägg om bullar.
Är supertrött så ska alldeles strax börja dra mig mot sängen och försöka sova.

SPROLLROLL

Det var proppfullt på vitbergs, folk överallt. Inte konstigt, det var ju sjukt varmt idag vilket gillas!
Vi badade, solade och jag köpte en pommeslåda för jag hann inte äta lunch innan. Det var riktigt mysigt iallafall. Halv fem kom hennes mamma och hämtade oss.
Då for jag hem till mig och vek(?) kläder, städade lite i mitt rum och packade även upp min resväska som jag hade i Danmark. Bara pinsamt att jag inte har packat upp den tidigare.
/we♥it

STRÅLADE VÄDER

Om femton minuter kommer Vendela och hennes mamma och hämtar mig, sen åker vi till vb. Så det blir ingen uppdatering mer under dagen. Fast jag brukar ju inte uppdatera på dagarna så det spelar ingen roll;)
arkivbildddddd

KEWL

Klockan ett idag kom ju Vendela och hennes pappa och hämtade mig. Sen åkte vi till "deras" stuga i Böviken. Där åkte vi som sagt på deras luftgrej efter deras båt. Och jag kan direkt säga att det var det roligaste jag gjort på länge. Hennes morfar körde allt vad som gick med båten och en gång flög vi av, sjukt kul var det.
.
Efter middagen cyklade jag mamma&pappa till Yttervik till några vi känner, Margot och Anders.
Nu ska jag dryga vid datorn ett tag till. Sen sova, vill inte sova bort dagen imorgon..

usch

COLLAGE

Nu ska jag alldeles strax sova. Imorgon klockan ett kommer Vendela och hämtar mig sen far vi till hennes mormor och morfars stuga där vi ska åka på någon luftgrej efter deras båt.

OHMYGOSH

Idag runt två for jag till Vendela. Vi gjorde en jordgubbsglass som var supergod, satt vid datorn och pratade. Innan 6 for jag hem och åt. Sen kom Vendela hit och då for vi +mamma ut på en cykeltur till båtmuseet i Stackrönnan. Vi fikade, "kikade" på loppisen och satt på bryggan.
Nu ska jag äta lite jordgubbar och på Jersey Shore, mys.


VENDELA, VILMA&ALICE

gammal arkivbild
.
Imorse väckte mamma mig ungefär halv 10-10 och då åt jag frukost. Men jag var så trött så jag la mig i sängen igen och sov till halv ett. Jag duschade, åt och gjorde mig klar. Sen cyklade jag till Vendela, när jag kom dit väntade vi på att Alice och Vilma skulle komma.
När dom kom satt vi mest och pratade, kollade i skolkatalogen osv. Efter ett tag cyklade vi till kanotudden. Vilma såg en mobil i vattnet på botten och gjorde verkligen allt för att få upp den. När hon fick upp den märkte vi att det typ var världens minsta mobil och att den var halv:$
.
Ikväll ville mamma att jag skulle följa med henne på en cykeltur, så jag följde med. Vi cyklade till Anderstorp och tillbaks, det var härligt. När vi kom hem gjorde jag oboy som jag just har druckit upp, nu myser jag framför teven.

DAYS

Första natten jag slaggade hos Vendela sov vi ju på studsmattan. Det var myggigt, men vi klarade oss ändå.
Mitt i natten runt halv 3 fick vi för oss att fara till kanotudden och ta oss ett dopp. Så vi gjorde det. Fast vi badade från en brygga innan kanotudden. Och vi cyklade dit i pyjamas (oversize t-shirt) så det var lite sådär pinsamt, för det var folk som såg oss.
Vi bytte inte om när vi kom tillbaks till studsmattan så det var blött. Vi somnade iallafall 4.
Dagen efter vaknade vi först klockan 9 av värmen, för det var verkligen som en bastu ute. Då gick vi in och sov till halv 12.
Vi for hem till mig under dagen och matade katterna. På kvällen for vi till stadsfesten där vi först åkte karuseller, tryckte våra tröjor och sen såg vi Robyn. Tufft att se henne live, +att hon var jätteduktig. Det slutade ungefär halv 1. Efteråt for vi hem&sov.
Dagen efter (igår) såg vi mest tv, mtv. Sen var vi ute och sprang en runda. Efter middagen for vi och såg på bio, vi såg Bad Teacher. Den var bra!
När vi kom hem såg vi Solsidan och pratade ett bra tag.
Idag vaknade vi såg vi mtv, standard nuförtiden. Sen kom mamma och hämtade oss, vi for till en som vi känner.
Först badade vi på ett ställe nära där dom bodde. Men det var typ alger eller något random, det var iallafall sjukt halkigt. Vi hittade tillslut ett ställe där man kunde bada. Fast vattnet var inte direkt mysigt.
Sen gick vi tillbaka och åt. Efter lunchen bestämde jag och Vendela oss för att gå till Skatan och bada, så det gjorde vi. Vi solade mest, doppade oss 1 gång.
.
Ikväll har jag varit hos Vendela, vi har sett mtv. Sen for jag hem halv 10. Kändes sorligt, för jag har ju bott där ett tag nu..
Men jag ska nog dit imorgon igen:]

1000 INLÄGG

Detta inlägg mina kära vänner är det 1000ende inlägget. Ville bara säga det, hihi.

Är just nu hos Vendela, imorgan kommer jag hem. Då berättar jag om dagarna jag har bott här.

Dom här tröjorna tryckte vi igår på stadsfesten, fint.

RSS 2.0