VÄRT


Den här kom mamma hem med igår. För er som inte fattar så minns ni kanske att jag var med i en fototävling för ett tag sen..? Alla som var med i tävlingen skulle få bilden/tavlan som man hade fotat och dessutom 200 kr. Och nu har jag fått det:)!

Jag och pappa har varit på konsum och pantat ikväll också, och då blev det 122 kr.
Nu ska jag stänga av datorn och försöka sova, godnatt!

MAT

Idag har jag varit på skolan, eller ja, vad förväntade ni er..?
Vi hade kortdag, började 8.40 och slutade 13.35, riktigt skönt! Efter skolan gick jag och Cornelia till grottan, fast vi stog där utanför i typ 15minuter. HAHA det var bara för kul.
På grottan gjorde vi inte så mycket, för båda for hem efter en halvtimma:]

Ikväll ska jag plugga lite tror jag, eller man måste ju..

vårtecken

VINST


/we♥it
Förlåt för att jag inte har skrivit något idag, har inte hunnit/orkat som vanligt;)

För ett tag sen kom jag hem från hockeyn, jag for dit idag också. Det känns som att jag far på hockey typ hela tiden, men jag far då det är hemmamatcher.
Matchen var då mellan AIK och Luleå, eftersom att det är slutspel nu.
Jag var där med Amina, Elsa och Jennifer, trevligttrevligt;D
Det blev iallafall 2-0 till AIK, JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Nu är det bara att hoppas på att dom vinner på torsdag..

21:12


KOLLA VAD VI FICK PÅ SKOLAN IDAG:O:O

Det var en helt vanlig måndag idag, vanliga lektioner och allt. Förutom att vi fick hockeybiljetter till TRE KRONOR-LETTLAND nu på fredag, själv tycker jag att det är konstigt..
Efter skolan tog jag bussen till stan med Vilma, HAHA det var kult i bussen:]
Vi hann gå på stan kanske en timme eller nått, jag hade typ inga pengar så jag köpte inte nånting. Sen gick vi till hennes mammas jobb och drack varmchoklad, vaarm.
Vi kom hem kanske 5, så jag har varit hemma ett tag men har inte orkat skriva..

IT'S A PINK TRÖJA, PINK PINK TRÖJA


KOFTA BIKBOK, 99:-
Här har ni tröjan jag köpte igår, den är inte så speciell men gillar den som ändå.

Imorgon är det måndag, skola. Det känns inte direkt jobbigt, eftersom jag slutar 13.20(:
Nu ska jag nog försöka sova så jag får mig upp imorgon.
I fredags gick jag och la mig 9, jag kan knappt fatta det själv. Och igår gick jag och la mig kanske halv 12, så jag har fått rätt mycket sömn nu i helgen, skönt.
GODNATT!


IGÅR&IDAG

kör på en snabb sammanfattning om igår och idag.

IGÅR
vaknade lite innan 9>tog bussen till stan halv 11>gick med Amina, Sofia och Hanna på stan>köpte en tjocktröja på BIKBOK, ni får se sen>vi åt på Subway>vi gick till bilen sen åkte vi med Hannas pappa till tältet>jag kollade på deras fotbollsträning>Vilma kom dit>när träningen var slut kom min pappa, sen åkte vi till arenan>vi såg AIK-Luleå, spännandeee:]>AIK vann i förlägning med 2-1, yes>vi åkte hem, min faster följde oss hem>vi såg körslaget osv.
Sen var det ju Earth Hour igår också(:

IDAG
vaknade typ 10>åkte till en loppis med mamma, men det var typ inget där>vi åkte till Skelleftehamn på en annan loppis, köpte inget>vi åkte vidare till Folkets Hus här i Urs på ännu en loppis där jag träffade Sofia och Jennifer, köpte inget>åkte hem>städade/hjälpte till hemma.
&nu sitter jag här:]

Jag hann inte skriva nånting igår, men jag hann inte..


FREDAG


ÄNTLIGEN HELG.
en kväll och två dagars ledighet, skönt.

Jag hade HemKunskap som sista lektion, vi skulle sluta halv 4 men vi blev klara lite snabbare så vi fick sluta lite tidigare. Jag och Vilma gick iallafall hem till mig efter skolan, som vanligt gjorde vi typ inget speciellt.
S-k-r-a-t-t-a-d-e mest, sen åt vi glass också:]
Mer har jag inte gjort idag, förutom datorn såklart men det räknas inte.

Imorgon ska jag på stan med några, sen på hockey, semifinal 3.

finbildN

TJEEEEENARE MANNEN, DE Ä OVZZTER HÄR(L)

TRODDE ATT VI SKULLE DÖ

Idag har vi haft friluftsdag hela dagen, i Kåge med åttorna.
Jag skulle pimpla, men det blev som ingen pimpling för mig. För för det första var hur blåsigt som helst, and I mean it. Fast det var mest i början då vi skulle gå ut en bit på isen, en låång bit.
Det var typ orkan eller va det nu heter. Man blåste iväg, omkull och det gick inte att stanna. Jag skrattade så mycket, så jag vet inte vad;)..
Det var den värsta vinden jag hade varit med om tror jag. En stol blåste iväg, ahha.

Annars var det okej där, i början var det  I S K A L L T  men det blev bättre när vi satte oss i solen. Både jag, Vilma och dom flesta ramlade säkert 1000 gånger. Jag slog i svanskotan och sa det till Vilma 1000 gånger, mohah. Tog btw lite kort med mobilen, fast det gick inte att he över till datorn så dom får väl komma nån annan gång:]

När vi skulle ta bussen hem stannade den ungefär där jag bor, så jag hade riktigt riktigt nära hem:]
Kom hem kanske halv 3, så har ju varit hemma ett tag nu menmen.

Foto: Jag
I Luleå

UTVECKLINGSSAMTAL


Foto: Jag
Tog denhär bilden påväg till Luleå i lördags.

Det var en helt vanlig onsdag idag, förutom att jag hade utveckligssamtal. Det gick bra, och jag är nöjd. Det tog drygt 25 minuter så jag missade hela matten(y)!
Onsdagar är typ den bästa skoldagen, sovmorgon och kort dag. Fast i slutet av dagen var jag trööött.
Efter skolan gick jag hem, satt mig framför datorn, och jag har suttit här tyyp sen dess.

16:03

Magic nr7 om EN I AIK KOLLADE PÅ OSS:
OMG!!
Den filmen måste du lägga ut!

SVAR: Haha, egentligen ser man inte så mycket av då han kollar. Jag filmade med mobilen så det är inte den bästa kvallan. Men vi får se;)

EN I AIK KOLLADE PÅ OSS

För ett tag sen kom jag hem från hockeyn, som jag skrev innan vi åkte så spelade SAIK mot Luleå. I början ledde Luleå med 0-2. Men vi tog igen i andra perioden. Tredje perioden slutade 3-3, vilket betydde sudden death, eller förlägning.
SAIK var nära på att göra mål, men pucken missade målet. Så efter några minuter gjorde Luleå mål, trist.. Så vi förlorade ju:/

I början av matchen stog jag och Vilma på höger sida, och då var det en man som blev träffad av en puck i huvuded. Han stog just brevid oss, tänk om vi skulle få den på oss;O
Han började blöda:/..
Men i andra perioden gick vi till ungefär mitten och stog med Lina, det var hur kul som helst, även fast vi förlorade.
Sen kollade Jocke Lindström på oss, OMG! Näe asså, jo han börjar alla meningar med "Näe asså".
FILMADE DÅ HAN KOLLADE PÅ OSS OCKSÅ!!
Nu måste jag sova, skola imorgon..


SNYGG BILD BTW


Ska på hockey nu, skriver nog då jag kommer hem om dagen, matchen&allt
.
HEJDÅ


TISDAG


om man bläddrar lååångt bak i arkivet hittar man Kevin, måste ba säga att bilden var för stor menmen.

Nu är jag klar för att fara till skolan, fast jag skulle få åka med Vilma och dom kommer mellan 25 över och halv. Så har ju ett tag kvar, tid för datorn eller nåt:]

Det händer inget speciellt på skolan idag, eller jo vi har sluppit Elevens Val. Det är därför vi har sovmorgon, som vi vanligtvis inte brukar ha.
Jag ska iallafall vara med Vilma efter skolan, sen ikväll ska vi på hockey.
Det är första semifinalen, och SAIK spelar mot Luleå, tagga♥

MÅNDAG


gammal bild.

Efter skolan stannade jag, Amina och Vendela kvar på skolan, eller druvan rättare sagt. Vi var där i kanske en halvtimma, fast vi gjorde typ inget. HAHA:)
Sen gick vi hem, jag följde med Vendela hem till henne. Vi gjorde inte mycket alls, satt vid datorn och så. Det vanliga, men det var då kul!
När jag kom hem hann jag äta och ta det lugnt ett tag, sen kom Vendela hit vid halv 7.
Vi har hunnit med det mesta, typ filmat, sen har hon hjälpt mig nån gång med so-läxan som är tills imorgon.
Justja, den borde jag träna på nu..

Imorgon far hon till Thailand, jag kommer sakna henne:(..
Jag hoppas iallafall att du kommer ha det jättebra där!

SVAR PÅ TAL

Anonym om FORTF MOBILBLOGG, OM IDAG:
Hur bloggar man från mobilen? :*

Svar: Svårt att förklara, men om man har internet eller så på mobilen så kan man gå in på blogg.se med mobilen. Sen kan man logga in och skriva rubrik. Men när man ska skriva själva inläggstexten så går det inte. Men Vilma och Vendela [tror jag] visade att man kunde trycka på HTML och skriva texten där, efter det skulle man trycka på "Uppdatera" sen är det bara att trycka på "Spara & Publicera".
Det är hur enkelt som helst!
Fast självklart finns det säkert fler sett att göra det på. Om man gör såhär som jag gör så går det inte som sagt att hoppa på en ny rad eller he in bilder, det är inte bra.
Men det funkar iallafall att skriva:]
Jag vet inte om det där blev komplicerat, men du får ju testa.

HÄÄÄÄÄRLIGT!

Imorse blev man väckt av Kevin innan 7, jättetrevligt. Under dagen hann vi gå en promenad havet/lule älven(?) och på isen fanns det "banor" där man kunde åka skridskor osv, fast vi gjorde inte det. Sen fikade vi där, mysigt.
Efter ett tag åkte vi till KulturHuset [eller nånting] där vi gick omkring och kollade på.. saker. Nämen typ konst och sånt, ja ni fattar.
Sen åkte vi till max, eller vi for på drive-in och beställde hamburgare. Efter det åkte vi tillbaka till deras lägenhet och åt lunch, sen var jag och mamma tvugna att fara hem. Klockan hade hunnit bli 2, och jag skulle fara på hockeyn som började 4.. Mamma skjutsade mig till arenan och jag hann just precis dit, turde.
Jag var där med Sofia, Jennifer och Vendela.
DET DÄR VAR BTW TYP DEN VIKTIGASTE MATCHEN, NÄSTAN IALLAFALL. OM SAIK SKULLE FÖRLORA SKULLE DOM HA FÅTT SLUTAT SPELA PÅ LÄNGE, ELLER DOM SKULLE FÅ TYP SOMMARLOV, HAH. MEN OM DOM SKULLE VINNA SKULLE DOM GÅ VIDARE TILL SEMIFINALEN. Och kan ni gissa vem som vann, SAIK eller Linköping?
-Jo, det var Skellefteå AIK, självklart;)! Dom spelade mest bra i första och andra perioden, men det slutade med att dom vann med 3-2, härligt!

Snart ska jag sova, för imorgon bär det av till skolan, igen.
Sitter btw vid pappas dator nu, så det blir en arkivbild... från google.

FORTF MOBILBLOGG, OM IDAG

Okej, dehär får bli som en del 2 av det andra inlägget, liksom. Idag; jag vaknade klockan 7, eller jag var tvungen rättare sagt. för jag skulle ALDRIG vakna frivilligt så tidigt, på en lördag dessutom. Jag&mamma hade iallafall planerat att åka till Luleå till några som vi känner. Vi började våran bildfärd nångång efter halv 9. Det var jobbigt att sitta i bilen, trött som jag var. Jag somnade då inte. Vi var framme här i Luleå kanske 11, fast vi körde typ vilse:$ direkt vi kom hit åkte vi till dom vi känner, sen nästan direkt efter det åkte vi in till stan med dom. Först åt vi på en thairestaurang, gott. Efter det gick vi till en affär, bara en. Jag fick ändå med mig en sak, inget speciellt men. Det var ju rea;) När vi var klara där åkte vi till någon slags skola där det var sagolördag(?) fast det var ju tänkt till Kevin, asså dom vi är hos's barn. Han är bäääst! Han är iallafall 3 år, för er som ville veta. På dedär sagolördagen fanns det lite olika saker att göra, fast vi fikade bara sen åkte vi hem. Nu ligger jag i deras soffa som dom har bäddat ut, funderar snart på att sova, är riktigt trött efter som jag vaknade typ 7 imorse ju. Imorgon åker jag&mamma hem, känns lite trist men ändå skönt att få fara hem. Jag ska KANSKE på hockey, om vi hinner. Btw, när jag kommer hem ändrar jag nog den här texten. Asså jag kommer fixa det med raderna osv, blir enklare att läsa då:]

MOBILBLOGG

Ni som orkar läsa det jag kommer skriva upp nu, är verkligen tuffa:] nej men jag kommer skriva allt i löpande text, asså jag byter aldrig rad. Kanske för att det inte går, på det sättet jag mobilbloggar. Tänkte iallafall berätta lite om igår&idag, dåvetni. Igår; Som jag redan har sagt så var vi i Malå hela dagen. Bussen gick 8, så vi var där ungefär 10. Sen åkte vi slalom hela dagen, nästan dårå. Jag stog typ i 100 år i kö'n där man skulle hyra slalomskidor osv.. I början då vi skulle åka kunde jag knappt åka, mindes inte hur man gjorde:$ men efter ett tag gick det faktist bättre. Jag åkte mest med Felicia, kuLigt! Sen åkte jag med Vilma i bussen, tur&retur, båda vägarna. Det var också kuLigt. Några i min klass satt&sjöng i bussen för det mesta, allsång i bussen eller nåt. När jag kom hem var klockan kanske 5, då hann jag äta, duscha, göra mig klar&sånt, för jag skulle på disco:)! Det började klockan 7, men jag åkte med Vilma&vi for typ halv 8, perfekt! Discot var väll rätt kul, kanske inte det bästa men ändå. Jag var med olika personer, skriver inte upp dom för jag kommer säkert glömma nån.. Discot slutade halv 12, men jag&Vilma for hem 20 över 11. Hur som helst så var det en toppendag! När jag kom hem gick jag&la mig rätt snabbt. Det behövdes. SKRIVER SNART ETT NYTT INLÄGG OM IDAG, EFTER SOM ATT DET BLIR SJUKT JOBBIGT ATT LÄSA DEHÄR. INTE FÖR ATT JAG TROR ATT NI HAR ORKAT LÄSA MENMEN:]

DETTA FÄLT MÅSTE FYLLAS I, IGEN


gamal bild:$
Ikväll har jag som jag sa tidigare varit på kören, vi fick några nya låtar och så, så det var ju bra(?).
Finns egentligen inget mer att berätta om det, förutom att jag fick träffa Milly, haha.
Imorgon ska vi vara i Malå hela dagen, vi har friluftsdag. Bussen går klockan 8, så man måste vara där innan. Det innebär ju att man måste vakna tidigt, åhnej
Sen kommer vi hem 5, hoppas att det blir kul:]


NÄE


arkivbild, visst jag är rolig?
Skolan idag var nog bättre än vanliga torsdagar, vi fick sluta 14.20 istället för halv fyra, yä!
Vi hade hur som helst goingdag med 8orna idag, alltså vi var i blandare grupper med 8orna. Våran grupp sammarbetade rätt bra, på alla stationerna vi var på.

Om ett tag kommer pappa hem, sen skjutsar han mig till musikskolan, för jag ska på kör ikväll.
Bloggar förmodligen då jag kommer hem, måste bli bättre på att blogga igen, eller hur;)?


OHO

Igår fick det bli en bloggfri dag för mig, men det var för att tiden inte räckte till datorn. Jag var ju på skolan, hade kort dag och slutade 13.35. Efteråt var jag på grottan med några från klassen+Vendela, det var kult:)
När jag kom hem åt jag, sen åkte jag, pappa och Vendela på hockeyn.
Det var spännade, som vanligt. Men det slutade med att vi vann med 3-1=D!!! Två av målen kom typ efter varandra.
Aja, nu MÅSTE jag gå till skolan, börjar halv nio&dessutom ska jag gå med Vilma:D:D:D::D:D
ne men ha en bra dag♥

TISDAG


sant

Skola idag, standard. Det hände ganska mycket där, fast det är meningslöst att skriva det här men gör det ändå;)..
Vi hade först elevens val och jag hade SO, vi skulle göra klart nånting&berätta om det. Efter det hade vi musik, då håller vi på med Just the way you are, och jag är i musikgruppen och spelar synt med en massa andra. Vi hade spanska efter det, kul fast nej. Sen lunch, och efteråt SO igen fast inte elevens val.
Sen hade vi också gympa där vi hade killerboll eller nånting:] Vi slutade halv 3 tror jag.
Fattar inte hur jag orkar skriva om skolan typ varje dag, menmen.
Jag och några till tjejer i klassen stannade kvar på skolan i nästan en timme och pratade, sen gick jag hem med Vilma, kult=D!

MALÅ PÅ FREDAG

Jag vet inte hur jag ska göra, ska jag kanske ha en kort bloggpaus?
Nej men vi får nog se hur jag gör tills vidare, om jag hinner med bloggen just nu, eller inte.

Första skoladagen efter sportlovet är avklarad och den var inte alls jobbig. Slutade 13.20 som alla andra måndagar så det var toppen!
Efter skolan väntade jag på druvan med Amina tills  halv 3, sen väntade jag med Jennifer tills hk'n slutade. Åhjustja, idag träffade jag ju äntligen Amina↑ igen som har varit i Thailand ett tag:]
Jag följde hur som helst Vilma hem och vi gjorde inte så mycket, men riktigt kul var det! Jag for hem 5 och nästan direkt då jag som hem somnade jag i soffan, jobbigt;$:(..
Jag har också lyssnat lite på hockey, alltså SAIK-Linköping dårå.
&ÄÄÄNTLIGEN BLEV DET VINST FÖR SAIK, WIHO=D!
Jag har också jobbat lite i matteboken, bara drygt.

slarvigtgångertusen. HA-HA


SOL


bild från idag
Efter att jag skrev det förra inlägget åkte jag, mamma och pappa till Rävabacken där vi grillade machmallows och korv. Sen satt vi bara längst uppe i backen och tog det lugnt. Vi for hem innan det blev mörkt, skulle gissa på att det var efter 4. btw, Jimmie Ericsson var där;o
Hela dagen har jag bara slappat. För imorgon börjar ju skolan om, efter en veckas underbart lov. Det känns tråkigt att skolan lovet är slut, men jag längtar ändå efter att få träffa alla igen:)!


LÅGT


arkiv
Ni har kanske märkt att jag inte har skrivit, men igår satt jag inte vid datorn en endaste stund. Eller jag hann inte rättare sagt:)
För någon gång efter 1 igår åkte jag, mamma&pappa till Vitberget för det var tydigen Vitbergets dag. Det var gratis att åka slalom osv, men jag åkte inte för att jag hade så grymt ont i nacken.
Istället såg jag på då en massa andra åkte.
Halv 4 mötte jag Vendela på Skellefte Kraft Arena, för vi skulle på hockey.
SAIK vs Linköping som vanligt(?). Det sög att SAIK förlorade i förlängning.. För dom hade förtjänat att vinna! Slutresutlatet blev iallafall 3-4 till Linköping.

Efter hockeyn gick jag och pappa till några kompisar som bor i stan, för mamma var där. Och där var vi resten av kvällen, vi fick äta där, och sen såg vi Melodifestivalen där Eric Saade vann. Det spelade ingen roll för mig om vem som vann eftersomatt jag typ aldrig såg programet;)
Menmen, nu måste jag kila. Skriver kanske senare, vem vet?


KEXCHOKLA'

Imorse där innan tio skjutsade pappa mig till stan, eller Leos Lekland [MOHAH] där Milly väntade. Hennes lillebror var också med btw.
Egentligen hände det inte så jättemycket på Leos, typ det man brukar göra där antar jag väll. Det låter fult/konstigt/fel att säga att vi lekte, för det gjorde vi faktist inte..
Det var hur som helst kul.
Fast det blev inte att Milly skulle sova här, men en annan gång;D!

Nu sitter jag här vid köksbordet och äter kexchoklad, gäät.


VAD GÖR JAG VAKEN NU?

Ja det kan man ju allt undra.
Jag som är en person som vaknar vid 11-tiden på helgerna/lovet, eller hur?
Fast man kan inte direkt säga att jag vaknade av egen vilja, jag hade faktist ställt väckarN:]
För dagens planer blir att vara med Milly. Vi ska ses på Leos klockan 10, vilket är om lite mer än en timme. Sen skulle hon nog sova här. Så nu ska jag nog gå ifrån datorn så vi hinner i tid dit, det kommer iallafall att bli skoj=D!

arkiv,
det gick inte att ladda upp bilder..

IGÅR&IDAG

Igår där vid halv 3 kom Vendela osv hit och hämtade mig, sen åkte vi iväg till Piteå. Vi stannade på Dollarstore påväg dit också, då köpte/fick vi varsin läsk och en påse med Plopp.
Efter kanske 15-20 minuter for vi till badet, det var riktigt kul där! Dessutom hann vi göra en massa saker:)
Klockan 8, då det stängde, började hemfärden.
En timme senare(?) var vi hos Vendela tvärt och då hämtade vi hennes grejer. Sen fick vi skjuts hem till mig för hon skulle nämligen sova här.
Vi gjorde lite allt möjligt, satt och kollade på videos, lyssnade på musik, skattade. Där innan 3 somnade vi.

Idag vaknade vi nångång där mellan 10 och halv 11. Vi gjorde typ lunch direkt, och det blev varma mackor.
Först gick det väll sådär, men tillslut lyckades vi:]
När klockan blev 12 kom hennes pappa och då for vi vidare till Bygdsilijum där vi skulle åka slalom.
JIBBERS SOM VI ÄR!
Jag har nästan aldrig åkt slalom, eller gjorde det några gånger i fjol men jag hade typ glömt hur man gjorde:$..
Det gick iallafall mycket bättre än vad jag trodde, vilket var bra, right? Men både jag och Vendela föll,
Vi var där tills det stängde vilket var 4. Jag var riktigt trött, höll på att somna i bilen...
Jag lyckades ännu en gång med ett alldeles för långt inlägg.

mobilbild från idag

BÄSTA DAGEN


bild från i måndags
Idag har vi som sagt varit i Piteå och badat, det var riktigt kul och vi hann med en massa saker!
Nu är Vendela iallafall här och det blir att hon sover här.
Så jag berättar om dagen imorgon istället för nu ska jag vara social med henne:]

LÅG UPPDATERING OCH ALLT


favorit i repris
Imorse vaknade jag ungefär halv 11, men låg i sängen tills halv 12. Sen steg jag upp, åt en halv semla och efter det har jag bland annat packat lite tills Pite Havsbad idag. Jag tror att jag har glömt säga det, men idag ska jag iallafall på Pite Havsbad med Vendela osv:)!

Igår hann jag bara skriva ett inlägg, ett ointressant dessutom..
Men senare, där efter 6 for jag och pappa och hämtade Vendela sen åkte vi vidare till hockeyn.
SAIK-Linköping [det är samma lag som förra gången, men det är för att dom spelar slutspel nu].
Vi var där med Vilma också:]
Matchen slutade 4-3, och SAIK vann. YES.
Nu är det bara att hoppas på att dom vinner resten av matcherna.

Nej nu måste jag sluta skriva, för snart kommer förmodigen Vendela och dom hit och hämtar mig.
Jag skriver nog ikväll då vi kommer hem, ha en bra onsdag♥

THE REASON THAT THE SKY IS BLUE

Godmorgon allihopa, eller ja för min del blir det så eftersomatt jag vaknade nyss;)
Dagens planer blir nog bara att vara hemma hela dagen, är hemma själv just nu men jag vet inte hur länge det varar.

Nu ska jag läsa lite bloggar och efter det stiga upp ur sängen och äta något, tjo.

VENDELA&VILMA

Efter att jag hade skrivit det förra inlägget gick jag och Vilma till Vendela, det tog sin tid men vi kom iallafall dit.
När vi kom dit fick vi veta att Cornelia inte skulle komma, vilket var tråkigt..
Annars gjorde vi inte mycket alls, vi satt mest och sa "Va ska vi göra?" men vi satt mest bara vid datorn:]

Jag började gå hem från Vendela där innan 6, när jag kom hem åt jag, och efter det for jag och pappa och hämtade Vendela, sen for vi på konsum ett tag.
Efter det åkte vi hem och bakade semlor, för ni har väl inte missat att det är fettisdagen imorgon..?
När vi var klara åt vi varsin, ja ni ser ju;


MÅNDAG


bild tagen i lördags, mjauu
Om ett tag går jag och Vilma till Vendela, där vi ska vara med hon och Cornelia:)!
Det är väl dagens planer, så mer vet jag inte.

Jag måste verkligen fixa mer bilder, efter som att jag tog bort headern. Så nu ser bloggen rätt tråkig ut,
men det får jag väl ta och lösa någon gång.


NYTT-TILLFÄLLIGT

Nyss ändrade jag lite saker i bloggen, tog bort headern, bytte bakgrund, rubrik osv.
Jag ville ha något mer enkelt, fast jag blev inte så nöjd så troligtvis ser det inte ut såhär så värst länge;) 
[tryck på F5 ifall ni inte ser..]

MIN LÅTSASFRU

För ett tag sen kom jag hem från bion med Vendela. Filmen var jättebra, egentligen inte så ovanlig men den var bra. Sen var den rolig också.
Den var ungefär 2 timmar, så den var ju rätt lång osv.
Men iallafall så rekomenderar jag den!

Imorgon är det egentligen den första riktiga lovdagen, det känns toppen. Man kan liksom bara gå omkring och njuta av att inte göra någonting, bara ta det lungt, inte behöva tänka på läxor eller nåt jobbigt, allt är perfekt!
Det är det bästa med lov, tycker jag.

[blogg.se vill inte sammarbeta, det  f u n k a r  inte att lägga in bilder]


LARV

Förlåt för att jag inte har skrivit nånting, men jag "glömde" bort att skriva att jag skulle sova hos Vendela efter hockeyn. Fast egentligen visste jag inte om jag skulle sova hos henne innan men det är en annan historia:]..
Jag var iallafall på hockeyn [AIK-linköping] med Vendela och Elsa. AIK vann med 5-4, fast i förlängning..
Om AIK skulle vinna, fast inte i förlängning så skulle dom vinna en miljon och vinna grundserien tror jag(?)
Men dom blev 3a..

Efter hockeyn for vi först hem till mig och direkt efter det vidare till Vendela där jag skulle sova.
Vi hann göra lite ditt å datt, göra ansitsmasker, åt chips&godis, drack oboy&cola, kollade på film, åt blodapelsin vilket inte gick bra alls, skrattat och pratat. Det var helt klart bäst!
Nu ska jag duscha, hörs♥

UPDATE: JAG FICK FARA PÅ BIO'N!

KLADDKAKA

Dagen började med att jag steg upp, som alltid? Haha jag vaknade väl där vid 10, så det blev inte rekordtidigt eller sent:)
Jag har iallafall hjälpt till att städa, eller att dammsuga. Sen har jag bara vilat, så nu känner jag mig
taggad på lov!
Idag skulle jag vara me Vendela tror jag, sen blir det hockey:)!

Mobba inte bilden, jag "lovade" att jag skulle visa någon bild så jag tog bara nån random på 2 sekunder utan att kolla hur den blev:].. 

TRÖTT-.-

Sitter fortfarande vid datorn, men funderar på att titta lite på tv nu. Om ett tag har jag iallafall bestämt mig för att sova, är sjukt trött och jag vill ju självklart få en bra start på lovet, imorgon alltså.
Imorgon har jag nog inga speciella planer, skulle på hockey men sen vet jag inte. Det får vi se imorgon helt enkelt:]

Igår bakade jag ju som sagt kladdkaka, och visst, den blev väl en aning god. Men jag glömde att he i mjöl.. Det tog ett tag innan vi fattade vad
jag hade glömt, men alla gör misstag, huh? HAH.
men den smakade iallafall.. normalt? Så det var nog inget fel på den, tur det.

har fortfarande inga bilder, så bjussar på arkivet.

A-W-E-S-O-M-E!

YÄYÄY nu har man äntligen sportlov! känns riktigt skönt att få slippa skolan en vecka, TAGGA=D!
Men iallafall, efter skolan gick jag, Vilma och Vendela hem till Vendela. Vi satt bla och kollade på gamla videos från 2010, omg:]]
Sen satt vi vid datorn mer, det var hur som helst kul!
När jag kom hem åt jag middag, tacos, he va gott:]
Nej nu ska jag kolla på tv eller nånting, skriver mer senare tror jag.
btw, vi "hedde" just på något konstigt program på datorn som heter ubuntu, så har inga bilder:]

VÄNTAR

Sitter just nu vid pappas dator tror jag, fast det gjorde jag i det förra inlägget också men whatever. Jag väntar iallafall på att kladdkakan ska bli klar, det tog riktigt snabbt att göra den btw!
Ska nog försöka fota den om jag ids, så isåfall kommer det nog bilder imorgon. Efter det ska jag sova, tidigt. Så jag inte somnar imorgon eller nånting, nu ska kladdkakan nog ut, håj!♥

TORSDAG

Som vanligt var jag på skolan idag, hade lång dag från 8 till halv 4.. det hände ingenting speciellt, som vanligt. Nej men vi hade idrott sista timmen fast jag var typ inte med, så jag fick sluta lite tidigare:]
Jag bänkade mig framför tv:n när jag kom hem och vad tror ni hände då..?
-Jag somnade, som igår. Jag borde verkligen sluta somna efter skolan, annars är det ju omöjligt att somna på kvällen.

Åh, egentligen skulle jag vara på Beatleskonserten just nu som vi har med kören, men jag har vi varit sjuk och dessutom är jag fortfarande en aning förkyld..
NU>baka kladdkaka!

bild från förra gången jag bakade

NÄSTA VECKA>LOV!!

Jag for till skolan idag, för jag mådde betydligt bättre så det kändes bara skönt på nåt sätt att fara:)
Vi hade bara 4 lektioner, livskunskap, musik, matte och svenska. Sen slutade vi 13.35 så det var ju toppenbra! Efteråt gick jag, Jennifer, Sofia och Hanna till kopparhallen och såg finalen av tjejhockeyn. Den var mellan Ursviksskolan och Burträsk, eller Björnåker. Man kan på direkten säga att Ursviken var mycketmycket bättre, för dom vann med 22-2! Grattis, ni var bäst!

När jag kom hem, vilket var halv 5, somnade jag i sängen. SKiLLZ. Så just nu är jag alldeles för tröööttt..
Justja, nu taggar vi till lov nästa vecka=D!

2-6:/

Kom hem från hockeyn för ett tag sen. Det gick inte direkt så bra för AIK, dom förlorade med 2-6:(
Första gången iår jag far på hockey och dom förlorar, ändå coolt.
Menmen, det var bara en match! Jag stog som sagt med Vendela, Vilma&Frida där, najs.
Nu ska jag sova, är grymt trött så det skulle behövas.. btw, jag tog tempen nyss och hade 37,8 i feber.. Gillas absolut inte! ÅÅH, säg inte att jag blir sjuk igen/mer sjuk:(..
godnatt

DET ÄR JU 1A MARS IDAG:O

Om ungefär en timme kommer min faster och hämtar mig, sen åker vi till stallet och hämtar Vendela. Efter det åker vi vidare till Skellefte Kraft Arena där det är SAIK vs Färjestad, NAJS!
Vi ska typ stå med Vilma och Frida om jag har förstått det rätt, men vi får se helt enkelt:)

arkiv

HELLO SUNSHINE


/we♥it
Jag känner att alla mina inlägg blir likadana, vet inte varför men det är något som gör att dom blir lika varandra..
Just nu ligger jag i soffan och kollar på tv, eller kollar och kollar, den är iallafall på;)
Vaknade för ungefär 3 timmar sen, alltså klockan 10 så jag har ju varit vaken ett tag. Nu ska jag äta lunch, sen ska jag kanske vara lite duktig och hänga upp lite kläder som ligger i tvättmaskinen men vi får se om jag orkar:]
Ha det bra tillsvidare, håj!


RSS 2.0