NICE

Har hjärnstopp (om det ens heter så), har ingenting att skriva om, vet inte ens vad jag tänker längre. VAD HÄNDER EGENTLIGEN? Okej,förlåt hahah.

Men idag har jag varit på skolan. När jag slutade tog jag bussen hem och sen somnade jag i soffan. Mamma väckte mig och sa att vi var tvugna att fara och köpa nya skor till mig. För dom jag har nu hade var helt trasiga. Hål i båda sulorna och allt. Så vi for till Skohuset, fick med mig ett par skor hem. Kan visa dom nån dag, typ fredag om dom inte har hunnit blivit smutsiga dvs.

CAUSE YOU'VE GOT THAT ONE THING

Utanför mitt fönster för ett antal timmar sen, om ni ville veta. SNÖ.
Hade som sagt temadag idag, det hette hjärna friskvård eller något sånt. Vi slutade halv 2. När jag kom hem satt jag mig framför datorn där jag fortfarande sitter. Eller jag har just packat, för ikväll ska jag till mamma.

GODNATT

Har legat i sängen och kollat på Elsas värld ikväll. Nu måste jag sova så jag inte försover mig imorgon, godnatt.

SNÖÖÖ

Har inte uppdaterat så bra i helgen- jag vet. Men jag har nämligen varit hos farmor & farfar, for dit igår. Min faster var också där så det var najs och så har jag haft en supermysig helg.
Det är ju första advent idag, och det började även snöa idag. Så har fått lite julkänsla trots allt :)
-
Imorgon på skolan är det typ temadag. Vi får lite sovmorgon, plus på det! Förhoppningsvis slutar vi tidigt också, hoppas iallafall.

KANALDISCO

Var ju på kanaldiscot med Vendela ikväll. I början sög det typ, men senare var det hyfsat kul! Fast vi for ändå hem ganska tidigt haha.
Nu ska jag kolla lite bloggar, facebook och sånt. Sen ska jag försöka göra en tidig fredagskväll, och imorgon ska jag sova ut. Åh så skönt:D
Justja, idag på skolan hade jag utvecklingssamtal. Det gick väl bra i guess.
"vadå slitna skor?"

24 NOVEMBER

laagomt gammal bild
Oj, idag är det en månad kvar tills julafton. Känns helt sjukt, för nyss var det typ sommarlov och vars är snön egentligen? Fattar inte riktigt..
Var ju med Vendela efter skolan idag ett tag innan kören, sen for vi kören, efter for jag till henne och hämtade min cykel sen cyklade jag hem. Något mer har jag inget att säga om den här torsdagen som snart är slut. Imorgon är det fredag, då ska kanske jag och Vendela typ fara på något disco på kanal haha.

MOBILBLOGG

Just nu sitter jag på druvan i soffan med hanna,corrnelia,frida & jennifer. Vi börjar 20 i 11. Slutar typ halv 4 idag tror jag, sen ska jag fara till vendela och vara med henne och jag skulle nog äta där också. Blir nog kul. Efter det ska vi på kören..

JAJA

Har ingenting att säga egentligen, men idag har jag varit på skolan som vanligt då. Typ nyss gjorde jag cornflakeskakor, dom blev goda.
Okej, jag borde inte skriva när jag inte ens skriver om något intressant så hejdå

MENINGSLÖST

/weheartit
Just nu har jag verkligen ingen blogglust,och sen så har jag inget att blogga om heller. Men nyss kom jag hur som helst ut ur duschen, kul att veta.
Idag bortsett från skolan har jag faktist inte gjort nånting, har bara varit hemma och tagit det lugnt.

SOVSÖTT

bra fokus osv
Jag och Vendela for ju som sagt till koppar efter att jag skrev det förra inlägget, var med några andra där också. Det var nice, haha.
Nu hade jag tänkt försöka sova, vi får se hur det går.

NU>KOPPAR

Nu drar jag & Vendela till kopparhallen där vi ska se nån hockeymatch. Typ clemens-aik. Bloggar senare, puss!
sommar<3<33<33<3<

BILDLÖST

Idag är det söndag, och imorgon börjar skolan om. Känns inte sådär jättetaggande att tänka på om man säger så.
Ska kanske fara till koppar och kolla på nån match senare, men vi får se hur det blir med det:]
13.37

LÖRDAGKVÄLL

hahahaha vad hände
Igår var ju jag och Vendela och såg Breaking Dawn. Den var jättebra och lätt värd att se! Så jag tycker att ni som inte har sett den borde gå och se den. Det blev att jag sov hos henne efter filmen. Det var riktigt mysigt må jag säga.
Idag har vi slöat hos henne, bakat pepparkakor,sett tv,sovit osv. Eller jag råkade somna i hennes soffa ett tag,hehe. Och förresten så snöade det ju idag:O..
-
Nu hade jag tänkt fixa lite i garderoben, har fått en ny så ska he in alla kläder där nu, håj.

BREAKING DAWN

På skolan idag hade vi lektioner typ hela tiden & typ nästan alla efter varann. Standard fredag alltså..
Men nu är det ju helg igen vilket gillas staaaarkt:D Nu hade jag tänkt ta mig en dusch, sen äta middag och efter det bär det av mot stan för jag och Vendela ska på bio. Fast det är inte förrens niotiden ikväll, så det är ju ett antal timmar kvar. Vi ska se Breaking Dawn, tagga!!

SHOSHOLOZA

Idag har jag först varit på skolan, efter skolan for jag & Elsa till mig. Sen for vi och alla andra till Anderstorp, vi hade ju konsert idag- Marching For Life. Det var faktist riktigt kul! Fast jobbigt att stå i typ evigheter men det var det värt de! Alla var så glada så det gjorde allt till en mycket bättre konsert, så skulle inte precis ha något emot att få göra det igen.
Imorgon har vi matteprov fast har inte hunnit plugga något, fast det borde nog ändå gå bra..

WEIHOW

arkivbild
Kom hem från hockeyn för någon timme sen. AIK förlorade men annars var det kul, var ju med Vendela där så det var ju inte helt fel. Borde gå och lägga mig nu, så det ska jag göra.

TLÖTT


Min statestik har varit sämst idag haha.. Kan bero på att jag inte har bloggat men okej.

Har som vanligt varit på skolan today, sen åkte jag hem och efter det kom mamma sen åkte jag hem till henne och åt middag där. Sen så har jag varit där nästan hela kvällen.
Nu ska jag gå och lägga mig och försöka göra en någorlunda tidig kväll, ska iallafall försöka.
Imorgon ska jag på hockey på kvällen, ville bara skriva det nu ifall jag inte hinner skriva det imorgon. Fast det kommer jag nog ändå.

YOU LIGHT UP MY WORLD LIKE NOBODY ELSE

Bild från igår.

Hejsan. Har varit på skolan idag, vi slutade halv 4. Direkt efter skolan hade vi nån körgrejsövning på Anderstorp. Vi ska vara med i Marching for life på torsdag. Det slutade 5, sen dess har jag bara vara hemma.
Ikväll ska jag bara ta det lugnt, behöver inte plugga till något. Känns toppen!

VÄRLDENS FINASTE

Min helg har varit grym. For till farmor & farfar igår med Vendela ju, vi skötte mina småkusiner. Sen sov vi där också. Det var jättemysigt. Idag var vi ute lite, passade på att ta några bilder så ni kommer nog få många bilder från helgen framöver.

DET JAG KÖPTE I TORSDAGS PÅ STAN

Båda är från bikbok. Minns inte priset men båda var för halva priset.
Nu far jag jag till farmor och farfar och Vendela följer med, kommer hem imorrn!

11/11-11

Då var det äntligen helg igen, känns underbart skönt. Har lite planer för helgen, eller imorgon ska kanske jag och Vendela fara till min farmor & farfar. Eller jag tror att vi skulle det, så det blir nog kul! Nu ska jag äta middag, håj.
arkiv

STAN>SUBWAY>KÖREN

Jag och Vendela tog bussen in till stan efter skolan ju, vi hann verkligen inte gå på stan länge men fick med mig en kofta och en tröja från bikbok. Kan visa dom imorgon, om nån ens vill se? När vi var "klara" gick vi till subway och åt. Åh så gott♥ Efter det gick vi till kören.
Det var superkul iallafall, tack.
blä har inga nya bilder.

HAHA DET VAR MINA BYXOR JA LOVA

Efter skolan idag for jag, Vilma och Cornelia till konsum och köpte hårfärg för Cornelia vill färga håret mörkare. Sen for vi vidare till Cornelia där vi färgade hennes hår, eller det var Vilma som färgade det. När vi 3 är med varandra färgar Vilma antingen Cornelias hår eller så bakar vi något. Haha;D Men håret blev iallafall jättebra!
Imorgon ska jag och Vendela till stan direkt efter skolan, sen ska vi gå på stan, äta middag där & sen går vi till kören. Vi gjorde det i vintras också, så vi ska göra samma sak imorrn hehe.
Bjuder>
Oj vad rött hår Vendela hade här, och det veeerkligen inte mitt fel heller:$

I'M JUST SAYIN'

For och mötte Cornelia efter att jag skrev det förra inlägget,sen for vi till koppar där vi träffade Madde, Felicia och Alicia. Sen kollade vi på Vilmas träning och efter det cyklade vi till konsum och var där +ute resten av kvällen. Kom hem för ungefär en timme sen. Nu ska jag ta något att säga, sen sleepa.
HAHAH

HÅÅÅJ

Har varit på skolan idag och det gick verkligen långsamt.. Ikväll, eller typ nu ska jag till koppar med Cornelia och Madde så hejdå.

SÄGER GONATT MED DEN HÄR CHARMIGA BILDEN

Dock är den gammal men jaja. Nu ska jag sova för jag är trööööööööööööttt.

DÅLIG BILD

Tröja-monki, jeans-JC
Då var den skoldagen avklarad. Fast vi hade nästan inga jobbiga lektioner så det var ju okej.
Somnade inte förens halv 3 igår så var ganska trött idag.. Nu måste jag jobba me lite matte, typ det tråkigaste som finns haha.

"JAG ÄR EN BASTUPALT"

Kom just precis hem från Vendela, var med henne ikväll. Vi satt inne på hennes rum & såg tv och kollade på hennes typ gamla saker. Nu sitter jag och ser på EMA galan som jag troligtvis kommer göra resten av kvällen.
Imorgon är det skola också, slut på det roliga.

REDAN MÖRKT UTE JU..

Just nu sitter jag i soffan och lyssnar på musik. Lyssnade på den där Puddi Puddi 10 timmar-låten i 1 timme och 14 minuter tidigare idag. HAHA, den är så sjukt dålig och jag vet att jag har mycket till liv.
Har bara varit hemma idag. Tråkigt, och imorgon börjar skola om..
Ikväll ska jag vara med Vendela tror jag!
arkivbild

SKELLEFTE-VÄXJÖ

Haha, gaaaamal bild
Idag har jag bland annat varit ute och sprungit med pappa. När vi kom hem tog en dusch & sen gjorde jag mig klar. Efter det for jag på hockey med Vendela, det var SAIK-Växjö. Spännade var det då, och det slutade 3-2 till AIK. Kul med viiinstttt!
Annars har jag inte gjort så mycket ikväll, såg nyss en film, eller såg den halverst. Imorgon är det söndag, sista dagen på lovet..

"ÅH VAD FIIIINT"

Sov som sagt hos Vendela igår kväll, det var askul. Idag efter att vi hade ätit lunch for vi till mig och kollade när nästa buss till stan skulle gå. Och vi hade typ 2 minuter på oss att gå till busshållplatsen, men vi hann som tur var. I stan skulle vi möta Alicia. Har känt henne nästan hela livet, och hon bor i Umeå så vi träffas verkligen inte ofta. Så det var kul att träffa henne igen! Jag, Vendela och Alicia gick iallafall på stan ett tag. Det var kul det också:]

CHALALALA

bild från idag
Sitter just nu hos Vendela, har med mig datorn hit. För hennes är sönder. Vi håller på & flummar och har det kul hihi. Ska som sagt sova här så det är nice! HEJDÅDÅDÅÅDÅDÅDÅ

LOVEU

När Vendela kom hit fotade vi, så nu har jag några bilder att lägga upp framöver. Häruppe ser ni en av bilderna.
Vi hann inte fota länge, för det blev mörk ute riktigt snabbt. Vi har varit inne och chillat framför datorn också.
Ikväll ska jag sova hos henne tror jag, eller jo det ska jag förresten:$ kommer bli kuuul!

I WILL NEVER BE THE SAME WITHOUT YOU

HEJ JAG HETER NELINA LINDBERG, &HÄR BOR JAG.  HAHAH JAG DÖR... det var galet länge sen men.

Just nu sitter jag i köket i min ensamhet. Vaknade för inte så jättelänge sen & nyss åt jag frukost. Idag ska jag vara med Vendela och vi ska fota tror jag. Ska bli kul att få träffa henne igen, för hon har varit i Polen och hon kom hem igår. Så har saknat henne sjukt mycket!
Nu>duscha&göra mig klar

FA LA LA

Min dag har spenderats hemma, har degat hela dagen. Är supertrött nu, så ska försöka piggna till genom att.. göra något. Måste packa, för jag ska till pappa ikväll. Så det ska jag göra nu, hejjs.

1 NOVEMBER 2011

Idag är det 1 november, wow. Snart är det ju jul å allt.
Imorse vaknade jag som sagt ganska tidigt, för jag skulle hinna med en buss som gick 20 över 11. Var ju och kollade på då några av mina kompisar spelade en fotbollscup. Dom var duktiga! Hade med mig kameran också, fast fick ingen bra bild precis.

RSS 2.0