Live my life.

Hade världens skönaste skoldag idag, hade typ en 45minuters lektion och fick sluta runt 1. Efter det gick jag hem, sen for jag till Vendela där jag har varit resten av dagen. Vi har mest tagit det lugnt och suttit vid datorn xDxDxD

"Hår på matadorens lår"

bilder från i helgen.

Kom hem från en trevlig kväll på ladan med Cornelia för inte så länge sen. Efter skolan var jag med Cornelia, Vilma och Amina ett tag. Vi skulle göra nån intervjusak tills imorrn. Sen for jag och Corr3 till santana sen blev det hockey.
Imorgon börjar vi vid 12 nångång och har bara en lektion. Känns ju inte precis helt fel;)

Hjoggböle

Tyckte det var längesen jag skrev här på bloggen, har som haft en liten bloggpaus kan man säga. Men nu tar jag tag i det hela och börjar blogga som vanligt igen i guess.
Den här helgen har jag tillbringat hos farmor och farfar. Min faster och mina småkusiner var också där. Det har varit jättetrevligt och har lite nya bilder också. Vi var förresten lediga idag, gud så härligt.

(jkgdjospdfios mitt internet vägrar att sammarbeta med mig så ni får klara er utan bilder)

Vilma, vi är tydligen smarta


Fettisdagen


" Idag är det fettisdagen, Hur Säger du? Fet-Tisdagen elr Fettis-Dagen?? Det stavas ju likadannt så man får säga det hur man vill! <Jag säger Fet-Tisdagen> Komentera!"

Haha, hur tänkte jag egentligen när jag skrev det där kan man undra.. Bara pinsamt. Skrev iallafall det där 2009 så det var lyckligtvis 3 år  sen men ändå. Tönt.
Idag är det ju fettisdagen (ne ofta) och jag har inte gjort något speciellt. Var med Cornelia efter skolan ett tag.
Funderar helt seriöst på att gå och lägga mig nu, är så sjukt trött så det finns inte.

Jag står på toppen och jag tittar ner

Kom hem från skolan för inte så värst länge sen, var en rätt bra dag idag för vi hade inga jobbiga lektioner. Nu sitter jag iallafall och äter en cupcake, för vi gjorde såna på hk'n. Nej nu måste jag ta och packa, drar till mamma ikväll. Efter det ska jag vila, sov bara 3 timmar inatt så är helt slut just nu..

Starships - Nicki Minaj

Sov drygt 11 timmar inatt, typ dubbelt så mycket som jag brukar sova på vardagar så det var asskönt!
Nu sitter jag i mitt rum och lyssnar på musik och dricker cola och försöker njuta av dom sista timmarna av helgen. Skoja, men nu ska slå på ett avsnitt glee. Hörs

Duermo

Har inte uppdaterat nånting sen i torsdags, men har för det första inte haft nån tid till det och dessutom sov jag hos Vendela igår. Vi såg på massa töntiga program, men dom var typ bra hahah. Idag har vi varit ute i ovädret och fotat bland annat, annars har vi bara vilat och inte gjort nånting alls.

Ai se eu te pego

Godmorgon, sitter just nu och chillar i köket och om ett tag ska jag fara till skolan.. Efter skolan tar jag och Vendela bussen till stan, äter där och sen far vi på hockey! Så kommer nog inte uppdatera mer idag. Kram
har inga nya bilder att visa tyvärrrr

Loveu

Idag fyller finaste Vilma år, grattis bro!

Valentines day

Idag har jag varit på skolan, standard. Orkar inte berätta vad jag gjort efter skolan och så. Men hur som helst så är det ju alla hjärtans dag idag så ville bara hälsa er en glad alla hjärtans dag, ni egå::))::):)
Nu ska jag se på top model sverige för jag missade det när det gick för typ nån timme sen, god natttttt

Still I'll never understand why you hang around

Efter skolan idag for jag till Jennifer och var med hon, Amina, Sofia, Cornelia & Hanna. Kulkul. Sen jag kom hem har jag inte gjort mycket alls, typ ätit middag, sett på Glee och lyssnat på gamla låtar.
Nu sitter jag och ser på familjen annorlunda, är hemma själv också. Forever alone haha


Fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå

Hemma från umeå nu där jag har haft det supermysigt. Vi har firat min faster, varit ute och ätit god mat, varit en snabbis på stan och bara tagit det lugnt.
Men nu är jag som sagt hemma och imorgon är det skola som gäller, det är sjukt hur fort helgerna egentligen går..

"Sov basiskt"

Imorgon på morgonen far jag till Umeå så ni vet, sover där och kommer hem på Söndag nångång. Nu ska jag sova, måste upp tidigt imorgon. Godnatt!

Fin bakgrund

Idag är det fredag, fast typ hela fredagen har redan gått men whatever. Efter skolan for jag direkt hem, slog på ett avsnitt Glee som jag somnade till. Vaknade ett tag senare och tog en dusch, sen sa mamma att vi skulle till allstar och äta så det är vad jag gjort ikväll bland annat.
liten bild;pPpP
(och nej, jag ska inte vakna klockan 6 imorrn)

Dö spanska dö

Pluggade direkt jag kom hem från skolan idag, inte ofta alls det händer kan jag då säga. Dock slutade jag plugga efter sisådär 15 minuter och har inte kommit igång med plugget än. Tagga prov imorgon!!!1 not. (vendela you know)
Iallafall, den här dagen sög. Förutom gympan då jag och Cornelia åkte skridskor i typ 20- helt frivilligt.

Nu drar jag till skolan


Kladdkaka

Hade en kort dag idag och slutade två, superskönt. Efter skolan var jag med Cornelia, vi gjorde en kladdkaka och flummade på as usual.
För tillfället sitter jag och kollar på bilder från i somras, åh gud så mycket minnen man får. Nu längtar jag som bara den till sommaren 2012 - känner att den kommer bli grym!
omb så fiiiin

Hahahah ny bild

Sitter och ser på top model sverige nu, fast det blev just reklam. När det är slut blir det att plugga lite till provet på fredag, spanskaprov..  Wellwell, idag har jag inte gjort nånting förutom skola. Roligt liv.

Hjärnstopp


Har hjärnstop just nu, var tvungen att fundera aslänge på vad jag gjort idag. Mindes inte ens att jag var på skolan. BLÖHÖHLH.

Men hur som helst så följde Cornelia med mig hem hit till hamn efter skolan, vi gjorde inte så mycket men det var trevligt. Annars har jag bara legat i soffan och kollat på tv hela kvällen.
Nu>sova, för det behöver jag känner jag.

True story bro

Idag har jag inte fått nånting gjort, har bara tagit det lugnt, kollat på tv och degat vid datorn. Men behöver såna dagar ibland också. Imorgon är det skola som gäller och jag är minst sagt taggad.


You with the sad eyes

Kom hem från en promenad med mamma för inte så länge sen, förfrös benen men får väl skylla mig själv. Nu sitter jag iallafall i sängen med varm oboy, ska slå på ett avsnitt Glee. Hörs.
Skulle inte tacka nej till den här värmen precis.

Wups


Nån bild jag tog på Vendela idag
Åh gud, det går typ inte att förklara hur kallt det är nu för tiden. Dör lite varje gång jag går ut och det är inte okej. Flytta aldrig till skellefteå.

Idag var ju som sagt jag och Vendela på stan, och ett litet tag var vi även på bilda och gjorde nåt. När jag kom hem råkade jag somna i soffan, vaknade klockan nio. Vad gör jag egentligen..
Kommer inte kunna somna men ska göra ett försök nu.

Mobilblogg

Hej, just nu är jag på stan, eller på bilda med Vendela. Hon sov ju hos mig inatt, vi såg glee hela kvällen typ. Idag har vi gått på stan, nicenice. Och justja, idag fyller bloggen 3 år:D:D:D

Finis

Jag och Cornelia stannade kvar på skolan i typ en timme för att vänta på en buss, så var hemma halv 4 typ. Om ett tag kommer Vendela hit, hon sover här inatt. YEAH IT'S FRIDAY!!

Tvillig

Kom hem från hockeyn för ett tag sen. Hann inte skriva nått innan jag for för jag hoppade in i duschen direkt jag kom hem från skolan, sen såg jag PLL och efter det for jag på hockeyn. Var där med Vendela och det blev vinst till saik, kung!
Nu ska jag försöka komma ifrån datorn och sen försöka sova, wish me luck.

Justja, sen får vi inte glömma att världens bästa Sofia fyller fjortis idag. Grattis:D

typ den ända bilden jag har på oss tillsammans, haha.

Kort dag

Glömmer hela tiden att jag har börjat blogga igen, är som van att inte skriva så tänker inte ens på att jag har en blogg höhö..
Slutade iallafall tidigt idag, typ halv 2 för man fick sluta tidigare från träslöjden. Nu har jag just gjort varm choklad och ska slå på ett avsnitt PLL som jag redan har sett men det är ändå lika bra.

RSS 2.0