31 juli

Var i piteå igår på dagen med vendela. Vi gick på stan och kollade runt men alla affärer är typ samma som här hemma men hade hur som helst kul. När vi kom hem till skelleftå gick vi omkring på stan här också ett tag. Och på kvällen sov vendela här, vi såg film och så. Myskväll.
Idag var vi ute och solade hela dagen och ikväll for jag till henne, vi gick omkring i ursviken, såg film osv. 
Nu har jag bäddat ner mig i sängen och ska slå på någon film att somna till. Godnatt!
Köpte den här i piteå på carlings + en mysig kofta.

Hemma nuuuu

Nu ikväll kom jag hem från släktträffen, det var jättemysigt som alla andra år. Badade badtunna, åt en massa god mat och bara tog det lugnt. Men nu är jag som sagt hemma igen och ska försöka göra en tidig ikväll ikväll efter som att jag måste upp tidigt imorgon. Då blir det piteå med vendela, har saknat henne!

Släktträff

Far på släktträff om en liten stund, kommer hem på söndag så jag bloggar då!
 

Kaos bild

Har varit ute i solen nästan hela dagen idag, var faktist jättefint väder. Solade, åt hallon och bara tog det lugnt. Ikväll har jag varit med vendela. Vi såg film, my sister's keeper, eller allt för min syster. Och så kollade vi på kläder.
♥♥

Canon EOS 1000D+EF 50mm f/1.8 II

 
 
 

Allting går runt, fast det känns tungt

Hade det sjukt kul i böviken med vendela och vilma. Vi åkte bland annat bakom båten på en luftgrej, åt godis, såg en massa glee. Tror vi såg 15 avsnitt om inte mer. Sov inte så många timmar heller inatt så ska försöka göra en tidigare kväll än vanligt. Men först ska jag göra en smoothie och se nån film. 

Böviken

Tänkte hinna skriva ett snabbt inlägg innan jag åker till vendelas stuga i böviken med hon och vilma. Vi stannar där tills imorgon, kommer bli hur kul som helst!
En bild från då jag fotade vendela igår, lägger upp fler när jag kommer hem!

Thumbs up

I lördags var jag ju på trästocks med vendela och vilma. Det fanns inga bra artister men vi träffade lars från bb där(!!!!!!!) Sen sov vendela här och igår följde hon med när vi skulle till storforsen tror jag det hette.
Idag har jag varit med vendela igen, har hunnit fota henne men det var inte så fint väder så vi gjorde det lite snabbt, sen gick vi in och såg film. Har varit där ikväll också, kulkul.
 

21 juli

Igår var jag på trästocks med vendela, sofia och jennifer. Men sofia och jennifer for där vid åtta? nio? nångång. Och det fanns verkligen ingenting att göra där igår så jag och vendela for också någon timme efter. 
Ikväll blir det trästocks igen, sista dagen. Är med vendela och vilma där, blir nog bra. Och ikväll sover vendela här.
 
(har inga nya bilder att bjuda på så ni får klara er utan tills vidare)

New in

Linne-Monki 40 kr • Ring-Gina tricot 25 kr • Värmeskydd-H&M 70 kr

Varför ska vi gå ut?

Nu är jag hemma efter en sjukt lyckad kväll på trästocks med vendela och sofia. Vi såg maskinen på slutet som levererade, det blev lite kaos men det var hur kul som helst. Har dock ont i hela kroppen nu men det är det värt. Nu ska jag oth sen sova. Lägger upp det jag köpte i umeå imorgon också, godnatt.
 
bilden är från trästocks förra året

Umeå

Kom hem från umeå för inte så länge sen, vi (jag och vendela) var på stan och sen åt vi hos min faster med några i släkten. Tänkte inte att jag skulle shoppa någonting men kom faktist hem med lite. 
Nu ska jag äta middag, duscha, fixa mig och sen blir det trästocks :)

People change. Memories don't

Idag har jag varit på vitbergs med vendela och solat, efteråt följde jag med henne hem och åt där och har varit där ikväll. Amina och cajsa kom dit en liten stund också. Vi gjorde typ ingenting. 
Imorgon far jag och vendela till umeå på dagen och hälsar på min faster och går en stund på stan tror jag, sen på kvällen blir det att fara på trästocks och se maskinen! 
 

Live love laugh

Gårdagskvällen spenderades med vendela, vilma, amina, cajsa och elsa. Vi såg en skräckis. Sen sov jag och vilma hos vendela, vi tältade som sagt. Vi hade sjukt kul, såg massa filmer och höll oss uppe hela natten. Fast imorse somnade jag ett litet tag. Är sjukt trött nu iallafall, blir en tidig kväll ikväll och kommer troligtvis sova riktigt gott inatt.
 

Fint väder

Under dom här dagarna jag inte har bloggat har jag sovit två nätter hos farmor och farfar. Min faster var där så har varit med henne. Lika trevligt som alltid! 
Sen så har vi varit i bygdsiljum hos några och då följde vendela med. Det bjöds på bad, bastu, trampbåt osv. Vi sov över där och kom hem igårkväll.
 
Ikväll blir det att sova hos vendela, vi ska tälta och vara med några på kvällen. Blir nog jättebra!

11 juli

Var ett tag sen jag skrev nu, men nu när det är sommarlov har jag andra saker för mig och då kommer inte bloggen i första hand om jag säger så. Men kan snabbt berätta vad jag gjort när jag inte har bloggat.
 
I måndags var jag och vendela på vitbergs och solade, det var nästan ingen sol men härligt var det. När jag kom hem for jag ut och sprang med mamma.
 
Igår var jag med vendela på dagen, vi såg en skräckfilm, tror det var det iallafall.
 
Idag har jag haft bigbrother maraton med mig själv och kollat på en massa avsnitt. Sen ikväll kom vendela hit, vi såg en skräckis ännu en gång. Myskväll. Men om jag kommer kunna somna ikväll är en annan fråga.

Hemma i skellefteå

Igår kväll kom jag hem från stockholm. Hade det så himla bra där! Dagarna bjöd på shopping, lite bad, sol, en tripp till fjäderholmarna, grönan och massa härliga personer. Saknar det redan, skulle verkligen inte tacka nej till att fara tillbaka. Köpte förresten två linnen, två tröjor, ett par shorts, två nagellack och en ring i stockholm. Lägger kanske upp det på bloggen ifall jag nu orkar.  
 
Idag har jag varit i boviken och kollat på beach soccern med vendela, vilma och cornelia. Det var trevligt.

Hejdå

Efter middagen far jag till vendela, vi ska packa lite sen vara med några tror jag. Och ikväll sover jag där som jag sa igår, och imorgon drar vi äntligen till stockholm. Vi ska shoppa och fara på grönan bland annat. Det kommer bli kanonbra! Kommer inte blogga nånting där tror jag, men vi får se. Tar självklart med mig kameran också!

RSS 2.0