skriver aldrig

Har inte skrivit på jättelänge, har egentligen ingen ursäkt men har verkligen ingen blogglust. Men det såg så tomt ut så slänger in ett inlägg nu. Ikväll har jag sett dom två sista avsnitten av portkod1321 som jag inte hade hunnit se tidigare, och sen har jag och vendela varit ute och gått. Det var så sjukt kallt ute, fryser fortfarande haha:(

bilder från idag


I can see it in your eyes, deep inside you wanna cry

Igår efter skolan var jag med amina och vilma, vi pluggade lite och så men kul var det! jag tog bussen till stan efter det och åt med pappa sen for vi till farmor och farfar och var där hela kvällen. Kom hem ganska sent så fick inte sova många timmar inatt men har ändå varit på bra humör idag. Ikväll ska jag inte göra nånting förutom att duscha och kanske se nån film eller nått. 
 

Tisdag

Har just bytt om till världens mysigaste kläder, typ det bästa som finns♥♥♥ Igår gjorde vi bort bildprovet, så det var skönt. Idag har det varit en helt vanlig tisdag och nu sitter jag och lyssnar på musik och ska plugga lite. Senare ska jag gå och göra varm oboy och se portkod 1321. Mys!
jag likamed cool

Wearing your heart like a stolen dream

Hände ingenting speciellt idag, eller hahaha var jättekul på spanskan. Bästa:') Efter skolan for jag hem och pluggade till konsthistorieprovet, värsta som finns. Fattar ingenting men det är lugnt än så länge efter som att vi har det på måndag. Ikväll har jag varit ute på promenad med mamma och sett något program med henne.
 
Morgondagen blir inte alls jobbig, vi ska till brinken på förmiddagen och sen ska vi äta lunch på stan. Efter det har vi bara två lektioner till heeelg!

Välkommen till mitt liv

Just nu har jag bara lust och lägga mig och sova i typ 20 timmar men det lär ju inte blir av efter som att vi har skola imorgon. Weei tagga :))
Idag efter skolan var jag iallafall på stan med sofia och vendela, spenderade 0kr men det var kul iallafall. Ikväll har bara gjort tråkiga saker, pluggat och sett tv och nu ska jag försöka sova men kommer sluta med att jag sitter här i minst 15 minuter till..

I'm in love with you and all these little things

Var i haparanda på ikea hela dagen igår, var lite långtråkigt men fick med mig lite saker hem så det var ju bra! Nu har ju skolan börjat om. Stress stress stress. Jaja, det är väl bara att bita ihop.
Idag när jag kom hem idag packade jag och ikväll har jag flyttat till mamma. Nu hade jag snart tänkt sova, har sovmorgon imorgon. Skööönaste

Tell me something i don't know, tell me something i care about

 
Nu är jag hemma från umeå. Har haft det jättebra där, skönt att få komma bort från allt en stund. Bodde som sagt hos min faster, och min andra faster och hennes kille bodde där samtidigt också. Både idag och igår gick jag på stan med frida, fanns jättemycket fint men köpte bara två tröjor. Det var iallafall jättemysigt i umeå, saknar ändå att bo där.
Nu ska jag duscha sen sova, vi ska till ikea imorgon så måste upp sjuukt tidigt..

1 november

Om ett tag kommer pappa och hämtar mig, sen åker vi till stan för jag ska till Umeå. Bussen går 2. Ska iallafall bo hos frida och kommer hem på lördag tror jag. Ha det bra!

They say love is the key. Somebody changed the lock

Ungefär där vid två idag kom mamma och hämtade mig, sen följde jag med hem till henne där jag hjälpte henne att baka. Och jag hann fara ut och springa en kort runda innan det blev mörkt också. Sen kom pappa och christina och hämtade mig och vi åkte in till stan och åt middag på carl viktor. Ikväll har jag varit hos jennifer med massa brudar och sett skräckfilm och så, var jättemysigt!
Imorgon ska jag kanske till umeå, men har inte bestämt något än så vet inte om jag far dit eller inte. 
 

RSS 2.0