Hej

Var och såg hockey i torsdags, fredags och lördags, och i fredags på kvällen åt jag middag i stan, och gick sedan omkring där med mamma efter som det var frikväll. Igår var jag ju som sagt också på hockey med vendela och ibland vilma, efter det for vi till vendela och sov där. Lika trevligt som alltid med mina partypinglor♥
Imorgon har vi orientering, det regnade i torsdags så det blev flyttat till måndag istället.. jättetaggad, verkligen.
 

#onsdag

Imorgon på eftermiddagen har vi orientering, jag ska vara med vendela och efter som att ingen av oss är särskillt bra på detta så får vi bara hoppas på att det går hyfsat bra haha.
Idag efter skolan idag var jag iallafall med vendela en liten stund. Och efter som att mitt liv ej är så intressant så sätter jag punkt här. Hejdå mina vener
Jättestela bilder, blev typ nöjd över den andra:):)::

As we grow up, we don't lose friends, we just learn who our real ones are

 
Hände ingenting speciellt idag, var ju på skolan och så sen for jag hem och ikväll har jag hjälpt mamma att baka,
sett x-factor och haft en myskväll. Nu har jag lagt mig i sängen och lyssnar på maskinen och ska nog göra en tidig kväll ikväll. Har kort dag imorgon, sköntskönt.

Nytt försök

Är inte bäst på att blogga som ni kanske ser, men har verkligen ingen blogglust alls så orkar aldrig skriva nånting. Sen så har jag ingenting att blogga om heller. Kan iallafall försöka börja skriva oftare.
Allting rullar på som vanligt, hade långhelg i helgen så det var jätteskönt. Imorgon blir det skola igen och vilma kommer äntligen hem. yessss

Cause you're my light through the haze

Slutade tidigt idag, riktigt skönt. Efter skolan var jag med vendela och vilma, var jättekul som vanligt! Ikväll har jag pluggat lite och sett tv-pucken. Imorgon har vi typ världens jobbigaste dag så är inte direkt taggad.. Men nu ska jag försöka sova, godnatt!



Varför landa när jag flyger fritt

Hade skolfoto idag. Ingen favorit för mig om man säger så, hoppas iallafall årets blir bättre än förra.. Sen när man skulle ta dom enskilda skulle man dra till med värsta poserna haha. Lifet.
Är hemma själv nu och resten av kvällen så hade tänkt plugga men har mest bara so'n kvar och där fattar jag ingenting så den gör jag imorgon istället. Blir perfekt. Haha nä men hejdå

Pursuit of happiness


Känner att jag inte varit så duktig på att uppdatera på sistonde som ni kanske har märkt men ni får iallafall några mobilbilder från dom senaste dagarna osv. Ser ut som kaos + att typ alla bilder är snabba haha:')
Igår sov mina 2 partypinglor här och på kvällen var även soffan med oss, var riktigt trevligt. Idag for dom hem vid två och annars har jag varit ute och gått, bakat en kladdkaka och typ vilat. 
 
 

RSS 2.0