Sometimes I'm afraid of what you might tell me

Kände mig inte helt 100 imorse när jag vaknade så stannade hemma från skolan idag. Har legat i sängen i stort sett hela dagen och ätit, sett oth och lite film. Sen vid middagen for jag och pappa och kollade på ett hus återigen, men nu ska jag sova så jag orkar fara till skolan imorrn. Godnatt alla fina♥

No matter how carefully you choose your words, they'll always end up being twisted by others

Guuud så skönt med helg, behöver verkligen sova ut så ska försöka göra det nu när jag kan. Ikväll har jag inte gjort mycket alls, skulle egentligen vara med några men fick mig ingenstans så stannade hemma istället. Har kollat igenom nästan alla mina billder på datorn också och de är nästan sjukt hur fort tiden har gått på sistonde, huhuh blir en ledsen hund. Imorgon skulle jag och vendis till stan, sen får vi se vad som händer.

When worlds collide

Hade en toppenkväll igår hos vendel igår med hon, jennifer, moa och soffs. Var hur mysigt som helst♥ idag har farmor och farfar varit här och ätit lunch, blev proppmätt så har typ inte ätit nåt annat idag och är fortfarande mätt haha.. Vi var lediga idag, fler såna här dagar tack!! känns dock som att de är lördag idag men det är det ju icket så imorgon blir det skola igen, tur det är fredag iallfall! 
 

Staring at the ceiling in the dark, same old empty feeling in your heart

från dom senaste dagarna
Idag var det skola som vanligt, slutade ganska tidigt och då jag kom hem for vi och kollade på ett hus. Sen ikväll har jag gjort bort lite plugg så nu känns det superskönt. Nu ska jag snart gå och borsta tänderna och lägga mig och se nån film eller nått, tisdag imorgon och det betyder sovmorgon, bästa!!

20 januari

Gjorde så att min blogg blev lösenordskyddad för jag skulle göra om den lite men menyn har hoppat ner som nån kanske ser, vet inte ens hur man fixar det men jaja, nu får det se ut så här tills vidare. Tänkte iallafall säga att jag kommer börja skriva här igen nu.
 

13 januari

I helgen har jag inte gjort så mycket alls, förutom att jag var på stan igår och idag har jag varit hos pappa hela dagen för vi skulle fara och kolla på några hus. Avslutade kvällen med en promenad i kylan och sen for jag till mamma och drack varm choklad. Nu ska jag iallafall sova så jag orkar stiga upp imorrn haha.

Du är det bästa i mitt liv, men också det värsta

Då var första skoldagen över, den va ändå inte så jättejobbig som jag trodde att den skulle bli. Nu är jag hemma och ska strax börja packa, typ det jobbigaste som finns ibland..

Du borde finnas där jag finns

från nyårs och dom senaste dagarna
 
Har haft en jättebra början på 2013 som jag förövrigt hoppas blir bäst. Idag har jag inte gjort mycket alls, gått ut på en prommis och typ sett tv. Ska försöka sova nu för skolan börjar ju imorrn.. åh orkar inte med skolan::@@:"@ vi har iallafall sovmorgon, skööönt

I'll stay as long as you don't push me away.

Har inte skrivit på länge nu men har inte varit hemma nåt så de är därför. Hade det iallafall toppen på nyårs med mina vänner hos jennifer, sen sov jag hos farmor och farfar och skulle egentligen hem dagen efter men det blev att jag stannade i några dagar till, och på torsdagen följde jag me dom till umeå och då stannade jag där och bodde hos frida tills igår. Och igår på dagen kom amina och cornelia till umeå och vi gick på stan och såg hockey sen tog vi bussen hem till skellefteå vid halv åtta. 
 
Idag fick jag äntligen träffa min efterlängtade vendela, hon har varit här idag och ikväll kom vilma också. Dom for för ett tag sen och nu hade jag tänkt försöka sova, måste försöka vända på dynget vilket aaaldrig kommer gå..
haha lägger upp fler bilder imorrn

RSS 2.0