27 juni

Längesen jag skrev sist, kommer knappt ihåg vad jag har gjort den senaste veckan men på midsommar var iallafall jag, vendela och sofia var hos sofias kusiner. Vi badade badtunna, åt massa gott osv, och det var hur mysigt som helst Tog årets första dopp ute också:)))))
Just nu befinner jag mig i rumäninen, vi kom hit på natten till tisdag så vi har varit här ett tag nu. Vi stannar i typ två veckor till och kommer hem den 10onde juli. Kommer nog inte blogga då jag är här men vi får väl se, jaja nu måste jag kila hejdå♥
 

Böviken

I lördags for jag, sofia och vendela till deras stuga i böviken och sen vi sov där. Det var bäst som vanligt. Hade jättekul, plus så hade vi tur med vädret på söndagen också så det var ju nice. Igår var vi på bio och såg evil dead, den var riktigt läskig och fick lite panik igår när jag skulle sova haha. Har inga speciella planer för idag så ska nog bara vara hemma.

Sommarlov♥

 

Torsdag

Idag hade vi inga riktiga lektioner utan vi spelade bara brännboll och sen var det ju släptåget också så har mest bara chillat igenom den här dagen. Annars har jag typ inte gjort nånting speciellt men ska iallafall sova nu och imorgon har vi ju skolavslutning.
 
 

Överraskning till vendela

Det enda vi gjorde idag var att städa skåpen och sen slutade vi runt 12, väldigtväldigt skönt! Efter skolan for jag till sofia och vi lagade trerätters till vendela. Hon kom halv sex och då åt vi och vi lyckades riktigt bra faktiskt, sen såg vi film och åt jordgubbar osv. Var jättemysigt och kul♥
 

11 juni

Idag har vi en lååång sovmorgon, vi börjar 11.20 och sen har vi bara en 40 minuterslektion sen slutar vi. Ganska värd dag haha. Och om 3 dagar har vi skolavslutning också vilket känns helt sjukt!! 
Sen får vi ej glömma att min allra bästa vän fyller år idag, grattis på födelsedagen vendela, älskar dig♥
 
 
 
 

Hej mina friends

Jag har verkligen inte varit bra på det här med att blogga på sistonde som ni kanske har märkt, men vi har haft så mycket i skolan dom senaste veckorna så har typ inte orkat. Idag lämnade jag iallafall in det sista skolarbetet vi har innan sommarlovet, så inga mer läxor eller prov framöver vilket verkligen är jätteskönt! Idag hade vi friluftsdag och vi skulle cykla 3 mil tror jag det var, kändes som att det aldrig tog slut men gud så skönt det var när jag hade kommit hem. Var hemma strax innan ett och då såg jag lite film och sånt.

RSS 2.0