Bilder från dopet

 

Tjugoandra

♥♥♥♥
I söndags hade vi dop för erik, det gick jättebra tycker jag! Har några bilder på kameran från dopet som jag kan lägga upp men måste bara föra över dom på datorn och kolla igenom dom först.
Idag på skolan hade vi kort dag så det var superskönt. Sen så kom även några från unghästen och hade nån slags teater, eller skulle inte kalla det teater precis men de pratade om psykisk ohälsa iallafall och det var väldigt intressant tycker jag! sen hade vi noprov, det kändes bra så hoppas att det gick bra också. Ska krypa ner i sängen och se nån serie nu och sen sova, godnatt♥

18 januari

Förra veckan på onsdagen började ju skolan om igen. Har varit hur trött som helst när jag kom hem varje dag särskilt dom första dagarna haha, men nu har jag äntligen börjat komma in i rutinerna igen! idag har jag hunnit gå på stan en liten stund, har också fotat lite. 
Ikväll ska vi till vendela, Sofia och hennes familj ska också dit så det blir jättemysigt!!2014

Ojojoj som ni sett så ekar det väldigt tomt här i min blogg och det har det gjort de senaste 4 månaderna också. Men nu när det är nytt år och allt så hade jag tänkt passa på att försöka börja skriva här igen, passar ju perfekt hihi. Tror inte att jag kommer skriva sådär jätteofta utan bara när jag känner för det. Har förresten en ny mobil nu också och är verkligen hur nöjd som helst med den!
 
Igår firade jag först nyårs hos pappa och cristinas kompisar, följde med dit och åt och efter det fick jag skjuts till vendela där jag var resten av kvällen. Det var superkul och så himla mysigt också!♥ Jag sov där och idag har vi varit ute på en äventyrlig promenad hahaha, sen följde jag med till hennes famor och farfar och åt lunch. Nu hade jag tänkt slå på nån serie eller film och somna till det, godnatt allihopa
 
 

RSS 2.0