NJA INTE PRECIS

Oj vad duktig jag är på att uppdatera, eller hur?
Idag har jag iallafall följt med mamma till något på stan, tror att det var hennes jobb. Hehe. Jag hjälpte henne lite där, sen drog vi in till stan ett tag. Köpte inget idag heller.
Nu sitter jag i sängen med datorn och ser tv vilket jag troligtvis kommer göra resten av kvällen. Imorgon måste jag upp rätt tidigt, ska följa med och kolla då mina kära vänner spelar någon fotbollscup tror jag.

VINTERTID NUDÅ..


Kul osv att det är kolsvart ute nu, klockan halv 5?.. Fast man skulle ju ställa om klockan idag så det är kanske inte så konstigt trots allt.

Idag har jag inte gjort mycke alls. Har varit ute ett tag, sen har jag bara legat i soffan och kollat på tv och slappat.

HEJ, HEJDÅ

Har varit på stan med mamma idag. Fick bara med mig ett värmeskydd hem, för mitt andra är slut.
Ikväll har jag sett film med henne, vi såg 17 again. Den var bra! Har haft en rätt bra dag idag, bra början på lovet iallafall(:

HELLYEAH

ÄNTLIGEN LOV! Gud så skönt det känns, ledig 11 dagar.
Idag fick vi sluta en timme tidigare från bilden, så halv 3 istället för halv 4 var ju inte helt fel. Nu ska jag lägga mig i soffan & äta godis & se idol.
tyckte att bilden passade in. eller hur var det nu igen.. men söt tröja.

HADE HELT GLÖMT BORT ATT..

Hade helt glömt bort att lägga upp en bild på jackan jag köpte i lördags tror jag? Aja, det är en helt vanlig dunjacka. Och köpte den på stadium, eller fick av pappa hihi:D

TAGGA LOV IMORGON DÅ!

Skulle cykla hem idag(gör det varje dag men w/e)- blev dygnsur. Men iallafall så ville jag fara på hockeyn ikväll, men hade ingen att fara med så stannade hemma istället. Sen hade jag ju egentligen kör också, men orkade inte fara dit ikväll. Så istället kom Vendela hit, vi har suttit vid datorn&sett tv.
Och justja, mamma klippte mig idag. Känns som att jag har fett kort hår nu.. Men jag vänjer mig, det är ju bara hår. Det växer ut.

vill haaaa!

TA MITT LIV SÅ JOBBIGT DE ÄR

Saknar dig milly.
Just nu sitter jag i sängen helt nyduschad. Har hunnit plugga ikväll,måste jag bara skriva klart min saga..
Nu ska jag se tv ett tag sen blir det nog att sussa så godnatt väääärlden♥

BEBISBYXOR MED MUDD

Sitter och pluggar engelska nu, vi har prov imorgon. Hoppas att det går bra! Påtal om prov så hade vi ju NOprov idag, och det gick som det gick.
Dagen gick riktigt snabbt oxå, kan bero på att vi hade sovmorgon, slutade tidigt och sen hade vi bara 3 lektioner. Gillas starkt!

tja, jag flyger

IHJFSKSDOJKDÖDÖA

ååh, jag orkar inteeeeeeeee
Efter skolan idag var jag med Jennifer, Sofia och Amina. Det var kul, känns som att jag skriver "det var kul" i varenda inlägg. Men det får ni stå ut me isåfall.
Ikväll har jag och mamma fixat naglarna haha, sen har jag pluggat lite till NOprovet vi har imorgon. Ska fortsätta med det nu, sen ska jag sova.

SÖÖÖÖÖNDAG

Har varit med Vendela ikväll, he va kul. Vi satt vid datorn typ hela kvällen & såg tv, pratade osv. Imorgon är det skola, är inte precis taggad. gonatt.

NU DRAR JAG

HEJDÅ.

23 OKTOBER

Vaknade för inte så längesen, så godmorgon! Idag ska jag & pappa fara till elgiganten, ska lämna in min mobil. Sen ska jag kaanske vara med Vendela, vi får se.

HEJ JAG ÄR HELT SLUT

Idag har jag för det första varit på stan, for dit med pappa, sen träffade jag Vendela. Jag behövde en ny jacka & jag hittade faktist en, kan lägga upp en bild imorgon om ni vill. När vi var klara på stan skyndade vi oss till ladan där vi såg AIK mot Linköping, det blev 0-2 till Linköping vilket inte var bra. Men annars var det då kul på matchen!
När jag kom hem, vilket var runt 6 for jag och pappa till farmor och farfar. Har varit där ikväll.
Är helt slut, vet inte varför men just nu vill jag bara sova så ska göra det om ett tag tror jag.
Förresten så är min mobil typ sönder, eller nästan iallafall. Vi ska nog lämna in den. &just nu har jag mammas gamla..

VENDELA

Haha amen du, snygg bild.. Just nu väntar jag iallafall på att tjejen till vänster ska komma hit. Ska nämligen vara med henne ikväll.

THE WAY I FOLLOW MY HEART

TJA BLOGGEN, GÖRES????????=)=)<33<3<3<<3<333<3

nej men seriöst, på skolan idag hade vi ju svenskaprov. Känns riktigt skönt att ha gjort bort de kan jag då säga!
Nästa vecka har vi engelskaprov & kemiprov, trooor jag. Men jaja, ska inte babbla om prov och sånt. Det är helt ointressant tycker jag, och ni.
OCH IDAG ÄR DET JU FREDAG, YEAH

DU ÄR VACKER SOM DU ÄR, DU MÅSTE VARA SOM DU VAR

Har varit på skolan idag, var supertrött hela dagen men annars var det okej. När jag kom hem satte jag mig vid datorn, sen pluggade jag lite. Vi har nämligen svenskaprov imorgon..
Efter middagen skyndade jag mig till kören där jag har varit ikväll. Nej nu ska jag sova, vill helst göra en tidig kväll. Fast först ska jag kolla igenom svenskasaken ännu en gång.
/we♥it
Har bildbrist nu, borde göra nånting åt det men det fixar jag nån annan dag

CHILL DAG

Min dag har ungefär sett ut såhär: vaknade halv 10>for till skolan tjugo i tolv med Vilma>lunch>redovisning om hemuppgiften, sen slutade vi typ 1(!!)>for till Vilma och var med henne ett tag, det var kul>for hem>åkte till farmor & farfar fast dom var inte hemma, men åt där sen skulle pappa fixa nått>for hem>pluggade lite & nu sitter jag här.
-
Det var riktigt skönt att bara behöva gå skola i ungefär en halvtimme, borde vara så varje vecka tycker jag:]
Men imorgon börjar vi vanlig tid, 8. Så om ett tag ska jag nog sova

KULIGT

arkivbild..
Har gjort klart den där saken tills imorrn ikväll, eller är inte helt klar men det fixar jag troligtvis imorgon på morgonen. Känns fett skönt att jag får sova ut imorgon. Iallafall till 10.

IKVÄLL>PLUGGA

blogg.se laggar så ni får nån arkivbild
Kom hem från skolan för ett antal timmar sen. Spanskagruppen som jag går i fick sluta en & en halv timme tidigare än alla andra för dom har ändrat nån lektion blablablal osv. Men det ju är bara bra:)
Imorgon har vi sovmorgon till kvart i tolv tror jag. Eller vi har en hemuppgift som vi ska göra hemma (ganska logiskt). Jag ska göra den nu, då får jag sovmorgon imorgon. Gud så härligt!
Vi har inga lektioner imorgon heller, för vi ska bara redovisa hemuppgiften sen får vi fara hem.

UMEÅ




Har inte uppdaterat nånting i helgen, för jag har varit i Umeå och hälsat på mina fastrar. Eller i fredags på kvällen kom Vendela hit & det blev så att hon stannade här över natten. Vi hade det kul som vanligt(:
I lördags åkte hon hem ganska tidigt. Runt lunchtid lämnade mamma av mig vid farmor och farfar. Sen började vi fara mot Umeå, jag sov hela vägen dit- ÄLSKAR ATT SOVA I BILEN:$
I Umeå hälsade vi som sagt på mina fastrar. Vi gick ut och åt på lördagskvällen, det var riktigt gott! Annars gjorde vi inte så mycket, men det var trevligt. Jag sov hos mina ena faster Frida.
Igår gick vi på stan ett litet tag, dock fick jag inte med mig nånting hem. Efter middagen började vi fara hemåt mot Skellefteå igen. Hur som helst har det varit superkul och mysigt!
-
Idag har jag varit på skolan & ikväll har jag mest slappat.


STRESSIGT INLÄGG HAH

Igår var jag först på skolan, vi hade bad och det blev riktigt stressigt. Efter skolan for jag först till pappa och hämtade mitt hockeykort och skolkatalogen. Sen cyklade jag till mamma, där åt jag och sen for jag på hockey med Jennifer Vilma och Amina. Och AIK vann mot Luleå vilket var riktigt bra! När jag kom hem orkade jag inte blogga, för jag somnade nästan direkt. Var dessutom en jobbig dag, var typ tvungen att stressa hela dagen känns de som.
Idag har jag som vanligt varit på skolan Efter middagen somnade jag i soffan. Om ett tag är det idol, så ikväll blir det att de det. Vendela kommer även hit närsomhelst:]

ARKIVBILDBLABLBALBALB

Ikväll har farmor och farfar varit här och ätit middag osv. Det har väl varit trevligt. Dom kom hit för att hämta nån bil tror jag. Iallafall, nu ska jag plugga lite till. För imorgon har vi som sagt spanskaprov. Har inte så mycket att träna på egentligen men nu ska jag iallafall göra bort plugget. Sen ska jag försöka göra en tidig kväll och sova.
arkivbild, är trött på att skriva det under varenda bild. jag har inga nya bilder att bjuda på, men det får ni leva med!

YOU CAN TAKE EVERYTHING I HAVE

Idag är det onsdag- då slutar jag tidigt. Slutade två idag, fast fick sluta tidigare om jag minns rätt. Aja, är hemma nu och har varit det ett tag. Ikväll ska jag nog plugga lite till spanskaprovet imorgon.

FAIL

en av dom första bilderna jag tog då jag fick kameran, intressant
Vi for inte till grottan, eller jo men det var bara för åttorna. Haha fail. Men istället för det for vi till Sofia där vi såg lite O.C, lyssnade på musik&bara chillade. Kom just hem typ.
Nu ska jag leta min laddare till mobilen sen fortsätta med det jag gör nu- datorn.

HAR INGEN BLOGGLUST MEEEN,

HAHAH gammal bild, bjuuuuder!
Kom hem från skolan för några timmar sen, känns som evigheter sen men:]
Hände inget speciellt idag, som vanligt. Ikväll ska jag på grottan med Amina, Sofia och Cornelia tror jag. Det blir nog kul!

KULT INLÄGG FAST NE

Idag är det måndag, ny vecka med andra ord. Skolan gick fort, det gillas ju iallafall! När jag kom hem såg jag tv sen somnade jag i soffan. Annars har jag pluggat lite ikväll. Meeeen, nu ska jag sova.

HEJSI

arkivbild,
Idag for jag först på solbacken med pappa. När jag kom hem cyklade jag vidare till koppar och träffade Amina, Cornelia, Sofia, Jennifer och Hanna. Vi såg en hockeymatch, det var clemens 98:or's match. Dom vann med 8-0 trooor jag. Det var iskallt inne på koppar, typ vinterkyla.

MYSIG KVÄLL

For till Vendela ikväll. Vi bestämde oss för att basta och ha ansiktsmask, så då gjorde vi det. Sen såg vi tv resten av kvällen och vi har haft en riktig myskväll. Kom hem för lite mer än en timme sen.
Men nu ska jag sova, sovsötttttttttt!

FREDAG & LÖRDAG

arkivbild på Vendela från nångång i somras
Discot igår var rätt kul, var mest där med Vendela och Cornelia. Det slutade 12, då cyklade jag och Vendela hem. När vi kom hem slog vi på datorn och nån timme senare somnade vi i soffan.
Idag har vi mest latat oss. Vi for ut och då gick vi till OK och köpte godis, sen gick vi bara omkring och pratade. Hon åkte hem för ett bra tag sen. Men ikväll ska jag kanske vara med henne igen, men vi får se hur det blir med det(:
&förresten har jag tyvär inga bilder från "helgen".

I'M STUCK ON THE GROUND

arkivbild, togs samma dag som vi fick sommarlov. snacka om saknad.
Kom hem från skolan för ett tag sen, och vi hade typ världens drygaste dag. Men nu är den över iallafall!
Ikväll ska jag till folkan på disco och Vendela kommer hit innan. Sen sover hon här efteråt, bli nog kul. Och nu är det helg också, wiho:D:D:DDDD:

VI KOMMER ALLTID HA PARIS, CORNELIA

Igår på kvällen var jag med Vendela, vi såg typ på tv, satt vid datorn och pratade. Det var väl trevligt.
Idag har jag för det första varit på skolan. Vi hade bad, kul.. nej. Efter skolan for jag hem, åt och efter det åkte jag på kören. Jag kom hem för ett tag sen. Nu ska jag göra nånting, så vi hörs.
bra bild, jo tack jag vet. tog den för nån vecka sen men det var texmexbuffe idag. intressant haha.

SKELLEFTE-DJURGÅRDEN

Hockeyn igår slutade 4-2 till skellefte, det var grymt! Förövrigt var det kul där, var som sagt med Cornelia, Amina och Frida. Sen träffade vi Elsa också. Och jag var lagomt speedad också.
-
Idag har jag varit på skolan, vi slutade tidigt. Efter skolan var jag med Cornelia och Hannes. Det var kul det också:]
Nu ska jag äta, sen vet jag inte riktigt vad som händer.

HOCKEY IKVÄLL

gullit.
Har varit på skolan idag, &det hände inget speciellt. Eller vi fick varisin bulle och festis för vi är bäst i test.
Nu ska jag äta, efter far jag på hockey med några. Tror att det var Amina, Cornelia och Frida(:

NÅN BILD JAG TOG IDAG

Canon EOS 1000D,
Med den här bilden säger jag gonatt, vi hörs imorrn!

MÅNDAG, DAGENS

Tröja-H&M, Jeans-JC
Kom hem från skolan för nån timme sen. När jag kom hem gick jag ut och fotade liite. Fick ingen bra bild men lägger säkert upp någon senare. HEJDÅ.

MY HEART IS FREAKING OUT WHEN I HELD YA

Har som sagt varit med Vendela ikväll, vi såg mest på tv och drack OBOY♥♥ osv. Kom hem för ungefär en timme sen, &dog typ då jag cyklade hem. Nu ska jag nog sova tror jag, så gonatt.
arkivbild på vendela.

SÖNDAG

Idag har jag varit på kalas hos mina kusiner, för dom har fyllt år. Det har varit trevligttttt. Jag hade med mig kameran men tog faktist inga bilder.. Ikväll ska jag vara med Vendela, tror det blev så iallafall(:

LITE NYTT

Oj, idag är det tydligen första oktober. Tiden går snabbt, nyss var det liksom sommarlov?..

Dagen började med att jag vaknade rätt tidigt. Efter lunch åkte jag och mamma till stan och shoppade lite, fick med mig lite stuffs som jag visar längre ner. Åkte hem vid 4>åt middag>for på hockey med Vendela. Det var AIK mot Frölunda och äntligen vann aik. Lite coolt att vi gjorde alla 3 målen i boxplay också;)
Mörkröd tröja-H&M 199:-
Grå mössa-bikbok 79:-
Mascara-H&M 119:- (tror jag)

RSS 2.0