TIDINSTÄLLT

Det här är alltså det första tidinställda inlägg som kommer postas, &är jag inte helt ute och cyklar så borde vi sitta inne på Highway, i Härnösand och äta middag just nu. Köttfärssås&spaghetti.

MOBILBLOGG-PÅ BUSSEN

Hej, nu sitter jag på bussen påväg till Danmark. Det finns internet på bussen Vi är just nu i Umeå. Ungefär halv 7 ska vi äta middag i Härnösand:) Aja, ni får väl några tidinställda tills vidare, hejdå.

DANMARK NÄSTA!


älskar att Mimmi alltid ska "förstöra" bilderna;)
Sådärja, nu har jag packat klart det sista inför resan. Om ungefär en timme kommer Vendela och hämtar mig, sen ska alla som ska med till Danmark ses på Musikskolan.
Det blir en lång resa, från Skellefteå till Danmark. Så vi är inte framme i Danmark förns imorgon.
Kommer slänga in några tidinställda inlägg, kanske 4 stycken.

HAPPYYYY

Kom hem från skolan för några timmar sen, vi hade bara 4 lektioner (tror jag då) så det var rätt skönt.
&nu känns det toppen, för jag slipper gå till skolan imorgon. Men jag kommer sakna alla här hemma, på skolan osv.
Har inga speciella planer för resten av dagen/kvällen förutom att jag måste packa litegrann.
-Canon EOS 1000D

YOU KNOW WHAT IT IS

Idag har jag varit hos farmor och farfar den mesta tiden under dagen. Några av mina andra släktingar var också där.
Vi åt lunch, det var jättegott. Sen  åt vi tårta och var sociala osv. Jag hade med mig kameran så det blev en del bilder som ni får längre ner.
Jag ska sova om ett tag, för imorgon ska jag till skolan. Men på tisdag är jag ledig, för då sticker jag till Danmark! Har helt plötsligt blivit supertaggad på det:D!
Fast bussresan dit&hem kommer bli mer än jobbig, det vet jag redan nu.



-Canon EOS 1000D
orkade inte redigera någon bild.

RUN TO THE HILLS


Igår blev det en bloggfri dag som ni kanske har sett.
Men vi hade först som sagt konsert med kören på Campus/Älvy. Det gick rätt så bra även fast jag typ inte kunde dom flersta låtar..
Jag följde med Vendela hem till henne efteråt och jag åt också där, för hennes mamma fyllde år. Deras släkt kom klockan 6, då åt vi tårta.
Ungefär halv 8 cyklade jag och Vendela hem till mig där jag bytte om, vi skulle fara ut på en springtur.
Först tänkte vi springa i skogen, så vi sprang till något konstigt ställe där allt var riktigt läskigt. Kan då erkänna att det var längesen jag var så rädd.
Vi valde en annan väg (nästan som den vanliga rundan) och den var mycket bättre. Fast det började spöregna rejält så vi blev dyngsura.
Vi kom hem lite innan 9 och då stannade Vendela kvar ett tag här sen rullade hon hemåt.

arkiv,
idag är det ju morsdag, så grattis alla mammor!
Nu ska jag till farmor&farfar ett tag och äta. När jag kommer hem ska jag packa till Danmark, far vi på tisdag!

HEMMAKVÄLL

Ikväll har jag bara varit hemma hela kvällen, har kollat på tv&suttit vid datorn. Egentligen skulle jag vara med några, eller Amina och Cajsa. Fast jag fick inte.. men det funkade lika bra med att stanna hemma.
Imorgon klockan 1 ska vi ha konsert med kören, den hette Älvy (om jag minns rätt). Den räcker till 3.
Aja, vill göra en tidig kväll så jag inte står och sover imorgon så jag ska sova om ett tag.
-Canon EOS 1000D

FRIDAY

Lovade Vilma att jag skulle lägga ut sen, &det stämmer ju att det är fredag;) Fast låten är ju inte direkt den bästa om man säger så.
Nu sitter jag här och väntar på att mamma och pappa ska komma hem från Maxi, och när dom kommer hem får jag hoppas på att vi ska äta.

USA

Här är linnet jag köpte i onsdags, jag köpte det på BIK BOK för 74:- om jag inte minns helt fel.
Det var iallafall på rea.

SVAR

Miss P om WAZZUP?:
Ska du ta med katterna också till skolan?
Då tror jag du blir poppis =^.^=
sv: nejnej, jag hade bara bilder. Jag sparade några bilder på katterna från bloggen på våran lärares dator. Så jag visade bara bilder.
Redovisningen gick förövrigt rätt så bra.

en av bilderna jag hade

WAZZUP?

När jag kom hem från kören började jag planera litegrann inför en redovisning imorgon. Vi ska antingen redovisa om en barnbok, en annan bok eller något hemifrån.
Jag valde katterna, hoppas på att det kommer bli bra:$..
Nu hade jag tänkt hoppa in i duschen och efter det göra varm oboy med machmallow. Sen blir det att sova, det är en ny dag imorgon.

DET GÅR INTE ATT HOPPA TVÅ RADER

Ojoj, igår fick jag besöksrekord. Jag blir jätteglad för det:)!
Igår for jag till stan med Vilma och Vendela efter skolan ju och jag köpte ett linne som jag nog visar för er imorgon. Jag hann även smaka en Ben10 dricka, grymt tuff jag kan då säga att den var!
Vi tog bussen hem så vi blev hemma vid 5. Innan 6 for jag, mamma och pappa till Kanotudden där vi som sagt skulle ha grillkväll med hela klassen+familj.
Det blev roligare och mysigare än jag trodde iallafall. Vi  åt, spelade brännboll och gick någon tipsrunda.
Direkt jag kom hem började jag plugga lite engelska och spanska.
Idag hade vi idrott som sista lektion och vi hade orientering, det gick sådär vi mig, Elsa och Cornelia. Eller rättare sagt så slutade det mindre bra. Cornelia ramlade i vatten och blev alldeles blöt, och innan det målade vi oss med något i ansiktet, något svart. Det var typ olja och sånt som finns i bilar:$ Smarta tjejer eller hur?
Vi kom tillbaks till skolan kvart i 4 kanske (vi slutade halv 4), och sen blev det så att vi var tvugna att stanna kvar på skolan till halv 5..
Ikväll har jag varit på kören, jag var jättetrött så jag orkade typ ingenting.
FÖRLÅT ATT DET BLEV ETT SÅ LÅNGT INLÄGG UTAN BILD, MEN HAR INGEN "PASSADE" BILD JUST NU.

SVENSKAAAAAAA

Sitter på skolan nu och har svenska, vi slutar om 20 minuter och efter skolan ska jag till stan med Vilma&Vendela.

Ikväll har vi grillkväll med klassen+föräldrarna;$


arkiv


BLACK AND YELLOW

Det blev att jag var med Cornelia, Vilma och Frida efter skolan. Vi for först till konsum och kollade på hårfärger i eeevigheter, tillslut köpte Cornelia en efter som vi skulle färga hennes hår (eller Vilma skulle färga, rättare sagt).
Det blev inte så värst stor förändring, men man såg ändå att hon hade färgat. Jag tyckte att det blev sniggt:]
Jag cyklade hem efter 6 sen åt jag, en halvtimme senare kom Cornelia hem till mig sen åkte vi till OK och träffade Vilma aka Vilmer. Sen cyklade vi till Gunsen där dom hade träning och jag kollade på.
När träningen var slut cyklade jag hem med Vilma och Cornelia och det tog sin tid, haha. "black and yellow osv".
Anyway, jag kom hem för en timme sen men nu ska jag sova för jag är heeeeeeeeeeeeeeelt slut. Tro mig.

-Canon EOS 1000D

GRYMT BRA!



MOLN

För ungefär en timme sen kom jag hem från grottan, det var okej. Vi såg på film hela tiden, nästan.
Nu ska jag sitta vid datorn en stund till, sen sova. Imorgon har jag sovmorgon till 20 i 10, det gillas!:)
&btw, är det bara på min blogg som det inte syns att man hoppar en rad då man skriver?.. eller hoppar två rader rättare sagt? Asså så att det blir stycken?
Det är iallafall grymt irriterande att det inte syns på bloggen/inlägget att man hoppar någon rad, om ni fattar.
-Canon EOS 1000D

UPPDATERING

Ska byta om nu, sen far jag på grottan där resten av kvällen spenderas.
Hörs då jag kommer hem, hejdå.
från igår..

STALLRIDNING, FINT ORD

Det blev att vara med Amina, Vendela och Moa först efter skolan, hos Amina. Vi satt och fikade för det mesta. Amina skulle till tandläkaren klockan 3 så då rullade jag, Moa och Vendela vidare till Vendela där vi kollade i skolkatalogen, skrattade, pratade osv.
Efter ett tag kom Vilma och Cornelia också, senare for Moa hem. Och lite efter det skulle Vendela på ridning så då for jag, Vilma och Cornelia ut och cyklade ett tag i regnet. Kan då säga att vi var rätt så blöta..
Jag cyklade hem och åt middag, och nu gör jag inte mycket.
Ni med bra syn ser ju att jag är blöt på byxorna;$

FÖRSÖKER

Idag innan 2 kom Vendela hit, vi fotade bland annat. Först på gården, sen fick vi till ett berg nära mig. Det blåste väldigt mycket där, så det var svårt att fota, haha.
Tiden gick riktigt riktigt snabbt för när vi kom hem var klockan redan halv 5. Då skulle jag, mina föräldrar, några till vi känner&Vendela till Nöppelberget (var där igår också, fast det har jag glömt berätta) där vi skulle grilla.
Fast jag och Vendela åt typ bara lite korv och machmallows;) Det fanns även massa banor där som vi höll på med, vi var ju "duktiga"..
Vi for hem efter åtta och direkt jag kom hem duschade jag. Nu sitter jag här och redigerar lite bilder osv. Här har ni lite bilder från dagen btw;
haha?



-Canon EOS 1000D
Ska sova nu.

BLEV DAGENS BLOGG:D

Jag kollade statestiken och såg att den hade höjts helt och hållet. Lite senare märkte jag att det var för att jag blev dagens blogg Littlemslinnea.blogg.se så det var ju lite kul!
Nu ska jag snart sova så att jag får mig upp ganska tidigt imorgon. Jag vill inte sova bort hela dagen, eller vakna sent som jag alltid gör.

-Canon EOS 1000D

DANMARK

Om exakt 10 dagar ska jag till Danmark med kören, vi stannar i några dagar och får typ bara äta mackor. Hahanej, men vi får äta mackor till alla måltider förutom middagen. Kommer tröttna på mackor, det kommer nog resten av kören också göra.
Men bortsett från det så kommer resan nog att bli rolig:D!

SUDDIGA

Igårkväll kom som sagt Vendela hit och då for vi ut och sprang ett tag, vi märkte att vi har fått mycket bättre kondis.
När vi hade sprungit ett tag kom vi till mig, bytte om, jag rensade kameran osv. Sen klockan 8 for vi till konsum och mötte Elsa, Sofia, Cornelia, Vilma, Jennifer, Moa och Amina. Vi köpte chips, godis och läsk till kvällen. För vi skulle ju grilla hos Vendela. Det var rätt mysigt, fast vi grillade typ ingenting.
Jag hade även med mig kameran, fast det togs inte så värst många bilder. Jag och Vilma cyklade hem vid 11, när jag kom hem duschade jag sen somnade jag direkt.
Fick inte med alla som var där på bild.. +så orkade jag inte redigera någon bild.

,

På hemkunskapen idag gjorde vi spaghetti och köttfärsssås, det vart sådär. När jag kom hem hade mamma redan gjort mat, och kan ni gissa vad hon hade gjort..? Jo spaghetti och köttfärssås..
Så det blir att äta middag typ nu, är ensam hemma. Sen om ett tag kommer Vendela hit då ska vi ut och springa igen, sen skulle vi till konsum och möta några till tjejer sen skulle vi grilla, tagga!

RETARD

Det här får bli ett snabbt inlägg, för jag har bestämt mig att jag ska gå och lägga mig tidigt ikväll. Har inte sovit så bra dom senaste dygnen så..
Efter skolan var jag hur som helst med Vendela, vi gjorde inte så jättemycket, typ det vanliga om man säger så.
&ikväll har jag inte heller gjort så mycket. Har varit ute ett tag, sen har jag suttit vid datorn osv.
Men nu ska jag försöka göra mig klar för att sova, får hoppas att jag somnar tidigt..

-Canon EOS 1000D
bild från april. Kan har lagt upp den tidigare med w/e.

KASS BILD

Vendela kom hit halv 7, då pluggade vi i kanske 20 minuter. Fast vi tränade bara lite på spanskan, men jag kan den typ fortfarande inte..
Aja, vi for ut och sprang kanske klockan 7. Vi har som sagt världens "bääästa" kondition, eller så inte.
Men vi sprang ganska långt iallafall, vi har tillbaks 8. Då cyklade Vendela hem, och då gjorde jag oboy sen hoppade jag in i duschen.
Nyss pluggade jag lite till, men kan typ fortfarande inte glosorna, haha:$
&btw så ska kanske cameradancer100 börja på våran skola!?!??!
Här är bikinin jag köpte idag, båda delarna kostade 80 kr och den är från H&M.

"KAN DET REGNA BLOD?"

Idag hade vi kortdag och slutade 13.35, nästan 13.37 OMG:O Det var fullt med människor på skolan känns det som, för femmorna hade inspark typ(?)
Jag och Vendela for först hem till mig efter skolan, sen tog vi bussen till stan och kollade på lite saker. Jag köpte en bikini som jag kanske visar upp senare.
Vi tog bussen hem som gick 16.50 och direkt jag kom hem åt jag, nu sitter jag här och väntar på Vendela.
Hon kommer hit om ett tag då ska vi plugga lite och fara ut och springa i think;)
Vi har ju Sveriges bästa kondis, *host*
-Canon EOS 1000D

TJENIS

Imorse hade vi som har musik i elevens val sovmorgon, vi slapp alltså elevens val. Vi hade sovmorgon till 20 i 10, så det var ju inte helt fel.
Sen hade vi inte så värst jobbig dag heller, slutade halv 3. Och efter skolan var jag med Vilma, Cornelia och Elsa, vi var först hos Cornelia. Då hoppade vi studsmatta och tog kort samtidigt, sen gjorde vi andra saker, fast vad kom jag inte ihåg:$ har sämst minne..
Vi gick iallafall till Elsa efter ett tag, då spelade vi kort, piano osv.
Jag åt hos Cornelia, sen följde jag med på deras träning som började klockan 7. Då det är därför jag inte har skrivit idag/ikväll, men då vet ni.
Nu, eller om ett tag ska jag sova, gonatt:]
-Canon EOS 1000D

EDDA

-Canon EOS 1000D
Lekalekalekaleka, skämta, har inga nya bilder atm..
Det blev inte så tråkigt som jag trodde att fara till Eddahallen, för Vendela följde med:D
Vi for 1 och kom hem innan 4 nångång. Fast vi hann ändå inte bada så länge, det känns som att vi mest satt på "land" och åt kladdkaka hela tiden hehehe..
Det känns skönt att något badhus har öppet trots att det är parasiter här i Skellefteå, det är ju inte världens bästa bad, men det funkar.

PUBLISH

Idag, eller typ nu måste jag fara till badhuset med mamma och hennes kompis. Är inte precis taggad, men man måste väl..

PUSS PÅ FOKUSEN

Ser Tre Kronor-Finland nu, fast det är paus. Och för er som ville veta, eller inte visste så står det 1-1.
Det blir att lägga sig lite tidigare ikväll, även fast vi är lediga imorgon som typ resten av alla skolor i Skellefteå.
Ville bara slänga in ett inlägg tvärt, så inte uppdateringen blir allt för dålig;)
-Canon EOS 1000D

Update: Tre Kronor förlorade med 1-6..


HAMN

Det har varit kass uppdatering idag, men som jag berättade igår så var jag med Vendela igår, sen sov jag hos henne för mina föräldrar skulle bort.
Jag kom till henne vid middagstid, då åt vi grillat, sen hade vi ingenting att göra, så vi cyklade till Skelleftehamn och var med Emelie, My, Alice, Malin, Hanna, Alva, Benne, Ip, Hugo, Emma och Elina. Jag tror då att det var alla.
Vi satt mest vid rampen och pratade osv. Det var superkul, fast mindre kul att cykla hem.
Jag och Vendela kom hem till henne efter 9, då började vi flumma på som vanligt. Vi gjorde allt möjligt.
Vi slog på en film, fast trögfattade som vi är fattade vi ingenting. Då somnade båda, då var klockan typ halv 3 eller nått.
Imorse vaknade vi 11, då tog vi det lungt och gjorde oboy. Vi åt lunch halv 1, sen for vi till stan där Vendela skulle kolla på vad hon önskade sig i födelsedagspresent.
Några timmar senare var vi hos Vendela igen. Då låg vi och slappade på studsmattan och åt jordgubbar. Sen satt vi vid datorn.
Jag cyklade hem då hon skulle äta och när jag kom hem åt jag. Sen duschade jag direkt efter det, jag hade känt mig slö/seg/trött hela dagen så det hjälpte verkligen att duscha.
Förlåt för att jag skriver långa inlägg så ofta, haha jag har inget liv;)..


Hade med mig kameran, så det togs många bilder. Fast lägger nog inte upp fler, för dom flesta är bara pinsama. +att det tar 100 år att lägga upp bilder just nu.

SKILLNAD?

I vintras


För någon dag sen, på kvällen
Är det bara jag som tycker att det är gymt skönt att sommaren närmar sig? Jag tror att många håller med, om jag skulle gissa.
Idag ska jag vara med Vendela, tror jag iallafall. Men först måste jag göra mig klar osv. Sitter i pyamas, i en sovsäck just nu.
Jag vet att jag är lite random:D..

CLOCK

Var för en halvtimme sen men who cares..
Igårkväll var det som sagt disco på Norrhammar, det var väl kul, fast inte i slutet.
Jag åkte dit med Vilma och Vendela, sen var jag med dom där ett tag. Efter ett tag kom Cornelia så var vi med henne också. Jag träffade massa andra personer där också, så det var najs.
Jag kom hem vid 12, då kollade jag på tv. Sen somnade jag typ direkt:$
Ikväll sover jag hos Vendela så det kommer nog inte bli bra uppdatering idag heller.
MEN NI FÅR HA DET BRA!

13


HEEEEEEEEELG, ÄNTLIGEN!
var bara tvungen,
idag är det fredag den 13e. Jag har inte råkat ut för någonting hitills, vad jag kan minnas.
HK som sista lektion idag som vanligt. Och som vanligt fick vi sluta tidigare, jappcheck!
Ikväll ska jag på disco på Norrhammar, så det kommer troligen inte bli så bra uppdatering.

NYTT!

Ni har säkert sett att jag har ny header, jag är inte bra på sånt. Men jag tröttnade på min förra, så gjorde en enkel.

TRYCK PÅ F5 OM NI INTE SER DEN

HELLO MY DEAR

För inte så jättelängesen kom jag hem från en promenad med mamma. När vi skulle hem gick vi förbi innan då Amina, Sofia, Vilma osvosv hade träning. HAHA, jag dog nästan. Mamma pratade med alla, pinsamt, men hon är så söt.
Nu sitter jag och kollar på tv med mamma, vi ser Herr&Fru. Jag dricker oboy också, inte så ovanligt.
-Canon EOS 1000D

NYDUSCHAD

Skolan idag rullade på som vanligt, hade alla möjliga lektioner. Inte kul. Vi hade brännboll på idrotten, inte min grej precis.
Jag och Vilma stannade på skolan en kort stund som mobilnördar heheh:D
Duschade för ett tag sen, och nu sitter jag och väntar på maten, är vrålhungrig.
typ såhär hungrig

11/5-11

Hade kort dag idag på skolan och slutade 13.35. Det blev att jag var med Vendela efteråt, vi for hem till henne. Där gjorde vi ganska mycket. Vi var mest på hennes studsmatta och hade kul, hoppade i påsar och tog kort.
Jag var hemma halv 6, då åt jag och väntade. Sen åkte jag och mamma på ett möte på musikskolan, mötet var om Danmark. Vi ska dit med kören den 31a maj (tror jag), så det är inte länge kvar;)!
Kom på för ett tag att vi har engelskaförhör imorrn, så måste väl plugga lite då..
alla bilder är från Vendelas kamera

MY BODY WAS ON FIRE

^aminas rubrik

Jag kom hem klockan 6, det var då jag skulle vara hemma.
&nu gör jag inte mycket alls. Hade en rätt så chill skoldag, musik som elevensval, vanlig musik, spanska, SO och gympa.
BYTHEWAY så har jag Chrome nu istället för Explorer, great! Nu är det bara att försöka vänja sig vid det, men det ska nog gå bra.
Okej nu ska jag inte sitta här och tråka ut er..


TISDAG

Tjao,
är hos Amina nu. Fast hon äter, så passar på att skriva ett inlägg.
Efter skolan var jag med Cornelia, Vilma och Amina ofc. Vi snurrade, skrattade osvosv.
Aaaja, ska hem om en halvtimma så jag bloggar väl då antar jag

puss på kvallan..
vinter<3<3<3<3<3<33<3<3<3 fast.. ne

VAAARMT

Förlåtförlåt för min urkassa uppdatering, men det ska det bli ändrning på! Men anledningen att jag inte bloggade igår var att blogg.se laggade.

Har varit på skolan idag ju, jag hade bara 4 lektioner. Sen slutade jag 13.20, riktigt skönt!
Jag och Vendela cyklade hem till henne då, utan jacka och skor. För det var verkligen varmt ute idag, jag dösvettades hela dagen.
Hos Vendela bestämde vi oss för att färga hennes hår, &sagt och gjort. Men det blev inte som vi hade tänkt oss. Failade lite;)..
Jag for hem då hon skulle på ridning, och sen dess har jag inte gjort så mycket alls. Nu sitter jag ute på gården/soldäcket med datorn.

/weheartit

NO PIC

Imorse vaknade jag lite innan elva, sen gjorde jag mig klar och halv ett kom Vendela och hennes mamma. Jag och Vendela har nämligen varit på stan idag.
Vi gick omkring ett tag, och när Vendela var klar med sina köp gick satte vi oss vid älven. Det var verkligen strålande väder, åh så skönt!
Jag följde med Vendela hem efter stan, och hemma hos Vendela solade vi på ett tak.
Btw, köpte inget på stan(:

DANGEROUS

Igår skrev jag ingenting i bloggen, men hade annat att göra. Kan berätta snabbt om gårdagen;
Var med kompisar efter skolan trevligttrevligt. Sen for jag hem kvart i 6, åt, sen efter tag cyklade jag och Vilma tilll Grottandiscot. Det var massa andra där som jag kände också, kult.
Mitt i discot, kvart i 10, cyklade jag och Vendela till Madde, för hon hade filmkväll.
Det var rätt kul där också, fast det var mindre kul att cykla hem. Jag och Vendela var livrädda:$
En till mindre kul sak som hände hos Madde för att jag typ snubblade på en bur, det gjorde inte ont just då. Men när vi kom till discot märkte jag att det blev ett hål i byxorna och att jag hade skrapat upp lite av låret tror jag.
Just nu gör det grymt ont, sen är det ett blåmärke också, mohah.

Vi for tillbaks till discot, och var där ett tag till tills det slutade vilket var halv 12.
&det var bäcksvart när jag och Vilma cyklade hem, inga gatulysen(?) var tända och man såg typ ingenting.

Imorse/idag vaknade jag först 9 och bestämde mig för att vakna, men då somnade jag självklart om och nästa gång jag vaknade var klockan halv 12. Menmen, skönt med sovmorgon:)
Nu ska jag på kalas, till farmor och farfars grannar.

-Canon EOS 1000D

KEPS

Kören ikväll har okej, vi sjöng typ samma låt i evigheter. Det var den på danska, den är verkligen usel..
20 minuter innan kören började sprang jag och Vendela till Eddahallen och köpte en Fanta som vi delade på, Vendela sprang utan skor;$
Själva kören slutade halv 8, då kom mamma och hämtade mig och Vendela. Sen hämtade vi pappa på Sörböle, sen stannade vi på mammas förra jobb ett tag så vi kom hem lite senare.
Men nu är jag hemma, imorgon har jag sovmorgon, great!

-Canon EOS 1000D
nämendu, snygga skor...


/CANON EOS 1000D


Det var typ kul på skolan idag, om man inte tänker på lektionerna dådå
.
Vi slutade halv 4, så jag har varit hemma ett tag nu. Jag hade tänkt att jag skulle duscha nu, sen äta och efter det fara på kören.

Btw, älskar att värmen har kommit tillbaks. Förra veckan var det sol, sen snöade det och regnade också. Inte kul alls.  MEN NU ÄR DET PEREKT!

MAKE IT IN TIME

Vi hade matteprov idag, gick hyfsat bra om jag skulle gissa.
Vi hade kortdag, så efter skolan var jag först med Cornelia och Vilma, sen gick vi till Elsa och var med henne också. Hos Elsa lånade jag och Cornelia deras typ.. bil av någon planka(?). Man kunde inte bromsa, bara svänga, sen hade den säkerhetsbälte också, gulligt.
Tror att dom har gjort bilen (eller något) hemma.
Vi åkte i backar och sånt, det var grymt kul, fast vi dog typ. När Elsa for hem gick jag, Cornelia och Vilma in till Cornelia. Då satt vi och kollade på "Boom Boom Boom.. osvosv. YEHO, YEHO!-tjejen".
Fast Vilma åkte hem efter ett tag, då gjorde jag och Cornelia lite ditt å datt.

Förlåt för att allt blev kursivt, men blogg.se dampar:]

/Canon EOS 1000D

ASDFGHJ






Har inte tagit någon av bilderna, det är mamma.

Ikväll var ju ett musikcafé på Folkets Hus, och det var rätt många som uppträdde. Jag spelade ju som sagt piano, och jag spelade inte fel, faktist:$
Nu, eller snart eller whatever har jag bestämt mig att lägga mig innan 10. Får se hur det går..

EVERYTIME I TOUCH THAT TRACK IT TURNS INTO GOLD


random.
Jag slutade halv 3 idag, fast vi fick sluta 10 minuter tidigare, men det blev som ingen skillnad. När jag kom hem la jag mig i soffan med datorn, och ligger fortfarande kvar här. LATIS.
Strax ska jag äta middag, och efter det ska jag till Fokets Hus för det var tydligen nå Musikcafé där ikväll, och jag ska spela piano.

CHACHA

Hallåådär,
nu ikväll har jag varit på grottan. Det var trevligt, fast jag orkade inte vara med i någon tävling. HAHA, alla såg så grymt roliga ut med nylonstrumporna på huvudet, skulle ha tagit kort men det tänkte jag inte på just då.
Träffade Tess där, har saknat henne♥

Oredigerad.

Nu ska jag sova, så vi får höras imorgon. Lovar att ni får bättre uppdatering då.

BEAUTIFUE, BRA STAVNING VENDELA

Har varit på skolan idag, som vanligt. Egentligen behöver jag inte berätta det i varenda inlägg, så fråga mig inte varför jag gör det..
Efter skolan cyklade jag med Vendela hem till henne, sen var jag med henne till 20 över 4.
Vi var för det mesta ute på hennes studsmatta, vi skrattade tills vi dooog. Det var sjukt kul!
20 över 4 cyklade jag till Amina och var med hon, Jennifer och Vilma ett tag. Vi gjorde inte mycket, men kul var det då:)

Ikväll, eller om ett tag ska jag på grottan och är där hela kvällen, hejdå.

DÅLIG UPPDATERING I HELGEN, JAOJA

I fredags sov ju Vendela här, hon kom hit halv 7 kanske. Direkt hon kom gick vi ut ett tag, jag tog med mig kameran. Vi mötte Vilma, sen var vi med henne hela kvällen också.
Först promenerade vi till konsum, jag köpte glass och Vilma godis, om ni vad intresserade:$
Sen gick vi hemåt, hem till mig. Då satt vi framför datorn, pratade, satte på oss mina gamla kläder osv. HAHA så kul det var! Vilma åkte hem, då fortsatte jag och Vendela att klä ut oss. Sen flummade vi på.
Vi började se en film, fast både jag och Vendela somnade typ direkt. Då var klockan kanske halv 2.





I lördags vaknade jag och Vendela halv 10 eller nått.
Vi bestämde oss för att gå ut och fota, vi tänkte gå till Haratjärn. Men vi "valde" en annan väg dit, runt typ hela Ursviken, nästan iallafall.
Vi var tvungna att hoppa över en fors, sen gå i en skog och allt. När vi var framme på stället där vi skulle fota dog Vendelas kamera, den fick slut batteri. Så vi fotade med min, bilder kommer.
Det hände samma sak påväg hem, vi kunde inte gå hem den riktiga vägen, så vi var tvugna att gå in i en skog. Vi gick och gick, tillslut kom vi fram till ett berg. Vi hittade iallafall hem, tur det;)
På kvällen fick vi främmande, så jag åt med dom, vi åt grillat vilket var gott. Efter middagen kom Vendela sen åkte vi till Folkets Hus där det var en majbrasa. Vi såg innebandymatcher för det mesta, sen satt vi och pratade och var på grottan. Vi träffade Vilma och var med henne också.
Kan då säga att det var läskigt att cykla hem..
När jag kom hem la jag mig i soffan och såg Jurastic Park (stavning) med mamma, efter det sov jag.


Idag har jag varit i Vindeln hela dagen och firat/hälsat på min farbror Fredrik i förskott. Tog hand om mina småkusiner Cassandra och Evolet då vi var där, dom är så söta!
Åkte till Vindeln mmed mamma och pappa halv 12, sen åkte jag hem med farmor och farfar 4. Sov hela vägen hem, skönt:)!

Orkar inte lägga upp flera bilder nu, gör kanske det imorgon.

RSS 2.0