happy halloween!

Hejj<3
igår var jag ju som sagt hos alma. Kvällen började med att vi satt och pratade och väntade på att alla skulle komma. När alla var där så gick ju bus eller godis. Haha, jag gick med Cornelia och Vendela:) De  blev mke godis kan jag säga. Sen gick vi in och vi la ihop allt godis. (alltså vi gick i grupper och plingade på hos folk) Sen såg vi liite idol. Tills alla hade gått klart alltså. Sen gick vi ner och såg "Spöktimmen" (en film):) Sen minns jag inte riktigt har vi gjorde. Aja, sen så gick vi upp och såg mera idol. Erika åkte ju ut...
Jag, Cornelia, Madde och Felicia hade lite svårt att somna. Men tillslut så låg alla och sov.

Åh, jag längtar INTE tills imorrn så ni vet!

Hejj:)

Hejj<3
Igår var vi först på stan och åt lunch och lite mer. Sen for vi på Nordanå och gick i museet. (vet inte hur det stavas) Sen for vi på Max och åt middag. Efter det så for vi till Nordanå IGEN. För att vi skulle tydligen på nån Prova på salsa grej. Men vi var där en timme tidigt. Så ja.. jag och min mamma gick på en liten promenad. Sen gick vi in. Haha, så såg gårdagen ut för mig ungefär!

Snart ska jag till Alma. Men först ska jag packa, för att men skulle ju sova över där:) Idag har vi provat att sätta ihop olika kläder så det skulle bli en Halloweendräkt. Vi lyckades. Och vi har också pysslat, för imorrn ska vi ju ha en liten Halloween fest.  Vi gjorde en sånhära pumpa. Alltså en sån som man köper på affärn och sen skär man bort toppen. Tar bort det som är i pumpan och sen så kan man ha ljus i den. Och efter det så sätter man på toppen (huvudet) Kan visa en bild: (det är inte den vi gjorde, utan en bild jag hittade på google)
 Hihi:)
Kommer ju inte att skriva mer sen efter som att jag ska till Alma. Och jag vet inte hur mke jag skriver  imorrn..

Ändrade planer

Hejj<3
Vi skulle visst inte fara till bondgården idag:(
Istället blev det att fara till Nordanå, eller kanske bio. Eller nåt sånt. Men vi ska snart fara. Imorrn vid halv sju (efter middan) så ska jag till Alma på en Halloween grejsimojs. Det ska bli kuul! Vi ska sova över där. Så jag kommer att blogga lite mindre imorrn och övermorrn så ni vet!

Skriver mer senare när vi kommer hem. Men iaf, tack för alla kommentarer. SÅ SKA NI FORTSÄTTA! Jaja, jag vet jag säger såhär i varje inlägg typ. Men det blir bra så
Nu ska vi strax fara så jag ger er en bild som hejjdå:)
 Så såg vårat kök ut förut. Vetinte varför jag la ut bilden men.. Haha hittade ingen annan "bra" bild:)


Hej som sagt!

Hej igen<3<3
Det hära är det 3:e inlägget för idag. Tack alla ni som kommenterat! Men vad tycker ni om att jag skriver ofta? De vill jag veta... Ehm, har varit hemma ett tag nu. Men vi har varit hos nån och fikat. Och kom hem för dygt en timme sen. Klockan är halv elva nu, så ja...:D
En sak som är typiskt i västerbotten. Snön kommer, man blir glad, men samtidigt inte. Efter nåra timmar/ett dygn så försvinner snön helt typ! Så om man gillar att fota så måste man skynda sig när snön väl hälsar på tidigt! Annars kan man ju också fota senare på vintern! Vetinte varför jag skrev allt dedär men...:) Nu ska jag sitta vid datorn ett tag till, sen blir det nog att se på tv!

Men det går inte...

Hejj<3
Tidigare idag sa jag ju att jag skulle föröka att göra en ny header. Men samma sak hände igen! Alltså den andra blev också liten. Jag försökte med typ allt. Näästa gång ska jag nog anstränga mig mer tror jag. Använda en annan bättre bild osv.
Idag har jag, min mamma och min moster gått på promenad. Men annars har jag typ bara sett på lite tv och suttit vid datorn.


Dethär fungerar faktist bra. Alltså att jag skriver fler inlägg än ett per dag. Eller vad tycker ni? Morgondagens planer blir att vi tre (jag min mamma och min moster) far till min farbror som bor på en bondgård! Då hälsar jag samtidigt på kusinerna:) Skriver mer om de imorrn när vi kommit hem. Vi får se om jag skriver lite mer ikväll, är inte säker än.. Men om ni LOVAR att kommentera ofta (vilket ni gör, men oftare) så skriver jag typp ett ikväll (kanske)


kommentera;D

Hej, ni har blivit bättre på att kommentera kan jag då säga! fortsätt så. Men kommentera oftare. Alltså typ varje dag. Haha


Just nu gör jag inget speciellt, är hemma själv för att min mamma och min moster är typ på kanotudden och fiskar. Nämen jagvetinte nåt iallafall:) Ska nog snart försöka att göra en ny header efter som att, ja ni fattar nog. Den är för liiten-.- Senare idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra menmen...  Om ni har tid så kan ni skrålla ner och kolla lite på inläggen som jag skrev igår. Funderar typ på att börja skriva lite mer "ofta" men vi får se hur det blir med den saken!
 eller  (klickbara)

Samma bilder, men ena är redigerad^


godnatt

Hej, dethär är det 3:e inlägget för idag:) Men aja, ska sova nu godnatt. Vi får se hur mycket jag skriver imorrn men... idag har ni fått tre inlägg! Vad tycker ni? Haha, jag hade tur. Jag höll på att glömma att skriva ett inlägg nu under kvällen. För att ja,,, jag vet inte riktigt. Jag såg lite på TV, sen ehm ja..., men de var tur att jag såg att datorn var på! För jag skulle just trycka på "Stäng av" då jag kom på att ett till inlägg väntade att bli gjort/skrivet.
Imorrn får vi se vad som händer. Men det får ni säker veta. Men nu ska typ borsta tänderna och dedär. Kommentera gärna alla tre inlägg som jag skrivt idag taack!

Nu får ni se en sak:
Av den hära bilden gjorde jag min header i bloggen:
(klicka på bilden)

Efter en halvtimme (ungefär) så hade jag redigerat den. Och då såg den ut såhär:

 (klicka på bilden) Haha? Blev de nån skillnad?

/nelina


Hej igen<3

Hej<3
Som sagt, jag lovade att skiva många inlägg idag. Det här är mitt andra för idag, och det kommer nog ett till lite senare. Så kolla gärna förbi ikväll också:) Taack! Jag har fått tre kommentarer idag. woho;) Bra, ni har lärt er.
Idag har jag, min mamma och min moster varit på stan. Eller i skellefteå då... Vi köpte blandannat halloween grejer. Vi provade dom för ett tag sen. Blev ganska bra faktist, ganska...:) Det är på lördag som vi kommer att ha en liten halloweenfest:) Men iallafall sen så åt vi lunch på Stigs,

Aja nu ska jag äta!

Godmorgon

Hej!
Godmorgon, eller klockan är 25 i 11 men ändå... Jag vaknade typ kvart i 10. Men min väckarklocka var 11! Då trodde jag att jag hade vaknat kvart i 11:O
Igår sa jag ju att jag skulle göra om i bloggen. Och nu: Simsallavim! (eller hur man nu säger) Men som ni sääker har sett så är den för liten! TYPISKT! Aja..., får väl fixa det ikväll eller nån annan gång:)

Men iallafall-jag igår skrev jag ju också att jag skulle skiva många inlägg idag. Så blir det nog kanske(:  För att det här är det första. Ikväll blir det nog också nåt. 2eller3 st. Men förvänta er inte några långa inlägg! Haha.
 Den nya headern! (ganska nöjd) Men storleken vart fel hur jag än gjorde!:O

Jamen hej:)

Heej<3
Idag har jag varit med Amanda. Vi körde wii:P Asså hon hade sovit över hos mig igår, och i förrgår. Menmen,,,
i förrgår var vi ju på hockey. AIK vann! woho:)
Ehm, jag vet typ inte vad jag ska skriva men.. Jag funderar du att göra om i bloggen. För att ja, headern är för liten och det är lite mer som jag vill ändra på. T ex. färgerna!

Det  blev kort idag men jag göra såhär istället:
*Jag ska försöka att skriva många inlägg imorrn:)

Blir det bra?
Det blev ingen bild idag..

Vem har hällt florsocker över Ursviken?

Heej<3
nyss gick jag ut och tog lite bilder för att det har ju snöat! Har du hällt florsocker över Ursviken?  Vem har gjort det? Haha...-.- Just nu sitter jag och funderar på hur man hittar bilderna på datorn:P Igår la jag ju in några bilder som jag gjort i paint. Det vad en som kommenterade, tack för kommentaren<3! Jag VILL ha flera, kommentera i det inlägget+det hära! Då skulle jag bli glad. för jag vet ju inte hur många det är som besöker min blogg, elr jo det kan man ju kolla. Men jag vet int vilka:O Hoho, de blev ett kort inlägg idag, men jag kan ge er bilder ist. ikväll/sen ska vi fara på hockey. Vem vinner?Hah
Bilderna är fotade av mig:)
Lite suddiga, men alla är tagna av mig:)

okej

HEJ
är fortfarande sjuk... aja:P
Såhär har vädret sett ut idag:
*Blåsigt, ganska kallt
*Snö
*(5min efter) Blåsigt, ganska kallt
*(10min efter) Snö
*(5min efter) Blåsigt, ganska kallt
*(20min efter) Snö
osv. Haha ja ni fattar? vädret varierar hela tin´


Hihi, nu har jag inget att göra, så ja, jag gör bara nåt. JAG GÖR NÅGRA BILDER I PAINT, SEN FÅR NI SÄGA VILKEN SOM ÄR SNYGGAST? okej? JAA, BRA. DÅ KÖR VI (JAG)!
1.Haha, inte fin

2.Haha, inte heller fin. Det syns int vad det står med den står typ hej, nej, ja, okej, <3, katter. osv..
.
3.Hihi, ful. Vi gjorde såna på bilden:S



Jahapp, vilken är finast? själv tycker jag... haha ingen:P
Ikväll är de iallafall idol-.- sen imorrn är de lördag, sen söndag, sen lov hela veckan. sen lördag, sen söndag. SEN skola...

åhnej

Hej, igår skulle vi ju hämta min moster på flygplatsen. Klockan vad ungefär 10 på kvällen då vi for... Sen kom vi tillbaks halv elva, eller jag vet inte elva kanske. Nåt mellan halv elva å elva iallafall:)
Jag fick några saker, som vanligt, vilket är roligt! Sen vart klockan halv tolv. Jag visste inte riktigt om jag skulle till skolan idag. Och nu sitter jag här och är förkyld och hemma från skolan. Det är superjobbigt!
Men jag har INTE svininfuensan.

Igår efter skolan vad jag med Alma, Cornelia och Amina. Det var kul:) Sen GICK jag hem från Alma till mig (det är ungefär 2 km) Det var jobbigt.., Jag kom hem, ingen vad hemma (konstigt) När jag hade varit hemma i 2 minuter ungefär så ringde min pappa och sa att han och mamma kunde skjutsa hem mig från Alma. Men jag vad ju redan hemma så ja... När jag hade ätit så vad jag med Alma och Amina:) Det var också kul:P

dålig rubrik

Hej:)
Nu är klockan kvart över 7 på morgonen, jag har ätit frukost, så ja.. snart ska jag nog borsta tänderna; om det var sommar (inte sommarlov utan bara sommar på skolan) så skulle jag typ sitta å äta frukost nu eller vid halv 7;S för att då far man ju tidigare för man typ cyklar:) Men idag är det första dagen som jag går till skolan så jag måste gå lite tidigare så ni vet.
Åhhnej! Jag har superont i halsen, är det nån av er som har svininfuensan? KOMMER NI IHÅG VAD JAG SA IGÅR? Haha, ja att jag hade en annan header än vad jag har nu. Men det vad inte det jag tänkte på. Ja, jag <menar dedär att det är 11 sjuka i våran klass!:O nån kommer kanske tillbaka idag.
 Aaa, tidigare i inlägget skrev jag ju att jag hade en ny header. Haha, jag kan förklara:
*Vi har photoshop
*Jag gjorde headern i photoshop (inte så fin)
*Hade aldrig använt det
*Så det blev fel storlek...
*Halva headern är svart som ni ser:P
*Det blev bara så:O

Det var headerns historia. Förresten, skulle ni kunna kommentera just innan ni går? Tack isåfall, jag kommer nog att skriva flera inlägg idag, tror jag. MEN jag LOVAR INGET! det är bara om jag inte har nåt att göra sen...
Ojdå, nu ska jag nog borsta tänderna för att den e 25 över 7 nu. Hihi:P KOM IHÅG ATT KOMMENTERAA!!

Snö, ja! eller kanske nej...

Hejj, det snöade inatt, kul eller jagvet inte...:P iaf, ni ser headern? Allså designen eller vad man nu kan säga. Där står det att jag snart kommer att ta en bloggpaus, men jag funderar ifall jag ska skjuta upp den. HAHA, alltså att jag ska ta det nån annan vecka eller nåt sånt! Hoppas att ni förstår vad jag menar. Men jag kan hursomhelt förkorta det jag sa:
*Jag ska inte ha bloggpaus. Eftersomatt jag vill ha det någon annan gång:)

Sådärja! Grattis, min farmor gissade rätt på gåtan, Vad är det som är så speciellt med en Gepard?
(det stog ungefär så)
RÄTT SVAR: Det är ett djur på G, och det är inte så många djur som börjar på JUST G!
Så var det avklarat!

Min moster som bor i Singapore kommer på tisdag (imorgon) det kommer att bli kul. Men jag kommer kanske att glömma bloggen. För att jag kommer nog inte att sitta vad datorn så ofta, men jag kan försöka. Då kan jag skriva om vad vi gjort:D Yep, i min klass är det 11 sjuka, men jag tror inte att så många har svininfluensan...
Vi har No-vecka denhär veckan och nästa vecka har vi LOV  Jippie!!!


ledtråd

Heej, okej.. Jag ska inte göra en ny gåta, utan jag ska ge en liiten ledtråd till gåtan Vet du vad det är för speciellt med en Gepard?
Kommer du på det? Hur stavade jag 'Gepard' det är nåt speciellt med boksäverna. Finns det många djur som börjar...

Mer säger jag inte för annars skulle det bli jättelätt, och ja.


Hejj.

Hej jag kom hem från skolan för ett  tag sen typ:)
Jag fick skjuts av mamma för att det spöregnade, sen fick jag gå hem och det var jobbigt... Är förkyld och det är superjobbigt:S Imorse gick det nästan inte att andas.Men nu går de bra som tur var:P
Ni kan få en gåta, sen när ni listat ut den så kommer jag att skriva ett till inlägg. SEN har jag bloggpaus ett tag^^

Veckans gåta:
Vet du vad det är för speciellt med en Gepard?

GISSA!

Hihi, nu ska jag sluta skriva. Skicka en komentar innan du går:P

Vi får se;D

Hejj<3
Idag är det måndag och jag kom hem från skolan för inte så längesen:) Sista timmen hade vi matte och målpass. Jobbigt... Igår så var jag, min farmor och min farfar i Lövvattnet, vi skulle hjälpa min farbor och hans familj att flytta. Dom har flyttar till ett jättestort hus nu. Och för inte många dagar sen så fick jag en till kusin. Så jag fick se den när vi var och hälsade på:) I förrgår så var vi på Degerbyn på ett 165-års kalas:) Min lillkusin Cassandra var där. Hon är jättesöt:) Sen sov jag över hos min farmor och farfar efter kalaset. Cassandra med.


Jag funderar på att ha en liten bloggpaus... "Men vi får se" Jag säger till om det blir eller inte. Nu förtiden så skriver jag inte så långa inlägg. Men aja:D hihi:]

 


Hej

Hej:)
Nu var det ett tag sen jag skrev men jag skriver inte lika ofta som ni kanske har märkt:) Ska försöka att skiva varje dag om jag kommer ihåg.

Idag:
har jag varit på skolan, skönt med helg nu. Det var en vanlig fredag. Lite kallare...

Jag har inget speciellt att göra just nu:D Igår följde jag med till stallet igen. Det var kul:D Det finns typ inget att skriva om så jag skriver kanske mera senare eller imorrn:) Vi ses

/nelina;)

RSS 2.0