Trött

Alla mina dagar ser i stort sett likadana ut nu, far till praoen med vendela vid sju och vi jobbar till fyra. Och när jag kommer hem är jag alltid trött efter att ha stått i typ sju timmar så då orkar jag inte göra nånting. Då chillar jag bara hela kvällen tills jag somnar. Morgondagen blir väl likadan antar jag, sen är det en dag kvar till lov!!
 
 

Måndag

I fredags på kvällen fick jag feber och huvudvärk, riktigt jobbigt. Men vendela var här ett tag så det var mysigt. I lördags tog jag det mest lugnt och huvudvärken försvann så for till farmor och farfar ett tag. Igår spenderade jag nästan hela dagen med vendi och vi var ute och gick, såg film och så, sen på kvällen var vi med soffs och sen sov jag där. Vi hade ju första praodagen idag, det var jobbigt fast ändå helt okej. 4 dagar kvar nu..

Fredag

Helg nu, känslan♥♥♥ har inga planer för kvällen, ska bara ha myskväll med mig själv och se oth och sånt tror jag. Nästa vecka har vi prao och jag och vendela ska va på kitchen, blir nog jättebra! Och efter det har vi sportlov, då bär det av mot paris!

I wanna be free, I wanna just live

 
Den här veckan blir trots allt inte så jobbig ändå, två inställda prov + att vi gjorde bort ett prov idag så nu är det bara ett kvar den här veckan! ikväll har jag sett oth och varit ute på en pw och rensat tankarna. Morgondagen blir inte jobbig alls för vi ska på umo på förmiddan och sen har vi två lektioner och slutar två.

I wish that I could give you what you deserve

Hade en jättebra kväll i fredags med vendela och sofia, vi var ute ett tag sen myste vi mest bara. Sen sov jag hos vendela, vääldigt länge sen jag gjorde det sist. Igår fotade jag henne också som ni kanske såg, sen på kvällen blev det mellomys med mami. Idag har jag tillbringat några timmar på akuten, jobbigt men skönt att veta att allt är bra nu! Sen har jag mest försökt ta det lugnt och fått lite plugg gjort. Har en helvetesvecka framför mig med massa prov, tur det är sista riktiga veckan iallafall♥

I honestly don't know what I would do without you


grattis vilma♥


Fettisdag

Var en helt vanlig tisdag idag, det var god lunch och så vi hade sovmorgon så dagen var ändå ganska bra. Efter skolan for jag och tog en spruta, wä hatar sprutor.. Sen har jag kommit till mamma ikväll också, så har packat upp mina saker, fixat saker i mitt rum och pluggat. Börjar tidigt imorgon med teknik, kändes ganska kul:):):)

11 februari

Var ett tag sen jag skrev nu, men har aldrig nåt att skriva om så har därför inte känt att det har varit värt att blogga men kan väl försöka igen nu. Igår var jag i umeå och firade min faster, åt jättegod lunch och fick umgås med släkten. Den här dagen har iallafall varit seeeg, jobbigt med måndag..
 

Hatet överskuggar kärleken
Världens bästa

grattis sofia♥

RSS 2.0