Mina minnen av er kommer aldrig blekna

Igår kväll vendela och villma hit, vi gjorde ingenting men vad lika kul som alltid. Dom for där vid elva nångång och gick och la mig ganska direkt. Idag har vendela varit här en liten stund, hon far ju till berlin idag.. kommer sakna henne enormt mycket:( Nu skall jag gå och göra oboy och slå på nån film, det är typ redan mörkt ute så det blir mysigt.

Äntligen

Har ju fått lov nu, så himla skönt!! Det kändes verkligen behövligt. Igår var jag på stan med vendela, köpte nya jeans och sen följde jag med hem till henne och sov där. Vi har inte gjort mycket alls idag, fast där vid tre gick vi ut på en promenad till mig i kylan. Usch vad kallt det blev:( Var iallafall skönt att prata ut om allt möjligt.
Haha nä nu vet jag ej vad jag skriver så nu ska jag snart sova och så fattar jag inte om klockan är 12 eller 1 men hur som helst godnatt

All I had was a dream

Hade sovmorgon till halv ett idag, och sen hade vi bara en lektion där vi skulle redovisa och det tog cirka 20 minter. Värd dag haha, men var ändå superskönt. Följde med vendela hem till henne en liten stund efteråt men for tog bussen hem där vid två. Pluggade lite när jag kom hem så nu är jag färdig med det mesta iallafall!
 

Give me a star to reach for

Den här veckan kommer verkligen inte vara jobbig, har sovmorgon både imorgon och på onsdag. Och på onsdag har vi typ inga lektioner heller. Nästa vecka har vi lov också, så himla skönt!!
Idag efter skolan följde vendela med mig hem och vi skulle egentligen intervjuva en i mitt kvarter men det blev inte så istället intervjuvade vi en frisör i stan för hon skulle lix klippa sig. Och så har jag flyttat till mamma ikväll också.
 

Tjohej

Har inte orkat skriva nånting i helgen men har typ inte gjort nåt speciellt, igår var jag på hockeyn med vendela och idag har jag varit hos farmor och farfar och ätit med min faster, jättetrevligt!

Sitter och ser solsidan just nu och testar blogg.se appen, har aldrig gjort det förut faktist haha.



I'm taking this too hard, won't sleep tonight

Ikväll har jag pluggat för det mesta vilket jag gjorde igår också och kommer troligtvis göra det imorgon kväll och säkert på torsdag också. Hur tråkigt som helst men har prov, läxa och så måste jag skriva på deckaren ockå. Fuck inte ens kul:(:(( Men då vet ni iallafall varför jag inte bloggar, har världens tråkigaste blogg hejdå
 

söndag

Igår var jag på stan hela dagen med mamma, köpte lite saker sen åt vi lunch där också. På kvällen skulle jag, vendela och vilma egentligen på den där saken på e4an men det blev inte. For istället till vendela och inväntade vilma sen gick vi till simon i regnet. Helt lost, haha. Vi var iallafall med han, anton och hugo ett tag sen gick vi hem till vendela. Sov där inatt, fast for hem imorse. Idag har jag varit ute och gått, hjälpt mamma att städa och så. 
 

Nu står dom här och blänger och frågar vad som händer

Fick nått spatt igår och tog bort min header. Men hade seriöst haft den i snart ett år. Borde egentligen göra om i bloggen men orkar aldrig och har ingen fantasi heller.. Men det här får funka tills vidare.
Ikväll kom vendela hit lite spontant och vi gick ut och gick och pratade om allt möjligt, det var mysigt men huuuur kallt som helst ute. Börjar snart bli vinter nu ju.
tyckte att den här bilden passade in väldigt bra

Tisdag

Hade sovmorgon till halv tio idag, hur skönt som helst! Och dagen var inte alls jobbig för vi hade bara chillekioner, fast ingen av våra dagar är egentigen jättejättejobbiga. Sen jag kom hem har jag pluggat lite spanska för vi har prov på torsdag. Nu ska jag fixa mig lite snabbt sen ikväll ska jag på hockeyn, hejs
 

You don't always have to be on top

Slutade vid 3 nångång idag, dagen var helt okej. Efter skolan for jag till pappa och packade, sen väntade jag på att pappa skulle komma hem för att skjutsa mig till mamma. Så ikväll har jag kommit hit till mamma och haft en myskväll med henne och sett tv och packat upp alla saker.  Nu har jag iallafall lagt mig i sängen och skall strax sova. Haha alltså alla mina inlägg ser likadana ut:)))))
och nej jag har inga nya bilder så ni får en gammal bild på mig och vendel istället

Nobody's perfect, but you are, to me

Vilma och vendela sov ju här i förrgår, var jättemysigt. Igår for vendela hem ganska tidigt för hon skulle på stan,  men vilma stannade resten av dagen. Fast vi gjorde verkligen ingenting, låg i sängen hela dagen och såg xfactor, åt godis osv. Idag har jag varit ute och gått och ikväll var farmor och farfar här och åt. Ska sova om ett tag också, så godnatt!

Freeedaaagg

Nu är det helg och det känns så himla skönt!!! Efter skolan idag var jag med vilma och vendel och dom kommer hit ikväll och sover här, ingen aning om vad vi ska göra men det blir nog bra. Aja nu kommer vilma snart tror jag, skriver imorrn.
kolla vad fina vi var :')

Hall of fame

Orkar aldrig skriva nånting, är så himla lat. Och sen har jag ingen blogglust heller, för jag har ingenting att skriva om. Men har varit på skolan idag som alltid, och sen pluggat, varit och kollat på ett hus och duschat osv. 
Imorgon ska jag på hockeyn med vendela och vilma.

RSS 2.0