Lite andra färger..

Hejj<3
Idag har jag varit på skolan.. SOM VANLIGT! Vi hade matte,målpass sista timmen. Sen kom min pappa å hämtade (från skolan). Efter de for vi hem å sen hämtade vi min mamma. Sen var vi helt plötsligt på lassa. Nu har jag tagit en spruta mot influensan! Men jag ska typ ta en till... men det vill jag egentligen! Haha, det gjorde ont lite då å då. Eller det är svårt att förklara. Ja, igår skrev jag tre inlägg, i ett skrev jag att jag ändrat bloggdesign.. Men jag ska bara ändra det oranga(stavning?) till grått. Eller jah vetinte riktigt hur jag ska göra. Menmen! Jag får väl prova att göra om det nån gång antar jag! Nu ska jag iallafall se på Ullared.

 

Åh, det gick inte att ladda upp en bild:(


Jag hann ändå!

Hejj, jag skriver ett snabb-inlägg nu. (3:e för idag, kolla dom andra) jag sa ju att jag INTE skulle göra om i bloggen i kväll. Men det blev så iaf:) /nelina 

2:a inlägget för idag.

Hejj
^Som ni  ser i rubriken:) Det är andra inlägget för idag. Kolla det andra om ni inte redan har gjort det. Idag har jag bara varit hemma hela dagen. Vad har ni gjort? 
Hmm...  Funderar på ny bloggdesign. Alltså jag ska ändra färger och byta header. Vi får se om det blir av eller inte. Men jag hinner inte ikväll. Jag ska hinna se lite på tv, och så ska jag duscha och göra läxan.. 

 +
+
=Hinner inte fixa i bloggen..


1:a advent

Hejj<3
Igrå var jag ju med Cornelia och Amina. AIK förlorade med 3-4. Dom var tvungna att göra förlängning i 5 minuter eftersomatt det stod 3-3 när matchen var slut. AJ AJ!

Förra året då det var första advent var det mycket snö ute. Och nu när jag kollar ut genom fönstret är det ingen snö alls! Det är bara solen som skiner. Nu har vi tagit fram lite julpynt. Men ingen julgran. Det blir väl senare tror jag! När jag får min kamera ska jag ta lite kort så får ni se lite "julpynt-bilder". Och gissa vad jag ska göra imorrn? Jo, ta svininfluensvaccinet eller vad det nu heter. NEJ! Jag vill inte, eller det gör nog inge ont. Men ändå...
Det var min kompis i Umeå som gissade rätt på bilden! Rätt svar: Pingvinger. Grattis!

Rätt svar: PINGVINER!


Man måste ju skriva en rubrik ju..

Hejj<3
Ingen har gissat än.. Åh;'( GISSA GISSA GISSA GISSA GISSA GISSA GISSA!!!

Idag ska jag och mina fastrar fara på hockey. Min pappa förjer kanske med. Igår hade han iaf feber. Men inte nu längre..  Vi får se hur det blir med den saken.

Och för er som inte visste... Imorgon är det kattens dag! Eller så var det igår.. Men jag döper om den till Filippas dag!

Nu ska ni komma ihåg en sak: KOMMENTERA INNAN NI GÅR!

 VAD SER NI?


ännu en fredag:)

Hejj<3
Statistiken går neråt ska ni veta:(
Idag är det som sagt fredag, vi fick risgrynsgröt, pepparkaka, clementin. Tror jag:)
Och vi hade en "speciell lektion". Vi såg film sista 40 minuterna. Inte för att det var en bra film men,,, det är roligare än matte, målpass, svenska och så vidare...
Igår sa jag ju att ni skulle få en till bild som ni få gissa vad det står/vad den föreställer.
Och ni får en bild också:
 Vad ser ni?

För inte så länge sen satt jag å redigerade en liten bild. Kolla hur den blev;)
Jag har sagt det här förut: JAG ÄR NYBÖRJARE PÅ PPHOTOSHOP!


ohoo

hejj<3
Jag vet.. rubriken blev konsigt:O
Och vi har ännu en vinnare! (fast jag har ju inget pris) Det är Min faster FRIDA!! Grattis! Rätt svar: AIK märket:)
Nu har jag en fråga: Hur såg du att det var just det? Senare eller imorgon så blir det ännu en till bild ska ni se!
Idag på skolan hade vi två "speciella lektioner" gympa och engelska, alltså engelskaförhör typ. Vi gjorde nåt konsigt på gympan. Det hade visst inget namn.. Inte vad jag vet iallafall!  Fast engelska har vi ju ganska ofta, men varje torsdag har vi förhör. Dom hära glosorna hade vi den hära veckan:

före-before

gata-street

andra-second

tredje-third

fjärde-fourth

flaska-bottle

svar-answer

brutet-broken

sjukhus-hospital

stirra-stare

Det är konsigt-That is strange

Jag tycker synd om homon-I feel sorry for him.

Det var alla! igår var jag hursomhelst med Amina:) I två timmar efter skolan. Sen gick vi gemensamt till skolan igen. Vi skulle på vintermarknad. Det var på skolan- Kören sjöng, det var försäljning därute, åsså kunde man bla. köpa glögg å pepparkakor. Sen så var jag på hockey i tisdags. Ska dit igen med bland annat Cornelia på lördag! Sen ska hon sova över hos mig!!:) skojj

Det har vart... ganska långt faktiskt! KOM IHÅG ATT KOMMENTERA!!
/n


Nu så!

Hejj<3
Idag har jag varit på skolan, vi pysslade typ hela tiden Elr SKOLdagen såg ungefär ut såhär för mig:
*Pyssel
*Rast
*Bakat bröd i bagarstugan, (men dom andra i min klass pysslade)
*Lunch+rast
*Liten samlig innan gympan..
*Gympa
*Bild (pyssel)
Haha elr det var kanske inte så mke pyssel men det kändes som det iaf:)
Nu får ni ÄNTLIGEN en bild som ni kan få gissa vad den föreställer!
 Ja, vad ser ni? Haha
KOM IHÅG ATT KOMMENTERA INNAN NI GÅR!


Imorgon, jag lovar. (kanske)

Hejj<3
Idag har jag inte gjort nåt speciellt. Vad har ni gjort?:) Igår sa jag ju iallafall att jag skulle göra en till sånhära bild som ni ska gissa vad den föreställer. Men jag orkar inte:P Det får bli imorgon istället! Imorgon ska vi också gå till öhn (bagarstugan) och baka typ bröd tror jag? Men det är bara 5:orna så få göra det haha!
Kommentera innen ni går KOM IHÅG DET!!!!
/n
 Hittade ingen bra bild.. Så jagklickade bara på nån..

Snabb som blixten Macqueen!

Hejj<3
Min kompis Nora gissade rätt på bilden! Det var en till som också gissade rätt, bra! Men Nora var före.
Det kommer ingen ny bild just idag, men imorrn så lovar jag nog att ni kan få börja gissa igen!!
Idag har jag varit på solbacken.. Hm.. Det här blev ett kort inlägg, men ni får en bild istället!

Man måste ju skriva nåt här så..

HEJJ<3 (2:a inlägg för idag)
Kan ni göra en sak? Jo, tack Haha, ni ska kolla de nyaste 3 inläggen (ni kan ju förstår kolla dom andra också!) Men jag tänkte såhär: Jag har ju inte fått några kommentarer på dom, så ja.. Och i förra inlägget skrev jag blandannat att jag har skapat en ny kategori i bloggen som heter Photoshopar  ! Kolla in det vetja.

Förut hade jag ju "veckans gåta" Nu ska jag prova att ha: "Veckans bild". Det går till såhär:

Först har jag en bild, det kan vara vad som helst på bilden. Sen redigerar jag den i Photoshop. Senså får ni gissa vad det står, eller vad ni ser osv. Men på bilden står det alltid "Vad står det?" eller "Vad ser ni?" Så ni vet hur ni ska gissa! Fattar ni?  BRA ISÅFALL!  Och det kommer en ny bild när ni har gissat rätt på den förra. Här kommer dagens bild: (Ni behöver inte gissa rätt idag)
 Jag börjar med en enkel! VAD STÅR DET?

 


Photoshopar!

Hejj<3
Igår åkte ju Reza ut ur idol..
Men iallafall, idag har jag inte gjort nåt speciellt. Har suttit vid datorn lite, men det räknar väl inte?
Haha och jag har blandannat "photoshopat". Alltså jag fixar och trixar i photoshop CS3 tror jag?
Jag har också gjort en ny kategori som heter "Photoshopar" Det här är det första inlägget i den kategorin:) Nyss provade jag ju att göra en liten bild, den vart inte så bra. Men det är ju kanske den 3 elr 4:e bilden som jag har gjort, så jag är nybörjare!
 Ja, jag vet. Den syns inte vad det står där nere! KOM IHÅG ATT KOMMENTERA INNAN DU GÅR!!

Gott elr?

Hejj<3 (2:a inlägg för idag)
Har gjort en bild, eller jag har satt ihop några olika smycken åsså blir det en bild:) Bilderna kommer från www.cocoo.se
 Visst ser de gott ut?:)

Åsså hittade jag en till söt sak:


rubrik

Hejj<3
Förlåt, jag skrev inget igår:] Men jag orkade typ inte... Och så har jag inte skrivit nåt annat inlägg idag för den delen:O Aja, idag har jag varit i skolan. SOM VANLIGT! Vi gjorde inget speciellt, så jag behäver nog inte mer säga nå mer om de. Sen var jag med Moa, vi var hos henne och sen skulle hennes pappa till stan, vi följde med. Och nyss åt jag middag:)

Sen är det ju idol, undra vem som åker ut? Vem hejar ni på? Haha jag hejar typ på...


roligt

Hejj<3
dethär är det andra inlägget för idag! Kameran kom inte idag, men den kommer snart. DET LOVAR JAG!!
Hahahaha, min farmor skickade en rolig sak till mig:
Vem är hela världens hjälte?
Vem är hela världens hjälte? http://www.tackfilm.se/?id=1258562280718RA36 <---klicka på den. Åh, en sak är dålig. Man måste vänta i 100 sekunder typ innan den startar. Ha tålamod, vad inte rädd (det är INTE nåt som har med andar, och spöken att göra så ni vet) PS! Om ni har ljud till så blir det ännu roligare!!

Vem är Doris?

Hejj<3
Snart har jag utvecklingssamtal, om typ 50 minuter... Det brukar alltid gå bra, och hoppas att det går bra idag också:) + att det är nån som ringer till mig hela  tiden, hon heter Doris och bor i Luleå tro jag? (sökte på hitta.se) Men varje gång som hon ringer så är jag på skolan. Och jag har fått massa sms också för den delen! En gång för drygt ett år sen så svarade jag, och då lät det som om det vore ett barn som pratade. Hon sökte efter Gerd...:O
Konsigt va? Sen har jag en till grej som jag tänkte säga:
Idag har kameran kommit! woho! Men jag kommer inte att veta hur den funkar nu i början så ni vet... Haha
Ful konst?

anys

Hejj<3
Oj, jag hade fått en kommentar om att jag hade stavat ordet "nya" fel,, haha jag skrev anys! Ojoj..
Men iallafall, idag har jag farit med Vendela. Det var roligt som vanligt! Sen så ja.. Kom jag hem, såg lite på tv, år middag ochnu sitter jag vid datorn.

När jag får min kamera så LOVAR jag att bloggen har mera bilder-woho:)
Asså när jag säger "nya" bilder så menar jag "nya bilder" alltså som jag kanske aldrig visat.. Men jag är ine så bra på att fota!

blogg skapa arkiv design inställningar

hejj<3
Nu är jag med Moa, vi gör inget speciellt... Idag har jag varit på skolan, jag gick med moa till skolan:)
Mer har jag inte att säga, eller det var  nån som ville att jag skulle visa min anys skor. Det ska jag nog göra (kanske) nån gång!

2-2

Hejj
Igår skrev jag ju ett inlägg, och jag sa att jag skulle skriva ett till. Men det gjorde jag inte, eftersomatt jag och min pappa for till stan och köpte lite varma kläder för att det är ju vinter nu! Sen for vi på hockey, AIK mot Brynäs. Det vart 2-2... Men innan vi for till stan på dagen så var jag med Moa! Den var några månader sen jag var med henne sist om man inte räknar med igår. Men nu är jag hos farmor och farmor och farfar, jag skulle ju sova över här, och det gjorde jag:)
Ser ni bakgrunden? (snö!)
Snö!

hihi

Hejj<3
God morgon! Eller klockan är ju typ kvart över 10... Men jag ska snart äta frukost, så jag passar på att skriva ett inlägg innan de;) Idag skulle jag typ... minns inte riktigt men jag skriver ju senare tror jag.
 Det här blev kort...

Idol:)

Hej:) (2:a inlägg för idag)
Nu sitter jag i soffan och väntar på att idol ska börja! Hmm... jag undrar vem som åker ut...? Alltså snart är det ju det där då man får se vem som åker ut och dedär:)
Idag efter skolan skrev jag ju ett inlägg innan vi packade, sen for vi till farmor och farfar och jag kollade typ på när dom flyttade en mysig liten stuga upptill deras gård.
Sen så for vi och hämtade mamma. Efter det så.. ja då for vi till Edda:) Det var kul där.,.,.
Och först skulle jag kanske sova hos farmor och farfar, men det skulle bli imorrn istället, idag träffade jag ju Lilla Grå (Miss P.) Hon har blivit så tjock! haha
Aja, nu ska jag vänta på att idol ska börja!

Idol:)

Hej:) (2:a inlägg för idag)
Nu sitter jag i soffan och väntar på att idol ska börja! Hmm... jag undrar vem som åker ut...? Alltså snart är det ju det där då man får se vem som åker ut och dedär:)
Idag efter skolan skrev jag ju ett inlägg innan vi packade, sen for vi till farmor och farfar och jag kollade typ på när dom flyttade en mysig liten stuga upptill deras gård.
Sen så for vi och hämtade mamma. Efter det så.. ja då for vi till Edda:) Det var kul där.,.,.
Och först skulle jag kanske sova hos farmor och farfar, men det skulle bli imorrn istället, idag träffade jag ju Lilla Grå (Miss P.) Hon har blivit så tjock! haha
Aja, nu ska jag vänta på att idol ska börja!

Badanka

Hejj<3
det här blir ett snabbt inlägg, för att vi ska fara till min farmor och farfar nu och göra nåt tvärt tror jag... Sen ska vi fara å bada:) Det vae läängesen... Men aja, jag kom hem från skolan för inte sp länge sen.. Sista 40 minuterna fikade vi och gjorde nån konstig utvärdering tror jag:P:S
 

Schhh... säg INGET!

Hejj<3
Schhh... säg inget... Jag är inne på min fasters dator. (den är hemma hos oss) så jag passar på att skriva ett inlägg medan jag ändå är inne på en dator:) +att jag inte har skrivit nåt inlägg idag...

Men iallafall,
Idag har jag bara varit hemma. Sett på TV, gjort middag, det blev spaghetti och köttfärssås:=)
Snart, ska jag och min pappa fara till konsum tror jag... För att imorrn äre ju fredag, och då får vi ta med oss lite fika (typ) och klä ut sig. Men det tänker jag INTE göra!
Inga bilder på kossorna som nån ville:P
Men när jag är inne på en annan dator så ritar jag till några kossor ska ni se;)

grönt, blått, rött, gult

Hejj<3 (2:a inlägg för idag:P)
Tack återigen för kommentarerna!
Klockan är typ halv åtta nu.. SÅ dethär blir ett kort inlägg, efter som att jag ska tvär-se halvåtta hos mig:) Annars gör jag typ inget annat... Dethära inlägget blev inte så intesant eftersomatt jag inte har gjort nåt speciellt.. Så ja, jag avslutar nu detta inlägg klockan 19:36 pågrundav att jag inte har nåt att skriva om och för att jag ska se på TV:)

Kolla de 3 senaste!

Hejj<3
Om ni inte har kollat de 3 senaste inläggen (i bloggen) så gör det! Haha, dom har typ inga kommentarer... Så man börjar ju att fundera "Hmm... är det nån som har läst?"

Nyss kom jag iallafall hem från skolan. Vi hade kör sista halvtimmen (som blev i 35-40 minuter) Så vi fick gå på lite övertid om man ska säga så:O
Om ni inte har läst det förra inlägget så kanske ni inte har sett att jag har bytt header.. Haha jag skoja ba, såklart att ni har sett det antar jag!? Hihi:D
Men som sagt,
läs dom tre senaste om ni inte hae gjort det, och stå ut med att menyn i bloggen är ORANGE!
 Ja, jag vet. Jag hade samma bild i det förra inlägget också...

Åh, en sak gick fel och jag vetinte hur man gör!?

Hejj<3 (2:a inlägget för idag!)
Ja, ni ser sääkert att jag har gjort om i bloggen, sagt och gjort! Haha det tog ett tag faktist. Och ja, ni ser menyn.. Den är orange, ja den var så i original-temat som jag hade elr vad man nu kan säga:) Går inte att förklara lixom:P Men jag letade och letade. Och jag ville ju såklart inte göra nåt fel... Men kan ni stå ut med att den är orange ett tag tror ni?
 Åh

Läs, läs, läs och en till läsning:P

Hejj<3
Nyss kom jag hem från skolan:) På skolan har jag typ nästan läst hela dagen.. Haha ja vi ha bokvecka. Som sagt, jag läste, hade drama (vi gjorde en teater), rast, lunch, och så var det högläsning.

Fast det kändes som att jag läste hela tiden faktist!
En sak till vill jag bara säga, NI ÄR SUPERDUKTIGA PÅ ATT KOMMENTERA! Fortsätt som ni gör..:P:P
Ja, nu har jag bestämmt mig för en sak, jag ska nu om 5-till 10 minuter göra om i  bloggen, alltså göra större header (om det går!?) och kolla lite saker på blogg.se! Låter det bra? Ja, jag skriver nog ett inlägg när det är klart!tänk...

Tänk om...
Haha ja, tänk om alla hette samma sak. Hur skulle världen fungera?  Ja, vi säger att det är en familj som har typ 5 barn... Jag kan visa ett exempel:

Mamman ropar till sitt ett barn: Du, Nelina skulle du kunna säga till pappa att jag far till affären?
Alla  5 barn svara i kör: Ja, okej.
Mamman till barnen: Men jag menade vi inte ni, jag menade ju Nelina!
Barnen i kör igen: Men vi heter ju också Nelina hörrudu!!

Ja, det var ett exempel...
 
Tänk om...
 Ja tänk om det inte fanns nå elektronik?
Ja, jag vet att det är jättesynd om dom i fattiga länder. Jag önskar att dom hade det bra,. men allt går ju tyvärr inte!


Ja, nu har ni fått två stycken tänk om saker! Vad tycker ni?
 /nelina


Ojoj

Hejj<3
Igår kväll (tror jag at det var) skrev jag att det inte gick att göra stora headers, men det blev inte inlagt på blogg.se... Hmm...,
Måste kanske byta till en annan "Design" eller jag menar blogg.se har ju redan designer eller hur man ska säga och jag ska nog byta till en annan. Då funkar det KANSKE bättre? Haha, jag får sitta och prova lite med den nån dag tror jag:)
Saknar<3

Farsdag

Hejj<3
Idag äre farsdag:)
I förrgår var jag hos Amanda, jag sov över där för att hon hade tjejkväll och den slutade kl. 11. Och ja mina föräldrar kanske inte orkar hämta mig då.. Det är ju liite för långt. Menmen..
Och en sak till:
Det har snöat! Igår va de jättemycket snö i Bureå..

Men ja.. jag vetinte om jag skriver mer idag. Tror inte det. Men för säkerhetens skull kan ni ju alltid kolla till i bloggen lite då å då under dagen för att se om nåt mer inlägg finns där;)

abcdefghijklmnopqrstuvwxyzåäö

Hejj<3
Som ni sääkert förstår kan jag inte upptatera bloggen så mycket efter som att jag är skolan under dagen...
Idag på skolan gjorde vi nåt Vi i femman-grej  (test tror jag) Jag tror inte att det gick bra för mig men jaja. Jag tror inte att vi kommer att gå vidare för de är 4 000 skolor, och 200 går vidare till radio....
Sen hade vi engelska, vi fick ut glosor men den hära gången har vi två veckor på oss att träna på dom! Hah,
Det var typ den sista bilden som togs på henne innan hon... flyttade;(  SAKNAR DIG!

Men jag ska försöka att skriva ett inlägg ikväll, annars blir det ju nog ett imorrn !

sorry

Hejj<3
Förlåt att jag inte skriver lika ofta som förut men jag har inte haft tid förstår ni...:P
Eller igår var jag med Vendela och Alma. Iförrgår: Hmm... inget speciellt, men orkade inte skriva nåt då (jag gjorde läxan tro ja) Japp, åsså i söndags skrev jag ju!

Ikväll elr klockan 6 ska mamma hämta mig, vi ska till farmor och farfar. Min moster var visst i ume idag. Och min pappa också för har jobbar ju där så han vad också i ume. Vi ska äta middag hos dom:)

Hmm... vetinte riktigt vad jag ska skriva lkdrhbgvuridvnbuinfdjivngfjinhjknfdjgnhjfkhgjkdfgviutyrneusyfhsdözfp.e
Kommentera innan ni går taack!
Jag försökte att göra en header men... det vart liten och ful

Filippa, nu har alla dina "barn" flyttat!

Hej<3
Ja, ni ser rubriken;'( Lilla grå (Miss P. eller nåt) flyttade ju i somras till min faster. Och nu har den andra katten "Lilla svart" också flyttat;'( Huvvaligen just nu känns det OKEJ, saknar ju henne och jag VET vart hon bor och att jag får hälsa på henne, nån gång.  Jag som hade lärt känna henne så bra och hon kändes som speciell. Och jag saknar även Miss P.<3

+att nu är jag hos min farmor och farfar fast dom är inte hemma. Dom är på hockey. Undra vem som vinner?
Aja, det får jag ju veta sen ikväll. Det är jag och min pappa som är här. För att min mamma, pappa och moster har varit på graven och tänt ljus elr hur man nu säger. Och vi har också varit hos min farbror=)
Snart ska vi nog hem, min pappa skulle visst typ byta till vinterdäck på våran blåa bil.
(orkar inte lägga ut nån bild)

/n

RSS 2.0