Hockey nudå

Kom hem från Amina för 20 minuter kanske, var med hon & några fler efter skolan. Om ett litet tag kommer Vendela och hämtar mig sen far vi på hockeyn och är med massa andra där också. Skulle gissa på att en massa från skolan är där ikväll, för vi fick gratis biljetter på skolan.

I heard you were a wild one

"tja cooling"
Efter skolan följde Amina, Hanna, Sofia, Cornelia och Jennifer med hem till mig. Vi gjorde inte så mycket, typ pratade och sånt. Nu har jag just ätit och snart ska jag ta mig en dusch och sen försöka plugga om jag orkar.
(har inga nya bilder just nu, för mamma har lånat min kamera så den är hos henne)

Tillbaka


Okejokej, har haft en bloggpaus rätt länge nu och jag saknade faktist bloggen ibland. Men nu är jag tillbaka igen och kommer troligtvis börja blogga som vanligt;)

Om 20 minuter börjar jag gå till skolan, slutar nån gång vid tre idag

SOFIA

Hej allihopa,tycker verkligen Nelina borde börja blogga igen. Saknar så mycket att läsa hennes blogg!
Förresten är hon världens bästa och finaste tvillig,älskar hon.
KOLLA BARA SÅ HIMLA FIN HON ÄR!! ashdfkffg
~
Till Nelina: Sitt på stjärten
.
min blogg. [länk]

Like a boss

Tänkte bara säga att min uppdatering inte kommer vara den bästa ett tag framöver, eller till veckan kommer jag nog bara slänga in nått inlägg då jag orkar. Blogghumöret är på 0 så det lär inte hända så ofta.
Jaja, nu ska jag lägga i mig sängen och lyssna på musik. Skola imorgon..

Grymt ju


Var som sagt hos Vendela ikväll, vi gjorde ingenting typ. Men det var trevligt. Sen jag kom hem har jag fortsatt med att göra ingenting och det ska jag fortsätta göra. Kuuuul:):):)::

The one that got away

Min dag har spenderats hemma, har bara tagit det lugnt och så. Har bakat en kladdkaka också.
Ikväll ska jag till vendela, skriver mer ikväll.

(tråkigaste inlägget i värdshistorien ok)

Fredag den trettonde

Är klar nu och om ungefär en kvart börjar jag gå till skolan. Vi slutar tidigt idag, yesss! Ikväll blir det iallafall kanske disco, haha eller jag tror det.
Ville bara slänga in ett inlägg för jag kommer troligtvis inte blogga nå mer idag.

SAIK-Linköping

Har varit på skolan idag och det hände typ ingenting. Slutade halv 4, for hem, satt mig vid datorn. Alldeles strax kommer vilma och sen far jag på hockey med hon +nån mer tror jag.
haha nyårs

Bättre sent än aldrig

HM 100:-
(den kostade 100kronor på rean, minns inte vad den kostade innan men)

Nu ska jag gå och lägga mig, tidigare än vanligt men det behövs

Onsdag

Idag slutade vi tidigt +att vi fick sluta typ en halvtimme tidigare från träslöjden så vi slutade halv 2. Efter skolan var jag med Vendela. Vi gjorde ingenting, typ sov hähä.
Och sen dess har jag varit till mamma tvärt, annars inget speciellt typ.

Young, wild & free

Är helt slut i kroppen, konstigt med tanke på att det inte var så jättejobbigt i skolan idag. Däremot var det jobbigt att stiga upp imorse- inte min starka sida om man säger så.
Allt var typ som vanligt annars, som innan lovet alltså. Förutom att det har börjat en ny i våran klass men ja. Just nu har jag bara lust att sova i nån timme men då kommer jag säkert inte kunna sova inatt jdsaiojajkfjljflehufs trololol

Bra uppdatering osv

Ja, jag vet. Har varit sämst på att uppdatera i helgen men har inte haft tid. Vendela sov här i förrgår eller vad det nu blir. Vi såg PLL hela kvällen/natten som vanligt, eller vi såg klart första säsongen.
Igår for vi till stan ett tag, fick med mig en tröja hem som jag skulle kunna visa senare idag. Efter att vi hade varit på stan följde jag med Vendela hem till henne. Och sen for jag hem, duschade och pluggade matte.. Skulle plugga under lovet men gjorde det inte förens igår.

Iallafall, idag börjar skolan om. Blir bara sur då jag tänker på det men vad har jag för val. Har just gjort mig klar så ska väl fara om ett tag.

Fool in love

Har varit med Vendela idag igen, och kan ni gissa vad vi gjorde? -såg pretty little liars, såklart. Så det är vad jag har gjort hela dagen. Känns som att det enda jag gör nu för tiden är att se pretty little liars, men det är grymt!

Pretty Little Liars

Ikväll har Vendela varit här i några timmar, vi såg ett x antal avsnitt av pretty little liars under typ hela kvällen och hade det allmänt kul. Nu ska jag se ett till avsnitt, sen ska jag försöka sova, är sjukt trött.

God morgon

Det där med att jag skulle vakna tidigare än vanligt var ju bara att glömma, vaknade istället halv 2. Kuuuuul.. Nu ska jag hur som helst slå på pretty little liars, sen stiga upp ur sängen och göra mig klar. Ikväll blir det att vara med Vendela, får se var vi hittar på.
HAHA GICK I ETTAN HÄR, KOLLA BARA MINA BYXOR. KAOS.
HEDLUNDASKOLAN -UMEÅ.

Världsmästareeeeee

VINST!!:D:D:D:D:D

Sverige-Ryssland

bara för att jag inte har några nya bilder för tillfälletttt
Sitter och ser jvm nu, fast det är paus. Hoppas verkligen att Sverige gör mål i nu i tredje perioden, det behövs då verkligen.
Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer, ska försöka att vakna lite tidigare än vad jag brukar så jag inte sover bort resten av lovet hehe.

"How many camels?"

Kom hem från Vendela för ett tag sen, sov som sagt där inatt. Det var superkul som vanligt, har saknat henne så det är skönt att hon är hemma igen.
Idag har jag fotat henne lite, vi har sett en film och bara latat oss- sånt vi alltid gör dagen efter att vi sovit hos varandra kan man säga;)
åhåå sommar..

While these haters gettin’ mad

Idag har jag jag suttit hemma och gjort ingenting, roligt lov:pPpPpPP
Nu blir det iallafall att packa, sen far jag till Vendela och sover där. Hon har kommit hem från egypten nu, wiho:D puss
hahah

MINNEN FRÅN 2011

osv

YOUR LOVE IS A SONG

Kom ganska just precis hem från stan, har varit hos banken/polisen och fixat typ bank och id-kort tror jag. Bilden på id-kortet såg hemsk ut, men jag får väl leva med det ett tag.
Nu ska jag gå ner och äta middag, har inte ätit något på hela dagen typ så är vråååålhungrig.

if i could, then i would

Idag har jag blivit 2225 kronor rikare, känns inte precis dåligt om man säger så:D:D:D:D:D:D::D Nej men först for jag och pappa på konsum och pantade nå burkar jag fick på julafton. Sen for vi in till stan där jag sålde ett presentkort, sammanlagt blev det då 2225 kronor. Wiiiho

Nu ska jag kolla på ett avsnitt av Elsas värld som jag har missat, håj.

FÖRSTA JANUARI

Har verkligen inget kul att blogga om så ni får några bilder från igår istället.

RSS 2.0