Gokväll

    Gokväll gott folk!
Dethär är mitt tredje inlägg för idag. Det är väl bra? Om ni inte har läst dom andra två så kan du ju göra det om du vill det.
Vi var i Örviken och åt middag, sen badade vi lite. Men bara jag och mamma. För att min pappa hade gjort illa sig under foten. Så han ville inte bada. Jag har ändrat tecken snitt i blogg-inläggen. Tecken snitt är själva "Stilen på texten jag skriver" Eller vad man nu kan säga. Jag är inte bra på att förklara saker.

Nu är klockan halv tio. Det är skönt med sommarloooov!! Nu längtar man ABSOLUT inte tills skolan börjar...

 Vi HÖRS!!

Hej igen!

   Hej igen!
Jag brukar ju inte skriva två inlägg eller flera per dag. Men idag blire så. Jag har varit på stan med mamma, hon köpte ett par oliv-gröna shorts åt mig. Jag behöver fler shorts nu till sommarn!! Annars hare inte hänt så mke mer. Vi ska kanske fara till örviken och äta middag och bada sen. Men bara kanske... Hoppas att det blir av:)

Medan jag har skrivit dom hära orden i dethära inlägget så har jag tänkt på en sak som jag sa i början.
Dedär men att jag skrev ett elr inget alls inlägg.
Jag ska börja vara mer AKTIV i bloggen. Vad tycker ni om det? Ni måste ju kommentera mera! Då vet jag hur många som läser i min blogg.
Ni ska bara veta hur svårt det är att ta kort på kattungarna!! Dom springer omkring hela tiden känns det som!
 Skriver mera sen!

god morgon


  God morgon gott folk!

Förresten, ni ser bryggan på min header? Header är själva blogg-bilden eller vad man nu ska säga. Aja, men bryggan på min header där det står "Privat" är i Örviken...  Igår kväll glömde jag säga att jag såg en Abborre där det inte var så djupt.  Men skulle just gå upp ur vattnet då.

Skriver mer senare ikväll..


glad sommar

Hejhej igen. Det var ett tag sen nu. Men idag var det den sista dagen på sommar skoj. Vi var i Munkviken i fredags och sov över tills på lördagen. Jag tror att ja har badat nästan varje dag denhära veckan. Men är inte säker, det är varmt i ÖrVikEn och det är ju tur. Inte så många fiskar heller!
Kattungarna springer omkring på golvet i min mamma och pappas rum nu för tiden och dom bits också. Så man får passa sig så att man inte blir av med fingrarna!xS

Kanske skriver mer sen. Det är typ nått fel med blogg.se nu verkar det som...

HahaxS

Allt är bara bra;)

Heej, det var ganska längesän jag skrev. Men jag är på nått i Bureå på dagarna. Och dom närmaste dagarna har jag varit med Amanda och Agnes! Vi har badat och badat. Haha och nu har jag ffått igen min mobil. Alltså min Sony Ericsson. Förut fick jag låna en Samsung av min faster Frida. Vi lämnade in Sony Ericsson-mobilen för att radion inte funkade. Sen när vi skulle få den igen så gick den inte att få igång:/ Så nu har jag fått en ny mobil. Men det är samma sort. Idag har jag kommit hem från Amanda och Agnes. och min mamma har vare på Ikea. Hon kommer hem ganska sent tro ja.

 Katter:
Kattungarna har börjat att gå nu:) Det är så kul- dom springer också en hel del! Den gråa har börjat att leka, och den svarta springer för det mesta. Haha.

      <3


Vi hörs!


2 Sommar

Hejhej:)
Igår badade jag i Örviken. Inga fiskar faktist:) Det var ju tur för mig! Kanske skriver mer sen!


1 Sommar<3

Igår var det ju midsommar. Vi va på Öhn (I Ursviken alltså) Och före det var vi på Bonnstan ett tag. Där var det kallt:S
Jag somnade på soffan, klockan var nog inte så mycket då men... Vi cyklade till Öhn, när vi skulle hem så fick vi skjuts. Jag var jättetrött och det hade regnat. Klockan var typ halv tre då. Vi kom hem klockan tre. Jag vaknade klockan nio:P Och nu sitter jag här och skriver:)

Idag är det soligt och blåsigt, hoppas att någon kan blåsa bort blåsen, och göra solen varmare och vattnet lika så. Då kan man bada i Örviken;D Och slippa att frysa!  Men jag är rädd för fiskar i vattnet, är det en slaks fobi? Jag tror det,    och grodyngel, dom gillar jag inte heller, i Haratjärn är det fullt med såna. Måste nog bada mycket i sommar så att fobi`n försvinner! Om det går alltså.... Men man för väl hoppas på det bästa. Egentligen, varför ska jag vara rädd för fiskar? Bits dom? Men jag tycker bara att dom är... BLÄ!  Hemska, och grodyngelna ser så kladdiga ut så ja... En gång när jag skulle slå på TV:n så var det nåt om några barn som var rädda för pälsdjur:S Undra varför? Men dom gillade fiskar osv.
Själv har jag ju tre katter, som ni säkert redan vet! Men jag försöker att tänka, hur känns det att vara rädd för en päls på en katt? Dom tycker säkert att jag är lite konstig som är rädd för fiskar...
men nu ska jag äta frukost, så det finns bara en sak att säga....

Herrååå!

Hittade en sommarbild på datorn:) Den fanns redan från början

MIDSOMMAR

Hej hej och trevlig midsommar allihopa! Carola gissade rätt om vem det var på bilden! RÄTT SVAR: CAROLA!!
Haha xD . Ja vet att det inte var det riktiga Carola men... Igår var jag med Moa, vi gjorde inte så mycket...
-Har ni sett att jag ha en ny header? Vad tycker ni om den? Kommentera!!
Nu måste jag tyvärr gå. Vi ska snart... ehm, javet inte vart vi ska.

/Nelina

Joypeak

Heejj<3 Idag har jag varit på Joypeak, hade loppis med mina föräldrar. Vi sålde kläder som jag hade när ja var liten, och vi sålde lite leksaker också;) Snart ska jag till  Vendela, vi ska fara till Böviken. Jag visste inte att det vanns nåt som hette så;S Hon ska ha enn övernattningskalas! (Hihi) Ingen har gissat på vem dethär kan vara;

Gissa gissa gissa gissa gissa gissa gissa gissa gissa osv.
Det är en sångerska:)

Hejdåååå://

SOMMARLOV!

Hej=) Nu har jag sommarlov, och det är det jätteskönt=) Emma, min faster är avundsjuk punkt slut!
Vem är detta? Gissa på nu! Hoppas att du kommer med det rätta svaret! ´Snart ska vi fika. Så Hejdå, vi hörs i nästa inlägg!=D

Sommarlov, solen lyser skönt, sommarlov, gräset är så grönt!

Sommarlov, solen lyser skönt, sommarlov, gräset är så grönt! Himelen blå, vill ja` nå, när ja` fångas utav vinden sommmarlov. SKÖNA SOMMARLOOOV! Japp;) Idag har det varit en rolig da`! Eller vi hade skoltalang, och brännboll (lärarna mot 5:orna) Alma (En i min klass) Vann skol talang, 2:a kom Cornelia, dom var jätteduktiga. På brännbollen vann... lärarna... Dom flesta hejade på 5:orna, dom har aldrig vunnit. Lärarna har vunnit hela, hela tiden! Nästa år ska jag vara med, då kanske vi vinner? Fast jag tror inte det. Imorrn ska det bli härligt! En halvtimmes skolavslutning! Den börjar klockan tio i elva, så då får man lite sovmorgon i alla fall;D Men vad tycker ni om den nya headern? Den är gjort på photofiltre.
    <3

Header

Jag håller på att lära mig att göra en ny design på min blogg och nu har jag testat att göra en ny header. Vad tycker ni om den?


//N


3 ögon, 8 tassar, 2 huvuden och 2 svansar

Hej:) Nu har Filippas kattungar öppnat ögonen, eller den svart har öppnat båda, (i förrgår) och den grå har öppnat ett idag! Man får ta upp dom om man är försiktig, men det är väl alla!? Men iallafall. Förresten, det var två tjejer (tror vi)  Så då ska den svarta heta Missan, och den gråa ska heta Mimmi! Vad tycker ni om det? Jag tycker att det är gulliga namn:)
Ja, det är Mimmi det;; Om hon ska heta så alltså... Ni har väl sett att jag har gjort om i bloggen? Alltså färgerna osv. Blått och Rosa:)

YES

YES, filippa har fått katt-U-N-G-A-R!!! Just nu är det en svart och en grå. Den svarta är äldst. Vad ska man kalla dom? Har ni några tips eller nåt sånt? Dom är födda på morsdag 2009! Först vaknade jag av att mina föräldrar pratade, klockan var 5på morgonen. Dom sa: Jag hörde att dom jamade eller pep.
Jag sprang jag dit. MEN såg inga kattungar! :O Men när jag såg närnare så såg jag 1 grå, 1 svart. Om 4-5 dagar så kanske man får klappa dom eller kanske ta upp dom lite? Eller är det om 10 dagar? Aja, jag är inte så bra på kattungar. Måste nog läsa i kattboken;)
Herrå:):)


RSS 2.0