VOLTIGE

Idag har jag ju haft ridning, det var ganska lätt idag också. Jag längtar tills vi får rida SJÄLV. Idag hade vi voltige, den innebär att man gör olika konster på hästen. Vi fick bland annat sitta baklänges och skritta och stå på hästen. Men ridläraren ledde oss, eller man ska kanske säga hästen:P

KOMMENTERA, kom ihåg det! Ju mer ni frågar frågor, desto närmare kommer vi att jag svarar på frågorna!

Skellefteåvinst!!!

YEEES! Skellefte AIK vann med 4-0. DEET VAR JÄTTEBRA:)
Och för typ två minuter sen fick man veta att Hans som bor i SKELLEFTEÅ vann Robinson! BRAAAA! De va han som jag hejade på från början!
YES!

miniland

Idag ska jag på hockey. Jag vet inte riktigt vem dom ska möta, men huvudsaken är ju att AIK vinner... eller? Och jag vet inte heller om jag har sitt eller ståplats. Men det får man väl veta sen:P Just nu sitter jag vid en sånhär tjock och vit dator. Dom är oftast sega, och de flesta har Windows XP. Fattar ni vilka jag menar?
Denhär är seg, men snabb ibland också. När man väl har varit ute och surfat (haha) på internet så går det ganska snabbt. Fast det har jag sagt tidigare i bloggen.

Jag skriver KANSKE sen, för jag vet inte om jag hinner. Men en sak som ni hinner är att kommentera,
skriv en fråga, för jag har ju forfarande frågestund... (den har varat i typ 2-3 veckor nu, oj!!)
/n


Let`s dance

Idag har jag bara legat i soffan och kollat på film. Först kollade jag på Ghost Ship. Den är läskig... Elr det är några som hittar en båt, och på den har jättemånga dött. Sen kollar dom igenom båten och hittar massas lik och sånt. Och dom en tjej (eller hon är vuxen) ser en tjej. Men hon vet inte om hon ser i syne. Men det gör hon inte. Sen händer massa andra spök-lika händeler också! Det dör människor också... Så ni vet:P

Sen såg jag på Harry Potter, och dom är ju alltid bra och spännande.
Nu ska jag fortsätta se Let`s dance, och kom ihåg att fråga en fråga!

 


Nu är allt som det ska igen

Minns ni vad jag sa igår? Det där med att blogg.se inte funkade eller att det inte gick att kolla statistiken och lägga in bilder? Nu funkar det igen! Eller iallafall med statistiken... De andra har jag inte provat än.

Jag är ju hemma från skolan idag. (det sa ja väl igår?) Jag mår ganska bra nu...
Jag har ju fått ganska många frågor, men jag vill ha några till. Jag har bestämmt mig för ett  viss antal frågor som jag vill ha. Vi säger ett exempel, trettio. (fast i min blogg vill jag inte besvara så många frågor samtidigt om di förstår hur jag menar) Men jag ska inte göra det så komplicerat för er. Så erat uppdrag är egentligen bara att ställa en fråga till frågestunden:)

SKRIVER MER SEN, jag lovar:)


Robinson stavas med ett "s"

Nyss såg jag på Robinson. Denhär veckan var det ju igår, idag och på lördag. Men på lördag är det ju final:) Undra vem som vinner... Johan och Fredrik åkte ju ut. Fast dom hamnade i Ghede. (eller vad det nu hette:S) Sen åkte Veronica ut. Men hon hamnade också i Ghede. Innan dom hamnade i Ghede så var dom i Legba. osv.
 

Jag ska nog inte till skolan imorrn.... Eller jag mår inte så bra. Men nu ska jag inte smitta av det till er!

 

Åh, de gick inte att lägga in en bild;'(


Men åhh...

Det går typ inte att kolla något på blogg.se... SOM JAG SA IMORSE ALLTSÅ!
Nu är jag ju sjuk, men jag är inte lika sjuk idag som jag var igår. Verkligen inte! Nu mår jag mycket mycket bättre. Jag tror att jag ska orka med skolan imorgon. Men det avgör jag helt enkelt imorgon:)

Kommentera, kom ihåg att jag har frågestund. + att vi har en gåta....  Och gåtan är:

Hur väcker man Lady Gaga?

Ni kan få en ledtråd iallafall: Det har något med hennes låtar att göra. Och jag vet att alla har hört den låten..


Dom har gjort om på blogg.se

Idag är det ju torsdag, eller? Jag tror det iallafall... Menmen, jag är fortfarande sjuk. Men nu har jag bara 36,6 i feber. Och jag inte alls ont i huvudet. Jag har bara ont i magen. INTE BRA.
Igår sov jag absolut ingenting på dagen. Eller, ni vet de jag skrev i förra inlägget. Att jag sov HELA DAGEN i förrgår. Idag ska jag nog inte sova något heller, för annars blir man så trött.

Jag tänkte skriva ett inlägg tidigare idag, fast klockan är bara 10 på morgonen och ni är väl säkert på skolan eller jobbet. Men det är något konsitgt med blogg.se .  Först gick de inte att logga in, så jag visste inte vad som hade hänt. Så jag trodde att jag hade skrivit fel lösenord. Så jag skrev om det, men samma sak hände. Så jag fortsatte sådär. Men inget hände... Sen trodde jag att någon hade ändrat lösenordet. Men så kunde det väl ändå inte vara?:O
Efter ett litet tag så klickade jag upp Mozilla Firefox, och sen loggade jag in. Konstigt nog gick det att logga in då... Nu tror jag att blogg.se var så segt för att dom har gjort om och så. Så nu är det bara för mig att vänja sig vid att blogg.se ser lite anorlunda ut, men det är inga stora förändringar. För er som inte vet, blogg.se är själva hemsidan som jag skriver alla inlägg som jag har i bloggen i. Men hitills har jag inte gjort om i bloggen...:)

Kom ihåg att kommentera!

Aj aj aj aj aj..!

Nu undrar ni säkert varför jag inte skriver så ofta. Men jag har 39,6 i feber och så har jag ont i huvudet. Igår sov jag hela dagen....

Skriver mer sen (kanske)

Tuggar på ett rosa tuggummi,

FÖRLÅT! Dålig uppdatering. Jag måste komma ihåg att skriva oftare, men det är så svårt... Imorrn om jag har tid så lägger jag kanske in bilder. Men då  måste jag fota lite mer också... Eller så blir det nästa måndag, då har jag mer tid på mig att ta "FINA" kort;)

KOM IHÅG, FRÅGAAAA NU!
Ska göra läxan nu, (tråkigt). Nyss diskade jag, (tråkigt. Snart ska jag se på FamiljenAnorlunda(yes, äntligen nåt som är roligare:) )

 Jag vart sugen på popcorn, vetinte varför? :O


Detta är det tvåhundrasextiotredje inlägget.

I fredags sov ju Wachira här. På lördagen for vi till Leoslekland, det var kul. Senare, på kvällen följde jag henne till Bureå. Jag tror att det var hennes faster som bodde där:) Vi åt middag där. Efter ett tag for vi hem till henne och jag sov där. Det var också kul:):)

Idag har jag ju varit på ridning. Det var mke roligare än förra gången och jag längtar tills nästa gång<3

Bilder kommer, jag lovar! Kom bara ihåg att fråga frågor nu! För nån gång nästa vecka svarar jag på dom!


Ny gåta!!

Hur gör man för att väcka Lady Gaga?

Waccaaa!!!<33

Nu är jag med, ja ni ser rubriken:) Tidigare idag var det ju skola, jobbigt... Sen gick vi till Wacca och såg på Twilight. Den var bra. Nu är vi hos mig. Hon ska sova här och imorrn ska vi till leoslekland. Det ska bli kul!
Ikväll ska vi se på Wild Child. Den är bra!

Hockey

Idag har jag varit på skolan. Sen var jag hos Amina där var det några andra också. Det var roligt!
Sen gick jag hem med Alma M. När jag kom hen gjorde jag inget speciellt... Sen kom min pappa hem och dp for vi på hockey.Matchen slutade 2-0 till aik:)

Förlåt för dålig upptatering.. Nu är klockan iallafall 25 i elva och imorrn äre skola. Så jag ska nog gå å sova snart:)

Gonatt, kom ihåg att kommentera!

Kommentera då;)

Kom hem alldeles nyligen. Jag hade varit på skolan och hämtat min spark som jag glömde när jag skulle hem idag.. Jag gick till skolan, det är en km dit så det var inte såå långt:) Men bara lite. Sen hämtade jag sparken och skyndade jag mig hem igen...
Vad gör ni då?bildlöst inlägg som vanligt...

:D

Idag har jag varit på skolan. Jobbigt som vanligt! Annars har jag inte gjort så mycket.
Skriver mer sen....

KOM IHÅG ATT KOMMENTERA!♥

Okej, dethär vart ett ointressant inlägg...

Amina

Nu är jag hos Amina, det var bara det jag ville jag säga:) Snart ska jag följa henne på fotbollsträning. Måste gå nu...

/nelina

VAD TYCKER NI?

Ska jag ta med kameran till fler ställen och ta kort och lägga upp mer bilder i bloggen? Tycker ni att jag ska göra det? Vill ni att jag ska ta kort på något speciellt? Alltså typ en blomma eller nåt. (det var bara ett förslag:P)

Här har jag tagit kort på vårat garagefönster ocg det är också lite julbelysning där;)

Ny header

Ni ser säker att jag har en ny header, om ni inte ser de, så tryck på F5;)
Vad tycker ni? Jag vart ganska nöjd, fast jag har haft finare:) Det ser jättekonsitgt ut när det är rosa i headern, jag vet! Men jag vet inte hur man ändrar det... Det vart en mer kreativ header denhär gången:) Först tänkte jag ha bilder på vad jag gillade att göra. Men jag kom inte på vad jag gillade att göra.. Hahaha

Tack för frågorna, MEN det är fortfarande frågestund! SÅ det är bara att fortsätta fråga.
Du kan fråga om:

Headern, musik, vad jag tycker, vad jag har. Och så vidare.

Jag svarar inte på frågorna förren jag fått 17 frågor sammanlagt!

Klickbar bild:)

oooooooooooooo

igår var jag ju på ridning, de va roligt. Men få kommer inte att få börja rida. Eller jo, fast det är länge kvar (tror jag...) Nyss kom jag iallafal hem från skolan. Skolan var jobbig SOM VANLIGT:)


Just nu gör jag inget speciellt... Men ni får komma ihåg att kommentara. Alltså fråga en fråga, för jag behöver många frågor tills jag svarar på de andra!!

/n

Seg dator-men ändå inte...

Nu sitter jag vid en datorn som vi har på övervåningen, vanligtvis brukar jag sitta vid en laptop på nedervåninen. Och den här datorn kan vara seg, men ibland går den väldigt snabbt:)

Igår var jag ju på hockey, AIK (skellefteå aik) vann med 4-1 mot Södertälje tror jag... Jag tig nåra bilder. Och jag lägger in dom idag elr nån annan dag. Det är mest möjligt att det blir nån annan dag. För jag ska ju på ridning sen:) Det ska bli roligt! Efter hockeyn for vi till min farmor och farfar och åt middag och såg på Robinsson:)
 Försökte lägga in den igår. Eller jag gjorde en ny-fast större:)

Rätt svar på gåtan!

Ni hann tyvärr inte gissa rätt på gåtan...
Gåtan: När märker pensionärer att dom har blivit gamla?
Svar: När alla ljusen kostar mer än tårtan...

Svår? bilder kommer sen...

Svar på tal♥

Farmor   om hoppas de går...:

Snyggt! Kommer svaren på våra frågor idag?Sv: Nej, jag måste få fler frågor, så det är bara att fortsätta att ställa frågor... Men ni får inte glömma att ni har en gåta också!

Gåta: När märker pensionärer att dom har blivit gamla?

 

Det var andra inlägget för idag!


hoppas de går...

Har gjort en ny header, så jag ska försöka lägga in den nån gång idag eller nästa vecka. Vi får se hur det blir me den saken... Igår kväll försökte jag lägga  in den, och då blev den för liten. Men jag har väl längre tålamod på dagen än kvällen:)
 Va tycks? Fast jag ska ju ändra så att allt de rosa i min nuvarande design blir vitt då...:)


Typiskt...

Tänkte lägga ut et par bilder. Men då tog ju batteriet slut SÅKLART! Och till min kamera måste man ha vanliga batterier. Alltså typ AA eller va dom nu heter...
Ser på Let's Dance nu!

Börjar ridning nu på söndag ju, med Amina♥

 


Fråga en fråga:)

Idag har jag varit på skolan SOM VANLIGT. Men nu är det fredag. Yihaa!
Nu gör jag inte så mycket faktist. Vi slutade tidigt. Alltså 20 i 12. Bra va? Ikväll är de ju Let`s Dance, så då ska jag se det. Sen ska jag nog inte göra så mycket mer...

Skriver mer senare. Och då kmr de KANSKE bilder♥

Hemma

Nu är jag hemma♥ Eller idag har jag varit med Wacca (igen) och Amina. Vi var hos Wachira. Sen for vi till nån kör också:) Det var roligt!
Imorgon är det ju fredag, min favoritdag. Sen äre lördag, också min favoritdag, då ska jag på hockey. På söndag ska jag på ridning, jag tror att jag ska börja. Alltså det är första gången nu på söndag♥
Har nyss sett på Made in Sweden. Nu ser jag på Glee...

DET ÄR FORTFARANDE FRÅGESTUND FÖR ER SOM UNDRAR!

Kallt?¿  Svar: Jaa:•)

Måste göras:
•Läxa
•Duscha
•Skriva ett inlägg  √


Svar på tal

Idag har jag varit med Wachira. Det var roligt. Annars har jag varit på skolan... Jag har sagt det här förut, och det är att jag inte skriver lika ofta nu. Men jag har inte så mycket tid nu. Fast jag har ju sagt det tidigare...


smart om Skriver inte lika mycket nu...:

Men hallå där; har du svarat på våra frågor eller har jag missat något. T.ex vem är bäst i AIK eller vilken Idol gillar du mest?

Svar: Jag sa förut att ni fick fråga massa frågor. Sen efter en vecka eller nått sånt så ska jag svara på ALLA samtidigt. Som till exempel:

Vad är din favoritmat? pizza eller soppa.

Pepsi eller cola? Cola:)

Men de va bara ett exempel..

Jag hoppas att ni fattar...


Skriver inte lika mycket nu...

Men det har ni kanske redan närkt? Kom iallafall nyss hem från skolan.
Frågestunden är iallafall fortfarande, så det är bara att ställa frågor.

Okej, innan jag skriver ett inlägg brukar jag alltid fundera på tre saker:
*Vad ska rubriken vara?
*Vad ska jag skriva i själva inlägget?
*Ska jag ha nån bild? Isåfall, vilken?

Skriver mer senare...

ledtråd

Min farmor ville att jag skulle säga en ledtråd till gåtan. Och visst kan ni få det!
LEDTRÅD: Det har med många ljus, och en tårta att göra.

Jag har ju frågestund, och ni får fråga hur många frågor som helst. Det blir bara roligare då. Ni kan fråga frågor om bloggen och andra roliga frågor om ni vill. Och när jag svarar på dom ska jag försöka svara på alla!

Ingen har gissat rätt!

Ja, ni ser rubriken^ingen har gissat rätt på gåtan "När märker pensionärer att dom har blivit gamla?"
Jag hoppas att ni gissar rätt:)

Igår sa jag ju att jag skulle ha frågestund. Och ni får ju börja ställa frågor nu! Jag säger till när den är avslutad.

skolan börjar...

Imorse när jag vaknade ville jag verkligen inte stiga upp, men såklart gjorde jag de ändå! Men jag orkar verkligen inte att vakna tidigt. Jag vaknade kvart över 6, väckarklockan ringde då. Så ikväll måste jag verkligen ställa om den!

Ska snart fara till skolan, tänkte bara skriva ett snabbt inlägg innan jag går. Men då jag kommer hem så skriver jag mer!

blogg.se

Jag fick en kommentar av Alicia, hon frågade hur många kommentarer jag har fått sammanlagt.
På www.blogg.se (där jag skriver alla inlägg) så kan man också ändra massa saker i bloggen. Som tillexempel headern eller färger i designen. Och då kan man kolla om man har fått kommentarer också. Och då kan man ju såklart också räkna dom! Och jag räknade, men jag såg bara 27 stycken. Men jag tror inte att det är så lite. Jag tror att det bara ryms ett viss antal kommentarer som blogg.se visar. Alltså: blogg.se tar automatiskt bort alla gamla kommentarer!

Jag funderar på att ha en frågastund. Alltså att ni får fråga vad ni vill, och sen besvarar jag frågorna ungefär en vecka efter att jag startat den! Ni kanske inte fattar. Men det är bara att fråga en fråga så svarar jag på den, men jag svarar på alla sammtidigt. Frågan kan tillexempel se ut såhär:
Hur många besökare ungefär har du per dag? eller Vad är bäst? Cola eller pepsi?
Men det var bara exempel. Om jag ska ha en frågestund så börjar den imorgon efter att jag varit på skolan.

(dethär är det 2:a inlägget för idag!)


Tack för alla kommentarer!

Nu har jag nyss ätit middag. Och innan de var jag med Moa. Vi var i en backe, eller det är svårt att förklara men ja.. Sen var jag hos henne och vi bakade scones.:)

Nu har jag kollat på mina kommentarer som jag fått. Och jag vsste inte att det var så många! Tack iallafall och fortsätt som ni gör. Och när jag läste dom upptäckte jag en sak som ni läsare tydligen också hade märkt. Förut nån gång skrev jag ju ett inlägg  om att temperaturen hade sjunkit. Men jag trodde att de vart kallare då. Hahahahaha. Men det är ju raka motsattsen!

Ingen har gissat rätt på gåtan..

GÅTA:När märker pensionärer att de blivit gamla?

PS: Snart har jag skrivit 300 inlägg totalt! Fast det är kvar ganska länge, men jag ska försöka hinna nå mitt mål (hinna skriva 300 st.) innan min födelsedag. Och jag fyller  är den 26:e april så vi får se om jag hinner eller inte!


moa

Nu är jag me Moa, vi ser på Robinsson. Annars är vi bara i mitt rum och tar kort..:) Men nu börjar Robinsson. PS: det är här de 4:e inlägget för idag:):)


Rätt på gissa bilden!

"J" har gissat rätt på vem det var på bilden. Och den var Lady Gaga, och musikvideon är till hennes "Bad romance". Jag tycker att den är bra!
Snart ska jag vara me Moa, hon ska sova här tror jag:) Elr hon skulle ringa då hon hade ätit och nu är klockan 19.00. 

Hitills har ingen gissat rätt på gåtan.

Gåta: När märker pensionärer att de blivit gamla?

Vi får se om jag skriver mer senare ikväll;) Och dessutom är det här det tredje inlägget för idag. Men på måndag börjar jag ju skolan igen. Så då skriver jag inte lika ofta...
<3<3


Från villken musikvideo är dehär?

Det här är det andra inlägget för idag så ni vet...:)
Men i förra inlägget så skrev jag en gåta. Men ni kan få den igen.
Gåta: När märker pensionärer att de blivit gamla?

Men för skojs skulle så lägger jag upp en bild, och ni får gissa från villken musikvideo den kommer ifrån:
Tog en ganska lätt. Men nu har ni två saker att lista ut. Gåta och bild från musikvideo.

Ny gåta!

Igår skrev jag ju fem inlägg. Vad tycker ni om det? Ska jag fortsätta i den stilen, alltså många inlägg per dag? Jag ska nog göra det om jag hinner som jag sa förut. Men för idag så är det här iallafall det första.. Men jag tror att det kommer fler.
Ni ska få en ny gåta, eftersomatt det har gått en vecka sen förra gåtan nu!:


Gåta:
När märker pensionärer att de blivit gamla?

Den var ganska svår... Eller om jag inte visste svaret så skulle jag aldrig veta hur de slutade! Men ni är smartare tror jag..

femte och sista inlägget för idag

Under den här fredagskvällen har jag sett på Let`s dance. Vetinte riktigt vem jag hejar på, men det är ju faktist första avsnitt/gången för i år!
Tidigare idag sa jag ju att ni skulle hålla utkik i bloggen för att jag ska skriva många inlägg idag. Och själv tycker jag att jag har lyckats. Eller iallafall en bra början. För att så här ska jag kanske forstätta. Om jag har tid.

Snart är klockan halv ett, men jag avslutar med domhär bilderna

 I know, they are scary! Godnatt allihopa och komihåg att kommentera! + att kolla dom andra inläggen


Temperaturen sjunker

Imorse var det 31- grader. Sen när jag kollade igen så var de nåt me 20. Nu är det helt plötsligt 12.4! Så Temperaturen har verkligen sjunkit.
Idag har jag faktist inte gjort någonting. Jag har bara varit och sett på tv.
Nu ska jag iallafall äta snart.
PS: Det här är det 4:e inlägget för idag!!

bilderna som jag lovat!

Julafton:


Minns inte riktigt som det var på julafton- men barfota i snön är kallt iaf!
Jag sa ju att jag inte hade så många bilder:
Nyårsafton:
Fyrverkerier i bakgrunden:)
Det var svårt att ta bilder på just fyverkerier.
Jag sa ju att det inte vart många pictures! Så ni kan få lite andra bilder också.
N som i... Nelina:) (suddig och mörk bild)
Ser ut som en leksak- men för er som inte vet så är de godis i. Hahaha
Efter bion. Och det fanns popcorn kvar.
Men, se så lite det fanns kvar:)
De var allt för mig.
PS: 3:e inlägget för idag!
Ovanligt-redan 2:a inlägget

Jag sa ju att jag skulle skriva ganska många inlägg idag. Men hitills är det här de andra.
Bilder från nyårs och julafton kmr sen:) För er som inte har sett de förra inlägget- kolla in det!
Otäck bild va? just vad jag gör nu:)

Äntligen rätt!

I sista sekunden! Moa gissade rätt på gåtan!
Rätt svar: Men skulle behöva äta med händerna! GRATTIS TILL DIG.

Det var en klurig, visst?

Igår var jag ju som sagt på hockey, och AIK vann! Med 3-2:) 

Senare idag så ska jag lägga upp bilderna som jag lovat. Och de kan hända att jag skriver många inlägg idag eftersomatt jag inte gör nåt speciellt idag:) Så ni får hålla utkik i bloggen!


Hemma..

Nu är jag hemma, och iännu har ingen gissat rätt! För på lördag avslöjar jag ju svaret.
Menmen, jag sov bara 4 timmat inatt, låter kanske lite märkligt för att jag skulle ju gå och lägga mig 9, och vakna 5. Men jag gick och la mig 10, och somnade inte förren 1.. Sen vaknade jag klockan typ 5. Och påväg till umeå sov jag inte. Jag sov bara på väg hem till Skellefteå.

Eftersomatt jag inte har lagt upp bilderna än, så ska jag istället skriva jättemånga inlägg per dag. Alltså först skriver jag ett, sen efter ungefär 10-30 minuter skriver jag ett till! Men bilderna kommer "såsmåning" om.

Ikväll ska jag på hockey så jag hinner inte ikväll;)
GISSA GISSA GISSA på gåtan nu:)

Alicia

Nu är jag hos Alicia bara så ni vet..
Så jag kommer inte att skriva nå mer idag.
INGEN HAR GISSA RÄTT!

Gåtan: Vad skulle hända om man svalde kniven och gaffeln?

♥Umeå

Nu är jag med Moa, hon kom nyss hit. dadadadodododididibaba..
Jag sa ju att jag skulle lägga in bilderna idag. Men idag var jag med Moa på Eddahallen. Vi var där ganska länge så jag hann inte lägga in dom. Och jag vet inte om jag hinner ikväll för de tar ganska lång tid... + att jag måste gå och lägga mig klockan 9 idag. För ja... jag ska till Umeå imorrn så jag måste vakna klockan 5 på morgonen imorgon. För att jag ska följa min pappa. Sen ska jag vara me Alicia.

Ni kan få gåtan ännu en gång, ingen har ju gissat rätt!

Gåta: Vad skulle hända om man svalde kniven och gaffeln?

Ledtråd: Det har nåt med nån kroppsdel att göra...


lägger kanske in bilderna ikväll eller imorgon...

Snart kommer Moa, så jag tänkte bara skriva ett snabbt inlägg före hon kommer;) Förra veckan sa jag ju att jag skulle lägga in bilderna från nyårs och julafton nån gång under tisdagen, alltså idag. Men antingen blir det ikväll eller imorgon för jag vet inte riktigt om jag hinner idag...
De här vart ett kort inlägg. Är du sugen på att läsa ett längre? Kolla isåfall på förra inlägget! Om du inte redan har gjort de förstås.

Jag kan säga en sak, ingen har gissat rätt ännu...  (på gåtan) Men det är bara att gissa på!
Men gåtan är iallafall "Vad skulle hända om man svalde kniven och gaffeln?


Ni har på er tills på lördag, för då säger jag svaret! Om ni inte har listat ut de alltså..Hemma

Som sagt, jag var med Moa på stan idag. Vi såg Alvin och gänget 2 för er som undrade! På stan köpte jag inget, förutom en mjukglass då:P Jag vet, konstigt med mjukglass på vintern.. Sen vart de kallt, så vi gick till hennes mormor. Men hon var inte hemma. Fast Moa hade nyckeln till där hon bodde. Så vi såg lite på TV och drack saft.
Sen sprang vi till Bion. Eftersomatt det är ganska nära så hann vi som tur var inte frysa ihäl! Men det var nära...
Filmen var i en&och en halv timme. Jag köpte en meny 1, eller så var det 2?(Alltså det ingår popcorn och läsk) Men jag vet iallafall att det var rätt så stor! Så jag vart väldigt mätt. Samma sak hände Moa. Så jag har inte ätit middag än... Men nu ska jag typ äta.
Egentligen så skulle jag vara med Moa nu. Men hon fick inte för att My (hennes storasyster) har kommit hem och då får hon inte vara me nån. Men jag skulle vara me henne imorrn tror jag.

Och på tal om de så skulle jag egentligen fara å bada. Men Moa ringde ju och då ja.. Ville jag se BIO med henne ist.

GRATTIS farmor! Du gissade rätt på gåtan: Varför har brandmän röda hängslen?
Rätt svar: För att dom inte ska tappa byxorna!

Ni kan få en ny gåta redan nu!

Gåta: Vad skulle hända om man svalde kniven och gaffeln?

GISSA GISSA GISSA!

Fast det här är ju andra gåtan!

Gåta

Jag har bestämmt mig att börja med veckans gåta redan idag!

Senare idag ska jag, Moa och hennes mamma osv. fara på Bio. Moa ringde nyss. Och då låg jag och sov... Men det var tur att hon väckte mig. För dom senaste dagarna har jag vaknat ovanligt sent...

Gåta:
Varför har brandmän röda hängslen?

Ja, nu är de bara å gissa!^^

ÄNDRADE PLANER:
Nyss ringde Moa igen, hon sa att jag skulle komma till henne kvart över tolv istället. För då börjar hennes mamma  jobba. Och hon jobbar ganska nära stan. Så hon ska lämmna mig och Moa där tror jag.. Eller jag minns inte riktigt. Sen ska vi iallafall se på bio 15.20!

GISSA GISSA GISSA!!

Jag ska börja med veckans gåta igen

Nu har jag kommit hem. Eller ja.. Bowlingen var i en timme. Och vi började klockan 3. Så den tog alltså slut 4. Då for vi till Solbacken. Sen vid 5-tiden for vi på Restauang Viking och åt. Sen under kvällen har jag varit ute på en promenad.

Jag fick ett tips om att jag kan börja med veckans gåta igen. Och så ska det bli. Det börjar nån gång nästa vecka.
Eftersomatt jag har varit dålig med att lägga in bilder som jag har tagit så får ni några kändisbilder som jag har gjort:

Lady Gaga


Britney Spears


Duffy


Beyonce


Det tog ganska lång tid så jag orkar inte göra fler..
Men kommentera:P

InGa BiLdER iDAg

 Bilden och rubriken säger allt. Jag ska fara och bowla idag. Och det betyder... ja, att jag inte kan lägga upp nyårs-och julafton bilderna idag! Men jag ska försöka att hinna med det nån gång nästa vecka. Alltså typ imorrn eller på tisdag.

Vad kan jag förbättra mig på?-Kommentera!

*Skriva oftare
*Skriva längre inlägg
*Skriva om nåt annat nån gång, och inte bara om min vardag
*Mer bilder
*När jag skriver så ska jag skriva mer detaljerat
*Börja med veckans gåta igen


=^.^=


kom nyss hem

Nyss för typ 1 minut sen kom jag hem.. de var roligt på stan. Typ ikväll eller imorgon kommer jag att lägga in alla bilder som jag lovat. Eller så blir det nån gång nästa vecka.
Det här är ju andra inlägget för idag. Om ni kollar i de förra och i de förrförra inlägget så ser ni saker som ni kan kommentera på!:)
/n

Vanlig rubrik

Snart ska jag och mamma till stan. Det var egentligen det jag ville säga.. Annars har jag inte hunnit med så mycket annat idag än att äta frukost och bytt om och borstat tänderna..:O
Jag vaknade kring elva

AJA skriver mer sen..!

Förresten.. Jag kopierar lite från mitt förra inlägg nu:

Bara så ni vet: Jag tog inte så värst många bilder igår för att kameran krånglade och ja.. Men ni får ju från julafton också:P
Själv tycker jag att bloggen har blivit "bildlös" eller vad man nu ska säga. Men jag har typ inga bilder nuförtiden. Men jag ska försöka att ta mer kort och ORKA ändra storleken+ att lägga in dom på datorn.

Vill ni att jag ska förbättra mig på nåt mer?
Exempel:
*Skriva oftare
*Skriva längre inlägg
*Skriva om nåt annat nån gång, och inte bara om min vardag

Sen kmr jag inte på nåt mer. Men kommentera vad du tycker då ska jag försöka att ändra på de!

2010

Nu är det 2010, men det visste ni säkert! Jag har på mig hela januari att vänja mig vid att det är just 2010 och inte  2009! VI FÅR SE HUR DE GÅR...:)
Idag eller man ska kanske säga snart ska vi hem till Skellefteå.

Bara så ni vet: Jag tog inte så värst många bilder igår för att kameran krånglade och ja.. Men ni får ju från julafton också:P
Själv tycker jag att bloggen har blivit "bildlös" eller vad man nu ska säga. Men jag har typ inga bilder nuförtiden. Men jag ska försöka att ta mer kort och ORKA ändra storleken+ att lägga in dom på datorn.

Vill ni att jag ska förbättra mig på nåt mer?
Exempel:
*Skriva oftare
*Skriva längre inlägg
*Skriva om nåt annat nån gång, och inte bara om min vardag

Sen kmr jag inte på nåt mer. Men kommentera vad du tycker då ska jag försöka att ändra på de!
:O:O så ful bild

Piteå

Nu är jag i Piteå. Och det är det tredje inlägget för idag!
Klockan är 01.00 just nu.  Vi har typ just fikat och varit ute och kollat på fyrverkerier och haft snökrig!:P
Snart ska vi spela spel om jag minns rätt?
Jag tänkte bara passa på att skriva
/n

RSS 2.0