Jaja

Det var någon som frågade om jag skulle klippa håret, och jag gjort det (eller det var min mamma som gjorde det) Men det syns inte så mycket. Sen har jag färgat håret (LITE) För att det syns inte heller, bara lite. (Brunt) Ursäkta att jag inte skriver så mycket som förut, men det är ju sommar nu typ. Och då sitter jag aldrig vid datorn nästan. Men jaja...
Idag har det regnat på morgonen, sen blev det lite finare väder, och sen spöregnade det Nu blåser det och det är lite soligt. Kanske inte skriver imorrn. Lämna in en kommentar så att jag ser hur många som har kollat in i min blogg;)


Lady Gaga hår!!

 Asså Lady Gaga har häftigt hår!?
Ska bort nu så...Herrå

Hann int:O

Hej, igår såg jag&min pappa Robban, men inte Gert!? Vart va han? Jag skulle just ta ett kort på dom, men korten blev bara på backspegeln, och så blev det för sent..Så ja, det blev ingen bild. Nuär den en låt  på Spotify som spelas som heterv Bubbly- med Colbie Caillat. Javet inte hur man uttalar det, men...Jag ska snart gå ut, Filippas ungar!? Har inte kommit än. Ibland stavar jag kanske lite fel, men jag hinner inte se vad jag skriver ibland... Som jag sa förr, lämna en komentar innan du går, så jag ser hur många som har kollat på bloggen!

-nelinalindberg.blogg.se

Ohoj! Nu är det Torsdag förmiddag och jag sitter vid datorn! Idag går väl Gert och Robban sin promenad i Hjoggböle?:) Ystad-Haparanda alltså.Nu har vi Spotify, och det är bra och roligt. Massa bra låtar och inte så mke reklam!
Hihi, Nu lyssnar jag på Rix Fm låtar, nu spelas: This is the life-Amy Mac Donald!
Men i alla fall, Filippa ska väl kanske få ungar snart? Kom ut, kom ut, jag vill se er, men inte när dom är nyfödda! Kanske 1 dag eller nåt sånt;D Men men, tänk om hon inte ska få kattungar!? Om hon bara är tjock för att hon har ätit för mycke mat:O Men man för hoppas på de bästa! Innan ni går kan ni väl komentera så att jag ser hur många som har kollat in i min blogg? Tack så mycket om du gör det! Du behöver bara skriva Hej, eller Jag har kollat i din blogg och jag tycker att..
Ja, du kan också skriva vad du tycker om bloggen /inlägget!

*Slut på PAUS

Heeej!=)
Nu är det slut på blogg pausen! Asså Norge vann Euorovision Song Constest, och jag tycker inte att den är så bra.. :/ Men iallafall.  Ni ser väl att jag har gjort om i bloggen? Jag tryckte bara på nåt och bytte siffror där man gör om stilmallen, åsså blev det såhär som det ser ut nu =) Jag tycker att det blev ganska snyggt, men ändå inte...xD Hoppas att jag kan fixa det nån gång. Men jag vill ha en färgglad blogg, nu är den ju Rosa, Svart&Grå, (Lite röd vid texten) Men iallafall...Medan det har varit bloggpaus så har jag varit hos min farmor&farfar, där tog jag hand om min kusin Kevin (3år) Och så tog jag lite hand om min andra kusin Cassandra (Inte ens 1 år..) Men idag, har det varit skola, OCH NU HAR VI LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV!=P Det är såååå skönt! Sommarlov! Okej, inte
sommarlov men alla är ju lediga imorgon (21maj) och i övermorgon! Sen är det helg, efter det på måndagen är det skola igen:( Men jag VILL ha en STUDSMATTA!!! Det är såå kul att studsa, och ja...,
<3 STUDSMATTAN
Men nu har jag inget mer att skriva! Så ja, det finns bara en sak att säga

HEEEEEEEEEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!!


*Hej

Hej:) Nu har jag en paus så nu vet! Hoppas att ni orkar vänta tills den bloggen staRtAr igen!
Herrååå (Det blev ett koooooort inlägg idag

Vaknar, och det är skola igen...

Hej, idag har jag varit i skolan. Sen var jag med Vendela och Cornelia, vi hoppade studsmatta ocj satt framför datorn:) Min kedja hoppade, sen när Cornelia skulle hem (Vi var hos Vendela) så lagade hon det. Elr hon kom in i Vendelas rum efter kanske 5 minuter efter att hon åkt. (Jag bor ungefär 2 km från dom) Sen cyklade jag hem, och det var tur att jag inte behövde gå hem! :) Men det är jobbigt när man vaknar, sen är det skola igen! Skulle vara bra med sovmorgon några dagar! :) Men nu är säkert sommaren här! Eller det är såfint väder osv. Ingen snö;)
Kanske ska ta en bloggpaus  iallfall;D
Aja...Herråååe

Kattungar&Sommar

Hej, jag har inte skrivit nåt på länge nu...Så ja..jag skriver lite nu! Men iallfall:) I förrgår som jag över hos MoA, sen nästa dag for jag&mina föräldrar till min farmor&farfar. Efter den kommer jag inte ihåg så mke...xD Men iallfall, jag kommer inte skriva så mke som jag gjorde förut. Men ibland skriver jag. Sen säger jag till när det blir som vanligt igen! Och när det är sommar (Som det är nu typ?) så kmr jag inte att blogga lika mke som förut! För att du badar man, och har det kul! Men en sak till...Asså Filippa har blivit jätte tjock! Hon ska nog på kattungar,,,om hon får det skulle jag bli jättejättejättejätteglad!
Om hon ska få kattungar så blir det kanske om 2veckor!?
Hihihi!
 Herrråååååå!
/NewlinawxD


Hej:)

Hej:)
Nu har nån gissar rätt på vem det här är:
Det var min farmor  som gissade rätt! Grattis! Rätt svar är: Barack Obama! 
Haha:) Men iallafall:) Nu har min mamma en ny bil!:) (Elr den är begangnad jag vet inte hur man stavar det..xD)
Hihi:] Och igår gjorde jag isglass (hemma gjord) och jag provsmakade nyss. Den var ISKALL men ganska god:)
Det var så fint väder i förrgår! Men nu.....REGNAR DET! Synd va? Ja:( Eller nu regnar det inte, men imorse och tidigare idag! Men men..
Nu ska jag inte skriva mer! Eller ni kan få några bilder som min mamma har tagit!:
Hahahahhaha Söt va? Han kolllar på Teletubbies! Det är Kevin^ :)

Det är Mammas *Nya bil* Min mammas bil! Fin va? Renault Clio...
Hihi goda Mina glassar! Jag har tagit bilden (Suddig) Men ni kan få en till på dom!
Lika som förr (Haha godaa) Det var väl  lite bättre? :)
Jaja
Nu ska jag inte skriva mer!
Bajbaj (Byebye)
Herrå /NelinaLindb.

Min valborg 2009

Hej:] I helgen har jag gjort massor! Jag har ju varit i Piteå, där var det jättekul, vi va på majbrasa där bl a. Men ni kan få en film som min mamma har gjort via photobucket! (Några saker är på engelska, men den är också i min mammas blogg, och den är på engelska osv. Men ingen har gissat rätt på vem det är på bilden!!! En ledtråd: Hans förnamn är lika som ett slags hus! Men men, här kommer filmen (Slidshowen): Herrå! /NewlinawxD (Nelajna)

"http://photobucket.com/slideshows" target="_blank">

Does you´re mother know

Hej igen! Som sagt, jag är trött på min BLOGGDESIGN!!! Jag ska be min pappa hjälpa mig om han vet hur man gör!? Men iallafall. Ingen har gjissat rätt om vem dendär personen som jag ritade sist är...Här kommer den:
Hihi, alla borde veta vem det är! Det är en man. Han är känd i USA och i massa andra länder! Där fick ni några ledtrådar!=) Hoppas att ni gissar rätt! Men nu vet jag inte vad jag ska skriva..
Men...Hejdå!!

/NewlinawxD (Nelajna)


grattisåpaus

Tjollahopp, I Piteå fick jag vara med en Liten som hette Kevin och är kanske 1 å ett halvt år? Men iallafall, jag ska säga GRATTIS till min faster Emma som gissade rätt på vem det här är Rätt svar: Amy Diamond
Hihi:) Men jag kanske inte ska ta en paus iallafall=D Det är kul att blogga lite då å då:) Men nu ska jag göra en annan bild så ni får gissa! Här kommer den:
 
Ja, Vem kan det vara?
Ihhihihi:] Men iallafall, jag har just varit ute och ätit:) Grillat! Haha..Men men, nu ska jag ut igen! Hoppas att ni har en bra kväll!

Bajbaj!
/NewlinawxD


RSS 2.0