Tjollahopp Tjollahej!

Hej igen!
Jag kan säga att jag är hemma och är sjuk nu..imorse tappade jag nästan rösten...=O Men nu har jag inte ont längre =) Imorrn ska jag ju inte till skolan (det ska väl inte nån göra?) Och på måndag har lärarna K-dag (jag vet inte om det heter, och jag vet inte vad det är för nåt heller xD) Haha, men om några timmar ska jag till Piteå tror jag! Hihi:) Jag har tröttnar på min design nu!!! =( Den är tråkig också! Men som sagt...VEM ÄR DET HÄÄR??!!:
 Ledtråd: En tjej som sjunger...
Aja....Blogg-pausen kommer snart..Kanske om en vecka elr så...

Bajbaj H-ä-l-s-n-i-n-g-a-r Newiiina

Grattis!+Sjuk:(

Hje Hej! Jag vill Säga Grattis till min farmor som gissade rätt i vem-är-han-på-bilden-tävlingen! Grattis! + att jag är hemma för att jag är sjuk, det var jag igår också...Men imorrn ska jag nog till skolan;)
<-----Mr Bean! Idag har jag iallafall inte gjort på mke.  Det var jättekul på boda borg! Vi klarade 4 grejsimojser..xD Och när jag ska få ta med en kompis till Pite havsbad så ska jag ta med mig Moa tror jag:) Men nu har jag gjort ännu en till *Gissa-vem-det-är-lek!
Vem är det här????:
<-----Ja, vem är nu det där?
Hoppas att ni gissar på så det knakar nu! =) Hejdå!!!

Fyller år idag=)

Heej! Idag fyller jag år=) Jag fick:
Hello Kitty tejp, Att fara till Pitehavsbad med en kompis, och nåt till=)

Men ikv. ska min farmor&farfar komma, och då får jag ju mer presenter! Undra va jag kommer att få!?!? Och Moa ska också komma tror jag!!=) Det ska bli jätte,jätte kul!! Av Moa fick jag ett par örhängen, som är jättefina=) Jag fick dom i förväg.
Men iallafall, Hejdååå!!!

Ojojoj, hur ska det här gå?

Hej igen. Just nu gör jag inte nåt speciellt=) Men...Jag är förkyld. Och imorrn fyller jag år + att då ska vi fara med klassen till boda borg. Men jag hoppas att det bilr bättre senare, för att jag har jätteont i halsen,klockan är 20 över 7 på morgonen och det är lördag. Ojojoj hur ska det här gå?
Men det är en som har gissat på att det är idol-kevin på den där bilden som finns där nere... Jag kan lägga in den igen så får ni gissa vidare!
Ja, vem är den på bilden?
Ledtråd: Det är en man.

Hejdå!
/nelinalin

Hej igen, jag är inte bra på rubriker ba så ni vet;) Men jag sa ju att jag skulle ha en bloggpaus! Det kommer såsmåning om...Idag fick jag en cykel! Den är en blå merida. (stavning?) Den har bara handbromasar =S Jag är inte bra på dom. Den har 21 växlar. Men nu kommer en fråga! Vem är det här?::
Vet ni vem det är? Skriv då!
Hoppas att ni gissar!!   Hejdå Vänta på svar!
/-nelinalindberg

Mycket att berätta kanske.

Hej! Förlåt om jag inte har skrivit nåt, men jag glömer det hela tiden xD, Nej, det är därför att jag har varit i Umeå 2 dagar. Jag var med Saga och Felicia. Egentligen skulle jag vara med Jennifer, men det blir en annan gång... iallafall, Sen har jag varit i Piteå, Vi bodde på ett hotell som var Piteås stadshotell =) Min farmor ska fylla år snart, det är därför vi for dit =D Det var superkul! Första dagen var vi på stan, sen på kvällen badade vi bubbelpool, sen spelade vi ett spel som hette nåt konstigt xS...  Och idag var vi på Skeppet, det är som ett lekland. Men jag *lekte* inte där. Jag, mina föräldrar, min farmor och farfar mina två fastrar och en av min farbror såg en jättehäftig film x) Man var som inne i filmen!!! =) =)   Och imorse fick jag ta hand om en som heter Kevin, jag tror att han är 4 år.. Det var kul xD Men jobbigt! xS Haha! Han letade en katt,,, Och han hittade den... Fast det var en leksak. Men det vart bra iallafall(: Nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva. Jag ska nog inte skriva om länder osv. Jag kanske ska fundera på en blogg paus...xS Men bara kanske(:

Hejdå!


¨Nelinali

hej igen!

Hej, jag har inte skrivit på mycket på sistonde men jag har iallafall varit med Alicia förrgår, sen igår for jag och mina föräldrar och pimplade. Jag fick en fisk :'(  Mina förädrar fick några stycken...Jag tror att Filippa ska få några =D Sen idag har det inte hänt på mycket. Just nu, när jag skriver det här är klockan: 7 minuter och 3 sekunder över 8 på morgonen =O
 
Har ni tänkt på Japan nåt?

Jo, Japan är väl ett skojigt land? Eller, där har jag hört talas om att det finns mycket roliga figurer osv. Te x.  Pucca, Hello Kitty, Manga eller nåt annat! Men varför finns det så många roliga figurer just i Japan? Kan dom inte komma hit till Sverige? Jag själv samlar ju på Hello Kitty saker, det finns några kläder på H&M som är med Hello Kitty på... Fast saker, det finns inte så mycket om va? Jag tror inte det xD Men om du söker på Hello Kitty land på google så kanske du hittar en affär så ser du vad jag menar... eller jag kan ha en bild här
 Här ser ni! Så mycket saker det är!
Om ni undrar hur några japansa figurer ser så kan du kolla på google och skriva Japanska figurer .
Men vet ni vad olika Disney-Figurer heter på Japanska?
Kalle Anka-Donarudo Dakku
Långben-Gūfī
Musse Pigg-Mikkī Mausu
Mimmi Pigg-Minī Mausu
Pluto-Purūto
 Nu vet ni lite om dom! 

Vänster Hidari

Höger Migi

Upp Age / Ue

Ner Kakou

Hög Kihou

Låg Shita

Sida Yoko                 det var riktningar =¨D

Vill ni veta vad jag heter på Japanska? Jag heter Nerina Rindebergu!  Vill du veta vad du heter ? Gå isåfall in på:
          http://www.burkar.nu/sprak/japanska.htm   
Nu vet jag inte vad jag ska skriva igen, jag ska nog börja skriva lite om länder! Den här gången vart det JAPAN-det skojiga landet!
Herrå! <3
/Nälina Lindbärrjj
/nelinalindberg

Seaaaa


Hihi Hej igen!

Hej igen!'
Nu sitter jag här och skriver men igår kväll var jag med Moa, hennes storasyster och Hennessyrras kompis ;) Vi var uppe till...Ja vet int, ganska sen iallafall :) Det var jättekul! :D Sen var jag med Moa lite gran idag oxå. Sen gjorde jag inget mer speciellt. Det känns så skönt att det är lov nu ;D Men idag har det regnat och snöat. Så det är inget bra sommarväder! :S
Jag lägnat tills sommaren nu! :D Det är så varmt och skönt då! Hoppa att snön smälter imorgon och att det blir soligt + varmt!
SOMMAREN KOM HIT NU"!
Här får ni testa själv!
Kolla på bilden i 30 sek. Sen kollar du på väggen och bliknkar flera ggr snabbt! Vad ser du?
VAD HÄNDE?
Kolla på korset i 30 sek. VAD HÄNDER?
VAD HÄNDE?
Kolla på pricken i några sek. VAD HÄNDER?
VAD HÄNDE!?
Kolla på den vite pricken ett tag, fokusera...Vad händer då?
Vad hände nudå?
HAHA!!
Vad ser du? Ehhm, jag ser att det står:
GLAD PÅSK
GLAD PÅSK PÅ ER ALLA! jag kmr kanske inte skriva varje dag på påsklovet. Men jag ksa skriva så mke jag bara kan ;)
Herrå!
/Nälina Lindbärrjj
/nelinalindberg

Seaa!

Hej+Förlåt igen!!

Hej! Förlåt igen! men varje gång jag inte skriver så ´har jag glömt bort det xS! Men iallafall. Idag var det skola, vi hade PÅSKPYSSEL sen RAST sen PÅSKPYSSEL sen LUNCH sen MATTE sen ENGELSKA sen PÅSKLOOOOOV"!!!!! Ska kanske vara med Alicia :) Och kanske ska till Umeå nån dag :) :) *skrattar*  Vi åt kebabsplit med nåt kontigt ris som smakade SALT! =O påsklov.^w^  Det blir ett kort inlägg idag =) Aja,, Hejdå inget mer att skriva om nu ;)
/Nälina Lindbärrjj
/nelinalindberg

Seaa!

Hej+förlåt!

Hej, förlåt att jag inte skrev igår. Men glömde bort det, åsså orkade jag inte det :) Men...
Det här hände igår: Jag va på stan med mamma & pappa, jag Köpte nya skor, och sen spelade jag och min mamma Wii i kanske 5 minuter? Sen ringde några och frågade om vi ville komma till dom och basta, och då gjorde vi det ett tag. sen gick vi in...xD... Sen for vi hem SENT i natt...

Det här hände idag:
Jag var på Eddahallen med Moa och hennes familj. Vi var där tills dom stänge ( klockan 5) Sen fick jag äta hos henne, sen spelade jag och min mamma Wii, sen spelade bara jag det...

Mer än så kommer jag inte ihåg"!?  Men iallafall, imorrn är det skola igen... Nu vet jag inte vad jag ska skriva! Men en sak till!
Imorrn är det 20 dagar kvar!! Tills jag fyller år...xD Undra vad jag får?
Hihi!
/Nälina Lindbärrjj
/nelinalindberg

Seaa

Hej!!! =)

Hej igen!
Idag var det skola. Vi åt nåt konstigt. Jag vet inte var det heter iallafall =O Hihi. Men idag slutade vi klockan 12.50 och det vart bra! Men vi hade:
SO (Jesu liv)
Rast
Lunch
Idrott
Engelska
Läsa upp nån saga för varandra
Högläsning
Sen kommer jag inte på nåt mer =)

  Men nu sitter jag här och skriver. Kss, kss, kss Filippa kom! Och Filippa sitter och kollar på nu =D
Men jag vet inte vad jag ska skriva om,, =(  För det har ju inte hänt så mke idag..xD Men igår skrev jag ju inte (sorry) men jag glömde helt bort bloggen!! Men idag skriver jag. Igår cyklade jag och Moa  till skolan. Imorse snöade det jättemke (eller ganska mycket då) så vi cyklade inte. Men jag blev klar kvart över 7. Och då satt jag och väntade ett tag. Sen slog jag på datorn och väntade på att klockan skulle bli kvart i 8. För vi gick lite senare idag till skolan... och det hände idag.

Herrrå

/Nälina Lindbärrjj
/nelinalindberg

Sea

Idag+Neej!!

Hej. Idag har jag varit på skolan som VANLIGT. Vi slutade klockan 13.00, och det var bra!! =) Men iallafall. Idag åt vi Vintersoppa till lunch. Och vi jobbade nästan ingenting. Vi körde nån lek osv.
Sen sa nån lärare att 5:orna skulle göra om ett  nationellt prov. För att det hade hänt nånting. Men jag vet inte vad =O
Så då vart som ju arga/sura typ. =O    Men när vi skulle äta så kom en lärare och sa till dom:
-April April, jaqg kan lura er vart jag vill! =D  (a)  Så det var ju inte sant! För att det är  ju 1:a april idag. Då får man ju luras hur mycket man vill. Men nu kommer en DÅÅLIG nyhet =(...
BloggFörbjud!

Det ska bli ett bloggförbjud i hela april!!! Det tycker jag är dåligt!!!!!!! ='( För att det stog det i tidningen!! Läs hela texten som jag skriver, för att det finns en lösning till problemet!!! Många gillar ju att blogga, för att om man inte har nåt att göra så kan det vara kul att sitta och skriva ett tag! =)  =)   =)    Men lösningen på att man får fortsätta skriva är enkel!!!!
Då säger jag::::::::::::::::::  -April April din dumjma sill, jag kan
lura dig vaart jag villllll!!!! Hahahahahahahahahahahahaha! Inget av det är sant! Det är inget bloggförbjud, det stog inte i tidningen heller!!!!!!!????!?!?!?!?!? =)

Hejrå!
/Nälina Lindbärrjj
/nelinalindberg

Seaa

RSS 2.0