Hej!!

Hej igen!
Idag har det varit skola. Lärarna rättade 3:ornas och 5:ornas Nationellaprov. Så fritids lärarna på mellanstadiet fick rätta som idag. Då hade vi fritidslärarna som lärare idag. När vi skulle gå på lunch så fick vi gå tidigare efter som att vi skulle på en promenad innan vi skulle äta.. :/ Men sista lektionen så körde vi mattespel. Sen slutade vi 13.00!!!!!! Tidigt va?? Imorrn ska vi se film. Och då slutar vi lika tidigt!!! =D     Men hursomhelst. Innan lunch så SKULLE vi ha matte. Men vi lekte en lek istället... Sen jobbade vi med matte i 5 minuter!!! (Liite) Sen gick vi ju på dendär promenaden... Men annars har jag inte gjort på mer idaag...
Men javetint vad jag ska skriva nu...Men jag kanske skriver mer sen. Eller imorrn!! Seaa

/Nälina Lindbärrjj
/nelinalindberg

Herrråååå!!

Hej, det vart kanske en lite längre paus,,

Hej igen!
Pausen vart kanske lite längre än vad jag hade tänkt mig. Men jag glömmer alltid bort att skriva osv. Här kmr lite om ved som hänt när jag har haft en paus!:
* Malena Ernman vann melodifestivalen 2009. Det var längesän, men ändå,,, Grattis till henne!
* Magnus (Världens starkaste man) vann Let's Dance,,, Grattis till honom!
* Det har blivit mars/vår!!
* Det är bara 28 dagar kvar tills jag fyller år! =D
* Det va Earth Hour igår! =)

Jag kommer inte på nåt mer om vad som hänt nu,,, Men nu kommer det lite bilder om vad som står däruppe^
En bild på Malena =)
En bild på Magnus =)
Snön smälter och våren kommer fram!
Jag fyller ju snart år! =)
Earth Hour var igår! =)
 Hehe!"
Idag har jag varit med en kompis, sen har jag inte inte gjort så mkt mer idag.. xP
Nu ska jag gå in på google och kolla lite saker. 
Herrå! Ses snart hoppas ja`
/NälinaLindbärrjj
(>Jag har kommit på ett nytt bloggnamn!>)

Paus ett tag så ni vet!

Hey alla läsare!
Jag kommer att ta en paus med bloggandet i kanske 1 vecka nu,,,Men jag säger till varje gång jag gör en paus så ni vet!
Men då ses i antagligen nästa veack, och det här skrevs den 21 mars 2009! ;D Nu om du kan matte så ränkar du lätt ut ungefär du jag starar att blogga igen!!

Heejdåå!!!                                                            //N  

Ojojoj!

HeyHey! Ojojojoj, nu har jag inte skrive på jättelänge!!! Men jag glömmer alltid bort att göra det,,=O Ehmm, idag har jag inte gjort nåt, nu när jag skriver det här är klockan 7.55, jag vaknade 6.45,,, (morronpigg när skolan sätter igång!) =)
 Herrå! Ses sen!                                                           /NL


Fjällen

Hej igen! Om ni undrar varför jag inte har skrivit på länge så är det för att jag har varit i Jäckvik! (Det ligger i Fjällen) Jag var där med mina föräldrar och min farmor & farfar. Vi var och pimplade för det mesta, men annars åkte jag skidor elr skoter. Igår åkte jag skidor bakom skotern, rätt kul faktist! & Imorse åkte jag & min pappa i en skidbacke, den är i skogen och är 4 km lång:D När vi var & pimplade fack jag bara 2 fiskar :'(,,, men min mamma fick några stycken & min pappa med. Vi bodde i en stuga (en liten) Jag fick en HelloKitty tidning. I den fick man med: 2 söta posters på HelloKitty, & man fick ett mjukt fodral  till sin mobil, åsså fick man ett HelloKitty-mobilsmycke & mobilstickers! På vägen hem stannade vi på "Dollarstore"!  Där fick jag en bok. (En sån man kan skriva i) I den planerar jag om vad jag ska sriva i den här bloggen! Kan du engelska? Isåfall kan du så småning om läsa i min mammas blogg: http://asianlivinginsweden.blogspot.com
Fast inte än, för hon har inte skrivit om det än!
                                                                                                       Herrå                    //N <3
PS: Jag ska komma ihåg att skriva i bloggen!

Bokstaven "N"

Hej! Är kommer en lista på bokstaven "N"!! Visst har ni kollat in mina boktips?? Bra isåfall ;D!
 
Regler:
Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug. Om personen som gjorde detta innan dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du? Nelina
2. Ett ord på fyra bokstäver: Namn
3. Flicknamn: Nellie
4. Pojknamn: Nils
5. Yrke: Nyckelpigeskötare??
6. Färg: Neon rosa :)
7. Klädesplagg: Nattlinne
8. Mat: Napoleonbakelse??
9. Sak i badrummet: Nagelklippare ;>
10.
Plats/stad: Nigeria
11. En orsak att vara sen: Någon har tappat bort sitt busskort, då hjälper jag den att leta det :)
12. Något man skriker: Neej!
13. Film/program:  Narnia
14. Något man dricker: Nån slags mjök!
15. Band/Grupp: Nickelback
16. Djur: Näsapa! :O
17. Gatunamn: Nässelstigen...?
18. Bil: Nissan
19. Sång: Nu när du har gått
20. Aktivitet med fler än en deltagare: Något slags sällskapsspel!

Lång Tråkigt,,,

Hejsan Sjejsan Lingon Fejsan! Hey! Det är fortfarande den 2:a mars!!! Jag har inget att göra,, men jag ska försöka att hitta på nåt nu,, hehe,,
Så jag ska  nu lägga in lite bilder i bloggen!
Söt Isbjörn!!    Wow!! Tänk om man skulle ha alla dom katterna hemma!

Måndag den 2:a mars! + Boktips!

Hej! Idag har jag inte gjort så mkt,,, jag vaknade åt frukost, sen sitter jag här,, Så jag har inte jag kan berätta,,, Förutom en sak! Det är boktips! Här kommer några boktips!

Boken heter: Fem söker en skatt. Författare: Enid Blyton. Textstorlek: Medium. Personer: 4 barn & 1 hund, Barnen heter: Anne, Julian, Dick & George (Georgina), Hunden heter: Tim.
Så här står det på baksidan!:
Femgänget närmade sig Kirrinön. Mitt på ön reste sig slottsruinen. Trasiga valv och halvt nerrasande torn och murar var allt som fanns kvar av byggnaden, som en gång i tiden hade varit ett imponerende slott. Nu bodde bara kajorna i det och på murkrönen och tornen satt måsarna i flockar. "Det ser hemskt mystiskt ut", sa Julian. Det skulle vara roligt att gå i land och titta på det. Och tänk vad kul om vi kunde få övernatta på ön!" Men hade de anat vad de skulle råka ut för hade de nog aktat sig noga för den gamla slottsruinen...! Kirrinön är Georges ö! George heter egentligen Georgina, men hon vill helst vara en kille!
Så ser boken ut! Jag hoppas att du gillar boken om du läser den! PS: Boken den första boken är en serie!

Här kommer ett till boktips!
Boken heter: Deckargänget Spionspananarna. Författare: Fiona Kelly. Översättare: Bo Samuelsson. Personer: Peter , Holly Adams, Miranda Hunt. Textsrorlek: Medium.
Så här står det på baksidan!:
London kryllar av spioner och Holly Adams och Miranda Hunt tänker sätta dit dem. De behöver bara lite övning först. Vem är till exempel den skumma typen som lurar utanför Hollys hur mitt i natten? Och Mirandas mamma översätter ju texter från främmane språk åt regeringen. Säkert är det hemligstämplat material
, som vilken spion som helst skulle vilja lägga vantarna på. En dag upptäcker tjejerna en kille som ser ovanligt misstänkt ut. Det är då det riktiga mysteriet börjar!
Det fanns ingen bild på boken! Men den här boken är oxå första boken i en serie!

Här kommer mer tips fast på andra saker!
Bli medlem på: www.stardoll.se! Där kan man: Styla Kändisar, ha en egen MeDoll, ha ett Album för Kändisar, ett hus, som man får styla själv, vara superstar, då kan man göra mer saker, men det kostar att vara superstar,,, mer info på www.stardoll.se

Bli också medlem på: www.photobucket.com! Där kan man: Dekorera bilder, lägga till pratbubblor, göra bilder skojjiga och mycket mer!! Det är ungefär som: Photoshop,,, Det är gratis! Mer info på www.photobucket.com!

//N Herrå!! //N

Söndag den 1:a mars!

Hejsan alla! Idag är det den 1:a mars!! Var på stan med mina föräldrar (Stavning?), vi köpte nya skidor och pjäxor, å ett par byxor å nåt mer,,, Har ni märkt att jag skriver,,, istället för...     ha-ha-ha! Men om man börjar att skiva så, så blir man van vid de! xD,,, Här kommer fakta om Filippa!
Namn: Filippa
Ålder: 3 elr 4,,,
Gillar/Älskar att göra: Sova & mysa & Sola!
Hatar att vara/göra: Vara i löpen!!
Favvogodis: MjökDroppar (GodisSorten heter så)
Favvo ställe att sova på: I hennes säng i kaminen elr i soffan
 På bilden solan hon som ni säkert ser!!
                                Herrå!                              //N

RSS 2.0