Hallå Nelina?? Skärp dig;D

Hah,
Jo, jag ska skärpa mig.. Förlåt att jag inte har skrivit på jättelänge nu, men jag har gjort andra saker! Jag har:
*Varit i Hebbersliden med Moa
*Moa har följt med mig till SläktTräffen
*Det har varit kvartersfest (Jättekul)
*Vi har fiskat, min mamma fick en gädda;D
*Badat...

På släktträffen var det jättekul, eller det var varmt i vattnet iaf. Kvartersfesten var också jätterolig, man skulle göra en efterrätt (per familj) Och sen fick man välja själv vilka man vill äta ifrån, och mat och dricka fick man ta själv...

Ja, jag vet, att jag byter header ofta. Men såäre:) Jag tröttnar på dom som jag har hela tiden;S
Men sånt är livet, vi hörssss

/nelinalindberg.blogg.se
PS: Jag glömde säga att det var min Pappa som gissade rätt på veckornas gåtor! Rätt svar: LillaBjörn och StoraBjörn (Stjärnteckena)

Ingen har gissat ännu...

                                           Hej,
Ingen har gissat på vad svaret på Veckornas gåtor är.. Alltså om du inte vet vad det är, så kolla i det förra inlägget så hittar du det nog! Men iaf, den gåta som du ska lista up svaret på är:
Vilka björnar äter aldrig honung?

Vi håller på att måla om i vårat hus, min mamma ska mmåla
köks luckorna från Grått, till nån chilli färg tror jag. Och sen så ska vi måla om mina föräldrars rum, sen om det blir färg över så ska jag få den till att ha i mitt rum!
Bilder kommer  när det är klart, så ska du få se "Före och Efter"!´......
Idag  har jag varit inne på friv.com , hotmail.com  , y8.com , asianlivinginsweden.blogspot.com, google.se

Kolla in dom hemsidorna, idag vaknade jag klockan tio, åt frukorst vid elva... Så ja,, eh, nu såå klockan tolv, det blir nästan  morgon för mig-Haha!

Kanske skriver mera senare idag.

Vi hörssssss
/nelinalindberg.blogg.se


Hemma....

Hej igennnnnnn!
Nu är jag hemma. Kattungarna har blivit jättebusiga medan jag har varit borta, och bits väldigt ofta! Har varit på Biblioteket med min mamma för inte så länge sen, och lånade en bok som heter "Teckna Manga" Jag har ritat en bild hitills, men har inga bilder... Jag har tänkt på en sak, vad säger ni om att jag kan ha "Veckornas gåtor"? Jaja, ni kan få veta hur det går till först:
Först så ska jag säga en gåta, som te x. Vem går och går och aldrig kommer till dörren?
Okej, det var ganska lätt.. Svar: Klockan. Men iallafall. Jag ställer en gåta (Men säger inte svaret) Så ni måste gissa, gissa och gissa! Och om ni inte har listat ut svaret inom en vecka så säger jag svaret helt enkelt, och så håller det på så... Men jag får hoppas att jag kommer på svaret! Vad säger ni om det?? Aja,

                                                          Veckornas Gåtor
Gåta nr 1.

Vilka björnar äter aldrig honung?


Får hoppas att jag kommerihåg svaret!!

Vi hörsssss!
/nelinalindberg.blogg.se

 Godis från Stadsfesten! Hahahahaha


nelina`s bloggggggg

Hej igen!
Jag är fortfarande hos min farmor&farfar. Jag har sovit över här, och det ska jag göra idag med! Idag har jag varit med min halv-kusin Kevin, (inte den dära Kevin som jag var med på midsommar) han är 4 år tror jag, om jag inte minns fel. Men det var kul iaf. När min farmor fyllde år så var vi på StadsHotellet i Piteå, inte det brevid badet. Då var det några släktingar med, jag var med Kevin då. Han hörde att nån ville gå&kissa när vi skulle äta i nån resturang. Då hörde han lite fel, så han trodde att nån sa "Kisse" (alltså katt) Så då letade vi efter nån "gatt" som han säger. När vi skulle hem nästa dag så hittade han ÄNTLIGEN den. Eller det var en i receptionen som gav han en tiger. Då fick det bli en "gatt". Han körde hårt med mig. Han ville typ leta över hela Hotellet. jag var lite rädd, ifall vi skulle gå vilse. men iaf det var superskönt att bo på Hotell. Jag har en jättesöt kusin som heter Cassandra, hon har blivit ganska stor nu. Jag träffade henne idag, Hon är inte ens ett år!:) Jättegullig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu är klockan 20 över 8 på kvällen. Och jag har inget å göra.

Vi hörssssssssss

/nelinalindberg.blogg.se

Kul

Hej igen (Inlägg nr 2 för idag)
Har ni sett min nya header, alltså den med katterna och hordgubben osv. ? Om inte- tryck på F5.
Nu är jag hos min farmor och farfar, dom är inte hemma men det är min faster Emma.  Jag har fått lite olika saker av henne, eller lite ögonskugga! Så kan ni gissa vad vi just har gjort? -Jo hon prov-sminkade mig och jag henne, det var kul. Jag fick   nå exem på armbågen just föra vi skulle göra det. och aj,aj nu fick jag ett myggbett;D

Nu vet jag inte vad jag ska göra...? Jag är alltid hungrig här hos dom. Aja, jag hittar väl på nåt snart hoppas jag. Kanske ska fånga myggan som nyss bet mig? Ne, jag ba skojjjjjaa.

Vi hörssssss.
/nelinalindberg.blogg.se

Nu blev det bättre

Hej igen
Nu har det blivit bättre4 med blogg.se, eller nu kan man ändra teckengrejen... Igår var jag&mina föräldrar på Trästocksfestivalen. Tills ungefär klockan halv elva på kvällen, sen for vi på Statoil och köpte mjölk?
Allt annat var ju typ stängt.. Sen for vi hem. Jag somnade i soffan;D

min blogg-design är lite jobbig tycker jag nu.. Tråkig, jag vill ändra snart. När jag kommer på hur den ska se ut! Jag tror att jag vet iaf.

Katterna...
är lite jobbiga nu... Eller Filippa är i löpen, och jamar och skriker så mycket at jag vaknade klockan halv fem i morse och jag vaknade inte bara av henne! Nae, jag vaknade också av kattungarna. Dom bits jättemycket;S Den svarta bits superhårt. Så jag fick busa lite med dom tills klockan fem, sen somnade jag.

 Nuvarande header. Nu skriker Filippa. Aaaaaah. Jättejobbigt...

/Nelina 

-nelinalindberg.blogg.se

Hehe, hej. Det är nåt jättekonstigt me blogg.se nu.. Alltså det går typ inte att ändra om man vill ha tjock text eller så. Texten är superknäpp iaf. Och det går inte att lägga in nån bild heller... Det kan vara för att jag använder Mozilla men javet inte...;O Förlåt om jag inte har skrivit men jag har gjort massor istället. Jag har vare i Alicias stuga+liite i ume. Men vi skulle först till Bure, för att träffa Alicia&hennes mamma. Sen skulle vi fara till Nydala och badaa. Det var ovanligt varmt. För att det typ är en tjärn. Sen for vi hem till Alicia`s mamma. Åt lite middag osv. Sen kom hennes Pappa&hämtade oss. Då var vi hos han och åt middag igen. (Vi skulle vänta på nån säng tror jag att det va? Från IKEA...) Klockan blev nog 9 eller nåt sånt...Sen for vi! Jag kan inte så bra danska, men försökte att förstå så bra som möjligt! Sen var jag där tills idag. Då for jag hem... (Fredag) ISKALLT i vattnet i hennes stugaa... Snart ska vi cykla. Hoppas på så fint väder som nu! Vi hörs nog snart /N

sova i tält

Hej, nu sitter jag här med Moa, min kompis och vi kanske ska sova i tält i natt, om det är fint väder( alltså om det inte regnar) Det var typ tre dagar sen jag skrev, så jag skriver ett snabbt inlägg nu. På onsdag så ska jag till Alicias stuga. Nu när det är sommar så kommer jag inte att skriva lika mycket i bloggen bara så ni vet. Jag kanske har skrivit det förr men...'
 Men iallafall.
Jag hade fått en kommentar från min faster Frida, hon frågade om Harper`s Island var så bra som min pappa hade sagt.
Och svaret är..................Ja:) Det är den bästa och spännande filmen som jag vet.

Nu ska vi kanske sätta upp tältet!
 Glaad Sommaar
/Nelina&Moa

 Hahaha....

Ingen bra rubriik

Heej
Nu ska jag snart till Anderstorp för vi är bortbjudna på middag. Idag har jag varit ut med båten med mina föräldrar. Vi fiskade, men ingen fisk visade sig för oss...
Bra, för att jag gillar inte att fiska, iaf inte så mycket. Ehm...Jag vet inte riiktigt vad jag ska skriva... Men det gör inget.
Min pappa håller på att göra nått med någon sladd som vi har (vi har trådlöst nätverk) och om man trycker på en knapp så funkar inte tv`n och internet. Så ja, men nu fukar det äntligen!
Haha, det varade kanske i 10 minuter.Hejjdåå!

Vill ha fler...

besökare.
 Godag, det var längesen.
Jo, jag vill ha flera besökare. Det skulle vara bra. Idag har det bara varit två stycken!?

Jag har varit i Piteå med några som vi känner. Vi va på Pitehavsbad och hemma hos dom+¨på Dollar$Store. Där fick jag ett set med hårklämmor eller vad det nu heter? Det var 50 st tro ja.
På söndag så ska jag vara med Alicia! Om det blir nåt, men det hoppas jag.
Å i tisdag´s så tog jag litte bilder. Ni kan få se dom:
    
 Bagare är man.
 
Orkar inte blogga mer nu..
/nelina

Ja!

JA, äntligen! Kan ni gissa hur många besökare jag har fått idag, den 7:e Juli 2009 ?
Jo 12 st hitills, men jag tror inte att kommer att bli flera. För att klockan är 10 över 10 på kvällen, men kanske de;D
Fortsätt såhära. Ni har blivit jätteduktiga på att komentera. fortsätt med det också. Imorrn far vi till Pite, som jag sa i förra inlägget!

Hare bäst-flodhäst (Kom inte på nåt annat;D)

/En glaad Nelina

Jippie

Idag så ska jag inte göra nått speciellt. Men det ska bli jättekul imorrn. Då ska jag och min mamma fara till Pitehavsbad med Carrie och Kevin!

Jag har enblogg-bok där jag skiver om lite olika saker om vad man kan ha i bloggen. Så då väljer jag en sak som jag ska skiva om, idag blire denhära;

Bloggen
/ = Njaa...  + = Ja.  Inget i-kryssat = Nej.

(/) Jag är nöjd med bloggen
( ) Bloggen har många besökare
(+) Det tog lång tid att göra headern
(+) Du har gått in på www.designadinblogg.blogg.se för blogg-hjälp
(+) Du har haft bloggen i mer än tre månader
( ) Din blogg ger pengar
(/) Du gillar att skiva långa inlägg
(+) Dina kompisar/släkt säger att bloggen är bra
( ) Många komenterar
(+) Bloggen handlar för det mesta om din vardag
(+) Din kompisar frågar ofta " Hur har du gjort den dära headern?"
(+) Du vet hur man byter teckensnitt i bloggen
--------------------------------------------------------

0-2 = Din blogg är dålig.
3-6 = Nja, du måste vara mer aktiv
7-10 = Din blogg är ganska bra...
11-12 Superbra blogg!

Min poäng: 8

Vi hörs! Kommer inte att skiva imorrn bara så ni vet...

Hallå hallå!

Hej,
Jag kollade på Statistiken i bloggen. Eller vad det nu heter? Men sak samma. Jag kollade på Statistiken och då blev det inte lika roligt längre,
Jag hade bara fått en besökare per dag... Det innebär att det är en person som läser i bloggen- JAG. Jo, juste.
Men det är inte så konstigt, för att det är ju SOMMAR! Men på vintern får jag nog fler besökare!

Sen ska jag kanske fara och bada på EddaHallen. Det ska bli skojigt om det blir av. Men jag skulle bara skriva ett inlägg och min mamma lika så. Sen packar vi. Sen far vi!

Förresten, Godmorgon, eller klockan är kvart i 12, men jag vaknade faktist klockan 11 av någon konstig anledning...
Och har ni sett att man kan översätta min blogg till olika språk, så det går lättare om man te x. kommer från Norge eller nåt sånt. Fast jag läser inte norska bloggar, så jag tror inte att dom läser svenska bloggar...

Det blev ett ganska långt inlägg idag! 
Skriver mera ikväll tro ja! 


Ny header

Nu har jag en ny header som jag sa i det förra inlägget;)

/N

Hej igen!

Hej,
nu ska jag skriva igen. Idag har jag tagit hand om Kevin och Oliver. Hemma hos Oliver. Annars har jag inte gjort så mycket.
Jag har tröttnat på min blogg-design... Kanske ska göra en ny på Paint den hära gången. Förra gången gjorde jag på photofiltre.
nu har jag denhära. Fast det står nåt på den. Jag funderar på vad jag ska ha nästa gång...
Har nog bestämmt mig nu! Säger till när jag ska göra en!


Inlägg nr. 2 för idag.

   Hej igen!
Dethär är mitt andra inlägg för idag! Kolla in det andra om du inte redan har gjort det!

Men jag vet inte vad jag ska skriva...

GLAD SOMMAR!!!

Fågelskrämma

    Godag!
Hej igen!
Jag och min mamma har gjort en fågleskrämma tsm (tillsammans). Det går typ inte att lägga in blider för att det är nåt fel tro ja. Men iallafall imorgon så kommer jag inte att skriva nåt, för att en som min mamma känner fyller år. Vi ska vara i Örviken om det är fint väder. Då kommer jag att vara med Kevin och Oliver!
= Kevin            = Oliver

Kattungarna kan faktist äta ost & vispgrädde nu! Och det har även lärt sig att använda kattoan.
Nu kan ni få lite bilder!
        
Hihi, Nu orkar jag inte skiva mer...

OJ OJ OJ OJ!

   Gokväll!
OJ OJ OJ OJ! Jag sa att jag skulle vara mer "Aktiv" i bloggen...Men nu har jag inte skrivit på snart tre dagar. Men jag har inte haft så mycket tid. Jag har badat osv. Idag var jag på stan med min mamma igen. Jag "fick två st. linnen av henne på H&M. Och det har också varit stadsfest. Vi gick bara dit ett tag för att "kolla". Vi ska dti på lördag igen. Då ska några andra följa med. HAr ju varit i Örviken igår och i förr går. Det var jättemycke fisk där! men  jag försökte att vara lugn.
Kanske skriver mer imorrn om ja hinner!

RSS 2.0