it's dead..

Det blev 3 kattungar, eller så inte..

Först fick vi 1, sen kom en till, efter det en till! Då var jag lyckliiiig! Fast mindre lycklig blev jag nästa morgon då en av katterna låg helt stilla, it's dead. Det var så himla synd! Den som dog var grå och vit...

I förrgår sov jag hos Wacca eller Milly då.. och igår sov jag och Moa i tält på min gård. Det var varmt och rätt så mysigt:) Idag har släkten på pappas sida släktträff och Moa ska följa med, som förra året:) Det är liksom som en tradition för oss, kan man säga♥ Nämen ja..

alors on dance

mycket "yeah"

JAAA!! Filippa fick nyss en kattunge! Yeah, jag är så lycklig. Helt underbart att vi ska få några kattungar till familjen igen! Yeah yeah yeah yeah yeaaaaah♥ Okej, förlåt men jag är så himla glad!
Kom nyss hem från Vendela, var med henne och Cornelia idag. Sen imorse var jag med Amina, vi badade. Det var iskallt i vattnet, men ändå. Det har varit en helt underbar dag! yeaaaah yeah yeah yeah. När kommer dom/den andra kattungen då? Kan knappt väntaaaa yeaah.

Kattungen är typ svart, vit åsså typ brun. Det är en tjej och ja.. Haha det är det vi vet.
Yeaah, är fortfarande lycklig som bara den.
Oyes!

nästan inga besökare...

Idag var jag med Vendela och Alma, vi var på Tekno Balder eller nåt sånt..:)
Sen var jag med Vendela ett tag, alltid lika trevligt♥, mycket skratt såklart.
Nu far jag snart och hämtar min nyckel som har varit hos Wacca i typ 1000000år. Haha nämen, det ska bli kul att träffa henne igen. Det var länge sen;)

herregud

Misstag i förra inlägget.. "Skulle egentligen bara hämta min kamera, och då såg jag att kameran var på;)"
Det skulle ha stått Skulle egentligen bara hämta min kamera, och då såg jag att datorn var på;).

Kvartersfesten var superolig. Jag var med Moa, det är bara hon som är i min ålder. Eller hon är ett år yngre, men det är samma sak:) Hon är jättesnäll iaf, och hon var den första jag lärde känna här i Ursviken

Dedär med glasbiten, jag kände ingenting. Jag gick bara rakt fram på hennes altan. Sen när jag skulle trampa kände jag att det var nåt där, jag kollade under foten, och där stack det fram en glasbit lika stor som en kapsyl (kom inte på nåt annat..) Glasbiten var som en vass triangel med blod på... Det blödde typ jättemycket efteråt..

Vendela, minns du Gud, Eva och Adam?
Haha vi satt och pratade, sen efter ett tag började vi prata om Gud osv. Det "underhöll" oss i typ en timme..

kvartersfest

Just nu har vi kvartersfest. Skulle egentligen bara hämta min kamera, och då såg jag att kameran var på;)

Jag fick en ganska stor glasbit i foten för ett tag sen..

M O A

Fwiida om I usually draw celebrities...:
Då måste du ju lägga upp en bild, det vill vi se :)
Vilka kändisar har du drawrat då?
Kändisarna Emma och Frida från Umeå?!

Svar: Hmm.. vet inte om jag ska lägga upp nån bild på det.. Och jag ritar av kändisar från en tidning som heter TL-magasinet. Klubben heter TL-klubben. Fast jag är inte medlem i klubben, fast jag får tidningarna iaf!
Och nej, det är inte du och Emma;)


Nyss var jag med Moa en liten stund. Vi bakade klart snickerskakan vi började på igår. Nu undrar ni säkert varför vi bakade, och det var för att vi har kvartersfest ikväll! Längtar.. Igår åt min familj hos Moa, det var inget som var planerat:)
Sov ju i Vendelas stuga i förrgår. Det var så himla kul♥ Vi skrattade hela tiden och badade lite, Det MÅSTE vi göra om!


I usually draw celebrities...

Visste ni att jag har börjat rita kändisar? Hitills har jag bara ritat 4st, men ändå.
När jag ritar hemma brukar jag alltid ge upp så snabbt och tänka: Vad fult det blir.
Men när jag ritade kändisarna så tänkte jag inte så längre, konstigt:]

böviken

Justin B om Hur jag skriver..:
Alltså nu fattar jag ingenting

Svar: Jo, det gör du visst, det vet jag:]

Idag ska jag till Vendelas stuga som ligger i Böviken, inte Boviken, haha. Sen ska jag sova där osv. Det ska bli jättekul iallafall!


Hur jag skriver..

Vet ni en sak? Jag satt och kollade igenom mina tidigare inlägg från 2009, och då märkte jag en lite intressant sak.
•Förut skrev jag alltid "Hej!" eller något i den stilen då jag började ett inlägg.
•Jag skrev väldigt detaljerat, tex. vilken skolmat vi fick..
•Rubriken var oftast vilket datum det var.
•Jag skrev med stor bokstav då det var ett nytt ord. Så här: Hej Jag Heter Nelina.

Nuförtiden börjar jag nästan aldrig ett inlägg med ett "hej". Jag  skriver inte så detaljerat, rubriken är aldrig vilket datum det är, jag skriver aldrig stor bokstav efter varje ord (såvida det inte är punkt osv. såklart).

Texten här nere↓ är ett av mina första inlägg. Men jag startade ju bloggen i februari 2009 så..

Hej! Idag Är Det En Helt Vanlig Onsdag,,, Vi Hade Livskunskap, Matte, Svenska, Rast, Å Du Vet,,, Lunch, Det Var FiskPinnar Idah, Med Potatis. Men På Livskunskapen Pratade Vi Åsså Hade Vi En Lek/Övning:  Den Gick Till Så Här:´>>> 

Förs Säger 1 Lärare Så Här Till Exempel:  En Hund Får Ta Körkort, Men Då Ska Man Svara " Ja" För Att Ja Betyder Nej, Å Nej Betyder Ja,,. Så Det >>>>>>>Blir väldigt Svårt Ibland (Man Måste Tänka Efter Lite...) Och Så Går Man Runt Å Runt,,, Sen Om Man Svarar Fel Så Är Man Ute Ur Övningen,,,! O:

Vad tycker ni, storskillnad eller?

Filippa ska få kattungar, ohyes♥

Idag var jag med Alicia, vi gjorde inte så mycket. Spelade Sims och cyklade till konsum.
När jag kom hem från henne tjänade jag lite pengar genom att tvätta en av våra bilar:)

Förresten, ni ser rubriken?
Filippa ska få kattungar, igen♥ (hon fick 2st förra året)  Nu för tiden ligger hon nästan alltid på golvet, med hennes "tjocka" mage. I vanliga fall är Filippa ovanligt smal. Även fast hon äter mycket så är hon fortfarande lika smal, och liten. I alla fall för att vara en 4årig katt..

Nu är det bestämmt. Jag ska sova i Vendelas stuga imorgon istället. Längtar så himla mycket!♥

dålig uppdatering igår..

Igår skrev jag ju inget inlägg. Men datorn har blivit seg, av någon anledning.

Svar på tal♥
Finns i Sjön om Ke$ha:
Fattar noll alltså:-0

Svar: Det får man tåla om man bor i Sjön...

Umeå om Ke$ha:
Men i Umeå så fattar man då!

Svar: Jo, i Umeå alla väldigt smarta, såklart:)


Ke$ha

Ni vet Ke$ha? Alltså hon som sjunger tex. Tik Tok. Hennes röst är som speciell, det har ni kanske hört i hennes låtar. Eller ni kanske tänker att hennes röst är helt vanlig. Men om man verkligen tänker efter, Tik Tok är väldigt svår att sjunga i hennes version. Dom flesta som har lagt upp nåt klipp på youtube sjunger oftast låten i acoustic (stavning?) version. Men visst, dom har säkert gjort om rösten ganska mycket i studion och så där. Som sagt, hennes röst är speciell. Hur som helst, ni fattar. Eller hur?♥

Ke$ha-Tik Tok




header, cornelia

Alldeles nyss for Cornelia hem, vi har suittit vid datorn hela tiden. Jag gjorde en ny header till henne. Jag hade gjort hennes förra, fast det var i julas. Nu var det dags att byta header:)
Först gjorde vi den röd, sen blev det helt fel. Så vi bytte till vitt♥ Datorn är seg, så kan inte lägga in resultatet.. Men det kommer!

Ha en bra kväll,

C O R N E L I A

Det blev att jag var med Cornelia i Boviken. Det var superkul:) Vi badade i typ 100 minus graders vatten. Haha, nämen det kändes som det. Ska nog vara med henne om ett tag igen♥

Imorgon ska jag kanske sova i Vendelas stuga. Men bara kanske, för mamma kommer ju imorgon osv.. Hon stannade i Sthlm en vecka längre.

Runnin' a thousand miles just get to where you are

Var ju på Boda Borg idag, det var jättekul♥ Det var jag, Vendela, Cornelia och Alma. Vi klarade inte så värst många banor, men det var bra jobbat iaf:)

Imorgon ska jag antingen vara med Vendela och Alma, eller så skulle jag vara med Cornelia och fara till Boviken och bada, sen spela minigolf♥ Vet inte hur det blir...


Boda Borg♥

Ni ser rubriken↑. Jag ska till Boda Borg idag med Vendela och Alma! Det ska bli kul:)
Då vet ni vart jag håller hus idag iallafall..

oplanerat

Förlåt, förlåt, förlåt och ännu en gång FÖRLÅT! Jag har ju inte skrivit på jättelänge. Men jag kan ta det från allra början:

Jag var ju först hos farmor och farfar. Sen kom min pappa på kvällen, då skulle vi tydligen till ett ställe nära Härnösand, eller Sundsvall. Pappa, och 2 till skulle visst gå nån stans vid Höga Kusten. Jag orkade inte gå med dom, så jag fick stanna hos Nora:) Hennes stuga är ju "lix" där♥ Sen hämtade pappa mig där imorse. Idag var vi på typ nån biltur, vet inte vart vi var. Men det var vatten där.. iallafall! Sen for vi på nåt museeum som heter MannaMinne..

Men nu är jag hemma!

båttur

Hur tror ni att det gick att åka båt med en liten 1½årig gullig, men småsur flicka?
Svar: Riktigt bra faktist!:) Igår for vi ut med våran träbåt och åkte i Skellefteälven. Jag trodde att min lilla kusin skulle tycka att det var läskigt (hon har aldrig åkt båt förut). Men tvärtom! Hon tyckte snarare att det var mysigt och spännande;] Det jobbiga var flytvästen, såklart!♥

Det var egentligen planerat att jag skulle sova hos Vendela hennes stuga ikväll. Men nej, det passade inte in, tyvärr!:'( Åhhhhhh typiskt!!!

vinter


God morgon allihopa! Är fortfarande hos farmor och farfar. Vet inte riktigt vad som händer idag, men då får jag väl busa med den söta lilla flickan på bilden↑

bad

Jag är fortfarande hos farmor&farfar.
Min lillkusin sitter ute och badar i baljan, gulligt:] Imorge vaknade hon där vid 4 och väckte hela Sjön, typ (där min farmor och farfar bor, inget vatten om ni undrar!) Hon skrek och sparkades hela tiden! Haha, jobbigt.

Ska duscha, skriver kanske sen;]

sötunge♥

Just nu är jag hos farmor och farfar. Vi åt här, det vart grillat! He va gött:] Har tagit hand om min lillkusin hela dagen, typ. Hon är så otroligt sööt! Hon springer omkring och skriker på sitt språk. Gölligt värre är det ju..
Men nu har hon slumrat ihop, så nu är det bara att slappna av för mig. Imorgon kmr det ännu en dag som barnvakt, alltid lika trevligt!♥
Gammal bild;]

Statistiken sjunker, åh! Nån som har ett bra tips hur jag kan få fler läsare?

ingen bild, men läs ändå!

Igår sov jag ju hos Wachira, det var kul:) Träffade henne och Nida på stan där vid 4. Sen åkte jag och Wacca nån karusell, jag var höjdrädd, såklart. Sen cyklade vi hem till henne, efter de begav vi oss till Dina, Waccas kompis. Hon är så himla snäll:) Sandra, Dinas kusin och Waccas kompis var också där, hon är också jättesnäll:]♥
Vi såg bla. The Ring 2. Den va läskig...
Dinas mamma fyllde år. Det var därför vi var där;)

Ska till farmor&farfar idag

answer

Nyfiken om hemma:
Hörde att du åkt hiss med en kändis. Vem var det?

Svar: Haha, jo det var Andreas Lundstedt i Alcazar. På det var på Scandic Hotel i Göteborg.

Ska inte till stadsfesten idag. Men ska sova hos Wachira iaf♥

See I never thought that I could walk through fire

Just nu har jag bara tråkigt. Kollar lite på tv, eller egentligen inte.. Menmen, kan berätte lite mer om vad jag gjorde med Nora.

Vi fick äta lunch i hennes stuga, vi åt sallad. Sen gick vi till nåt typ trähus, nämen en stuga, hämtade en varsin glass osv. Vi såg en orm i busken..scary:O Sen gick vi ner till bryggan&hoppade i. Som jag sa i det förra inägget så var det varmt. Men något jag inte sa var att jag ändå frös.. Men det gick tillslut bra. Hur som helst, vi hoppade i. Vanligt vis är typ fiskar i vattnet det värsta jag vet. Men inte idag, det var liksom anorlunda, ingen aning vrf.
Sen hände massa mer..:)

hemma

Pucko om uppsala:
Var det samma hotell?! Rymdes det i bilen... :-O

Svar: Haha, nej det var inte samma hotell. Bara samma namn;)

Nu är jag ju som sagt hemma (rubriken^^) Och det är rätt så skönt, nu är det bara att koppla av.. Imorgon ska jag till stadsfesten med Wachira ju. Och hennes kompis Nida. Sen sover jag hos Wachira.

Är också sugen på att fara och hälsa på hos farmor och farfar. Min söta kusin ska liksom på besök;)
Hälsade ju också på Nora, (som jag skrev i det förra inlägget) på väg hem. Hälsade också på en tjej som heter Maja, träffade henne i fjällen för några år sedan. Hon är jättesnäll!
Hos Nora badade vi, typ 20grader i vattnet, inte dåligt!:)

uppsala

Nu är vi framme i Uppsala. Vi bor på Scandic.. Samma som i Göteborg. Jag önskar att det här hotellet var lika fint som det nybyggda hotellet i Sthlm, Park inn.
Imorgon efter frukost far vi ju hem. På väg hem stannar vi hos min kompis Nora, vi bodde grannar då vi var små och var med varanda ofta! Har längtat jättemycket efter henne, det var typ 3 år sen vi sågs sist, om inte mer..!



ingen rubrik

Ikväll åker vi hem till Skellefteå, fast vi stannar och övernattar i Uppsala på ett Hotell:) Mamma stannar här i Stockholm hos en kompis... så ja, vi måste hämta nån nyckel idag. Orkar inte förklara,

Vi kommer hem nån gång under fredagen.

Svar på tal♥

Fastrarna om stockholm:
Oj, var var du då? I rymden eller? Vad såg det ut som egentligen?

Svar: Nejdå! Jag var i Sverige, men det liknade som typ Grekland... Nämen jag vet inte. Nåt i den stilen;)


Idag åkte vi ju en typ "karusell" runt Globen. Okej, det var ingen karusell. Snarare en...boll? Hahahahaha!
Sen for jag och mamma till stan. Köpte ett par shorts på Gina Tricot:) Lägger inte in nå bilder nu när jag är borta. Det kmr då jag är hemma!
Förresten, hotellet som vi bor på just nu heter Park Inn. Det är riktigt fint! Nybyggt också..:D

Längtar tills stadsfesten med Wachira på lördag:D

Vad ska ni göra ikväll då?♥

stockholm

Igår kväll kom vi fram till Stockholm, och nu är vi ju på hotellet. Sen ska vi till Globen, och typ åka runt den..Eller jag vet inte, men något i den stilen iaf!

Har inget speciellt att skriva om, men igår var på nåt konstigt ställe, mins inte vad det hette. Men det såg inte ut som Sverige♥

kort inlägg

Idag tänkte vi vakna där vid halv sju. Men sömntutor som vi är så vaknade vi klockan 8 istället... haha,
Vi ska ju som sagt till stan idag:)

karuseller

Idag var vi ju på Liseberg, det var jätteroligt. Fast jag åkte inte så många karuseller. Fast jag vill absolut åka dit igen! Har inte särskillt många bilder, efter som att jag åkte karuseller me pappa medan mamma, som hade min kamera var någon annan stans...

Imorgon ska vi till stan. Ska bli kul, vi får se om jag köper något.
Sen på tisdag far vi till Stockholm!

Måste upp tidigt imorgon, så borde sova om ett tag..

värme

Just nu är det inte särskillt bra väder, det regnade då vi satt och åt frukost. Men det är fortfarande varm i luften osv. Igår var det typ lika varmt som i Singapore. Och Singapore ligger i Asien. Jag höll nästan på att "dö" av värme där. Jag tyckte till och med att det var varmt hemmma i Skellefteå. Nu fattar jag att det inte alls var varmt! Men gud så härligt det ändå är att jag får känna av någon värme nån gång!

Liseberg idag♥

framme

Nu, efter en hel dags bilresa så är vi äntligen framme! Hotellet är.. ganska fint, fast det spelar egentligen ingen roll, vi ska ju ändå bara sova här och tillbringa lite av kvällen här;)
Imorgon ska vi till Liseberg, det ska bli kul. Vi tänkte ta ett dopp i hotellets pool nu, men det blir så sent. Och vi gick och la oss väldigt sent igår, och vaknade tidigt. Jag sov inte särskillt mycket i bilen heller. typ 1 och en halv timme av 13-14 timmar..

skriver kanske senare..:)

göteborg

Imorgon åker ju jag, mamma och pappa till Göteborg! Längtar... Men så ni vet, jag kommer att ha tillgång till en dator. Så jag kommer att blogga lite då och då;) Bra, eller hur? Vi får se om jag köper mig en laptop då vi är borta, kanske, kanske inte! Om det finns nån billig, så ja.

Enligt mig själv så har uppdateringen varit uppe i topp den här veckan. Eller lite iallafall! Och då menar jag med bilder osv.

Skriver imorrn, (tror jag) då vi är i Göteborg!

3 söta bilder på min kusin






djur i massor

Här kommer bilder från då jag och min faster var på bondgården;)

Vet inte vad denna häst heter, men söt var den:)

Samma häst^^
Jag är inte precis en "komänniska", men dom här kalvarna var riktigt söta, men läskiga..

Den sötaste kalven!
:)


Ni måste hålla med om att dehär va gulligt?:)
Vet inte vad den heter, men söt iaf!
Dom hade tom. påfåglar:O haha
Söta Grevinnan♥



Hihi, MissP. Vi hittade såklart inte henne på bondgården, men ändå...♥


Eclipse

Nu ikväll var jag ju och såg Eclipse med Wachira och Linnea! Kom hem för ungefär en timme sen.

Eclipse var helt underbar! Den var spännande, med också sorglig på något sätt. Den är absolut den bästa filmen jag har sett! Längtar redan tills nästa film kommer ut, haha!


småkusiner

Jag är fortfarande hos min farmor och farfar. Igår var vi på en bondgård:) Min farbrors. Det var väldigt kul, och jag lärde känna en av deras hästar Grevinnan väldigt bra. Hon är så söt! Bilder kommer...
Jag fick även träffa min lilla kusin Evolet, som inte ens har fyllt 1år! Hon är också väldigt söt! Jag hann träffa mina andra 2 småkusiner Kevin och Cassandra.

Cassandra:)
Kevin:)
Evolet:)

Ikväll ska jag, Wachira och Linnea se på Eclipse!

RSS 2.0