Morsdag


Har inga nya bilder

Idag är det torsdag och torsdagar brukar alltid vara jobbiga för vi går så länge men den här dagen var faktiskt bra, det är suuperskönt väder idag så vi satt ute i solen typ varenda rast. Hoppas verkligen att vädret håller sig såhär länge nu!
Efter skolan for vendela och jag och vendela ut och sprang lite, så nu har jag duschat och sitter just nu på balkongen och äter middag. Vi har inga läxor tills imorrn, plus så klarade jag moppeprovet som jag hade igår, åååh va skönt. Livet är bra♥
 

Lördag

Igår på dagen gjorde jag iprincip ingenting alls, på kvällen for jag iallafall till amina och myste med tjejerna. Vi såg en asläskig film så när jag kom hem var jag tvungen att be pappa kolla så att ingen var nånstans i mitt rum. Haha herregud.. Idag vid 12 hade jag nån manöverkörningssak typ och det gick ganska bra. När jag kom hem såg jag pitch perfect och sen har jag pluggat lite och så. Imorgon ska jag upp tidigt för jag och vendela ska ut och springa, kommer dö och förstår inte hur vi ens orkar detta..
 

-

Imorse började jag och vendela dagen på bästa sätt med lite löpning i regnet, vi sprang ungefär en mil och trodde aldrig att vi skulle klara det men de gjorde vi! Har haft ont lite överallt idag, kan inte gå normalt haha:( har typ inte gjort nånting speciellt resten av dagen, såg förresten ut oth tidigare ikväll.. huhu vad ska jag nu göra
dom här hade ju ingenting med inlägget att göra men ja

Man måste dö några gånger innan man kan leva

Idag har det varit toppenväder, kändes som sommar när jag gick hem så bytte om och satte mig ute i solen med lite moppeplugg och fika när jag var hemma. Ikväll har jag flyttat till pappa så har mest packat upp mina grejer och lyssnat på massa musik nu på kvällen. Aja nu ska jag sova, imorgon är det onsdag och sen är vi ju lediga tordag-fredag!! 

What comes around goes around

Började den här dagen med att försova mig, fick ju sova längre men hatar verkigen att stressa på morgonen fast jag gör det varenda morgon, speciellt idag haha. Efter skolan for jag och vendela till gymmet och när vi var klara ringde pappa och sa att jag skulle på moppekurs om cirka en timme så skyndade mig hem, åt osv sen tog jag bussen till stan och hade moppekurs. Kom hem nångång efter åtta så har inte hunnit göra nåt annat ikväll. Kom just på att vi har sovmorgon imorgon också så får sova många timmar inatt, vääldigt behövligt.

3 maj

Det är redan maj och kan inte fatta hur snabbt tiden har gått, det är skolavslutning om lite mer än en månad och jag tänker typ att det fortfarande är vinter. Åh längtar jättemycket till sommaren iallafall!
 
Den här veckan har varit ganska skön ändå, vi vara ju lediga i tordags och så. Idag har jag varit på skolan och efteråt for jag till stan med amina,cornelia och vilma. Mamma är lite sjuk så har varit hemma med henne ikväll och sett tv, mysigt som vanlig♥ Nu ska jag sova men ska först se lite oth, hihi. såg förresten att nån undrade ifall jag kunde lägga upp det jag fick, och ja det skulle jag väl kunna göra men har några saker hos pappa tror jag så isåfall nästa vecka eller nått.

RSS 2.0