Tisdag

 
I söndags befann jag mig ännu en gång i umeå, men denna gång var vi på födelsedagsfirande för mina fastrar. Vi åt en jättegod sallad och tårtorna var supergoda dom med. Det var hur trevligt som helst! 
Igår började ju skolan om efter en veckas ledighet. Både igår och idag har vi varit riktigt lugna dagar för vi har haft sovmorgon♥♥♥ sen har vi inga läxor just nu och det är så himla härligt så måste passa på att njuta nu innan vi börjar med alla nationella.
 

5 mars

Igår hade jag en jättetrevlig dag i Umeå med mina favorittjejer. Vi gick på stan hela dagen, åt lunch osv och vi kom hem vid femtiden ungefär. Fick med mig en vårjacka och en sminkgrej hem. När jag kom hem bakade jag och mamma en jättegod chokladtårta och sen hade vi filmkväll! Idag tror jag inte att jag ska göra så mycket, kanske ska gå ut och gå eller något sånt. 
 

Bästa

Ååååh vet inte ens vars jag ska börja men i fredags for jag och sofia till night flight, egentligen skulle vendela också följa men hon var sjuk så det var jättetråkigt verkligen:( vi for iallafall dit för att se bästa ken ring (!!!!!!!!) Han uppträdde strax efter åtta nån gång och han var verkligen grym. Efter konserten hade jag och sofia så himla tur så vi fick följa med till ett rum där de intervjuvade honom, han hade väldigt bråttom för han skulle uppträda på folkparken efteråt, men sofia hann ta kort med han iallafall!!!1 sen rörde vi honom också hahah gud låter jättetöntig nu men det var verkligen coolt och nu känner jag att jag kan dö lycklig iallafall ♥♥♥♥
Hasfhdfsdfdf fattar fortfarande inte att vi ÄNTLIGEN fått se han på riktigt nu
 
 

RSS 2.0