EN I AIK KOLLADE PÅ OSS

För ett tag sen kom jag hem från hockeyn, som jag skrev innan vi åkte så spelade SAIK mot Luleå. I början ledde Luleå med 0-2. Men vi tog igen i andra perioden. Tredje perioden slutade 3-3, vilket betydde sudden death, eller förlägning.
SAIK var nära på att göra mål, men pucken missade målet. Så efter några minuter gjorde Luleå mål, trist.. Så vi förlorade ju:/

I början av matchen stog jag och Vilma på höger sida, och då var det en man som blev träffad av en puck i huvuded. Han stog just brevid oss, tänk om vi skulle få den på oss;O
Han började blöda:/..
Men i andra perioden gick vi till ungefär mitten och stog med Lina, det var hur kul som helst, även fast vi förlorade.
Sen kollade Jocke Lindström på oss, OMG! Näe asså, jo han börjar alla meningar med "Näe asså".