TURN THE TIDE


På skolan idag hade vi en rätt så skön dag. Först skulle vi cykla omkring till alla i klassen, sen lunch>syslöjd>slut. Slutade tidigt också, plus på det.
Ikväll har jag varit på bio med Vendela och sett Jag saknar dig. Den var sjuuukt bra och helt klart en av dom sorgligaste filmerna jag har sett. Alla måste se den, fast många av er har säkert redan sett den. Vill se den igen:)..

HIGH FIVE

Saknar dig
På skolan idag hade vi lång dag, vi slutade halv fyra. Har inte gjort något annat idag förutom skola, så har verkligen inget att blogga om.
Hur som helst, imorgon på skolan på förmiddagen ska vi cykla omkring till alla i klassen och kolla vars dom bor. Så vi kommer måste cykla mycket, typ runt hela Ursviken..

DU FÅR INTE ANDAS PÅ MIN PAAANNAA

Humorn i rubriken^

På skolan idag hände det inget speciellt, det var som vanligt antar jag. Jag var med Vilma och Cornelia efter skolan. Vi hann typ bara baka kladddkakemuffins, dom blev riktigt goda. Sen hade vi bara allmänt kul:)
Nu har jag just tränat lite på teknikläxan, vi ska kunna 22 eller 23 ord på vektyg men jag kan typ inga. Lyckat.

PUSSHEJ

Igår när Vendela sov hos mig satt vi vid datorn för det mesta, standard. Sen dansade/busade vi, och åt pizza med mamma, chill. Vi somnade rätt så tidigt faktist och båda somnade till Solsidan vilket var myyys!
Idag har vi bakat kladdkaksmuffins, fotat lite, gått omkring i Skelleftehamn osv. Vi har haft det spårat kul, som vanligt.
Ikväll har jag hunnit fixa lite i garderoben, det har behövts. Nu ska jag gå ner och göra mig klar inför sängen. För imorgon är det skola, ska bli superkul att ha lektioner och allt. Har verkligen saknat skolan, åh var kul det ska bli! Asså nej, det funkar inte. Jag hatar skolan.



BILDLÖST

Idag har jag varit på matfesten med mamma och ätit lunch/middag, det var riktigt gott! Just nu väntar jag på att Vendela ska komma hit, hon sover här inatt. Hon kommer när som helst, skriver kanske senare.

TODAY

Här får ni en bättre bild på tröjan jag köpte igår på bikbok. Det var egentligen tänkt att jag skulle ta en outfitbild men jag fick ingen bra. Men jag hade på mig tröjan ovan&tights.
Nu ikväll har jag hunnit duscha vilket var superhärligt. Ska nog måla naglarna efter att jag har skrivit klart det här inlägget skulle jag tro. PUSS

HELG

Skolan rullade på, vi hade en massa lektioner efter varandra i början av dagen och vi fick typ ingen rast. Inte okej..
Efteråt var jag med Cornelia och Vilma. Vi färgare Cornelias hår, eller det var Vilma som gjorde det mesta. Det blev ljusbrunt och "vi" lyckades mycket bättre den här gången än förra kan man då säga. Det blev iallafall riktigt snyggt!

Nu ska jag äta chips och senare ikväll blir det nog att måla naglarna, mums.

SHOPPING

Stickat: bikbok 199:-
Korsring: ginatricot 79:-
Ögonfransböjare: H&M 39,50:-
Idag efter skolan for jag, Vilma, Sofia, Amina, Cornelia, Hanna och Frida till stan. Fick med mig lite saker hem iallafall!
Ikväll kom Vendela hit, vi var hemma själv och satt mest vid datorn och pratade som vanligt. I slutet då det var mörkt ute var vi galet rädda. Fast vi skrämde mest upp varandra skulle jag tro. När hon for, pratade vi i telefon och gjorde det tills min mamma kom hem. Kalla oss fega, vi bryr oss inte. För vi håller med..

TJA

Ikväll har jag varit med Vendela, vi har bara suttit vid datorn och drygat hela tiden. Men det var mysigt. Vi skjutsade hem henne runt 9 och sen dess har jag inte gjort mycket alls. Alldeles strax blir det sängen, så godnatt!
har verkligen bildbrist, så ni får leva med lite arkivbilder tills vidare..

ONSDAG

SAKNAR SOMMARLOVET, ÄR NOG INTE ENSAM OM DET IFALL JAG SKULLE GISSA
Idag har jag varit på skolan, vilket säkert inte förvånade er. När vi slutade var jag först med Vilma, sen cyklade vi till Vendela och var med hon, Sofia och Amina. Vi såg Wallander. När jag och Sofia skulle hem cyklade vi någon konstig väg genom skogen, skääry.
Just nu sitter jag och väntar på maten, är grymt hungrig.

SNABBT INLÄGG

För några timmar sen kom jag hem från farmor och farfar. Jag och mina föräldrar skulle äta där, gott!
Slutade som sagt klockan 1 idag, och efteråt var jag med Jennifer, Sofia, Frida och Linnea. Vi såg på tv, spelade kort osv. Fett kuuuuul:]
Nu ska jag alldeles strax sova, ska upp sju imorgon. Har sovmorgon, det gillas!
godnatt.

NAIL POLISH

H&M 39,50:-
Dom här nagellacken köpte jag på stan då jag och Vendela for dit igår, det är i färgerna Coral, Light Yellow, Mint green och Light Blue. Fina färger enligt mig. Igår kväll målade jag naglarna med det corallfärgade nagellacket.

TILLBAKS TILL VERKLIGHETEN

Idag var det första skoldagen, det var inte så jobbigt. Vi hade inga lektioner och dessutom slutade vi ett, kommer göra det resten av veckan också, super! Schemat var okej, som vanligt då.
Kom hem för ett tag sen&nu ska jag ta mig en glass, sen hitta på något annat.
gammal bild, saknar sommaren.

HEJDÅ SOMMARLOV.

Visst är jag bra på att uppdatera? Såklart, eller hur var det nu igen?..
Jag har helt enkelt inte haft tid. Igår sov jag hos Vendela, på kvällen bakade vi kladdkaka och såg film. Men båda somnade mitt i filmen;$
Idag är det sista dagen på sommarlovet och usch säger jag bara. Jag är verkligen inte taggad på skola. Visst, det ska bli kul att träffa alla igen men ändå.. NEJNEJNEJNEJ.
Den här dagen har tillbringats på stan med Vendela, jag hade bara 32 kronor med mig för vi hade inte planerat att åka till stan. Men jag fyndade iallafall 4 nagellack från H&M, eller det var rättare sagt ett pack med 4 stycken, visar bild imorgon. För just nu är jag hos min farmor och farfar.
arkivbild

LITE PICS

failat hjärta, haha


Det blev mest bilder på Milly, för jag är för ful för att visas hihi.

TVÅ BILDER PÅ VENDELA

Bilderna är från i tisdags.

För ungefär en timme sen sa jag hejdå till Milly, hon var tvungen att fara hem tidigare än vi trodde vilket var synd.. Som ni säkert har förstått så sov hon här en till natt. Igår satt vi vid datorn och såg någon film, den var på thailändska så jag fattade typ inget men ändå. Vi la oss iallafall halv 6 imorse och steg upp runt 1. Måste verkligen lägga mig tidigare ikväll och vända tillbaks dygnet för snart börjar skolan om.
Har haft det sjukt kul med henne dom här dagarna hon varit här!

DUKTIG PÅ ATT BLOGGA? JAG VET

Förlåt för att jag inte har skrivit på ett tag, det var två dagar sen sist tror jag.
Men iallafall, i tisdags for jag som sagt till Vendela på kvällen och jag övernattade dessutom där. Jag fotade henne, sen såg vi på barnfilmer haha, Madicken, Saltkråkan (jag älskar skrollan eller kerstin eller vad hon nu heter, kan du förstååå det?) och Dieselråttor&sjömansmöss, mysigt var det.
Vi somnade runt fyra skulle jag tro. Dagen efter (igår) for jag hem och väntade på att Milly skulle komma. När hon kom cyklade vi till Lovisa och pratade ett tag med hon och Alma. Sen cyklade vi 4 vidare till Vendela där vi bakade sockerkaka och gjorde ditt å datt.
På kvällen for jag och Milly och fotade vid älven, ni får nog bilder imorgon skulle jag tro. För jag sitter vid en annan dator atm,  det går inte att föra över bilder.. Hur som helst, vi gick även till en lekpark och tog lite bilder.
Senare på kvällen satt vi bara vid datorn tills 5, då sov vi. Och imorse vaknade vi halv 2 av att en viss Vilma Granlund ringde.
Vi har varit med hon och Vendela idag, vi såg lite film, satt vid datorn och pratade. Sen for jag och Milly hem och åt, vi skulle egentligen vara med Vilma efter maten. Men hon skulle tyvärr till hennes stuga..
Nu sitter vi med varsin dator i min säng, socialt, vi vet.

arkivbild. men som sagt, ni får nya bilder imorgon på mig, milly och även några på vendela, jag fotade ju henne.

TIDINSTÄLLT- VENDELA

Just nu är jag troligtvis med flickan på bilden ovan. Kommer hem ikväll nångång, pusshej.

SNYGGAST

Runt 3-halv 4 idag kom min saknade Vendela hit. Hade inte varit med henne på en vecka, wow. Vi hade iallafall superkul, fotade henne lite i slutet. Men när jag förde över dom på datorn såg jag att mer än hälften var suddiga..
-
Ikväll blir det kaaanske att vara med henne igen, isåfall fotar jag henne ännu en gång skulle jag tro.

HAR VERKLIGEN INGET ATT BLOGGA OM

Imorse vaknade jag halv 10, fråga mig inte varför jag vaknade så tidigt. Bättre än att sova bort dagen iallafall;) Idag får vi se vad jag hittar på. Det är inte direkt fint väder ute så jag stannar nog inne, för er som ville veta.
Imorgon vid 2 kommer Milly hit, och hon ska sova här. Saknar henne sjukt mycket så det ska bli kul!

NEW IN

Skjorta: ginatricot 199:- (failad bild, snyggare på)
Kofta/tröja: H&M 149:- tror inte att jag kommer använda den så ofta, för jag och mamma delar på den.
Jeans: Cubus 199:-

Idag har jag som ni kanske ser varit på stan med mamma. Fick med mig lite saker hem, det behövdes!

OREDIGERADE

Bilderna är från då jag var hos farmor och farfar i helgen, jag försökte ladda upp några igår kväll men det funkade inte. Intresseklubben antecknar jao.

IM BACK

Sist jag skrev ett inlägg var för 2 dygn och 22 timmar sen, förlåt för det.
Jag jag for till farmor och farfar i fredags och kom hem idag vid middagstid. Frida, min faster var också där. Hann tyvärr inte skriva ett inlägg innan jag åkte dit. Jag har haft det superkul och mysigt i där, dessutom har jag en heeel del bilder att visa, dom flesta bilderna är på katter skulle jag tro;)
Vi har hunnit kolla på då folk har fiskat kräftor, gosat med katter, varit i Bureå, ätit god mat och en massa.
(det gick inte att ladda upp bilder nu, allt laggar så jag lägger upp några ikväll eller imorgon)

SOMMAREN ÄR ÖVER, TROR JAG

Förlåt för att jag inte har bloggat idag, men jag har helt enkelt inte haft någon blogglust. Dessutom har jag inte gjort nånting alls idag, typ legat i sängen och tänkt och varit ute och fotat. Gud så kul.
Förrensten blev det inte att jag skulle sova hos Vendela ikväll..

WATER

Fixade så att det blev en skugga bakom rubrikstexten. Men jag tror inte att jag kommer ha det så så värst länge, vi får se.
Idag har jag suttit vid datorn, ovanligt? Är hemma själv och ska snart se någon film skulle jag tro, forever aloneee.

JAG LÄT DIG GÅ, SVÄVA PÅ MOLN

En bild från släktträffen
Godmorgon, eller jag vaknade för ungefär en timma sen men. Jag har inga speciella planer för dagen, Vendela är i Umeå och när det kommer till vädret så finns det bara ett ord- usch.
Imorgon ska jag sova hos Vendela ännu en gång, det blir nog toppen! Anledningen till att jag sover hos henne är för att jag är ensam hemma på nätterna, i don't like. Men som tur var kan jag sova hos Vendela istället.

PERFEKTA DAGAR

Igårkväll när jag kom till Vendela var Amina, Hanna, Sofia, Cajsa och Sofie också där. Dom åkte vid nio, då satt jag och Vendela vid datorn. Vi såg bland annat Älska mig, vi har sett den tidigare men den är mysig att se på på kvällen/natten. Vi somnade vid halv fyra tror jag.
-
Idag har vi för det första varit på Boda Borg med Vendelas storebror Axel och hans tjej Martina från klockan ett till tre. Vi klarade 10 banor ifall jag minns rätt. Jag åt middag där, sen åkte vi på hockey. Eller vi såg första isträningen.
Jag stannade hos Vendela ett tag efteråt och for hem runt 10.

DRESSCODE

Stickat-Bik Bok, Jeans-JC

Om sisådär en timma far jag till Vendela där vi kommer vara med några till, kommer hem imorgon!

COCA COLA

Har inte varit hemma på hela dagen, därför har jag inte bloggat. Alldeles strax ska vi äta middag, efter det ska jag packa. För ikväll vid 9 ska jag till Vendela efter som att jag ska sova där igen.
Det är pissväder idag, det regnar och blåser vilket är allmänt trist. Man får väl hoppas på att det slutar senare... Slänger btw in dagen outfit senare!
-
Bytte samtalsämne i varenda mening, men:$

HJERTAA


TILLBAKA

Nu är jag tillbaka efter att ha sovit hos Vendela i två nätter. Jag orkar inte rabbla upp allt vi gjorde. Men vi såg bland annat bio, vi såg Bridesmaids och den var riktigt bra och rolig! Sen har vi cyklat omkring, sett Jersey Shore, varit på Kurjan i Skelleftehamn vilket inte var någon höjdare. Inge folk, inget att göra.. Annars har det varit riktigt kul!
Jag sover hos Vendela imorgon också, kommer nog bli toppen!

OJ CAPS LOCK

NU FAR JAG TILL VENDELA, KOMMER TILLBAKA PÅ SÖNDAG!

JAG HAR TRÅKIGT

Har inga planer för dagen, det blir väl att vara hemma antar jag. Det är ingen sol ute, trååk. Ikväll ska jag sova hos Vendela och jag kommer hem på söndag. Jag sover alltså där ikväll och imorgon och kommer hem dagen efter.
Annars har jag inget vettigt att säga, ska iallafall läsa några inlägg på bloglovin' nu.

ATT GE STRAFFET EN MENING

Ikväll har jag sett på film med mamma. Vi såg levande begravd, fast jag har sett den tidigare men den är ändå rätt bra!
Nu ska jag bege mig mot sängen och lägga mig rekordtidigt, godnatt:]

fint,

OKEJ

Idag har jag inte gjort nånting alls, jag menart. Eller jag har suttit vid datorn men det är standard. Nu ska fortsätta att göra ingenting, bloggar senare.

BOKEH

3 bilder från idag
Om ett tag ska jag göra mig iordning för sängen och göra en tidig kväll, vill helst inte sova länge imorgon. För då känns det som om jag kommer sova bort hela sommarlovet hehe, det är ju inte alls länge kvar tills skolan börjar. Men usch, vill inte ens tänka på skolan.



BASTUHOLMEN, BYSKE

Gårdagen var riktigt rolig. Det började med att vi for till Vendelas mormor och morfars stuga, sen åkte vi till bastuholmen där det var två andra familjer. Vi solade, badade, åt god mat, åkte lite båt och mycket mer. Jag och Vendela simmade även runt nästan halva bastuholmen. Det var sjukt läskigt för det var äckligt djupt.
När vi for hem följde jag med Vendela hem till henne för jag skulle somsagt sova där. Klockan 10 började vi se youtubeklipp på deras Ipad och slutade vi slutade se efter 2 nångång. Mycket till liv, vi vet;)
-
Idag har vi varit i Byske, vi for på havsbadet. Vi solade och badade där också som ni kanske förstog.
När jag kom hem solade jag ett bra tag, duschade, åt och fotade lite naturbilder. Slänger upp ett inlägg senare.

KORT INLÄGG

Strax kommer Vendela och hennes föräldrar och hämtar mig, sen åker vi till deras stuga. Jag sover hos Vendela ikväll, så jag bloggar imorgon!

JÖRN

Nästan direkt då jag och Vendela vaknade igår for vi och mina föräldrar till några vi känner. Eller vi for rättare sagt till deras stuga och sov över där tills idag. Jag ångrar verkligen att jag inte tog med kameran, för det var supermysigt där! Jag och Vendela badade för det mesta i deras badtunna och vi doppade oss i sjön mellan baden. Vi åt grillat, sen hann vi gå ut på en kort promenad på kvällen.
-
Imorse var vi tvungna att stiga upp klockan åtta, inte kul alls..  När vi kom hem låg jag och Vendela och såg på film. Vi hade tänkt sova men det blev inte av. Innan ett åkte hon hem och sen dess har jag inte gjort mycket alls.
Jag borde gå ut i det fina vädret, men jag är verkligen trött.



3 bilder från i förrgår

RSS 2.0