Let us stay young

I lördags for vi till några i bygdsiljum och åt massa gott, vi kom hem därifrån rätt sent och somnade direkt vi var hemma. Igår såg jag oth och gick ut på en promenad till bergsbyn, var så himla härligt väder och det kändes verkligen som vår. När jag kom hem åt vi grillat och det satt riktigtriktigt bra. 
Idag var jag på skolan, dagen var hur seg som helst. Hatar måndagar. Nu har jag flyttat till mamma också, när jag kom hit åt vi våfflor. mmmm. nej jag vet icket vad jag skriver nu är så trött byebye my friends<333

sådärja

Störde mig jättemycket på hur min blogg såg ut förut, den hade inte ens en meny haha. Så tog tag i saken och fixade till det mesta. Är jättedålig på bloggdesign men nu ser det ändå okej ut, ganska likt hur jag hade det innan jag råkade he bort menyn. Nu är den iallafall bredare igen, skööönt!
oki vad är detta för bilder

 

You deserve to be happy

Igår hade vi en riktigt ovärd friluftsdag, jag, vendela, jennifer och sofia var och bowlade och åt, sen fick man gå hem och var hemma nån gång efter 12. På kvällen var jag hos farmor och farfar och myste lite och såg hockey. Idag är det fredag!!!! kom hem från skolan för en timme sen kanske, har gjort en smoothie som jag ska dricka upp till ett oth-avsnitt, mys!

20/3

På sistonde har det inte hänt nåt speciellt, har gått skola som vanligt och typ pluggat. Efter skolan idag gjorde jag min ritning till tekniken för andra gången, var slarvig och tappade bort den första:@@@ känns jätteskönt att jag har gjort den nu!! Imorgon har vi friluftsdag, då vi har sovmorgon och slutar troligtvis mycket tidigare än vanligt så det är chill.
har inga nya bilder så ni får nån gammal på mig och aminaXD

I'm honestly terrified of losing you

Det där med att sova massa timmar gick inge vidare, vaknade där vid åtta imorse och kunde inte somna om. kul:):):) For iallafall på stan med mamma idag och direkt efter det for jag till vendela. Skulle ta bussen hem men den kom aldrig så väntade där i sisådär en timma, kallaste jag varit med om, trodde jag skulle dööö. Tog mig hem tillslut och ikväll har jag och mamma haft myskväll,börjar bli en standard nu haha.
 

Det kommer aldrig va över för mig

Äntligen helg, saaatan så skönt. Den här veckan har varit sjukt seg. Har haft två prov så har pluggat rätt mycket i veckan, riktigt skönt att ha gjort bort dom nu iallafall! Idag efter skolan var jag och vendela på stan och ikväll har jag bara myst och bakat med mamma. Ska göra en tidig kväll och sova asmånga timmar inatt har jag bestämt, bästa♥♥
 

paris♥

 

 

4 mars

Sitter just nu i bilen påväg till skavsta, imorgon på morgonen flyger vi därifrån till paris. Ska bli så himla skönt att komma bort från allt ett tag, skriver iallafall när jag kommit hem. kraaaam


We live on the cusp of death, thinkin' that it won't be us

Då var den praoveckan slut, jag och vendela hade det askul tillsammans och kommer sakna det mesta där faktiskt. Fick sluta några timmar tidigare igår för vi skulle på petter och angelicas bröllöp, hur fint och trevligt som helst♥ Sov hos pappa efteråt så har varit där några timmar idag men nu är jag hos mamma igen. Känns som att jag kommer somna vilken sekund som helst så ska nog sova strax, natti.

RSS 2.0