Bulgarien

Lite bilder från golden sands!

Hejdå igen

Nu om en timme far jag och mamma mot flygplatsen och sen börjar vi våran resa mot singapore!! Vi flyger skellefteå-stockholm-finland-thailand-singapore så vi måste flyga vääldigt mycket och jag tycker inte alls om flyga, men hoppas det går bra ändå. Vi är framme nångång imorgon, typ klockan 9 imorgon på morgonen svensk tid. Kanske slänger in nåt inlägg där ifall jag har internet, vi kommer iallafall hem 28onde augusti.
bild från då vi var där förra gången xD

Piteå

Igår var jag i piteå med pappa, cristina och hennes föräldrar hela dagen typ, först var vi där vid havsbadet och då var vi mest på stranden. Sen for vi in till stan för att äta middag, kände mig väldigt trött och seg hela dagen då jag inte har sovit särskilt så mycket dom senaste nätterna. Men hade det ändå jättetrevligt!
Idag har jag inte gjort nåt speciellt, men nu har jag iallafall packat för jag ska till mamma ikväll. Måste säga hejdå till alla här för jag och mamma far till singapore på tisdag. Där stannar vi drygt en månad och det blir nog hur bra som helst♥ har nog inte riktigt fattat att vi ska åka än för allt har gått så snabbt haha
 

Rumänien

 
 
 
 
 

Hemmaaaa

Kom hem från rumänien i förrgår eller vad det nu blir, i onsdags iallafall! Vi var inte bara i rumänien utan vi åkte bil till golden sands som ligger i bulgarien, stranden där var sjukt fin och det var verkligen jättehärligt där. Där bodde vi i tre nätter, sen åkte vi vidare till några andra ställen också. Har faktiskt haft det riktigt bra och det har varit väldigt varmt och skönt. Har såklart tagit massvis med bilder också, så kommer väl lägga upp lite här på bloggen. 
Igår var vi till farmor och farfar och åt lunch så har fått träffa dom nu, och på kvällen for jag till sofia och var med hon och vendela. Jättekul att träffa dom också♥ Vi hade en liten picknick och åt en massa gott och det var jättemysigt! Sen sov jag och några till hos vendela och idag var jag och vendela på stan :)

RSS 2.0