My life is a party

Slutade tidigt idag, och då for jag,vendela och vilma till stan efter skolan. Köpte en tröja, lägger kanske ut nån bild på den om jag orkar.Ikväll har vi varit hos farmor och farfar en liten stund och när jag kom hem därifrån tog jag en dusch och nu hade jag tänkt se oth och sova. 
Imorgon ska jag sova hos vendela. Blir nog jättebra, men godnatt♥

tom i skallen, tom i hjärtat, tom på fickan

Har inte orkat skriva någonting dom senaste dagarna, har typ ingen blogglust längre så det är därför. Men dagarna rullar på, idag var jag i skolan. Hade konditionstest och slutade vid tre. Efteråt var jag med vilma och cornelia, vi åt en kladdkaka som förövrigt var riktig god. 
Nä nu ska jag göra te och äta halstabletter, se oth och sen sova. Känner att jag håller på att bli förkyld, inte kul alls.

Helg!!

Nu är första skolveckan avklarad och det är äntligen helg, så himla skönt! Igår efter skolan for vi till farmor och farfar och åt god middag och var där resten av kvällen. Idag har jag varit på skola som vanligt då, och efteråt var jag med vilma en stund.
Ikväll far jag till sofia och är med tjejerna och sen sover vendela här, blir superbra!

When you found someone good, dont look for someone better

 
 
Kom hem från skolan för några timmar sen. Slutade innan halv 2 och for hem direkt efter det. Imorse hade vi nån himla discgolf i bergsbyn, det var lifet. Men vi hade iallafall inga riktiga lektioner idag heller, det har vi däremot imorgon.. Okej nä, nu ska jag sluta blogga så mycket om skolan. Hejdå

People always leave

Då var första skoldagen avklarad, var inte så jobbigt då vi inte ens hade någon riktig lektion. Vi fick bara våra scheman och så. Sen slutade vi klockan två. Var kul att träffa klassen igen och ännu bättre att vendela har börjat i våran klass, äntligen!!!!
Efter skolan var jag med amina, vendela, sofia, moa och cajsa. Vi pratade och gjorde ingenting speicellt. Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt, duscha och göra en tidig kväll.

Back to life, back to reality

Igår fick jag äntligen träffa vendela, som jag saknat henne. Vi var ute ett tag sen åt hon middag här. Och efter det for vi till henne och då kom sofia. Vi började se en film men slutade med att vi gjorde något annat.
Idag är det sista dagen på sommarlovet, skulle sitta bra med någon vecka till men det här funkar också.. Har iallafall inte gjort så mycket idag, fotat lite och så. För nu funkar min kamera igen.
 

18 augusti

Igår på dagen solade jag och på kvällen kom sofia hit. Vi tog oss en promenad till ica och köpte godis och sånt, sen gick vi tillbaka till mig och såg på the ring och pratade. Var riktigt mysigt! Och idag var jag på stan med mamma, fast fick inte med mig någonting hem. 
Ikväll flyttar jag till pappa. Har inte träffat han och christina på typ 3 veckor för dom har varit i rumänien så har saknat dom. Aja, nu har jag just packat klart och ska se på oth eller nånting.

Taggad på skola om 5 dagar..

Som sagt så har jag varit på stan med cornelia idag, stel vandring. Haha nej men det var kul. Köpte bara nå sminksak och underkläder. Sen åt vi middag på subway också, sjukt gott som alltid!
Och annars då, ikväll har jag inte gjort mycket. Ätit blåbärspaj och suttit vid datorn typ. Och skolan börjar ju om 5 dagar... ingenting vi behöver prata om om jag säger så.
 

These ways aren't those ways

Idag har jag varit med en massa, vi var hos linnea på poolparty, haha. Eller vi solade, badade och lyssnade på musik osv. Det var riktigt nice, sen så var varmt ute idag också, klagar verkligen inte! 
Imorgon ska jag på stan med cornelia där vid 1, sen vet jag inte vad som händer. Men det blir nog bra. Renbäddade sängen tidigare ikväll också, så inatt kommer jag sova som en gud!
 
saknar dig så himla mycket 

Kill for lies

 
Har inte gjort någonting speciellt idag faktist, låg ute och solade någon timma och nu har jag just ätit och sitter och lyssnar på musik. Väldigt intessant, jotack jag vet.

Love the life you live

Igårkväll var jag med brudarna hos sofia, vi såg film och hade det riktigt kul! Kvällen avslutades hos amina. Jag, vilma och moa sov där. 
Idag där innan två skulle dom på match så då for jag till jennifer istället och var med hon och sofia. Vi solade lite och såg the pact ännu en gång. Var jätteskönt ute idag förresten, fler såna här dagar skulle inte sitta fel!
 
Vendela har förresten åkt till kroatien och jag saknar henne redan. Var riktigt jobbigt att säga hejdå:(

Lifet

Sommarlovet rullar på som vanligt, under dagarna jag inte skrivit har jag varit med vendela, varit på nolia i piteå med henne och så. I förrgår sov jag hos henne och igår var vi med sofia. Vi cyklade till bergsbyn och åt glass, första gången för i år haha. Sen for vi tillbaks till vendela, kul var det då!
Mitt minneskort till kameran har förresten gått sönder så har inga nya bilder att bjuda på så gamla får funka. 

RSS 2.0