30 juni

Idag var jag på stadsfesten med vendela. Fast vi kom inte dit förrens efter klockan tre och vädret var inte det bästa så vi stannade inte där så länge. Ikväll, eller typ nu måste jag börja packa för imorgon ska jag till vendela och sova där och på måndag morgon far vi till stockholm. Orkar knappt vänta, vill dit nununununu!

4 dagar kvar till stockholm

Har haft fullt upp så sistonde för nu har ju stadsfesten dragit igång. Var där igår med vendela hela dagen, fast vi gick mest på affärerna och på kvällen for jag till henne och sov där. 
Idag var vi på stads igen med resten av brudarna, och ikväll var jag med ungefär samma personer och det var kuuuuul. 
 

26 juni

Kom hem från amina för kanske en timme sen, har varit med hon, vendela, vilma och cornelia idag. Vi facerapade amina en massa, fikade och hade det kul. Nu är jag hemma och ska äta snart tror jag. Ikväll kommer iallafall vendela hit.

En gång i tiden var ett tag sen nu

Imorse vaknade jag och vendela klockan åtta, ofrivilligt såklart. Sen for vi in till stan för hon skulle slinga sitt hår, så jag satt och väntade medan. Det blev iallafall jättefint! Sen gick vi på stan tills halv fyra.
Hitills ikväll har jag inte gjort så mycket, mina grannar ville att jag skulle leka kurragömma med dom så då gjorde jag det haha, sen har jag checkat bb och ska snart ta en dusch.

Wehå

Idag efter middagen kom vendela till mig, vi såg en skräckis, pratade och åt godsaker. Nu är vi hos henne och jag sover här inatt. Imorgon på morgonen följer jag henne till frisören sen går vi på stan lite tror jag.
Sitter iallafall just nu utanför deras toa och väntar på att vendela ska duscha klart, vi blev så himla rädda efter att ha sett den där filmen haha..

23 juni

Är helt säker på att jag skrev ett inlägg igår, men det måste ha blivit något fel för det publicerades tydligen inte. Men igår var det ju midsommar. Började kvällen med att fara till vendela och äta med hennes familj, sen for vi vidare till mig och senare kom moa, sofia och jennifer. Vi gjorde inget speciellt men var ändå trevligt! När dom for hem cyklade jag och vendela till henne och sov där.
 
Idag har vi solat, det var verkligen hur varmt som helst i solen idag, skönt. Sen for vi till sofia ett tag också.
Nu sitter jag och ser gamla bb-avsnitt (standard) och äter jordgubbar, ska fortsätta med det nu så ni får ha en bra kväll!
 

Smile because it happened

Förlåt för att jag har uppdaterat så himla dåligt på sistonde, ska försöka ändra på det. 
 
Igårkväll for jag till farmor och farfar och sen blev det att jag sov där, så idag har jag varit där. Var riktigt mysigt. När jag kom hem åt jag sen for jag till jennifer och var med hon, vendela och sofia. 
Imorgon är det midsommar som säkert ingen missat, och för min del blir det att vara med några hos vendela. Blir säkert bra!
haha vad gör vi ens xDxP

Looking good from tip to toe

Igårkväll for jag till vendela och sov där. Vi sov ute på hennes altan på solstolar, låter helt random men det var riktigt skönt faktist! Imorse när vi vaknade gick vi ut och gick ett tag och resten av dagen gjorde vi inte mycket alls, pratade mest och så.
 
Om 13 dagar far vi till stockholm, och jag är minst sagt taggad till 100!

Why so serious

Det blev inte att tälta på kanot i fredags så vi tältade på cornelias gård istället. På kvällen var vi först på kanot sen en stund hos moa. Senare på natten gick jag och vendela till kanot och tog ett nattdopp. Hade iallafall grymt kul! Det blev inte särskillt mycket sömn, sov drygt två timmar så när jag kom hem somnade jag nästan direkt.

Idag har jag inte gjort nåt speciellt, följde mamma till stan och åt nånstans och när jag kom hem har jag tagit det lugnt. Nu ska jag ta något gott att äta och sen se pretty little liars.

Sommarkänsla


Äntligen


HAR SOMMARLOV NU, SÅ HIMLA HÄRLIGT!!! OBESKTIVLIGT

Har haft skolavslutning, lika härligt som alltid. Efter det for jag och några på santana och åt och sen for vi vidare till amina. Tog ganska många bilder så lägger upp några här på bloggen strax.
Ikväll blir det nog att sleepa på kanot i think.

Bilder från idag

Idag var det släptåget och brännboll som stog på schemat. Vi vann båda matcherna, såklart. Och sen kollade vi på dom som uppträdde, åt lunch och sen fick vi glass sista timmen.
Imorgon får vi äntligen sommarlov, kan knappt fatta det själv men det kommer bli megaskönt! Har just målat naglarna och nu ska jag fixa saker för morgondagen, sen se bb och sova.

Amina

Ville bara säga grattis till min fina vän Amina som fyller år idag, så grattiiiis!

Sommar

weheartit
Igår hade vi som sagt friluftsdag och skulle cykla till boviken med niorna. Kan bara säga att det är ingenting jag kommer göra om.. Men när vi väl var framme var det mysigt. När vi kom hem for vi ett gäng till kanot och solade osv, älskar verkligen att det har börjat bli varmt ute nu.

Idag var det sista riktiga skoldan, fast vi såg film hela dagen och slutade vid tolv. Efter det blev det kanot ännu en gång. Sen följde jag med Vendela hem, vi solade sen åt jag där.

Svårt att hitta snyggare bilder än dessa

Har varit på skolan idag, och nu ikväll har jag och vendela varit ute och gått lite och pratat och så. Hon fyller förresten år, grattis fjortis♥
Och just nu känns det himla bra, har typ inga riktiga lektioner kvar innan sommarlovet. Fast imorgon har vi friluftsdag igen, och vi ska cykla till boviken. WEHÅ

Slut för alltid

Ligger just nu i sängen och har just sett bb. Gillar att jag skriver att jag ser det i varenda inlägg men det är ju det enda jag gör, typ.
Ikväll har jag varit hos Vendela, vi har chillat och kollat på mattybraps. Sötaste jag nånsin skådat, ögongodis♥♥

Här sitter jag och räknar potatisar

Har inte gjort något speciellt ikväll, haft en myskväll med mig själv och sett på lite program och ätit b&j's. Inte gjort så mycket med andra ord. Nu ligger jag iallafall nerbäddad i sängen och ska nog sova om ett tag.

1337 inlägg xDxP

Känns himla bra att vi har två riktiga skoldagar kvar nu, och sommarlov om en vecka. IULhjjksfdkffdoiifdhfgk
Idag efter skolan var jag med några i klassen vid konsum, vi pratade och så. När jag kom hem kollade jag på världens bästa program. Har inga planer för kvällen så det blir väl att stanna hemma. Ska kanske slå på ett avsnitt pll men kommer säkert bli besatt så vet inte om jag vågar hehe.

Utegården, tjo vad händer?

Hade en trevlig kväll igår med Vendela och några till, sen sov jag hos henne. Imorse var vi hurtiga och vaknade klockan nio och for ut sen och sprang i regnet. Senare under dagen kom Vilma och var med oss. Vi gjorde typ ingenting, roliga liv:):):):) Sen klagar jag inte precis på att vi var lediga idag!
Nä nu ska jag avrunda dagen med att kolla på något avsnitt av bb, sen sova.

I see the pain hidden in your pride

Den har dagen var hemsk. Vi hade ju friluftsdag och vi var i skogen hela dagen. Och det regnade hela tiden, usch. Kan då iallafall berätta att det känns wonderful att komma hem och vara inomhus.
Nu hade jag tänkt se gamla big brother avsnitt och bara ta det lugnt, ikväll ska jag nog vara med kompisar och sen kanske jag sover hos Vendela. Vi får se

Sad but true

Efter middagen for jag till Vendela för vi skulle ut och springa och så. Men det blev mest att vi gick och pratade. Alltid lika skönt och lätt att prata med henne. När jag kom hem duschade jag och nu har jag absolut ingenting att göra. Big brother har ju slutat vilket är dötrist så har inget avsnitt att se.

Har förresten friluftsdag imorrn, då ska vi typ orientera och göra massa saker. Är inte så värst tagg på det om man säger så..

106 dagar

Har inte hänt så mycket idag. Var till stan med mamma en snabbis och när vi kom hem kom pappa och hämtade mig så har flyttat hit till ursviken idag. Annars har jag bara kollat på bb som vanligt.
Ikväll är det förresten final och det känns som att Hanna vinner, men hon behöver ju trots allt pengarna mest. Men vi får se hur det slutar!

Bilder från igår

For ner och mötte amina, vilma och cornelia igår. Dom hade sett nån match, när jag kom cyklade vi till ursviken. Sen for vi förbi konsum och köpte godis och sånt som vi tryckte och sen såg vi big brother.
Vid tolv for jag till vendela och sov där. Var jättemysigt som vanligt. Älskar dig, det vet du♥

Idag hann vi inte göra så mycket. Jag cyklade hem efter lunch och somnade direkt i soffan några timmar. Powernaps egå

Första juni

Efter skolan följde cornelia mig till stan tvärt. Jag köpte en skolavslutningsklänning sen for vi till amina. När jag kom hem kom vendela hit och åt här. Men nu är jag forever alone för hon for till örviken. Ska snart ut och träffa amina och några till. Sen ikväll sleepar jag hos vendela.

RSS 2.0