INGEN SKOLA IMORGON FÖR MIG


arkivbild
Det stämmer
. Jag måste stanna hemma imorgon också, för jag är fortfarande enormt hostig.
Fast egentligen skulle jag nog fara på skolan imorgon om vi inte skulle ha friluftsdag halva dagen, då är man ju utomhus vilket inte är så bra för mig i det här läget;)
Men jag ska kanske fara på hockey på kvällen, men aja, nu ska jag sova så att jag är utvilad tills imorgon och inte sover bort dagen..
btw så har statestiken stigit vilket gillas!


JAG KOMMER


 ♥

SJUK.. IGEN


bild från i lördags då jag satt&väntade i bilen, i think?

Förra helgen var jag sjuk, hade feber osv. Nu är jag sjuk, igen.
Fast egentligen kan man säga att jag blev sjuk igår men ändå:) Imorse när jag vaknade hade jag typ tappat rösten, kunde iallafall nästan inte ens prata. Men nu har det blivit bättre, tror jag.
Sen har jag grymt ont i magen/revbenen också, men det är troligtvis för att jag hostar hela tiden..

Nog om det, idag ska jag nog bara ligga i soffan och vila. Uppdaterar kanske senare,

HOOOOOOST... HOST





lördags/igår

Jag har varit hemma ett bra tag, men nästan direkt då jag kom hem somnade jag en stund på soffan.. Sen har jag bara legat i soffan och degat sen dess:)

Igår på tjej/spakvällen var det azum! man fick testa lite olika saker, det jag gjorde var att basta, få ansiktsbehandling, fotbad, fått naglarna målade osv. Minns inte riktigt allting men det var iallafall jättetrevligt!
Sen åt vi också middag, annars fick man gå omkring och småäta lite.
Jag for som sagt hem till farmor&farfar efteråt, och sov där. Det var också mysigt:]
Någonting som är mindre mysigt är att jag har gått omkring och hostat sen igår, ÅÅÅÅH jag hatar de.. Har hostat så mycket så att jag har fått huvudvärk och ont i käken:/

SNABB UPDATE


bild från igår
Hejsan allalalal:]

jag hann inte uppdatera igårkväll när vi kom fram till farmor&farfar, eftersomatt det blev så sent. Det jag egentligen ville säga var att jag iallafall är hos farmor&farfar just nu, men snart kommer nog pappa och hämtar mig så jag berättar om yesterday när jag kommer hem;)

 


BINER KIKI


kommer peppra bloggen med kattbilder ett tag nu, så det får ni stå ut med bara
för att det inte finns några andra bildet att visa:]

Idag klockan 3 ska jag vara i yttervik för vi ska ha nån slags tjej/spakväll ikväll med släkten. Vetinte så mycket om det just nu, men som jag har förstått det ska vi göra ansiktsmaskar, basta, äta och sånt så det låter ju najs:)
men jag kommer nog inte kunna blogga mer idag, om inte ikväll för jag ska nog sova hos farmor&farfar men vi får se..
HADEBRA;)

VET INTE

Egentligen skulle jag ha bloggat för typ en timma sen, men min sega dator har dampat sig rejält. Har suttit och väntat på att den ska bli snabb men den verkar inte fatta:$

Som sagt var jag med Vilma efter skolan och vi var riktigt lättroade, eller iallafall jag. Sen flummade vi på, som ni kanske märkte på det förra inlägget, kult.
När jag kom hem åt jag osv, sen har jag inte hunnit göra så mycket mer. Har bara tagit det lungt och vilat.
Fotade katterna lite och knäppte några lagomt "vackra" bilder med kameran..

FILIPPA
nu ska jag duscha, sen kanske göra ansiktsmask om jag orkar:)

FÄRBB

Vi åkte ju skidor. Men det är ju inte jag på bilden!! :D
HAHA första bilden i bloggen, den är från goggle:O
damp/vulma

JAG HÄR OCH ÄTER FRKOST, HELA DAGEN LÅNG. TITTA VAD JAG ÄR TÖRSTIG, JAG KAN ÄTA MIN FRUKOST.
TITTA JAG FICK FIL PÅ FINGRET, DÅ ÄTER VI VÄL UPP DET, EHH EH ÖÖH:]
kult, eller hur..?

nej, men just nu är jag hos Vilma aka Färbb/Ferb. Kult.
Vi slutade halv 4 idag, fast vi hade hk och då vart vi klara lite snabbt så vi slutade kvart över 3, mycket skillnad;)
NELI98 ÄGER HELA APB. HA-HA kgudN /vulma

HÖRS

JAG UPPDATERAR BARA PÅ KVÄLLARNA..?

Skolan idag var okej, det hände ingenting speciellt vad jag minns. Vi fick åka skridskor på koppar skridskor sista lektionen fast jag stog mest bara still, alla andra var ju asduktiga så:$..
jag stannade på kopparhallen efteråt och var där innan Vilmas och Fridas träning som jag alltid gör nu för tiden.
Där vid halv 5 började jag kila hem, sen var jag bara hemma och tog det lungt tills 20 över 6 då jag tog bussen till stan där det var kör. 
Jag var inte alls taggad på att fara dit, men vi ska uppträda nästa vecka på Nordanå så det skulle ändå behövas.
Vendela stackarn spydde i slutet av kören. Jag fick typ dåligt samvete för att jag inte vågade gå fram till henne efteråt, men är det något jag hatar riktigt riktigt mycket är det spya och sånt även fast jag aldrig har haft nån riktigt magsjuka..
sen så jag har ingen aning om hon har magsjuka, hoppas inte det!

Ni har kanske märkt att jag bara bloggar på kvällarna? Det känns lite sisådär, men asså jag hinner nästan aldrig blogga efter skolan eller så, bara så att ni vet:]

KORT DAG, RIKTIGT..

Åh jag är riktigt avundsjuk på Amina just nu, för hon åkte till Thailand idag, så härligt!
Men dessutom kändes det jättetomt&tyst idag på skolan..

Jag hann inte skriva någonting imorse, för jag hade fullt upp med att göra klart planschen med intervjun vilket tog hela morgonen. Vi började 12.10 [LÅNG SOVMORGON?] fast helst skulle man äta lunch på skolan halv 12 men jag kom till matsalen ungefär kvart i 12 så jag hann just precis äta lite.
Efter det hade vi en kort lektion med våra mentorer och så skulle vi "redovisa" jobbet om intervjun, det gick väl bra antar jag:] vi slutade halv 2, så med det kan jag säga att vi hade en riktigt kort dag idag!

Efter skolan var jag med Cornelia, Vilma och Vendela. Det första vi gjorde [bortsett från Vilma som spelade hockey] var att gå till kopparhallen där vi såg då tjejhockeyn spelade en match mot KAIF, och dom vann riktigt stort och kom dessutom till final:D
Efter det gick vi, alltså jag, Cornelia och Vendela till grottan och var där ett tag tills Vilma var klar. 
På grottan hände det inte direkt någonting intressant och vi var bara där ett tag för sen for vi till Vendela och var där. Cornelia for hem efter att vi hade fikat men jag och Vilma stannade till ungefär kvart i 6. Då började vi gå hem men stannade på kopparhallen för att värma oss ett tag, men hon stannade där så jag fortsatte hemvägen ensam.
Okej, dedär blev mest bara komplicerat och långt men kbry:]

IMMA BE


För ett tag sen kom jag hem kom jag hem från en arenan där jag var på SAIK-Södertälje.
Och kan ni gissa vilka som vann?
Varje gång jag far på hockey är det alltid samma lag som vinner, men vilket är det nu då..?
-Jo AIK;D!
dom vann med 4-3 och det var ju good. Jag stog iallafall med Amina, Vilma&Cornelia osv på matchen, och riktigt kul var de!

Nu är jag hemma och gör ingenting, ska vara vaken ett tag till eftersomatt vi har "sovmorgon" till typ lunch imorgon, vi skulle ju göra någon intervju och jag är nästan klar. Det enda jag har kvar är att göra en plansch men den gör jag imorgon på morgonen.
Hinner nog blogga oxå(:

JAG FOR TROTS ALLT TILL SKOLAN IDAG

Skolan idag var okej, hade egentligen bara 4 riktiga lektioner. Fast på både so'n och engelskan såg vi film och det var samma film. Jag var inte med på gympan efter som att jag var sjuk igår och förrgår, så jag satt uppe på "läktaren" och vaktade en massa mobiler och såg när klassen körde volleyboll.
Jag slutade direkt efter no'n vilket var 13.20, tidigt. I våran klass slutar typ alla olika tider beroende på vad man har för lektion, men Amina är en av dom som har likadant schema som mig.
Jag&Amina hade ingenting att göra medan vi väntade på dom andra i någon timme, till halv 4. Då gick vi till konsum och köpte lite, mest marabou om man säger så:$
Sen gick vi tillbaks till skolan och väntade ett tag, sen slutade resten och då gick vi med Vilma, Elsa&Cornelia till kopparhallen och skulle se på Vilmas&Fridas träning osv, och vi såg den en stund:]
Sen började jag traska hem där vid 5 och sen dess har jag gjort allt från att vila till att plugga och sen har jag ringt till farmor och pratat en halvtimme med henne för vi har ett typ skolarbete tills på onsdag om någon jobbintervju eller något..

Ojoj, jag känner att jag är alldeles för dryg med ett för långt inlägg och ingen bild..

MOBIL


hade tråkigt så fotade randoma saker, bästa mobilen♥

Nu mår jag mycket bättre! har typ ingen feber eller huvudvärk, bara lite ont i halsen men det klarar jag.
Så jag var inte sjuk så länge om jag säger så och det gillas:]
nu ska jag fortsätta ta det lugnt, håj!


SJUK

Som rubriken säger så har jag gått och blivit sjuk.
Jag har lite feber just nu, ont i halsen och huvudvärk. Igårkväll hade jag 38,4 i feber, imorse klockan 7 när jag vaknade av katterna hade jag 38,2 och just nu har jag kring 37,5 så det sjunker ju mer och mer vilket känns skönt:)!
Så idag har jag bara slappat och det kommer jag fortsätta att göra så jag blir frisk..
jag stannar kanske hemma imorgon om jag är sjuk ikväll, annars blir det skola(:

DETTA FÄLT MÅSTE FYLLAS I


åh gu vad jag längtar tills då jag fyller år! btw, stressboll HAHA♥

Hela dagen har spenderats i soffan, det fick alltså bli en lat-lördag idag. Fast jag har duschat idag också, då blev jag lite piggare.
Ett stort minus är att jag nästan håller på att bli sjuk, nästan iallafall. Har grymt ont i halsen&lite i huvudet. det är bara att hoppas på att det kommer gå över inatt;)!
Nu ska jag se melodifestivalen, inte det bästa men det får funka:]


LÖRDAG


favorit i repris..

Idag är det lördag, helg♥
dagen började med att jag vaknade mellan 12 och halv 1, sen låg jag kvar i sängen och vilade tills 1.
det är riktigt skönt med att få ha sovit länge kan jag då säga!
För ett tag sen åt jag iallafall lunch, våfflor, mumsigt eller vavavavavava:]?

Resten av dagen ska tillbringas.. hemma?

CHALALALA

Hej,
efter skolan skulle jag direkt till stan för vi hade kör. Egentligen skulle vi sluta halv 4 men vi gjorde pasta&skinksås och det gick riktigt snabbt så vi fick sluta tidigare:]
Då hann vi med bussen som skulle gå halv 4, men då träffade vi Jennifer som också skulle till musikskolan på kören och då kunde dom skjuta oss dit, TACK♥!
haha det låter förvirrande, men med andra ord kan man säga att jag har varit på kör från 4-6 idag(:

&som ni kanske har förstått så är jag hemma nu och tar det lugnt. Det är ju fredag idag, även fast
det känns som onsdag.. WIHO!

erkänn att jag är rolig som har "mycket" bilder?..

VINST, SOM VANLIGT!


YES!
Ikväll har jag som sagt varit på hockey. Först kom Vilma hit och då satt vi och väntade på att Elsa skulle komma. Sen åkte vi till hockeyn där vi var med Amina, Hanna, Frida och Jennifer:]
SAIK vann med 4-1 mot modo, HATA HATA HATA MODO!
Men det är ett stort plus att vi nästan alltid vinner nu för tidN=D

Ska försöka somna tidigare ikväll, det skulle behövas..


YESSSSSS

Sitter just nu och väntar på Vilma, hon kommer när som helst. Sen ska vi vänta på Elsa och hennes pappa, för dom skulle på hockey och vi fick åka med dom=D!
så ikväll blir det hockey med några tjejer från klassen tror jag:]

SPANSKA OSV


arkivbild från we♥it, jag vet att jag ä tråkig..

Idag på skolan hände det ingenting speciellt, som vanligt. Eller nånting hände det säkert, men ingenting jag kommer ihåg:]
Efter skolan skulle jag vara me Vendela men då drog jag med henne till grottan för det var några andra som också skulle dit. Sen var vi där tills halv 5, och när jag kom hem var jag ensam hemma.
Då la jag mig i soffan och slog på tv'n, sen somnade jag. HAHA jag är alltid så trött så jag skulle kunna somna när/var som helst:$

Annars har kvällen inte varit händelsefull alls, har typ bara sett på tv vilket jag nästa aldrig gör men:]
har faktist inte suttit vid datorn, wow..?

5-3=D


bild från google
För ett tag sen kom jag hem från hockeyn, SAIK-HV71. Och det var världens bästa lag som vann, alltså SAIK=D! Det känns som att vi alltid vinner, och nog äre så också:$!
Jag for iallafall dit med pappa&sen stog jag med Milly och hennes kompisar under matchen. 
SPÄNNANDE MATCH!

 
Det är nog bäst att jag lägger mig nu, klockan börjar närma sig halv 12. Vi har sovmorgon imorrn,
 men bara till 20 i 9, så gonatt:]!

TUESDAY


bild från helgen

Idag efter skolan
följde bruden som fyller år idag mig hem. Hon höll på frysa ihäl så jag släppte in henne;]
okej så vare kanske inte riktigt men vi gick iallafall hem till mig och satt vid datorn osv.

För en timme sen åkte den hon hem, så aj äm älåon rajt nao.
Nyss hjälpte jag mamma med maten men nu hoppas jag att allt är klart;) Ikväll ska jag kanske på hockeyn om jag ids, men vi får se helt enkelt..

GRATTIS VILMA♥


IDAG FYLLER INGEN MINDRE ÄN VILMA GRANLUND 13 ÅR,
GRATTIS FERB AKA FERB! DU ÄR BÄST♥


12345679 LÄTTROAD


HAHAHAH jag dödde, kolla vilken bild jag hittade i arkivet. Den är typ från 2009;O

För någon timme sen kom jag hem från föräldramötet. HAHAH, de låter konstigt men som jag sa igår så ska både föräldrarna&barnen följa med.
Vi gjorde lite allt möjligt, satt i grupper&pratade om olika saker osv.

Nu är jag iallafall hemma och har just tagit en varmdusch:] är det bara jag som tycker att jag duschar typ hela tidN:$?
hur som helst, imorgon är det tisdag och då börjar jag 8. Så nu ska jag hoppa i säng&försöka sova,
GONAAAAATT(:

ALLA HJÄRTANS DAG IMORGON


Imorgon är det alla hjärtans dag
, 14e februari.
Då händer det ingenting speciellt för min del, eller som alla andra dagar är det skola. Sen är det föräldramöte och då ska både föräldrarna och barnen vara me, iallafall den här gången;D

Nästan hela dagen har tillbringats i soffan med datorn i knäet, kult liv, jodå:]

WALK


Var just ute
på en kort promenad med mamma när ändå solen lyser. Det var lite småkallt men sånt tål man alltid;) Annars sitter jag bara och slappar medans jag dricker varm choklad, mysigt.
Om ett tag ska jag äta lunch, sen bara vara hemma och ta det lugnt, en perfekt söndag:]

SNART 800 INLÄGG I BLOGGEN


BILD FRÅN IGÅR
Nu har jag duschat, det behövdes verkligen&det var hur skönt som helst!
Annars ser jag på melodifestivalen efter som att det inte finns någonting annat att göra. Sen äter jag också ostkrokar, gott:]

HERE COMES THE SUN, DODODODO


blogg.se är inte direkt min bästa vän just nu, det är bara arkivbilder som funkar..?

Ni kanske har märkt att min uppdatering inte alls har varit på topp, men tiden har inte räckt till. Ska försöka ta igen bloggningen ikväll om jag ids:]

Som jag redan har sagt så sov Vendela hos mig igår, fast vi sov inte direkt jättemycket.
Vi vaknade iallafall där vid halv 11 imorse, så nu är jag riktigt trött!
dagen har varit gräjt, &vi har lite ditt å datt:]
Nu ska jag ta&duscha, plocka undan lite på rummet, hörs!


SNABBT


Igår
for jag, Vendela&Vilma till Alice&My's typ disco, det var riktigt kul:]!
Vendela sov hos mig efter&just nu sitter vi&äter godis.
igårkväll gjorde vi lite allt möjligt, orkar inte berätta nu så berättar ikväll. HÅLL UT(:

BARA SÅ NI VET

Nu är jag med Vendela, hon sover här inatt:]
berättar imorgon om vad vi ha gjort idag&ikväll, håååj!

EN DAG PÅ STAN


bild från Vendelas kamera, hoppas att det inte gjorde nåt att jag lånade den:$

Efter skolan följde tog jag&Vendela bussen till stan, fast vi missade den vi egentligen skulle ta, skillz [vilma].
Men vi tog oss iallafall till stan med bussen som gick 40 minuter efter.
på stan kollade vi på presenter till My&Alice, tills på fredag&vi hittade faktist någonting:]
Sen köpte vi också mjukglass, ÅRETS FÖRSTA!
Vi åt på dallas efter ett tag&delade på en pizza, muums.. efter att vi hade ätit gick vi ÄNDA till musikskolan, okej
det är inte direkt jättelångt men.
Där hade jag kör&Vendela följde med, hon ska nog börja hon också, najs.

+det så hände det en massa saker på stan, minns inte allting men det var en toppendag!
eller iallafall det mesta..

GOD MORGON


/we♥it
okej, kanske inte så passande bild men jag tog bara någon random.

Nu sitter jag och gör ingenting, ska nog börja göra mig iordning eftersomatt jag
börjar om 40 minuter.
Jag slutar tidigt, 13.35. Efter skolan ska jag till stan med Vendela vilket kommer bli asnajs:]!

ETT FEJS


OKEJ, jag måste verkligen köra på arvikbilder nu ett tag bara för att jag hatar
bildlösa inlägg..

Sitter just nu med en ansiktsmask i fejset, men ska alldeles strax gå&tvätta bort den.
Sen ska jag nog sova för jag ska lägga mig tidigt ikväll, eller försöka åtmindstonde:]
men först ska jag läsa lite inlägg på bloglovin&göra klart lite uppgifter i engelska,
hoj.


ARKIVBILD, BARA FÖR ATT DET INTE FINNS NÅN ANNAN


HEJ,
imorse innan skolan började var jag som sagt med Vendela hos henne. Jag gick först till skolan&sen
kom hennes pappa&frågade om jag ville åka med han hem, tack å lov:]
Vi fotade, som alltid nu för tiden men kul är det ofc!
sen började skolan 10.40 med musik, sen spanska, SO&gympa. Intressant, jo jag vet;)

Efter skolan följde jag Vilma&Frida till kopparhallen&var där tills deras träning började, som
förra tisdagen tror jag..?


VÄNDÄLA

fin stavningN^


Imorse försov jag mig i 1 timme&20 minuter, alltså hela NOlektionen. Lyckat Nelina..
&när jag kom till skolan hade redan min klass tagit sprutan, så Vilma följde mig till skol"syster" så
tog jag också sprutan. Den kändes knappt, grääjt!

Efter skolan följde jag Vendela hem, som vanligt på måndagar;]
vi fotade med hennes nya kamera&den var überbra!
Fast den fick slut batteri vilket var mindre bra.
Imorgon har vi sovmorgon till halv 10, wiho:] men jag ska vara hos Vendela klockan 8 [på morgonen, för er om inte hade fattar de], &då ska
vi nog förhoppningsvis fota mera.

YES♥


I förrgår, alltså i fredags, blev den här bloggen hela 2 år!
&dessutom har jag kvar alla gamla inlägg, hur pinsama dom än är:$..


HEMMA

Nu har jag kommit hem från Umeå, fast hemma har jag varit länge;]

i helgen har jag hunnit göra allt möjligt, allt från att ha firat min faster till att kört playstation med kusinen.
det har hur som helst varit en toppenhelg!
Jag tog inte med mig kameran, men jag knäppte några bilder idag med mobilen på allt möjligt.

MEN JUST NU: BILDBRIST-.-

BARA SÅ NI VET

Discot igår var kul, inte det roligaste men ändå kul:]

Just nu är jag i Umeå hos min faster som vi har firat efter som att hon fyller år den 10e.
vi har ätit på restaurang&lite annat idag, nis.
jag ska sova över här inatt, så jag tror inte att det kommer vara någon bra uppdatering idag&imorgon.
FÖR ER SOM VILLE VETA(:

ni får en arkivbild efter som att det inte finns någon annan häraaaaa.

DISCO... IGEN

NOprovet idag gick väl ganska bra, det tog bara 10 minuter så det var inte särskillt svårt om man säger så:]
efter skolan följde jag med Vilma hem till henne&var med hon&Cornelia, najs!
Vi gjorde lite allt möjligt, kul. Nu är jag hemma&ska äta, sen blire vidare till Folkets Hus där det är disco.. igen.
Jag vet inte riktigt vilka som ska dit men jag ska gå dit med Vilma aka Ferb iallafall;)


PROV IMORRN JU..


en riktigt gammal bild, jag minns att jag var jättestolt över den när jag just hade
tagit den..

Skolan idag var okej, vi hade skidor sista lektionen vilket inte var kul alls efter som att jag hatar skidor.
efter tha school for jag hem&åt middag sen åkte jag buss till stan&sen till kören, trevligt:]
Allting var som vanligt, som en heelt vanligt torsdag.
annars ikväll har jag pluggat&följt med lite i hockeyn. Vi vann ju med 6-1 vilket gillas STORT av mig!

Imorgon har jag som sagt prov, det är därför bloggen har varit ouppdaterad..

GRATTIS SOFIA♥


Idag fyller ju världens bästa Sofia år, grattis igen!
hoppas att du har haft en underbar dag♥


FINNS VERKLIGEN INGA BILDER ATT VISA


JAG HATAR ARKIVBILDER,

Idag hade
vi bara 4 lektioner vilket gillas av mig! vi hade livskunskap, musik, matte&svenska.
På matten fick vi våra matteprov som vi gjorde förra veckan&det gick lite sisådär för mig, men
det blev godkänt iallafall:]

efter skolan gick jag&Vendela hem till henne, vi gjorde precis det vi alltid brukar göra typ
druckit oboy [mohahah], suttit vid datorn&skrattat ofc.
Det var riktigt läskigt att gå hem efter som att det var dimma överallt, inte najs..


BARA DRYGT


kör på arkivbilder framöver när jag lix inte har några bilder alls att visa;)

Ikväll har det inte hänt mycket alls, har pluggat lite engelska&tänkte kolla igenom noboken efter som att vi har prov på fredag om meteoro.. nånting:]
sen blir det förhoppningsvis att sova. Jag måste försöka sova mer&vända tillbaka dygnet lite, för jag är alltid så trött i skolan&överallt, det funkar inte.

FÖRSTA FEBRUARI 2011


VÅRAN FÖRSTA KATTUNGE, JUST NU BOR HON HOS MIN FASTER♥

Är det bara som tycker att tiden har gått alldeles för fort?
men snart fyller jag år, eller om några månader men aja:]

På skolan hände det lite allt möjligt, både bra&dåliga saker men det är för meningslöst att blogga om så jag gör inte det idag.
efter skolan följde jag med Vilma till kopparhallen där jag satt&väntade med henne tills hennes hockeyträning skulle börja&när den började gick jag hem&nu sitter jag här&tråkar för mig själv.


RSS 2.0