Mobilblogg - Luleå

Fyllde ju år i förrgår, hade en superbra dag. igår efter skolan kom mamma och hämtade mig sen for vi direkt hit till luleå. vi bor hos hennes kompis och har det jättemysigt. alldeles strax ska vi till staden. vi hörs när jag kommer hem, blir imorgon tror jag.

Gammal bild

Kom just ut från duschen, och jag kan nästan lova er att jag inte kommer duscha så där igen om det inte vore kris som idag. Våran dusch funkar tydligen inte så fråga inte hur jag löste det hela..
Och på tal om ingenting så fyller jag år imorgon:D:DDD:D firas med ett tandläkarbesök. Skoja, men jag måste till tandläkaren efter skolan och har vendela som sällskap.

Shopping

Det här är alltså det jag köpte i rumänien (+smågrejer, underkläder och sånt). Om ni undrar vars nånting är ifrån är det bara att kommentera :D

Prag

Vi mellanlandade i prag innan vi for till rumänien, och vi hann in till staden ett tag så det var några bilder därifrån!

Stuck in her daydream

Slutade nån gång vid två idag för vi behövde inte ha matte nu i slutet. Och nu har jag hamnat i soffan, ska se bb och plugga.. Har hur ont i magen som helst så ska försöka vila lite också. Uppdaterar ikväll, hörs

Fyra bilder från rumänien



Har inte varit hemma nånting i helgen förutom igårkväll (och nudå), så har inte haft tid till att uppdatera så bra. Bilder på det jag köpte i rumänien kommer inte heller förrän nångång i veckan. För vissa saker är i tvätten.

Idag har jag varit hos farmor och farfar hela dagen, för farmor fyller år. Har ätit en massa gott och haft det jättemysigt. Det är söndag idag (nä ofta) så imorgon blir det back to school..

Dansa pausa

Hade det superkul igår kväll! Våran klass hade som sagt disco och det blev ändå lyckat, för jag och säkert en massa fler trodde att det skulle komma 40 pers eller något. Men haha. Efter discot for jag hem och packade sen for jag till Vendela och sov där.
Idag har vi varit på stan ett tag, sett bb och varit ute lite. Alltid lika trevligt!

Kom på vårat disco ikväll!!!!

Ska alldeles strax till folkan,för våran klass ska ha ett disco ikväll, tycker ni Ska komma:)))

Hemma

Bild från rumänien
Nu är jag som ni kanske har förstått hemma från rumänien, kom hem igår. Har haft det hur trevligt som helst där och sen var det härligt väder. Skulle inte tacka nej till att åka tillbaka. Var däremot inte lika lockande att komma hem och se snön har kommit tillbaks.. usch. Kommer iallafall lägga upp lite bilder från resan och på det jag köpte till helgen.

Och idag var jag på skolan, skönt att få träffa alla igen. Har saknat er här hemma♥ Efter skolan var jag med Vendela och ikväll har jag sett hockeyn. Himla tråkigt att brynäs vann, men grattis till silvret skellefteå!

Hejdååååå

Vendela for för inte så länge sen, vi var ute och gick och pratade en massa. Kommer sakna henne och alla andra nu när vi far.
Hur som helst, nu måste jag sätta punkt för vi ska till umeå. Vi hörs

Some die young

Idag har jag varit på och ätit lunch osv. Kom hem vid tre nångång och då somnade jag i soffan ett tag. Har även bytt ställe från mamma till pappa idag.

Imorgon kommer Vendela hit vid lunch, måste hinna säga hejdå till henne innan jag far till rumänien. Sen klockan tre bär det av till umeå där vi ska sova över. Och på tisdag lämnar vi sverige och kommer tillbaka den 18e. Kommer säkert bli kul!

Om ett tag kommer pappa hit och hämtar mig, sen lite senare far vi till farmor och farfar på nån påsksupé tror jag. Sen skulle vi nog också se hockeyn. Skriver mer ikväll, hejdå

Vila i frid Tilda♥

Vacker

bilder från idag

Livet är så himla orättvist

Hade tänkt börja om med att blogga igen, så från och med nu kommer jag troligen uppdatera som vanligt.

Idag har jag varit med Vendela, hon sov här igår. Tidigare idag gick vi till henne och sen fotade jag henne lite. Ni kan få se lite av resultatet senare. Och nu har jag förresten påsklov, huuuur skönt som helst att få vara ledig några dagar framöver!

RSS 2.0