It feels like more than distance between us

Har varit sjuk sen i onsdags så har inte orkat blogga nånting. Orkar inte blogga nu heller egentligen men ville bara berätta att jag lever. Vi får se när jag skriver igen, om jag nu gör det. Ha det bra tills vidare!

Söndag

Imorse for vi till några vi känner och åt lunch där, sen for jag på hockeyn med some peoples. Vi vann med 2-1, nu är det bara att se till att dom vinner nästa match också. Efter det for jag hem, packade, och nu har jag landat hos pappa där jag ska bo i veckan. men nu ska jag sova, godnatt

Har inga nya bilder

Har uppdaterat apdåligt på senaste och det vet jag. Jaja går fick jag och Amina osv sluta tidigare för vi skulle på nån grej på anderstorp. När jag kom hem åt jag och senare på kvällen for vi till Margot och Anders och såg slutet av hockeyn och jag somnade där haha.

Idag har vi varit på typ vitberget och grillat och haft det mysigt, bara chillat. Nu måste jag städa mitt rum, lät inte så värst lockande..

Smsroulette

Direkt efter skolan igår for jag, Vilma, Hanna och Amina på stan. Sen åt vi på subway och senare for jag och Amina på hockeyn. Synd bara att aik förlorade. Kom hem ganska sent så orkade inte blogga då. Men jag fick iallafall med mig ett par converse hem från stan.
Imorgon är det fredag, sen helg. Redan. Känns underbart!
snyggaste jag sett på länge

Soliders

Första skoldagen idag då, drygt men finns inte så mycket att göra åt det. Efter skolan följde Cornelia med mig hem, vi åt way too much godis, satt vid datorn och gick ut och åt kanel. Så himla äckligt det var alltså, fast ändå sjukt kul. Nu hade jag tänkt se hockeyn & ikväll drar jag till mamma.

Euphoria

Igår gjorde jag verkligen ingenting, såg melodifestivalen på kvällen. Det var typ det ända. Den här dagen har jag spenderat hos farmor & farfar. Har och kört lite skoter och bara haft det mysigt.
Imorgon börjar skolan om efter en veckas sportlov som har gått på tok för fort, fast jag har inte gjort nånting men det har ändå varit riktigt skönt med lov!

Nytt

Jacka, H&M 399kr • Halsband, Gina 129kr

Allt var så mycket bättre förr

Igår for vi till stan, fick ett halsband och en jacka av pappa och christina. Tack så mycket! Kan lägga upp bilder imorgon om ni vill, orkar inte göra det nu. Efter det for vi och åt på nån restaurang, sen fick jag skjuts till Vendela skulle sova där och vi hade kul som vanligt.
Idag har vi gjort en kladdkaka, den blev perfekt. Sen var vi ute och gick också. När jag kom hem kom mamma och hämtade mig, sen åt jag där för Margot och Anders var där också. Och kom hem nyss typ.

Kände att det här inlägget blev kaos men vad gör det om hundra år, nu ska jag se mean girls sen sova. Godnatt

Heaven is a place where nothing ever happens

Känner att min uppdatering inte har varit så bra, men har helt enkelt inte haft nån blogglust. Standard.
Har hur som helst spenderat nästan hela dagen hos Vendela, hon har äntligen kommit hem från london nu. Imorgon får vi se vad som händer, sover nog hos Vendela på kvällen tror jag.

Ingenting står över mig

Idag har jag inte gjort nånting speciellt, rätt skönt faktist. Jag gjorde en smoothie nyss och herregudarna så gott det är med smoothie alltså! Jaja, nu hade jag tänkt slå på en film eller glee och göra en tidig kväll. Fast vi får se hur det blir med det, vi hörs iallafall.

-


Letar efter nått att säga som kan ändra allt

Har varit på en långpromenad idag, och så har vi grillat lite. Annars har jag inte gjort så mycket mer idag och ikväll ska jag inte göra nånting heller. Roligt:pPpP

"People change and things go wrong, but just remember life goes on"

Igårkväll var jag med Vendela. Hon åkte till london idag, hoppas att hon får det bra där! Kommer sakna henne men som tur var är hon inte borta så länge.
Idag har jag bland annat varit ute och fotat, sen har jag varit ute och gått i det fina vädret och ätit B&J's.

Looooooooooooooooooooooooooooooooooooooov


arkivbild

Gaaaaah så himla skönt att vi har lov nu, obeskrivligt!
Idag har jag varit på skolan, slutade tidigt. Men iallafall, nu om ett tag går jag till vendela. Kommer hem ikväll nångång. Nej det här blev bara drygt så jag avrundar här. Ha det bra

Första mars

Idag hade vi vanliga lektioner fram till lunch, sen for vi i klassen till nån backe vid skolan och åkte typ pulka och sånt, hade snöbolls krig och fikade. Jag och cornelia stannade kvar på skolan och tjollrade på tills 5 nångång.
När jag kom hem åt jag, sen kom vendela hit. Vi for ut och sprang ett tag. Längesen sist haha.

RSS 2.0