NU>IDOL

hihi så söt.
Har varit på skolan hela dagen idag, som alla andra dagar. Det var drygt men jag var hemma innan fyra och sen dess har jag inte gjort mycket alls. Nu ska jag se äta lite glass och se idol haha, hörs senare♥

JAG Å VILMA ÄR BÄST PÅ ORIENTERING

Hade en chill dag idag på skolan. Först hade vi spanska i en timme, efter det hade vi ett lååångt hål i några timmar, sen hade vi lunch. Efter lunchen cyklade vi till Yttre ursviken där det var orientering, som det är varenda år. Jag gick med Vilma, vi har ju skillz då det kommer till orientering. Faaast.
När vi var klara vilket var nån gång efter 2 cyklade vi till Skelleftehamn och var med Alice ett tag.
Nu sitter jag och ser på tv, men ska dra pusshej.

NU SKA JAG SÅVA

AHHAHA jag dog, minnen♥
Kom hem från Vendela för några minuter sen, vi har haft en sjukt mysig kväll! Först var vi ute ett tag, gick på konsum och köpte lite onyttigheter. Sen gick vi gick vi omkring i typ halva ursviken och pratade. Sen gick vi in och såg idol. Nu ska jag sova, godnatt folkeeeeeet.

HOPE YOU'RE HAPPY

arkivbild
Igår var jag ju på hockey med Vendela, sen träffade vi Elsa och stog med henne också. AIK sög så dom förlorade.. Kom hem typ tio eller något, sen pluggade liite till NOprovet vi hade idag så orkade inte blogga då vi kom hem.
Idag på skolan hade vi som sagt prov, det gick väl sådär. Men vi fick sluta 45minuter tidigare, ye mannen.
Ikväll, eller om typ 15 minuter skjutsar mamma mig till Vendela där jag ska vara ikväll. Vet inte riktigt vad vi hittar men säkert nåt kul, kommer hem nångång ikväll, typ tio tror jag.

TIDINSTÄLLT-ÅRETS


Fick verkligen ingen bra bild. Men är verkligen inte nöjd med årets skolfoto, eller det var bättre än förra året men ändå..

LIGHTERS

För lite mer än en timma sen kom jag hem från skolan. Trodde att vi hade nån diagnossak på matten idag men vi man "behövde" inte göra den idag, tur det.
Nu sitter jag i soffan och chillar, snart ska jag nog äta middag. Ikväll blir att fara till arenan på hockey och se Skellefteå AIK-HV71 och den börjar 19.00. Ska vara med Vendela där så det blir nog kul!

GREY

Har varit på skolan idag och det var väl okej. När jag kom hem försökte jag ta kort på tubhalsduken jag köpte i Sundsvall igår men fick ingen bra bild. Men på bilden här nere ser ni ju iallafall att den är grå, och ni borde veta hur en sån halsduk ser ut så ja:]
Nu ska jag hitta på något, måste egentligen plugga men har ingen lust precis. Gör det imorgon istället.
fast en är lite ljusare irl&för er som ville veta så kostade den 99:- på Gina tricot.

SUNDSVALL

Nu har jag kommit hem från Sundsvall, det var ett antal timmar sen men är iallafall hemma. Har haft det sjukt kul, ska försöka skriva kort om vad vi gjorde. Men som vanligt kommer det här inlägget bli långt.
-
Igår började vi bilresan dit, vi åkte typ åtta på morgonen. Direkt vi kom for vi på Himlabadet, det var bara jag och Vendela av "oss" som badade. Det var riktigt kul, som förra gången.
På kvällen åt vi middag, sen gick vi på bio och såg Jägarna 2. Den var mycke bättre än vad jag trodde att den skulle vara och biosalongen vi såg filmen vi var seriöst den största biosalongen jag har sett. Dessutom var det grymt mycket folk. Filmen räckte till halv 12 tror jag. När jag och Vendela kom tillbaka till vårat hotellrum såg vi lite tv sen somnade vi.
Idag har vi varit på Birsta City i några timmar, köpte bara en tubhalsduk eller vad det nu heter. Tråkigt, jag vet.
Annars har vi bara åkt bil resten av dagen vilket var drygt men jag och Vendela hade det spårat kul där i baksätet. Vi var framme i Skellefteå vid halv sju.
Den här helgen har varit mer än lyckad. Vi gjorde nästan exakt samma saker som i våras då vi var där, men enligt mig var det roligare den här gången och det måste verkligen göras om ännu en gång!
HAHA BJUDER>

KOMMER TILLBAKA PÅ SÖNDAG

hahah fail
Alldeles strax far jag till Vendela där natten spenderas. Imorgon på morgonen ska vi, och hennes familj till Sundsvall ju och vi kommer tillbaks på söndag. Bloggar då, pusshejs♥

AND IT'S ALL BECAUSE OF YOU

Då vi var i Sundsvall förra gången, tror det var i våras
Fick ingen riktigt sovmorgon imorse, för jag vaknade kring 10 men bättre än att vakna 6 iallafall. Har inga speciella planer för dagen så ska nog bara vara hemma och ta det lungt. Men som jag sa igår så blir det att sova hos Vendela ikväll, och imorgon far vi till Sundsvall. Tagga! Snart ska jag hjälpa mamma att baka tror jag.

VILL SOVA;$

Ikväll har jag varit duktig och pluggat under halva kvällen. Vi har NOprov nångång, jag tror att det är nästa vecka.
Nu ska jag sova, jag vill sova. Är supertrött och helt slut, hoppas bara att jag får sova ut länge imorgon.
På tal om det så ska jag sova hos Vendela imorgon, för på lördag ska jag följa hon och hennes farmilj till Sundsvall. Kommer nog bli riktigt kul!
arkiv,
Ikväll har jag varit duktig och pluggat under halva kvällen. Vi har NOprov nångång, jag tror att det är nästa vecka.
Nu ska jag sova, jag vill sova. Är supertrött och helt slut, hoppas bara att jag får sova ut länge imorgon.
På tal om det så ska jag sova hos Vendela imorgon, för på lördag ska jag följa hon och hennes farmilj till Sundsvall. Kommer nog bli riktigt kul!

HELG!

Slutade halv 4 idag, jobbigt. Men vi är ju lediga imorgon så det gör liksom inget. När jag skulle cykla hem från skolan blev jag genomblöt, så tog mig en lång och varm dusch direkt jag kom hem.
Just nu sitter jag i sängen och lyssnar på spotify, följer AIKmatchen också.

BILD FRÅN APRIL


Jag har verkligen ingen blogglust just nu, har inget att blogga om och dessutom har jag inga bilder att bjuda på heller. Borde göra något åt saken men det fixar.. nångång.
Efter skolan var jag med Amina och Hanna, vi pluggade bara. Skönt att få det gjort så slipper jag göra det nu. Ikväll har jag chillat på grottan med några, kom hem för lite mer än en timme sen.
Imorgon är det sista skoldagen för den här veckan, för på fredag är vi lediga vilket känns asummmmmmm!

TROLOLOLO

HAHAHAH>
Idag slutade vi halv 4 vilket vi gör nästan varje dag, känns som att jag skriver det i varje inlägg men whatever. Efter
skolan var jag med Vilma och Cornelia och vi bakade kladdkaka. Vi bakar nästan alltid då vi är med varan, jag vet:] Sen såg vi idol osv.
Kom hem halv 6 typ, och ikväll har jag inte gjort ett piss. HEJDÅ.

ÄLSKAR BLÖTA SKOR<3<3<3<3<

Mina skor är halverst stenhårda, la dom i ett torkskåp för dom var blöta,,

Har inte suttit vid datorn på hela dagen, wow. Nej men har inte haft tid, men nu så!
På skolan skulle vi egentligen sluta halv fyra men slapp musiken i slutet så slutade typ 2, det var najS.
Efter middagen la jag mig i soffan och såg på tv, då somnade jag och när jag vaknade var klockan halv åtta. Hoppas bara att jag somnar sen, thihi.

NU>SÄNGEN


Ikväll har jag som sagt varit ute och sprungit, annars har jag inte gjort annat än att sitta vid datorn och sett idol. Perfekt söndag. Imorgon är det skola som gäller så snart ska jag försöka sova.

SKELLEFTEÅ AIK

Igår på "kvällen" var det årets första hemmamatch, AIK mot Timrå. AIK förlorade i straffar vilket inte var bra.. Jag var iallafall där med Vendela. Efter matchen for jag till henne sen sov jag även där, vi hade sjukt kul.
Runt ett 1 idag kom pappa och hämtade mig, sen åkte vi till farmor och farfar där dagen har spenderats. Aja, nu ska jag ut och springa. Hörs ikväll.
-
Har verkligen ingenting att blogga om, så ni får kommentera ifall ni vill att jag ska blogga om något speciellt!

AMENDU

Canon EOS 1000D
Ikväll har jag som sagt först varit på kopparhallen och sett på Vilmas hockeyträning med Elsa, Madde och Cornelia. Sen gick vi till Grottan och var med massa andra, det var kul.
Nu ska jag sova, måsta vakna senast 10 imorgon. SÅVGÅTT.

ULLEMULLE

Canon EOS 1000D
Idag har jag varit på skolan och vi slutade tjugo över 4. När jag kom hem fotade jag lite, så nu har jag iallafall några bilder att lägga ut.
Åt just middag, pizza för er som ville veta. Halv sju, alltså om ungefär 20 minuter ska jag träffa Elsa, Cornelia och kanske Madde vid skolan. Sen ska vi se Vilmas hockeyträning, efter det var vi på grottan.

GRATTIS MAMMAAMAMAMA

bild på mig från igår,  jappcheck!
Idag på skolan var det rätt kul, eller inte lektionerna då. Men det andra. Efter skolan drog jag nästan direkt till mamma för hon fyller år idag, grattis världens bästa mamma♥
Och ikväll har jag först varit på kören, var verkligen inte taggad på det men for ändå. När jag kom hem pluggade jag, eller gjorde om hela spanskaläxan för den jag gjorde i början av veckan (asså samma läxa) har jag tappat bort. Drygt.
-
Snart ska jag börja göra mig klar för att sova, har sovmorgon men ska försöka somna lite tidigare än vanligt. Godnatt!

<3

Skolan idag rullade på som vanligt, hade bara tre lektioner. Efter skolan var jag med Vendela, Vilma och Cornelia hos Vendela. Vi bakade kladdkaka, åt upp den, sen kollade jag igenom Vendelas garderob haha. När både Vilma och Cornelia hade åkt hem for jag och Vendela ut och sprang en kort runda i spöregnet, det var riktigt härligt.
Något som verkligen inte var härligt var att det var maskar överallt, det är typ de värsta som finns..
gammal bild, saknar sundsvall. saknar våren, tiden innan sommaren.

DÅLIG UPD

WE♥IT
I söndags sov jag som sagt hos Vendela, det var riktigt mysigt. Dagen efter for vi på skolan och efter skolan var jag med Amina, Sofia, Jennifer och Frida. Vi pluggade, sen när dom andra hade åkt hem såg jag och Sofia på lite OC.
På kvällen märkte jag att vi inte hade något internet, så därför bloggade jag inte igår ifall nån undrade.

Idag har jag också varit på skolan, vi slutade halv 4. Nu ska jag plugga lite matte, ligger ganska mycket efter så behövde ta hem och jobba-.-

VI HÖRS IMORRN

Igår sov som sagt Vendela här, vi hade spårat kul. Vi satt vid datorn hela kvällen och pratade, som vaaanligt. Vi somnade rätt tidigt, eller det känns som det iallafall. Klockan var nog halv 3 då vi gick och la oss.
Idag har vi varit på Nordanå och kollat på några saker, sen åkte vi till stan och var där en kort stund. Typ en timme.
-
Ikväll blir det att sova hos Vendela, för varken mamma eller pappa är hemma inatt. Det blir nog mysigt! Fast det är ju skola imorgon, så det kommer kännas sjukt jobbigt att stiga upp tidigt:)..

VENDELA SOVER HÄR INATT

Idag har jag inte gjort någonting alls, eller inget intressant iallafall. Ikväll som ni ser i rubriken ska Vendela sova här, blir nog kul! Men ni får inte räkna med att jag kommer uppdatera så bra. Hon kommer hit runt sju så det är ju ett tag kvar.

YOU CAN COUNT ON ME


NU ÄR DET HELG, vilket känns galet skönt!
Fast på skolan var det däremot inte lika skönt, för fredagar är dom värsta dagarna i våran klass vilket jag verkligen hatar. Vi slutade iallafall 20 över 3 sen for jag och Cornelia till henne fast var bara med henne i kanske en halvtimma.

MINNEN- MAJ, JUNI, JULI OCH AUGUSTI


KUL MED BILDBRIST

Idag slutade vi halv fyra, typ standard. När jag kom hem började jag med matteläxan som är tills imorgon, och jag gjorde typ klart den nyss.. Fast jag har inte jobbat hela tiden, ja ni fattar.
Är helt slut i kroppen och är dötrött så därför ska jag försöka lägga mig tidigt ikväll. Som jag skrev i det förra inlägget så känner jag att min blogg är sämst atm, så jag ska försöka hitta på något kul att blogga om och updatera mer, men vi får hur det blir med det.
Ikväll blir det att se True talet skulle jag tro, annars har jag ingenting planerat.

ONSDAAAG

Vi hade kort dag idag, eller vi slutade två men det är våran tidigaste dag. Jag var med Cornelia, Lovisa och Hannes efteråt och det var kul:]
Ikväll, eller typ nyss duschade jag. Kul att veta, jodå. Annars har jag ingenting att berätta, känner att min blogg blir tråkigare och tråkigare för varje inlägg..

imorgon har vi engelskaförhör fast jag har inte tränat nåt, så ska typ göra det nu puss.

OLEG

Vi hade skolfoto idag, som sagt. Hann inte riktigt se hur den enskilda bilden blev men känner på mig att det inte alls blev bra. Samma sak med klassbilden/gruppbilden eller vad det nu heter.
Vi hade gympa innan skolfotot, utegympa i regnet, kul fast nej. Hur som helst, ingen bryr sig:]..
-
Ikväll har jag sett idol med mamma, mys.

TIDINSTÄLLT-SVAR PÅ TAL

Anonym om MEN SÖT:
Vilken söt katt!
Och fint typsnitt också. Har du bytt?!

Svar: Visst är hon, hihi.
Tack, jo det har jag gjort. Men kommer troligtvis tröttna på den efter ett tag.

SKOLFOTO IMORGON..


Igår var, pappa, farmor&farfar först hos min farbror och mina kusiner på deras café. Där fikade jag och träffade mina urgulliga småkusiner. Sen åkte vi till farmor och farfar där vi åt, sen såg jag på Hur många lingon finns det i världen? Älskar filmen.
Sen kom vi hem runt halv nio, men orkade inte blogga.
-
Idag har jag varit på skolan vi slutade halv fyra, inte kul inte. Efter skolan var jag först med Cornelia, sen gick vi till Lovisa och var med henne ett tag. Trevligt värre.
Imorgon har vi som sagt skolfoto, kommer säkert se ut som ett tap men jaja.

MEN SÖT

För ett bra tag sen kom jag hem från Vendela, eller jag åkte hem elva. Vi gjorde inte så mycket, typ pratade och var ute ett tag. Nu ser jag på tv och chillar, om ett tag så jag sova tror jag. Är supertrött..

HÖSTJACKA

Idag åkte jag och pappa till stan för jag behövde en höstjacka. På stan träffade jag Vendela så jag gick med henne, och dessutom fick jag med mig en jacka hem. Den kommer från H&M och kostade 299:-

Den är finare på, tycker jag iallafall.
Nu cyklar jag till Vendela, hejdå

RANDOM BILD FRÅN IGÅR

Canon EOS 1000D
Vi slutade tjugo över tre idag och hade den grymt jobbig dag idag, synd att vi har en tuff dag på en fredag. Men nu är det helg igen, satan i gatan så skönt!
Jag och Cornelia stannade kvar på skolan tills halv fem, eller nästan iallafall. Vi hade det bara allmänt kul, pratade, spelade piano osv.
Ikväll blir det att vara hemma, tråkigt men mysigt.

FÖRSTA SEPTEMBER

Idag har jag varit på skolan, tror inte precis att det förvånade er. På hålet for jag, Amina och Sofia hem till Amina och  var där ett tag. Annars hände det ingenting kul idag. Imorgon är det redan fredag, härligt.

RSS 2.0