31 maj

Hade ingen skola idag, för vi hade det där operation dagsverke. Då ska man jobba och samla ihop pengar blablabl. Jag var på på aqua spa med amina. Egentligen skulle cornelia och vilma också vara med men det blev inte. Vi åt lunch på subway också, och sen gick vi på stan ett tag. Har iallafall haft en bra dag idag!

Örnsköldsvik

Linne: 100:- monki (det blev 100 sammanlagt för båda linnerna, det var 2 för 1)
Jeansshorts: 149:- cubus.
Jeans: 399:- rut m. fl
Bikini: 179:- för båda delarna, H&M.

Måndag

Kom hem från övik igår vid middagen. Har haft en toppen helg, nu taggar vi bara stockholm. Kommer bli hur bra som helst!
I övik gick vi på stan på både lördagen och söndagen. Men i lördags gick vi som jag sa i umeå först. Lägger upp bilder på kläderna imorgon för just nu vill jag inget annat än sova.

Har varit på skolan idag, standard. Och ikväll har jag flyttat till mamma.

Drar till övik imorrn

Har varit på skolan idag, efter for jag och några till cornelia och sen åt jag hos amina. Efter det åkte vi tillbaka till corre och sen tillslut hamnade vi hos moa med massa brudz. Kortfattat men har haft en supernice kväll!
Imorgon måste jag upp tidigt för jag ska nämligen följa vendela och hennes familj till övik. Påvägen dit ska vi stanna i umeå och gå på stan. Och i övik blir det också stan. Kommer bli asbra.

You can hate but never break me

For till amina ett tag efter skolan och var med hon, vilma och vendela. Vi gjorde ingenting men det var kul. Nu måste jag plugga spanska sen får vi se vad som händer.

Svar

Nora om Kärlek vid sista ögonkastet:
Vems katt är det???<3

Svar: Det är vendelas,haha ;)

Kärlek vid sista ögonkastet

Efter skolan idag for jag först hem och var hemma i en timme. Sen for jag vidare till amina och var med hon och cornelia. Vi solade och sånt, det var iallafall nice. Sen kunde man inte precis klaga på vädret idag heller, det var hur skönt som helst.
Ikväll har jag pluggat engelska och kollat på bb. Standard, kan inte fatta att det snart slutar.. inte ens besatt.

21 maj

Direkt jag kom hem från skolan bytte jag om till shorts och satt mig ute med datorn i nån timme. Men jag var så himla trött efter att ha vaknat tidigt idag så jag somnade ett tag. Nu har jag kommit in och ska äta.
Min kväll kommer annars bestå av plugg, big brother och oth.

Vendela #2

JAG DÖR SÅ FIN HON ÄÄÄÄR!
Canon EOS 1000D+EF 50mm f/1.8 II

Vendela #1

Canon EOS 1000D+EF 50mm f/1.8 II

Jag kan inte fatta att jag tappade bort dig

När jag kom till vendela igår gick vi till amina och var med henne och cornelia ett tag. Sen när jag och vendela kommit hem till henne igen såg vi big brother och åt chirre.

Idag fotade jag henne med det nya objektivet. Och det är helt klart bättre än det vanliga. Lägger upp bilderna i ett annat inlägg senare. Annars har vi solat och bara varit ute. Alltid lika kul.
Och ikväll blir det att fara till vilma.

Whistle

Skulle egentligen fota vendela idag. Men det blev inte, istället kom hon, sofia och vilma hit. Var hur trevligt som helst. Dom for för någon timme sen. Nu ska jag packa för ikväll ska jag sova hos vendela. Och imorgon skulle jag kanske fota henne. Blir säker bra!

EF 50mm f/1.8 II

Fick det här objetivet i onsdags, och det är hur bra som helst. Har inte hunnit testa det så mycket än, men skulle typ fota vendela idag.

Converse

Här uppdateras det flitigt ser jag, eller så inte. Men nu hade jag tänkt börja skriva igen, säger så hela tiden. I know.

Igår hade jag en superbra dag, for till stan efter skolan med ett gäng brudar. Sen for jag hem och åt, fick en försenad födelsedagspresent som jag kan visa senare. Sen for jag till cornelia och var med några. Jag och vilma sov där och det var hur kul som helst.
Idag låg vi i sängen hela dagen, inte ens lata. For hem vid middagen och duschade och åt. For sedan vidare till amina där jag har tillbringat kvällen med henne + några till. Dansa, pausaaaa.

Står och skriker ditt namn

Direkt då jag kom hem från skolan bytte jag om och satte mig ute i solen och solade och bara tog det lugnt. Var kanske inte så himla varmt, men klagar inte precis! Sen lite senare for jag ut och sprang. Ikväll har jag pluggat lite engelska och so. Jättekul, verkligen

Tenny<<3<3<33<3

Måndag idag=skola. Efter skolan var jag med vilma och cornelia. Vi åt b&j's, körde draw something och jibbrade lite i ursviken. Var förresten hur fint väder som helst ute idag, kändes som sommar.
Ikväll har jag bytt ställe från pappa till mamma också. Om ni ville veta.

Förresten, i helgen pratade vi med riktiga tenny i telefon. Kan knappt fatta det själv. Helt otroligt. Amagaaaaaaaaad

You only live ones

I fredags var vi på discot i några timmar, var väl kul. Det blev att jag sov hos vendela efteråt. Vi somnade till big brother höhö. Dagen efter kom amina & sofia och var med oss. Senare på kvällen for vi + vilma till örviken och var med linus och rasmus. Vi var ute typ hela tiden och gjorde ingenting.

Idag har jag först varit på kalas hos min farbror ett tag, som för övrigt fyllde år idag. Vendela följde även med. Sen gick vi på stan tills det stängde och det blev två tröjor och en ögonfransböjare som fick följa med hem.
Bikbok 299:-
Bikbok 99:-

Fredaaaaag

Om ungefär en timme drar jag till amina, sen tror jag att vi och några andra skulle på discot haha. Men nu måste jag kila, hejdå.

2 maj

Hade kort dag idag, hur skönt som helst. For hem direkt vi slutade och fixade lite saker i rummet sen såg jag bb. Borde egentligen plugga men det kändes bara drygt så det sparar vi tills ikväll.
Känner förövrigt att min blogg börjar bli ännu tråkigare än vad den redan var men har absolut iiiingenting att blogga om..

Luläää

Det här var det enda jag köpte i luleå. Jeansen gick på 399 och tröjan på 199 kr och båda är köpta på carlings.

Sometimes I feel like I'm at the end of the road

Kom hem från luleå på söndagkvällen. Hade det supert. Igår flyttade jag till pappa men for nästan direkt till vendela för jag skulle sova där. Sen åkte vi till skolan för att se valborgscupen. Senare for vi och några andra till vendela och grillade.

Idag har vi gått en sväng till hamn och sett fotboll, sett big brother (ovanligt:pPpp) och haft det mys. Imorgon börjar skolan om efter en långhelg, känns inte bra nånstans. Byebye life

RSS 2.0