2012






 



 
 


 





 
 
 
 
 

I knew you were trouble when you walked in

Igår var jag på stan hela dagen typ, köpte det på bilden fast det svarta linnet åt höger köpte jag då jag och vendela var på stan i onsdags och den där saken för håret fick jag av cristina. På kvällen var jag med hanna, cajsa och amina och det var jättekul! Gick hem enda från hanna till mig så ni kan ju gissa hur skönt det var att lägga sig i sängen efteråt haha.

26 december

Hade en supertrevlig julafton med släkten och fick fina presenter också, vi firade på fastec som vi gjort dom senaste åren och där är det väldigt mysigt. Efteråt följde jag med hem till farmor och farfar och sov där, för dagen efter (igår) firade vi jul igen fast med mina småkusiner. Har ätit vääldigt mycket dom här dagarna så är typ fortfarande mätt haha..
Idag va jag och vendela på mellandagsrean och sen har jag sagt hejdå till henne för hon ska till kap verde. Ikväll blir det hockeymys med släkten!

god jul♥


We put our hands up like the ceiling can’t hold us

Idag fyllde världens bästa pappa år, så idag har jag varit och firat honom. Några kompisar plus några i släkten var och åt hos hos ikväll och det var jättetrevligt! Nu är jag hos mamma igen och ska alldeles strax sova, ska bara se näst sista avsnittet av julkalenden först. Imorgon är det julafton, kanske den bästa dagen på hela året.
 

Jullov

Nu har jag jullov, äääntligen! Bara två dagar kvar till julafton nu också och längtar så himla mycket, det ska bli så mysigt och bara umgås med släkten. Idag var jag med vendela, vi var ute och gick, sen såg vi julkalendern och så. Var lika kul som alltid♥

Du kan göra vad du vill, för du betyder ingenting

Är bara en vecka kvar till julafton nu, och endast 3 riktiga skoldagar kvar. Fattar ni hur skönt??? Så den här veckan blir inte alls jobbig och det är just vad jag behöver, är så sjukt skolless nu. 
Efter skolan idag va jag med vilma och vendela och vi pratade och åt, och ikväll har jag flyttat till mami.
hahah alltså jag har inga nya bilder så det är därför jag lägger ut så konstiga bilder hela tiden

it's so easy to believe someone when they're telling you exactly what you want to hear

 
Både igår efter skolan och idag var jag på stan och köpte julklappar, riktigt skönt att ha fått det bortgjort nu! Igår kväll var jag med några och vi åkte madrass och så vid skolan hahah, men det var iallafall jättekul. Senare gick vi till vilma och myste lite. Och idag var jag som sag på stan med vendel och ikväll var jag på bio.

det gör ont att veta men lika ont att undra

Idag var det ju som nog ingen missat lucia, så imorse såg vi niornas luciatåg och det var superfint. Sen såg vi film på både svenskan och no'n. Hade lång dag och har gäspat 43234 gånger den här dagen och sen så glömde jag min mobil hemma också så det sög. Nu ikväll har jag pluggat på soprovet vi har imorgon, sista provet innat jullovet, åh så skönt.
 

12/12-12

Har varit jättedålig på att uppdatera på sistonde men orkar aldrig för det är jobbigt. Sen så har jag aldrig något att skriva om heller men jag kan iallafall försöka skriva oftare.
Idag var det onsdag, älskar onsdagar för då slutar vi alltid tidigt. Ikväll har jag sett några avsnitt av julkalendern som jag missat, pluggat lite och lyssnat på en massa musik. Väldigt mysigt!

I've seen you at your worst and I still think you're the best

Den här veckan har varit helt okej, har inte haft något prov iallafall så det har varit riktigt skönt. Ikväll har jag varit hos vendela, vi lagade tacos, myste och sen kom sofia en liten stund och gjorde oss sällskap♥
 

I would rather learn what it feels like to burn than feel nothing at all

 
Måndag idag och ny vecka. Hade ingen jobbig dag idag för måndagar är alltid chill. Efter skolan var jag med vilma, cornelia och amina och vi, eller vilma färgade cornelias hår. Hann inte riktigt se hur det blev men de blev säkert jättefint! Imorgon har jag sovmorgon, sen slutar jag halv fyra och på kvällen blir det nog hockey.

2 december

Idag är det första advent och redan december, det är nästan sjukt hur fort tiden egentligen går nu. Har inte gjort så mycket i helgen, i fredags var jag och tog en spruta, sen på kvällen var jag med brudarna hos sofia och det var jättekul! Idag har jag mest varit inne, skrivit önskelista, fotat och haft det mysigt. Imorgon är det skola så ska sova om ett tag också.
 
 

RSS 2.0